En ole koskaan nähnyt enkä kuullut yhtään sutta

että näin

Ennen tätä susijahtia en myöskään ikinä ollut lukenut mistään paikallislehdestä, että sudet olisivat ongelma meidän seudullamme. Nyt kun typerät metsästäjät jäivät kiinni huvistaan ja rangaistus uhkaa, niin yhtäkkiä muka täällä on kauhea susiongelma ja ihmiset olleet peloissaan ties kuinka pitkään.

Todella turhauttavaa osallistua nettikeskusteluihin, joissa uhanalaisten eläinten ampumista puolustelevat koko ajan saarnaavat, että miten te siellä kehäkolmosen sisällä ette vaan tajua. Minä kyllä tajuan ihan hyvin, missä mennään, kun asun itse juuri näillä seuduilla. En vain voi tarkempia tietoja itsestäni laittaa mihinkään, kun vain muutaman tuhannen kunnista on kyse.

Ihmettelen vain, minkälainen joukkohysteria saa ihmiset nyt valehtelemaan tällaisen susiongelman, jota meillä ei ole. Tämäkö on sitä suoraa ja rehellistä pohjalaisuutta? Hävettää lukea valheita, joista viimeisenä niittinä tämä "susilaskenta", johon ei suostuttu ottamaan mukaan muita kuin asianosaisia eli metsästäjiä. Kuinka typerinä senkin järjestäneet oikein pitävät muita ihmisiä? Eihän tuollaisella sisäpiirin "laskennalla" ole tietenkään mitään todistusarvoa.

7

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdgasgaa

      Pedonmetsästäjäjuntit, LOL!

    • kaikkia sitä kirjoit

      Menkää oppimaan todellista elämää, teidän virkamiespelkonne alkaa olemaan sitä luokka, että äitinne myynti tulisi varmaan kysymykseen.

      Valehtet itse naama punasena, koska sinulla ei ole mitään todisteita siitä, että metsästäjät valehtelevat, vaan tuomitset ilman pitäviä todisteita, sinunlaisesi vihanlietsojat pitäisi teljetä selliin pysyvästi.

      Miksi sitten nariset täällä ellet ole edes kuullu susien olemassaolosta, ihme pelle.

      • että näin

        Kuules: Susien metsästäjät puolustautuvat sillä, että sudet muka aiheuttavat niin isoja ongelmia. Tällaisista isoista ongelmista ei vaan ole täällä kuulunut yhtään mitään ennen kuin pojat jäi huvistaan kiinni. Ihan varmaan joo kaikki olisi hipihiljaa paikallistenkin keskuudessa todellisista susiongelmista, kunnes sitten salakaadosta jäisivät kiinni.

        Aika kummallisena kyllä pitäisin sitäkin, jos nämä villieläimet ahdistelevat vain metsästäjien koiria ja niiden pihoja. Missähän ne ovat olleet meidän tarhassa olevien lemmikkikoirien kimpusta ja miksei ole sudesta kuulunut ulvaisuakaan? Ikinä koskaan. Jos on niin näkymättömiä susia, ettei ikänsä täällä asunut ihminen niitä koskaan näe eikä kuule, jos ei lähde moottorikelkalla jahtaamaan kymmenien kilometrien päähän syvälle metsään, niin ne eivät ole mikään ongelma.

        Jotkut pahaiset nulikat ja moottorikelkoillaan ajelevat vanhat ukot vaan jäivät nyt verekseltään kiinni ja keksivät kaikenlaisia tekosyitä toiminnalleen. Osa ihmisistä haluaa uskoa, kun tutuista on kyse, ja osa on valmis osallistumaan valheeseen herra- ja susivihassaan. Siksi en viitsi laittaa itsestäni tunnistettavia tietoja tänne, kun täällä on nyt sellainen mielipidediktatuuri, että kaikkien pitäisi olla noitten kloppien ja köppäisten ukkojen tukena. Tosin kohta sanonkin suorat sanat joka jannulle päin naamaa, jos tämä valehtelu susiongelmasta aina vain jatkuu ulkopuolisille, jotka tietämättömyyksissään vielä uskoo.


    • Minähän kirjoitan.

      Itselläni on kokemusta miten metsästäjät valehtelevat täysin röyhkeästi.
      Heillä yleensä on ollut yhteiskunta takanaan ja näyttö pitää hankkia sitten
      metsästäjiä vastaan. Siksipä heitä onkin susilaumaan verrattava joukko
      aina liikkeellä. Todistaja niinku mukana.

      • Jailhunter

        Jos noita susia oliskin vielä, niin söisivät edes yhden Perholaisen lapsiinsekaantujalessun. Niitä siellä kuitenkin riittää!

        Pääsisinpä linnasta, niin saisin taas siskolta pillua!


    • oikeita susia

      Jos et ole koskaan nähnyt yhtään sutta,nyt siihen sinulla on tilaisuus. Eläviä susia riistakameran tallentamana. Joku oli linkittänyt Kokkola-Suomi24 Kokkolassako susia ?

      • että näin

        Kiva, että susiakin tosiaan sattuu riistakameraan. Hienoja eläimiä villinä luonnossa, eivät ole ongelma. Vaan eipä ole vieläkään sattunut kenenkään tavallisen perholaisen älykännykän kameraan kotipihassa. Miksiköhän ei? (Retorinen kysymys.)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe