Kusadasi ja hotelli Tuntas

Lomalla kautenkin...

Onko kenellekkään tuttu paikka?
Matka ostettu ja lukuisista turkin matkoista huolimatta ei olla täällä käyty!
Lähdemme toukokuun vika viikko,millanen lämpö,millanen mesta muuten?

Kaikki tieto tarpeen,ihan noin mielenkiinnosta!

Kiitos asiallisista vastauksista!

14

985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkup.

      Eiks kukaan oo käyny..edes Kusadasissa??

    • mama9016

      sukulaispoika oli käynyt Kusadasissa ja asuivat perheineen kyseisessä hotellissa. Kehui paikkaa ja hotellia hyväksi. Ainut mitä moitti, moskeija tosi lähellä mutta sehän on noin 5h välein ja kestää pienen hetken.

    • ......,,,,,.........

      en ole käynyt mutta tripadvisorin ja virtual touristin arvosteluja kun katseli niin kannattaa ehdottomasti mennä, saanut erittäin hyvät arvostelut. Itse mennään perheen kanssa sinne heinä-elokuun vaihteessa reiluksi viikoski (11päivää) sitten nähdään itse minkälainen paikka.

    • Kusadasi käyty

      Olen käynyt Kusadasissa jokunen vuosi sitten ja pidin kovasti. Kiva pieni paikka. Keskustassa lukuisia vaate- ja krääsäkauppoja sekä ravintoloita. Rannalla kävimme 10 min dolmusmatkan päässä Ladie´s Beachilla. Kaupungin edustalla olevalla Pigeon-saarella kannattaa myös käydä samoilemassa. Siltaa pitkin pääsee.

      Retkistä suosittelen Efesoksen muinaista kaupunkia, on lähellä Kusadasia eli ei tarvitse istua bussissa tuntitolkulla. Laivalla pääsee parissa tunnissa Samoksen saarelle, jos haluaa viettää päivän Kreikan puolella.

    • Matkaaja3

      Olin Kusadasissa kolmisen vuotta sitten. Oikein mukava ja kaunis paikka. Mitä tulee hotelli Tuntasiin en voi suositella, sijainti ja hotellin taso huonot. Hintataso kaupoissa edullinen ja useissa hintalaput. Suosittelen ehdottomasti!

    • 25-v nainen

      Tykkäsin itse Tuntasin sijainnista, koska se oli lähellä Ladie's beach rantaa. Keskustaan meni kuitenkin kaksikin dolmusta lähistöltä, joten keskustaan liikkuminen ei ollut ongelma. Tuntas on huoneistohotelli, joten parvekkeella oli ihana aamulla nauttia omia isoja aamiaisia. :) Marketeista kun löytyy vaikka mitä hyvää edullisesti.

      Allas-alueella oli illalla ihan mukavaa ohjelmaa, vaikken yleensä sellaista välitäkään katsella. Henkilökunta oli todella mukavaa. Huoneet isoja ja siistejä. Ladie's beach rannalla on hyviä ravintoloita, voin suositella mm. Mona Lisaa.

      Kusadasista muutenkin pidin todella paljon. 2 viikon päästä olen menossa uudemman kerran. Viime vuonna matkasimme Antalyassa, joka oli pettymys. Retkeä Izmiriin ja Milliparkin rannoille suosittelen! Izmiriin helppo mennä bussilla. Suosittelen myös keskustassa sijaitsevaa Hamamia. Jos menet jollekkin finnmatkojen järjestämälle kävelykierrokselle ekana päivänä, näät hamamin. Satamassa on laiturin päädyssä keskellä isoja luxus-veneitä ravintola, olisiko nimi ollut Messina, aivan loistavaa ruokaa ja ihana tunnelma!

      Tuntasista ei mitään negatiivista sanottavaa, voisin mennä uudemmankin kerran! nyt haluan kuitenkin kokeilla all inclusive spa-hotellia vaihteeksi.

      • alkup..

        kiitos asiallisesta vastauksista,kuullostaa hyvälle,varmasti käymme omatoimisesti retkillä ja ehdottomasti suuressa vesipuistossa.matkalle lähtöön enään 4vkoa,tuskin jaksaa odottaa! Hyvää kesän odotusta kaikille!


    • ......

      Moikka!

