Kokemuksia Sant Krealista?

qwerty+

Eli kertokaas ystävät hyvät mitä mieltä ko. kennelistä? Onnistuiko kaikki hyvin ja miten pennun toimitus/haku onnistui? Mitä pennusta pyydettiin?

12

390

  Vastaukset

  • olen kuullut kehuja het monen ylistyksen kera sekä varoituksia. mutta enemmän kuullut

   -myös harkinnut pentua

  • Muakin kiinnostais kuulla lisää tästä. Harkitsen pentua nimittäin tuolta.

  • HArkitsetteko pentua tuolta vain sen takia että heidän sivut löytyy google haulla ensimmäisenä?

   Smartwood hills koirat on keskimäärin maailmalla menestyneet paremmin kuin SK-koirat ja he ovat myös suomessa suosittu tuontikohde.
   Nyt kun Irinland on lähes lopettanut toimintansa Duc Duferin kuoltua.
   Eria Pro koiria en enää suosittelisi kenellekkään.

   Itse kuitenkin venäjältä suositelisin näitä kenneleitä
   Rossiiskiy Kolorit, Zoosfery ja Pride of Russia
   Jos takroitus on vaan saada typpä, eli sen ei ole pakko olla Venäjältä, aloittaisin haun Latviasta, josta schengen maana on helpompi tuodakkin, katselisin näitä kenneleitä:
   Livonija, Legrant land, gem'givveeon
   Sitten aina luotettava Serbia jossa venäläistyyppisiä isohkoja dobbereita: Izrafel, Altobello, Liparland

   Jos haluat käyttökoiran suosittelen tshekkiläistä European K9-kenneliä.
   tshekistä ei enää saa typpiä, mut toi kasvattaja on enhä maailman paras maalimies.

   • Ensinnäkin kiitos todella paljon hyvästä viestistäsi "....". On tuhottoman vaikea löytää hyvää kenneliä näin noviisina. Sant Kreal oli nimenomaan yksi näistä harkinnassa olevista ja on kullanarvoista, että joku auttaa löytämään myös muita kenneleitä :-)

    iso kiitos!


  • Noviiseja suositteleen liittymään Kriegerhof kennelin keskustelu foorumille, ja kasvattamaan paksun nahan, sikäli mikäli olet typpäriä haluamassa.
   Paskaa saat niskaan aivan varmasti. Mutta jos pidät hakusi kohteen itselläsi ja tyydyt seuraamaan keskusteluja niin opit varmasti paljon.

   Ja jos luomukoira kelpaa niin suosittelen kotimaisia: Viva la rosa, Power dee's tai o'zone, näin saat ekan koirasi "läheltä" ja on sellainen kasvattaja joka on aina tukena jos jotain tarvitset.

  • ..on typistyskielto..

   "Sitten aina luotettava Serbia." Luotettava hyvinkin :DD

   • Ja puolassakin on typistyskielto, silti tän vuoden puolella löytyy mm. juuri dobberierkkarissa tuomaroineen herrasmiehen kennelistä typpä pentuja ;)


  • Juu, Latviassa on typistyskielto, kuten virossakin jo joitain vuosia. Hyvin löytyy typistettyjä SIS koiria silti suomestakin ;)

   • Kuulin, että käyttävät muualla typistämässä - ettei toimenpide tapahdu viron puolella. Ei siinä, SIS on mielestäni hyvä kennel muutenkin, en ole kuullut kasvattajasta tai kasvateita mitään negatiivistä, ja vielä näyttäviä/toimivia koiria.


  • Juu varmaan käyttävätkin, ei siinä mitään, niin nuo muutkin typistyskieltoa kiertävät tekevät.
   Mut aikana kun määräykset tiukentuvat alkaa käydä niin että näyttelyissä ne koirat hylätään, kun on lakienvastaisesti typistettyinä.
   Näinhän tässä kävi jo muutamalle Latvialaiselle koiralle keväällä..

  • Yleensä ulkomaiset (ainakin menestyneet ja arvostetut kennelit), kuten Sant Kreal, eivät laita parhaita koiriaan nettisivuille myyntiin, vaan ne parhaat yksilöt ovat ns. tiskin takana. Sen vuoksi näin, koska toivovat, että näitä parempia yksilöitä hyödynnetään näyttelyissä ja koekentillä ja kaikissa dobermanneille tyypillisessä kilpailutoiminnassa.

   Liian moni etsii typättyä dobberia ulkomailta koska se on hieno, mutta silti ei olla valmiita harrastamaan mitään. Sen vuoksi nämä kasvattajat myyvät vain harvoille ja valituille ne huippukoirat, kun taas nämä netissä myynnissä olevat ovat tavallaan kakkoslaatua, jotka menevät usein kotikoiriksi. Ei siinäkään tietenkään vikaa ole jos kotikoiraa etsii, toki aktiviteettia, virikkeitä ja liikuntaa sekin tarvitsee aivan s**tanasti.

   Onhan typistetty omaan silmäänkin hienompi, mutta jotenkin sotii omaa moraalia vastaan leikata toiselta ruumiinosia irti vain ulkomuodon vuoksi, joten tyydyn ajokoiramallin dobberiin. Samat ominaisuudet koiralla silti on, vaikka ulkonäkö eri.

   Itsellä reilu vuoden ikäinen uros, joka ei väsy millään mistään, silkkaa energiaa, vaikka todella paljon ja monipuolisesti usea tunti päivässä liikutaan ja harrastetaan niin fyysisiä kuin henkisenkin puolen juttuja. Tämä on rotu aktiivisimmasta päästä!

  • Hei onko sant kreal luotettava kenneli ja ja mites noilla noi rokotukset on kunnossa

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   325
   6439
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   176
   3083
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   88
   1234
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   680