Rakkausloitsu

Sitä vailla

Mitä rakkausloitsun tekemisestä seuraa? Mikä taika toimii ilman että kylkiäisenä tulee armageddon tai muuta mukavaa? En tiedä magian harjoittamisesta paljoakaan, "Opas Wiccan harjoittamiseen" on oikeastaan ainoa lähteeni.

Tulin jätetyksi jokin aika sitten ja nyt haluaisin (epätoivoisesti?) uutta matoa koukkuun, mutta ei mitä tahansa vaan sekä antaa että saada suurta rakkautta. Eihän sillä tee pahaa kenellekään? Ettei voi tulla kolminkertaisia pahoja asioita itselle tai muuta?

Kiitos vastauksista, vaikka ehkä kaiken järjen mukaan tämän rakkaudenmetsästysristiretkeni voisi hoitaa ihan ilman yliluonnollisuuksiakin.. haen siitä lähinnä lisäpotkua.

17

5718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Amor

      Sen mitä tekemisestä seuraa saa selville vain kokeilemalla ja niin, että pystyy havainnoimaan seurauksia.

      Kehoitan kyllä vakavasti osoittamataan tällaiset kyselyt 3x-pelkoineen sun muineen wicca-palstalle, kun sellainen kerran on olemassa.

    • ???

      Mikä ihme on armageddon? Kiinnostaisi vaan tietää..... Kiitos etukäteen....

      • Sitä vailla

        Niin se armageddonhan on sitten maailmanloppu (/tuomiopäivä?), että vähän liiottelin. Eipä sen väliä, wiccakeskustelussa jo saivat minut luopumaan loitsuhankkeestani. Kai sitä pitää vaan lähteä ovesta ulos miestä etsimään ja jättää loitsukirjat sivuun tässä asiassa=)


    • Valonkantaja

      Ei rakkautta tarvitse eikä voikkaan mitenkään "loitsia". Silloin se ei ole rakkautta lainkaan jos se on jonkun loitsun avulla ja keinotekoisesti saavutettu. Rakkaus ON. Se on alati läsnä kaikkialla ja ikuisesti. Löydä rakkaus itsestäsi niin näet sitä kaikessa ja kaikkialla. Rakasta niin saat rakkautta osaksesi.

      Rakkautta ja valoa sinulle! =)

    • Turmelus

      Minä olen tehnyt rakkausloitsuja siten, että menen jonnekin missä voin olla yksin ja tuntea kaikessa rauhassa oman kaipuuni. Sitten olen keskittynyt lähettämään viestiä henkimaailmaan, että olen vailla rakkautta, tai mitä ikinä. Ja laitan saatteeksi vielä täsmennyksen siitä, mitä tarkalleen ottaen haluan tai luulen haluavani, ja millä hinnalla olen sen valmis saamaan. Ja auttajaksi minä olen sanonut, että kelpaa kuka tai mikä vain, ilman mitään ontologista rasismia.

      Menetelmäni ei siis ole käytännössä rukousta kummempi.

      Kaikkea muutakin voi saada kun vaan älyää pyytää, kuten oivalluksia, seksiä, rahaa ja niinpoispäin. Ja minusta pelko, että ne ovat jotakin Saatanan juonia on vähän hölmöä. Menestyksen hinta on vain menestys itsessään, ja kaikki mitä siitä seuraa.

      Kuitenkin, vastapalveluksen tekeminen hengille/jumalille/esi-isille ei ole mitenkään poissuljettua. Minusta kannattaa ensisijaisesti lähteä siltä pohjalta, että henkien kanssa työskentely on molempia hyödyttävä yhteistyötä, ei kenenkään orjuuttamista, hyväksikäyttöä tai alistamista. Reilu peli, sano.

      Rakkauden löytyminen on ehkä aika paljon pyydetty, joten kannattaa olla kärsivällinen. Esimerkiksi rahaa on maailma täynnä, mutta rakkauden löytäminen vaatii hiukan taistelua. Seksiloitsut esimerkiksi toimivat hyvin, seksiä löytyy aika piankin jos sitä vain pyytää. Seksiä on maailma täynnä. Mutta kun pyydät rakkautta, ole kärsivällinen.

