Kokemus hotelli mercuresta

Möllimatkaaja

Käytiin Hurghadassa ja kiitos pienen lapsen, valittiin all inclusive hotelli. Huoneet oli aivan ok, perustasoa ja siivous ok. Hlökunta ystävällistä ja alllasalueella kiertelevät kauppiaatkin ymmärsivät jättää rauhaan jos niin halusi. Ruokaa oli tarjolla paljon vaikkeikaan kovin maustettua/maukasta riippuen makutottumuksista. Aamiaisella aivan loistavaa oli saada munakas tuoreena omilla täytteillä. Harmittavia kokemuksia matkalla oli käynnit Sakkalassa, kauppiaat agressiivisia ja hinnat pilvissä. Jos matkamuistoja haluaa niin jätä ostokset lentokentälle, siellä aivan samat tavarat myynnissä 90% halvemmalla. Taksit on halpoja mutta varatkaa tasaraha ettei käy kuten meillä kun taksi lähti kuin hauki rannasta annettuaan väärän vaihtorahan tietenkin seteli niinpäin ettei nähnyt mikä seteli kyseessä. Aikalailla samanlainen paikka kuin Tunisia, eli näin, koin ja ei kiitos toiste

6

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhtikuussa 2013

      Kiva lukea kirjoituksesi. Olemme menossa samaan hotelliin kuukauden päästä. Olisi kiva tietää hotellista vielä esim. mitä muuta kuin ruokailuja all inclusive sisälsi, miten juomat? Oliko illalla hotelilla esityksiä/ohjelmaa? Otitteko mitään hoitoja tai retkiä ja voitko suositella? Mietimme, että ottaisimme taksin jo lentokentältä, saiko tulomatkan aikana tärkeää tietoa tai onko oppaita hotellilla? Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastailla :)

      • huhtikuussa 2013

        Unohdin kysyä, kuka oli matkanjärjestäjä vai olitteko omatoimilomalla :)


    • möllimatkaaja2

      Aurinkomatkojen all inclusive. Meriretki ostettiin hotellilta, oli hieman lyhytkestoinen ja ruoka vaatimaton, juomia sai ostaa kerran, mutta snorklaus oli kivaa. Vaimo kävi hieronnassa ja kokovartalohoidossa, tykkäsi. Naiset kävivät myös hevosratsastuksessa missä kävivät meressä hevosten kanssa. Ohjelma on hieman ylimainostettua tasoon nähden, kyllä siellä altaalla kävi porukkaa tanssimassa useasti päivässä ilman suurempaa yritystä. Iltaisin oli ohjelmaa muttei ollut meidän makuun. Taksia ei kannata ottaa lentokentältä kun ei matka kestä kuin 15 min hotellille. Juomaa sai ihan niin paljon kuin jaksaa juoda, päivällä altaalta ja illalla sisältä baarista. Olut oli hyvää ja paukut yllättävän hyviä paikallisilla viinoilla. Altaalta saat päivällä baarista myös pizzaa, hampurilaisia, hot doggeja ja ranskalaisia. Ei kannata käydä vaaalla ennem matkaa:) Minigolfkenttä on sellaisessa kunnossa ettei innostanut kokeilemaan ja kuntosalia en löytänyt ollenkaan. Bilis oli hauskaa ajanvietettä illalla, 7€/tunti. Meidän matkaan kuului myös yksi ateria "paremmassa" ravintolassa, olisi saanut jäädä käymättä. Sieltä saa ostettua myös all inclusive plussan, muistaakseni siihen saa tuorepuristetut mehut, paremman baarin joka kylläkin oli aina tyhjä ja joitain parempia alkoholijuomia. Hyvin pärjättiin ilmankin.
      Kaikenkaikkiaan paikka oli ihan sitä mitä odotettiinkiin, ei pahoja pettymyksiä eikä wow kokemuksia. Matkailu avartaa ja makuja on monia, uskon että teillä on hauskaa mercuressa, hauskaa matkaa:)

      • eepi5

        Mercuressa oli meidänkin perhe. Kiva hotelli, paljon ohjelmaa ja ruokaa juomaa oli riittävästi. Ranta oli mukava, samoin drinkkibaari rannalla. Ystävällinen henkilökunta. Hotellista jäi oikein positiivinen fiilis :)


    • huhtikuussa 2013

      Kiitos viesteistänne :) Oliko snorklaajia ja veden alaista katsottavaa? Olemme tjäreborgin matkalla ja taksin meinasimme ottaa sen takia lentokentältä, että pääsisi nopeasti hotellille, en tiedä kannattaako. Oliko hotellilla rahanvaihtoa? Paljonko taksi maksaa keskustaan? Kaikenlaista tulee mieleen matkaa odotellessa :)

    • möllimatkaaja3

      Hotellilla saa vaihdettua/nostettua rahaa automaatista. Linja-automatka kestää 15 min kentältä hotellille, ehtishän siinä tietenkin ekana kirjautumaan sisään jos on paljon tulijoita. Taxi Sakkalaan maksaa n 80 paikallista rahaa. Meriretkellä snorlatessa näki paljon eri kaloja, hotellin rannalla en nähnyt snorklaajia. Hotellin vieressä on vapaata rantaa ja kun sitä katselee, ei ihmettele yhtään jos ei ole kaloja rannikon tuntumassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1325
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      60
      898
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe