Kumpaa kannattaisi lähteä opiskelemaan ammattikoulussa, hotelli-ravintola ja catering-alaa, vaiko elintarvikealan perustutkintoa? Molemmat kiinnostavat oikeastaan yhtä paljon, enkä osaa päättää. Kumpi työ on esim. rankempaa, kummassa paremmat etenemismahdollisuudet ja entäs työllisyys?
Jos opiskelisin ravintola-alaa, niin olisiko hyödyllisempää opiskella ammattikoulussa vai amk:ssa restonomiksi? Olen käynyt lukion ja opiskellut sen jälkeen korkeakoulussa, mutta ala tuntuu väärältä.
Kiitos vastauksista!
Kokiksi vai leipuri-kondiittoriksi?
Sailor_Moon
1
219
Vastaukset
- 6+16
Elintarvikealaa. Ekana vuonna on sekä ruuan valmistuksen tunteja ja leipomotunteja. Saat kokemusta molemmista ja tokana vuonna lähdet suuntautumaan leipuri-kondiittoriksi tai elintarvikkeiden valmistajaksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kylläpä on nautinnollista taas tämä palstan vassari valitus!
Lähes jokainen avaus on vassareiden kitinää ja valitusta. Eikö se tarkoitakin, että silloin asiat menee maassamme parem302602- 111272
Helvetistä ei ole paluuta
Kun ihminen laskeutuu kuolleiden maailmaan, kauhujen valtakuntaan ja tuonelan ovet sulkeutuu kiinni, se on karu tunne ku3331012- 45912
- 45864
Järjetön Topi-ilta
Lisää tappiota konkurssipesälle. Miten voi olla mahdollidta , että annetaan järjestää tämä. Sorsakoski pyörii haudassaan20839Miksi nainen nukut huonosti
Onko sulla jotakin huolia, vai jotakin miestäkö mietit? Vai tunnemaailmassako velloo? Ajatteletko koskaan minua? Paljo61754- 44730
- 44726
- 46656