Kumpaa kannattaisi lähteä opiskelemaan ammattikoulussa, hotelli-ravintola ja catering-alaa, vaiko elintarvikealan perustutkintoa? Molemmat kiinnostavat oikeastaan yhtä paljon, enkä osaa päättää. Kumpi työ on esim. rankempaa, kummassa paremmat etenemismahdollisuudet ja entäs työllisyys?
Jos opiskelisin ravintola-alaa, niin olisiko hyödyllisempää opiskella ammattikoulussa vai amk:ssa restonomiksi? Olen käynyt lukion ja opiskellut sen jälkeen korkeakoulussa, mutta ala tuntuu väärältä.
Kiitos vastauksista!
Kokiksi vai leipuri-kondiittoriksi?
Sailor_Moon
1
160
Vastaukset
- 6+16
Elintarvikealaa. Ekana vuonna on sekä ruuan valmistuksen tunteja ja leipomotunteja. Saat kokemusta molemmista ja tokana vuonna lähdet suuntautumaan leipuri-kondiittoriksi tai elintarvikkeiden valmistajaksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?941855- 861313
- 1101143
- 761027
- 117986
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘57863- 47781
- 36772
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis48731- 33693