      Olin kaksi vuotta sitten samaan aikaan Tuntaksessa, kuin teillä on reissunne.
      Aivan mahtava paikka ja henkilökunta. En oo ikinä aikasemmilla reissuilla ystävystynyt hotellihenkilökunnan kanssa ja Tuntaksessa kävi niin. Ollaan edelleen yhteydessä toisiimme.

      Hotellin sijaitsee hemmetin jyrkän mäen päällä, ei ole ongelma alaspäin mentäessä, mutta jos on 40 lämmintä ja tarvitsee ramppaa, niin sillon kävi kunnon päälle ;)
      Lähellä pikkumarketteja, mistä saa ruokaa hotellihuoneeseen. Ruoka oli hyvä hotellillakin, mitä nyt turkkilaisessa illassa oli ruoka aika keskivertoista. Uima-allas alue on iso ja kiva, uima-altaan baarialue on sopivasti varjossa. Moskeija sijaitsee lähellä, mutta meitä ei haitanneet rukouskutsut, mä rakastan niitä. Ja meillä oli huone merelle päin, ja moskeija sijaitsee uima-altaan puolella.

      Varustetaso huoneessa oli ihan yllättävän hyvä. Yleensä olen joutunut roudaamaan keittiöpuukon mukana reissuille että saa aamiasisämpylät leikattua, mutta turhaa oli. Huoneesta löytyi jopa kahvinkeitin, mikä muissa paikoissa yleensä on pelkkä metallikannu
      .
      Matkan pituus Kusadasin keskustaan yllätti, oli mielestämme pidempi kuin mitä finnmatkat llmoitti. Mutta dolmuksia lähtee ihan vähän matkan päästä, joten perille pääsee halvalla ja helpolla.
      Jos käytte syömässä Kusadasin keskutan tuntumassa ja tykkäätte turkkilaisesta ruuasta, niin suosittelen ehdottomasti Bülbül-ravintolaa. Siellä ei näy kauheasti turisteja, paikka on viihtyisä, ruoka on halpaa ja tulee nopeasti. Eivät puhu välttämättä kauheasti englantia, mutta ruokalistat on selkeät, niin elekielellä pärjää mainiosti. http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g297972-d3319511-r146930153-Bulbul_Restaurant-Kusadasi_Turkish_Aegean_Coast.html
      Hävettää myöntää, mutta me käytiin siellä viikon aika kolme kertaa :)


      Ilmat olivat meillä vaihtelevat, oli hemmetin kuumia päiviä, sitten oli muutama pilvinen ja sateinen. Mutta kuurot väistyivät nopeasti.

      Izmir oli kaunis ja hemmetin iso paikka, suosittelen myös siellä käymistä.

    • turkki13

      Puolison kanssa myöskin 23.5. kyseiseen hotelliin ja kaupunkiin ensimmäistä kertaa menossa, innolla reissua odotellaan ja hyviä kelejä toivotaan! Mukavaa reissua teillekin!

      • alkup.

        kiitos samoin teille ja kiitos hyvistä viesteistä kaikille kirjoittaneille. Mekin lähdemme 23.5 tuntas hotelliin,innolla odotamme matkaa ja tietenkin hyviä ilmoja! Kivaa reissua!


      • Turkkiin ihastunut
        alkup. kirjoitti:

        kiitos samoin teille ja kiitos hyvistä viesteistä kaikille kirjoittaneille. Mekin lähdemme 23.5 tuntas hotelliin,innolla odotamme matkaa ja tietenkin hyviä ilmoja! Kivaa reissua!

        Hei !
        Ollaan menossa 20.6 2 viikoksi kyseiseen hotelliin, 11 ja 14 v. lapset mukana. Ollaan oltu monta kertaa peräkkäin all iclusive paikoissa ja nyt sitten ei ole mitään aterioita. All inclusive hinnat nousi hetkessä tähtiin, niiden suosion lisäännyttyä.

        Kiinnostaa siis hotellin ja muiden paikkojen hintataso.

        Tykkään myös herkutella, joten tosi hyvästä ruoasta voi myös maksaa.

        Teini halusi mieluummin lähelle shoppailua, joten ihan mukavan vaihteeksi kokeilla muutakin kuin all inclusivia.

        Missä on lähin migros tai tuntas marketti?

        Viime kesänä oltiin Bodrumissa ja tykättiin tosi paljon paikasta.


    • ......,,,,,,,,,,....