      Sitten loitsuamisen jälkeen pitää vain olla pirun tarkkana, jotta ikäänkuin sattumalta järjestyvät mahikset rakkauteen eivät mene sivu suun. Ei saa jäädä kotiin istumaan.

    • Miranda

      En suosittele rakkausloitsuja minäkään...

      Olen nuorempana, monia vuosia sitten tehnyt..

      Ymmärrä, että sidot silloin itsesi tähän toiseen lopullisesti.. Ellet osaa peruuttaa sitä, jota minä en osaa tehdä.. (olen yrittänyt..)

      En ole ylpeä itse siitä minkä tein, sillä emme ole enää yhdessä. Eikä hän koskaan ole päässyt minusta yli... Hän itkee yhä.. ja se on minun vikani..

      Hän on kihloissa toisen kanssa, joka on hyväksynyt asian ja suhteen sellaisena kuin se on..

      Moni ulkopuolinen ihmettelee entiseni käytöstä, onhan erosta kulunut jo kauan..

      Ymmärrä, että tekemällä "lemmenloitsun" olet sitonut, et vain toista ihmistä sinuun, vaan sidot myöskin itsesi häneen lopullisesti jollain tasolla..

      Tein vieläpä saman virheen uudestaan... Ja nyt minulla on näistä nuoruuden "hairahduksista", melko raskas taakka...

      Nykyiseni (johon en loitsuja käytä) ei voi ymmärtää näitä kahta, jotka soittelevat minulle ja itkevät vuoronperään...´

      Sen kanssa on vain elettävä..


      Siis en suosittele. eri asia on jos teet loitsun erikseen rakkauden kohteen löytämiseksi...

      Onnea vaan sinulle rakkauden etsintään :)

    • loitsut vähän väärin

      Tein kerran rakkausloitsun. Se onnistui...tavallaan. Loitsu kääntyi vähän toisinpäin, itse olen ollut häneen rakastunut siitä lähtien, kun loitsun tein. Hän itse melkein vihaa minua....mutta onneksi en niin rakastunut, että itkisin hänen vuokseen.

    • iutygfr

      Olen tehnyt monesti rakkausloitsuja. Ainoa vinkki, jonka voin sulle antaa, on että tee sellainen loitsu, jonka tarkoitus on ohjata oikeanlainen ihminen luoksesi. Älä lähde siihen manipuloiti-jutskaan, sillä se on epäeettistä.

    • 4666?

      Mitein rakkausloitsu tehdään? Millaisia ne ovat?

    • ythiklö

      Olen harjoittanut magiaa pikkutytöstä saakka. Rakkausloitsuja olen tehnyt useamman vuoden, mutta en koskaan ole kohdistanut niitä keneenkään tiettyyn ihmiseen.

      "Ainoa vinkki, jonka voin sulle antaa, on että tee sellainen loitsu, jonka tarkoitus on ohjata oikeanlainen ihminen luoksesi. Älä lähde siihen manipuloiti-jutskaan, sillä se on epäeettistä. "

      • basswood1

        Pitkältä ajaltapa tässäkin ketjussa vastauksia, mutta aihe onkin niin iätön. Toisaalta ihme kun ei näistä enemmän keskustella.
        "ythiklö":n ajatus on mielestäni oikeantapainen, eli ei pitäisi pyrkiä vaikuttamaan kenenkään tahtoon hänen ns.tahtomattaan. Mutta yleensä rakkautta voi houkutella.
        Eräs ikiaikainen tapa on pitää mukanaan esim.jonkin(rakkauteen liitettävän) kukan tai kasvin (tietyt puutkin käyvät) osia tai esim.siemeniä. Tällöin pitäisi olla tiedossa millaista rakkautta etsii, ja että millasta rakkautta eri kasvit houkuttavat.
        Eräs yleensä rakkauteen liitettävistä tälläisistä kasvin osista on esim.kirsikansiemenet, joista voi tehdä vaikka kaunanauhankin. (Eräitten uskomuksien mukaan kirsikkanauhassa pitäisi olla yhtä monta siementä kuin sen kantajalla on ikävuosia, ja että voimakkain rakkausamuletti tulee kun nauhaan lisää yhden kirsikankiven VAIN jokaisen uudenkuun päivän aikana, eli maksimissaan 14 kiveä kuukauden aikana. )
        Toinen aika yleinen rakkauden houkutin on ollut vaikkapa ruiskukka. Ilmeisesti ruiskukka säilyttää tämän taikansa vain niin kauan kuin siinä on tuoksua jäljellä. Ruiskukka liittää rakkauden mm.siihen, että oikea rakkaus vapauttaa menneistä kokemuksista, joita et enää tarvitse kun rakkaus liittää sinut uudelleen nykyhetkeen. Ja toisaalta kertoo rakkauden tasapainosta, eli että rakkaudessa ollaan monesti vuoroin "takaa-ajajana" ja vuoroin "takaa-ajettuna". Monia muitakinhan näitä on, jos joku kasvi kiinnostaa, niin ehkä voin kertoa ;)


    • Gloria

      IHANA:

      Wooow, minä olen Gloria Meyers, haluan jakaa elämäni tarinan maailman kanssa siitä, miten sain mieheni, ennen kaikkea sain onnellani takaisin, tarkoitin yhden dr. Ogundeleen ilmoitusta internetissä siitä, miten hän auttaa naista saan poikaystäväni takaisin, joten minun täytyy ottaa yhteyttä häneen auttamaan minua palauttamaan avioliittoni, aviomies jätti minut viiden vuoden avioliitolle, koska hänen perheensä ja ystävänsä eivät pidä minusta ja he pyytävät häntä saamaan toisen naisen, mutta kun minä ota tohtori Ogundele apua, hän kertoi rentoudakseen, että hän auttaa minua, tohtori Ogundele toi mieheni, joka jätti minut 5 vuodeksi vain 24 tuntia. Tämä on voimakas loitsu, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni sellaista, hän toi takaisin mieheni minulle vain 24 tunnissa ja kertoi minulle, että minulla on oma lapsi, tänään minulla on 1-vuotias vauva, tämä mies on hieno, jos joku tarvitsee apua ja haluaa ottaa sinuun yhteyttä, sinä voi tavoittaa hänet seuraavalla osoitteella: Sähköposti: [email protected], Viber-numero: 27638836445. Whats-app Numero: 2349065101630.

    • Rakkausloitsu on ok jos pyydät jotakuta sopivaa tai rakkautta elämääsi. Jos yrität sitoa jonkun tietyn itseesi tai saada jonkun tietyn rakastumaan, on se väärin. Se joku voi kuulua yhteen jonkun toisen kanssa, vaikka et tiedä.

    • Anonyymi

      Minä lähdin etsimään millaisella rakkausloitsulla saisin miehelleni lisää voimia rakastamiseen. Hän jätti minut, mutta tiedän meidän rakkauden olleen todella hyvää. Hän vain väsyi muista syistä, jäi pimeään, eikä usko meihin enää. En halua häntä itseeni sitoa, mutta uskon, jos saisin hänet valoon, jos saisin siihen rakkauden liekkiin lisää voimaa, hän haluaisi minut takaisin. Ja jos ei, ei hänen voimistumisensa olisi minulta kuitenkaan pois, jos se rakkaus ei minuun kohdistuisikaan.

      • Anonyymi

        Oletko kokeillut loitsua nimeltä Viagra? Vai ampuuko pelkkää tuhkaa?


    • Anonyymi

      Jos rakkausloitsu menee pieleen tulee kakkausloitsu. Kandee pitää tiukasti punteista kiinni jos tommosia menee soheltamaan.

    • Anonyymi

      Tilasin nyt kristallimandalaan osia, jospa se auttaisi miestä etänä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      306
      3608
    2. 205
      2996
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2554
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      241
      2027
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1455
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    8. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1334
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe