Four seasons- kennel

onnen pentu

onkos kellään kokemusta tämän kennelin koirista? meille on sieltä tulossa jenkki kuun lopussa.

31

787

  Vastaukset

  • no nyt minulla on kokemusta aiheesta.

  • Enpä suosittele kenellekään.

   • Miksi et suositteli? Perusteletko vähän?


   • hyvää orsista kuulluy kirjoitti:

    Miksi et suositteli? Perusteletko vähän?

    meille tuli four season kennelin kautta chihuahua ja olemme todella tyytyväisiä pentuun. Se oli juuri sellainen kuin halusimme ja pentu on täyttä iloa!

    t


   • jayjay5 kirjoitti:

    meille tuli four season kennelin kautta chihuahua ja olemme todella tyytyväisiä pentuun. Se oli juuri sellainen kuin halusimme ja pentu on täyttä iloa!

    t

    Hei! Meille tuli four seasons kennelistä Unkarista 02/2011 ihana virkeä americancockerspanieli. Terve ja hyvä luontainen!

    Hauskoja hetkiä kasapäin ..toivottavasti saamme pitää Nellin monta vuotta!


  • Kaipaisin myös kokemuksiä tästä kennelistä ?

  • Kokemuksia kellään? Olen miettimässä että ottaisin tästä kennelistä Chihuahuan.

   • Meille tuli arka ja pelokas kuselle ja paskalle haiseva tärisevä pentu sieltä. vaikutti siltä, ettei ihmiskontaktia ole juuri saanut. edelleenkin on pelokas aikuinen koira ja vuosien varrella oon nähnyt kaikkien sisarusten etsivän uusia koteja, tuskin syyttä.


   • Meille tuli kyseisestä kennelistä chihu.. ongelmia on riittänyt! Olisin kiinnostunut kuulemaan lisää kokemuksia?!


   • Millaisia ongelmia teillä on ollut? Otin aikoinaan yhteyttä tähän henkilöön, joka on yhteistyössä Four Seasons kennelin pitäjän kanssa, jonka kautta siis koiran sain suomeeen. oli närkästynyt valituksiini ja väitti ettei koskaan aiemmin mitään ongelmia ole ollut.


   • täältätulee1010 kirjoitti:

    Millaisia ongelmia teillä on ollut? Otin aikoinaan yhteyttä tähän henkilöön, joka on yhteistyössä Four Seasons kennelin pitäjän kanssa, jonka kautta siis koiran sain suomeeen. oli närkästynyt valituksiini ja väitti ettei koskaan aiemmin mitään ongelmia ole ollut.

    Kaikkia mahdollisia ongelmia on ollut.. suurin ongelma ollut sisäsiisteys!! Vuoden olen pessyt mattoja sekä seiniä aikuisen koiran jäljiltä. Lisäksi koira on arka ja huonot hampaat yms.. minulle myös "välikäsi" sanonut ettei muiden koirien kanssa ole ollut ongelmia, vaan minä olisin ongelma?!


   • EiEnää kirjoitti:

    Kaikkia mahdollisia ongelmia on ollut.. suurin ongelma ollut sisäsiisteys!! Vuoden olen pessyt mattoja sekä seiniä aikuisen koiran jäljiltä. Lisäksi koira on arka ja huonot hampaat yms.. minulle myös "välikäsi" sanonut ettei muiden koirien kanssa ole ollut ongelmia, vaan minä olisin ongelma?!

    Minulla on chihu Markku Johanssonilta.Ihanampaa, tervettä,myös päästään, kauniskin on ja käytäytyy kuin herrasmies. Mutta sitä ei ole ostettu pentutehtailijalta.


   • täältätulee kirjoitti:

    Meille tuli arka ja pelokas kuselle ja paskalle haiseva tärisevä pentu sieltä. vaikutti siltä, ettei ihmiskontaktia ole juuri saanut. edelleenkin on pelokas aikuinen koira ja vuosien varrella oon nähnyt kaikkien sisarusten etsivän uusia koteja, tuskin syyttä.

    Ei,ei! Hieno iloinen,terve rokotettu,madotettu mikrosiruttu jenkki, kaikkine virallisine papereineen (pentupassi jossa laminoidut tiedot ja tarrat rokotuksista ym.,export pedigree). Pentu oli myös puhdas vaikka olettaisi että reissussa vähän rähjääntyisi. Omistajan luovuttamana. Bonuksena ainakin minulle joka trimmaan itse on että kasvattaja oli selvästi jo opettanut pennulle mistä on kyse kun kynsiä ja turkkia käsitellään. Eikä tarvinnut edes sitä heti tehdä koska kasvattaja oli sen jo tehnyt ennen tuontia. Suosittelen lämpimästi!!


  • ^ paljon vastaavanlaisia kokemuksia olen kuullut ko. kennelin pennuista. En muutenkaan ymmärrä miksi niitä tuodaan suomeen niin järkyttäviä määriä. Valitettavasti aika tehtailulta vaikuttaa..

   • Mistä olet kuullut?


  • "Kaikkia mahdollisia ongelmia on ollut.. suurin ongelma ollut sisäsiisteys!! Vuoden olen pessyt mattoja sekä seiniä aikuisen koiran jäljiltä. Lisäksi koira on arka ja huonot hampaat yms.. minulle myös "välikäsi" sanonut ettei muiden koirien kanssa ole ollut ongelmia, vaan minä olisin ongelma?! "
   minulle sanottiin samalla tavalla. olisi pitänyt kuulemma opettaa koiralle suomen kielitaitoa heti alussa, niin olisin välttänyt ongelmat.

   Koira haisi tullessaan pinttyneeltä koiran ulosteelta ja pissasi päälleni, kun pelkäsi niin paljon. Paperithan löytyy, mutteivat tunnu takaavan mitään.

   • Koiran omistajan TÄYTYY opettaa koiralle sisäsiisteys !!! Vika on varmasti omistajassa. Koira oppii sisäsiisteyteen jos omistaja on määrätietoinen opetuksessaan ellei sillä ole jotain sairautta pidättämisessä mutta silloin eläin pitää viedä eläinlääkäriin testeihin. Koira tekee tarpeensa sisälle jos sitä ei opetusvaiheessa viedä tarpeeksi monta kertaa päivässä ulos pentuna. Esim. aina ruokailujen tai juomisen jälkeen. Pentukoirahan ei osaa pidättää. Jos ei ulosvientiä opeteta alusta kunnolla niin sehän sitten jatkaa aikuisena. Mutta sehän on omistajan syy-ei koiran! Eikä siihen tarvita kielioppia! Eikä siihen opetukseen riitä että sen vie kotiin ja olettaa että kaikki toimii heti!


  • Hei,

   meille on tulossa pentu tuolta!! onko nämä kokemukset aivan tosia? alkoi arveluttamaan..

   • Kennel on maassaan tutkinnassa pentutehtailusta. Todella raskaita syytöksiä. Älkää rahoittako tätä businestä


   • Onko jossain näistä syytteistä lisää? itsekin ollaan oltu yhteydessä tähän suomalaiseen "välittäjään" ja sen mukaan kaikki olisi ok.


   • anonyy8 kirjoitti:

    Onko jossain näistä syytteistä lisää? itsekin ollaan oltu yhteydessä tähän suomalaiseen "välittäjään" ja sen mukaan kaikki olisi ok.

    No älä ihmeessä. Ei kait se välittäjä niin sanotusti paskanna sinne, missä syö.


   • Haluaisin vain saada jotain konkreettista näyttöä syytöksiä vastaan tai mistä tieto syytöksistä saatu. Jokaisesta kasvattajasta varmasti myös jollain aina huonoja kokemuksia. Koiran hankinta kuitenkin iso päätös niin en eikä varmaan kukaan haluaisi tehdä päätöksiä pelkkien keskustelupalstan muutaman käyttäjän kommentointien perusteella. Siksi haluaisinkin jotain konkreettista näyttöä väitteiden pohjalle. Kyseisestä kennelistä kun ei löydy ainakaan googlaamalla mitään muuta keskustelua kuin tämä mistä voisi asian saada selville.


   • Moikka.

    Meille kyseisestä kennelistä tuli vuosia sitten pentu. Pyysin saada kuvia pennusta ja sen kasvuolosuhteista, sain ulkona otettuja kuvia. Sisätiloissa vain näyttelypöydällä otettuja, joissa kaikki pennut olivat surumielisen oloisia. Oli luonteeltaan varmasti pelokkain pieni koira, jonka olen tavannut. Tosin oli tuossa vaiheessa jo liki kuusi kuukautta vanha. Vapisi ja vaikutti kaikin tavoin siltä, ettei ollut ollut ihmisten kanssa tekemisissä. Tuoksu oli epämiellyttävä. Vanhempaan koiraani osasi turvautua. Ihan kuin se olisi ollut aivan kauhuissaan, keho oli jähmettynyt ja silmistä huokui syvä epävarmuus. Olen jakanut elämäni koirien kanssa 4-vuotiaasta saakka, useamman kymmenen vuoden ajan, uskoisin koiran lukutaidon olevan hyvin hallussa.

    Pikku hiljaa epävarmuus helpotti, ongelmia oli silti aina. En kokenut tilannetta enää mahdottomaksi pelon kannalta, jonka olin ajatellut heikentävän koiran elämänlaatu merkittävästi. Omaa perhettä kohtaan koira uskalsi avautua ja hupsutellakin muutaman vuoden yhteiselon jälkeen, vieraita pelkäsi loppuun asti.

    Terveys ei huolettanut niin suuresti, mitä tulee mieleen tyypillisestä äärimmäisen pahasta pentutehtaasta. Kuulo ei ollut parhain, alapäähän meinasi tulla tulehdusta. Muutoin ok.

    En ottaisi toista koiraa kyseisestä kennelistä, valitsisin suomalaisen kasvattajan, jonka luona saa ja pitää käydä ainakin pariin kertaan ennen ostopäätöstä ja joka olisi kiinnostunut sosiaalistamaan koiransa taidolla. Tuohon aikaan ei tiedetty riskeistä tai varoiteltu, luotin paperien tietävän hyvää koiraa. Aika pöljää, kun tänä päivänä miettii.

    Siitä en osaa sanoa, mikä on tilanne nykyään, enkä ole väittämässä paikkaa tehtaaksi..Ehkä ei kuitenkaan paras paikka minne kääntyä halutessaan helppoa lähtöä ja reipasta hyvin sosiaalistettua seurakoiraa.


   • Pakko tulla tähän kommentoimaan. Minulle on tullut kaksi chihuahuaa tästä kennelistä, ensimmäinen alkuvuodesta 2015. Hän tuli Suomeen noin 6kk vanhana, oli ujo ja peloissaan ja vaikka äkkiä kotona tottui paikkoihin ja alkoi meidän seurassa olla rohkeampi on hän edelleen arka kuin mikä vaikka kuinka ollaan koulutettu, sama sisäsiisteyden kanssa. Vaikka poika on leikattu jo muutama vuosi sitten hän edelleen kaikesta kouluttamisesta huolimatta kusee sisälle joten pidämme hänellä urosvyötä. Hänen hampaat ovat myös aina järkyttävässä kunnossa ja hammaskiven poistossa täytyy käydä usein. 2016 keväällä meille tuli toinen chihuahua, tällä kertaa tyttö ja ikää Suomeen tullessa oli 12 viikkoa. Hän oli rohkea ja reipas alusta asti, kun menimme hakemaan hän tuli nuolemaan sormia ja kun sain syliin niin tyttö oli ihan innoissaan eli täysin erilainen kun poika joka haettiin aiemmin. Kotona temmelsi heti ja oppi nopeasti sisäsiistiksi ja on nyt 3 vuotiaana sisäsiisti edelleen. Tytöllä on myös huomattavasti paremmat hampaat. Koirilla oli sukupuissa samoja nimiä mutta eri vanhemmat. En oikein ole puolesta tai vastaan tässä sillä itsellä on huonoja että hyviä kokemuksia, molemmat koirat kuitenkin aivan ihania vaikka toinen huomattavasti arempi onkin.


   • canislupusfamiliaris kirjoitti:

    Moikka.

    Meille kyseisestä kennelistä tuli vuosia sitten pentu. Pyysin saada kuvia pennusta ja sen kasvuolosuhteista, sain ulkona otettuja kuvia. Sisätiloissa vain näyttelypöydällä otettuja, joissa kaikki pennut olivat surumielisen oloisia. Oli luonteeltaan varmasti pelokkain pieni koira, jonka olen tavannut. Tosin oli tuossa vaiheessa jo liki kuusi kuukautta vanha. Vapisi ja vaikutti kaikin tavoin siltä, ettei ollut ollut ihmisten kanssa tekemisissä. Tuoksu oli epämiellyttävä. Vanhempaan koiraani osasi turvautua. Ihan kuin se olisi ollut aivan kauhuissaan, keho oli jähmettynyt ja silmistä huokui syvä epävarmuus. Olen jakanut elämäni koirien kanssa 4-vuotiaasta saakka, useamman kymmenen vuoden ajan, uskoisin koiran lukutaidon olevan hyvin hallussa.

    Pikku hiljaa epävarmuus helpotti, ongelmia oli silti aina. En kokenut tilannetta enää mahdottomaksi pelon kannalta, jonka olin ajatellut heikentävän koiran elämänlaatu merkittävästi. Omaa perhettä kohtaan koira uskalsi avautua ja hupsutellakin muutaman vuoden yhteiselon jälkeen, vieraita pelkäsi loppuun asti.

    Terveys ei huolettanut niin suuresti, mitä tulee mieleen tyypillisestä äärimmäisen pahasta pentutehtaasta. Kuulo ei ollut parhain, alapäähän meinasi tulla tulehdusta. Muutoin ok.

    En ottaisi toista koiraa kyseisestä kennelistä, valitsisin suomalaisen kasvattajan, jonka luona saa ja pitää käydä ainakin pariin kertaan ennen ostopäätöstä ja joka olisi kiinnostunut sosiaalistamaan koiransa taidolla. Tuohon aikaan ei tiedetty riskeistä tai varoiteltu, luotin paperien tietävän hyvää koiraa. Aika pöljää, kun tänä päivänä miettii.

    Siitä en osaa sanoa, mikä on tilanne nykyään, enkä ole väittämässä paikkaa tehtaaksi..Ehkä ei kuitenkaan paras paikka minne kääntyä halutessaan helppoa lähtöä ja reipasta hyvin sosiaalistettua seurakoiraa.

    Minulla on ilmeisesti hyvä tuuri kaikkien koirieni kanssa yli 63 vuotta. ei sairaita koiria koskaan.
    Nyt minulla on chiahua M. Johanssonilta.Hain sen 12 vikkoisena, jolloin se oli jo täysin sisäsiisti. On todella ihana koira, joka valloittaa melkein kaikki.


   • Minelanilla kaikki on aina täydellistä.


   • Saija84 kirjoitti:

    Kennel on maassaan tutkinnassa pentutehtailusta. Todella raskaita syytöksiä. Älkää rahoittako tätä businestä

    Ei pidä paikkaansa. Kateellisten puhetta. Kennel Four Seasonin omistaja on itse mm. näyttelytuomari. Naamakirjassa on hänellä avoimesti tietoa toiminnastaan/Kennelistä. Olen myös tavannut hänet kasvotusten koiran luovutuksen yhteydessä. En voi moittia mistään. Oli luovutuksessa puhdas,trimmattu ja kaikki paperit kunnossa (rekisteröinti Suomeen kävi käden käänteessä). Ja ennen kaikkea-koira on mahtava! Tosi iloinen, leikkisä ja kun hampaita moitittu tällä palstalla niin voin sanoa että 100% kunnossa. Sitävastoin toinen jenkkini (vanhempi) on suomalaisesta kennelistä ja se oli yliarka koska sitä ei oltu sosiaalistettu (otettaessa 10kk) ja sillä on jatkuvasti hammaskiveä vaikka mitä keinoja on yritetty. Lääkärissä poistetaan hammaskiveä 1krt/vuosi, silti on aina sitä. Hampaita on jo 7-vuotiaana jouduttu poistamaan 3 kpl. Myös edesmenyt toinen suomalaiselta otettu jenkki sairasti jatkuvasti korvatulehduksista ja virtsatietulehduksista. Että ei se nyt siitä välttämättä johdu ulkomaan tuonnista että koiralla on terveysongelmia. Tällä kyseisellä kennelillä on kaikki läpinäkyvää!


   • unkarintuonti kirjoitti:

    Ei pidä paikkaansa. Kateellisten puhetta. Kennel Four Seasonin omistaja on itse mm. näyttelytuomari. Naamakirjassa on hänellä avoimesti tietoa toiminnastaan/Kennelistä. Olen myös tavannut hänet kasvotusten koiran luovutuksen yhteydessä. En voi moittia mistään. Oli luovutuksessa puhdas,trimmattu ja kaikki paperit kunnossa (rekisteröinti Suomeen kävi käden käänteessä). Ja ennen kaikkea-koira on mahtava! Tosi iloinen, leikkisä ja kun hampaita moitittu tällä palstalla niin voin sanoa että 100% kunnossa. Sitävastoin toinen jenkkini (vanhempi) on suomalaisesta kennelistä ja se oli yliarka koska sitä ei oltu sosiaalistettu (otettaessa 10kk) ja sillä on jatkuvasti hammaskiveä vaikka mitä keinoja on yritetty. Lääkärissä poistetaan hammaskiveä 1krt/vuosi, silti on aina sitä. Hampaita on jo 7-vuotiaana jouduttu poistamaan 3 kpl. Myös edesmenyt toinen suomalaiselta otettu jenkki sairasti jatkuvasti korvatulehduksista ja virtsatietulehduksista. Että ei se nyt siitä välttämättä johdu ulkomaan tuonnista että koiralla on terveysongelmia. Tällä kyseisellä kennelillä on kaikki läpinäkyvää!

    Minulla on amerikancockeri tällä saitilla moititulta unkarilaiselta ollut nyt 9kk. Kaikki on toiminut moitteettomasti. Koira tullessaan Suomeen (kennelin omistajan henkkoht luovuttamana). Käyttää myö suomalaista välittäjää keski-suomesta. Ei siltäkään puolelta moitittavaa. Koira on rekisteröity Suomeen Kennelliittoon. Vaikein pala on ollut Kennelliiton toiminta. Hidasta ja huonoa palvelua jos ei halua liittyä jäseneksi. Kesti 2 kk. Se siitä..... Minulla on ollut aikaisemmin vain suomalaisilta kasvattajilta jenkkejä ja täytyy vaan todeta että kaikilla on ollut jotain kremppaa(kroonisia korvatulehduksia, märkäkohtua, atooppista ihoa, jatkuvia virtsatietulehduksia) muutamia mainitakseni. Ei onneksi yhdellä koiralla kaikkia vikoja yhtaikaa :). Aikaisemmat koirani ovat eläneet haarukalla 8-15,5 v. Unkarin tuonnillani ei ole ollut ainakaan vielä mitään vaivoja. Likka on pirtsakka peipponen eikä pätkääkään arka. Kasvattaja oli nähnyt vaivaa antaessaan oppia siellä että turkkia käsitellään ja kynsiä leikataan. Trimmaajakin mainitsi asiasta koska Suomessa ensimmäinen kerta käsittelyssään meni kivutta. En voi olla muuta kuin tyytyväinen.
    Tuosta yhdestä moittijasta jonka tuontikoira pissaa sisälle aikuisenakin-koira haluaa aina olla omistajan kaveri mutta jos ei omistaja osaa opettaa koiraa sisäsiistiksi voi kyllä katsoa peiliin. Jos ottaa koiran sitä pitää omistautua sille ja näyttää mitä siltä odotetaan. Sitä ei kiukuttelulla tms. saavuteta.


  • Onks tää ihan ok? Pentu on kastroitu.

   • Voithan kysyä koiran myyjältä. Tältä palstalta et saa vastausta. Ihmettelyssäsi ei ilmennyt oliko koira suomesta vai tuonti. Jos koira em. parjatulta ulkomaan kasvattajalta ,suosittelen kysymään suoraan sieltä. Kaikkihan on avointa. Ko. kennelillä on naamakirjassa tili ja kauppapapereissahan on kaikki yhteystiedot. Olen itse ollut kasvotusten hänen kanssaan koiran luovutuksen yhteydessä. Ammattitaitoinen kasvattaja. Kaikki oli kunnossa koiraa myöden. Tuotatin amerikancockerspanielin ja sillä terveys hyvä-ei ongelmia.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   94
   5422
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   92
   982
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   884