      Oltiin perheen kanssa 11vrk Tuntaksessa ja tässä omat mielipiteet..

      Hyvä paikka, rauhallinen mutta lähellä rantaa.
      Mukava henkilökunta, vain yksi vastaanoton miehistä oli tasaisen tyly koko viikon mutta muut olivat erittäin mukavia. Varsinkin tarjoilijana oleva kalju vanhahko mies jolta oli koko ajan paperit sekaisin..
      Huoneen lasku/pin-koodi joka kävi myös hotellin kaupassa, helppoa kun ei tarvitse koko ajan pitää lompakkoa mukana. Miinuksena asiassa se että järjestelmä oli jatkuvast sekaisin mutta aina jossain vaiheessa sai laskun kuitattua
      Hotellissa paljon pohjoismaalaisia ja hollantilaisia, brittejäkin oli mutta vähän eli oli kohtuu rauhallista.. Briteillä kun on hieman äänekäs tapa viettää lomaa.. monessakin suhteessa
      Hotellin ravintola ihan kohtuuhintainen samoin kauppa. Tietty kalliimpi mitä rannan luona vastaavat mutta ei suurta eroa. Altaan luona järjestettiin joka ilta jotain ihan kohtuu hyvääkin ohjelmaa. Jostain syystä terassiravintola jätettiin aika huonosti hyödyntämättä, terassiravintolasta aivan upeat iltanäkymät.
      Huoneet siivottiin päivittäin hyvin
      Hotellisa ilmainen wlan yleisissä tiloissa. Meillä toimi silloin tällöin jopa huoneessa, altaalla heikosti ja ala-aulassa hyvin
      hotellin ma-illan turkkilainen bbq-ilta oli hyvä ja hauska
      hotellin rahanvaihtokurssi oli alueen paras (myös parempi mitä kusadasin keskustassa) eikä rahanvaihdosta peritty palkkioita

      ja ne miinukset..

      - Booking.comin neljä tähteä oli kyllä turhan korkea, kolmen tähden hotelli ja paikat nuhjaantuneet tasaisesti joka paikasta. Puitteita olisi neljään tähteen mutta vaatisi huoneiden uusimista jne.
      - siivoukseen ei kuulunut astioiden pesu, myös astioiden määrä kohtuu heikko
      - melko meluisaa jos huone altaalle päin noin puoleen yöhön, altaalle päin myös paikallisen moskeijan rukouskutsut kuuluivat turhan hyvin. Meren puolen huoneet huomattavasti rauhallisempia
      - hotellin ma-illan turkkilainen bbq-ilta oli hyvä ja hauska, ko. illan open buffet melko heikkotasoinen ja pettymys.
      - huoneista puutui "hotellikansio" josta löytyvät yleensä kaikki perustiedot

      Toivottavasti auttoi kaikkia Tuntasiin matkustajia :)

      Ladies Beachin alueen paras ravintola oli muuten alhaalla ollut Kiwi, suosittelen ehdottomasti.

      • Kaksi eläkeläistä

        Kiitos, hyvin kattavasta viestistä.
        En ollut ennen edes lukenut ko.paikasta, nytpä nähdään onko parempi kuin Alania tai Side. Hotelli Tuntas myös arvelutti, ostin matkan lomavalvojaisista, ei siinä ehtinyt tutkailemaan hotellin tietoja.
        Nyt ihan hyvillä mielin sinne olemme lähdössä. Lämmintäkin edelleen on luvassa.


    • ...

      Olimme elokuussa 2013 Kusadasissa hotelli Tuntaksessa.

      Hotelli oli vaatimaton, mutta siisti. Henkilökunnalta ei tahtonut saada hetken rauhaa, yli-innokasta palvelua, joten suurimman osan ajasta vietimme muualla kuin hotellin alueella. Aulassa toimi ilmainen wifi, kunhan pyysi kirjautumiskoodin respasta.
      Emme ottaneet pin-koodia hotelliostoksiin, pikkukauppoja löytyy läheltä hotellia, esim. mäki alas ja oikealle.

      Sukellusretkeä en suosittele, kyseessä huonosti järjestetty retki, jolla turvallisuudesta huolehdittu huonosti, siis pelkkää turistien rahastusta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2563
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      66
      2368
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2061
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1727
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      14
      1460
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      16
      1413
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1393
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe