Porto Platanias Beach Resort

43§5trew

Onko kokemusta kyseisestä hotellista?
Kesäkuun lopulla olis tarkoitus mennä.

11

4774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • ppbr

        On oikein laadukas hotelli mainiolla sijainnilla, kaikki palvelut ja huvit kävelyetäisyydellä. Saksalaisia oli paljon ja muutoinkin varttunutta väkeä eli rauhallisen tyylikästä meininkiä. Meillä oli rauhallinen ja suorastaan hulppea huone merinäköalalla, oli kyllä hintansa väärti.


    • anniina68

      Hei. Kerrotko sitten palattuanne.... Ollaan menossa heinäkuun lopulla samaan paikkaan:)

      • 43§5trew

        Kerrotaan joo,,,,,


    • Jassu 30

      Oltiin viime elokuussa lasten kanssa. Hyvä sijainti, pikkolo vie laukut huoneeseen ja ottaa pois pyyhkeet varatuilta aurinkotuoleilta, joka oli hyvä juttu. Huone oli pettymys, mutta hotellissa on erinlaisia, uudempiakin huoneita. Henk kunta ( osa) hapanta, mutta hotelli siisti ja hyvä . Ja siivoojat aurinkoisia. Menisin uudestaan, tosin nyt menen ens viikolla Kato Stalosiin.

    • 43§5trew

      No niin.
      Porto Platanias Beach Resort tuli nähtyä ja jotain jäi mietittävää.
      Itse hotelli on ihan siedettävä,,,tähtiä vain mielestäni ihan liikaa,,,,3 riittäis ihan hyvin kun on nähty reissuilla muitakin paikallisen luokituksen 5-tähden hotelleja.
      Mietittävää jäi siitä, että missään mainoksissa ei mainita sitä, että hotellissa on kolme kerrosta,mutta alin kerros on 60cm maanpinnan alapuolella ja näitä huoneita on 30% koko valikoimasta.
      Meillä kävi "tuuri" huoneet oli 3 kerroksessa mutta voi niitä poloisia jotka maksoivat liämaksun merinäköalasta ja saivat alimmaisen kerroksen huoneen.
      Nämä luukut ovat tosiaan n, 60cm maanpinnan alapuolella,,,eipähän pikkulapset karkaa ilman jakkaraa ainakaan terassilta.
      Muuten puolihoito oli ihan jees,,,sopivasti vaihteli menu päivien aikana ja altailla pyyhevaraukset purettiin aamuisella säännöllisesti,,,pikkolopoika kävi keräämässä pyyhkeet samaan kasaan aurinkotuoleilta yhden katoksen alle.
      Vaikka itse poltan niin minua häritsi häikälemätön itsekäs tupakointi altaalla ja rannalla.Pitäis vähän ajatella missä polttaa,,,pikkulapsia paikka täynnä.
      Hotellissa oli paljon norjalaisia sekä tietysti ruotsalaisia,,,muutama suomalainen ja muutama venäläinen.
      Paikkana itse lomakohde ei tarjoa yhtään mitään muuta kuin bilettäjille muutaman yökerhon.
      Jos jotain kulttuuria yms,,,haluaa pitää lähteä Haniaan tai saaren muihin kaupunkeihin.
      Plataniaksessa on niin kapeat jalkakäytävät, että ei niissä viitsi illalla "tappituntumassa" liikkua.
      Tervemenoa sinne,,,minulle riitti, "natsarannat" on nähty ja seuraavaksi palaan taas kaukoidän rannoille.

    • Xenodohio

      Olen aika lailla samaa mieltä hotellin tasosta, jonka laittaisin maxiimissaan 3 tähteä, jos sitäkään. Huone joka perheelläni oli tunkkainen maan alla , home haisi. Valitin asiasta mutta respasta sanottiin hotellin olevan täynnä. Huone oli siis täysi fiasko ja pettymys, koska olin maksanut 1 aikuisesta ja 2 lapsesta melkei 4000e! Henkilökunta oli tosi ystävällistä. Olimme puolihoidolla kaksi viikkoa ja ravintolan ruokaan kyllästyi toisella viikolla, joten aikalailla syötiin ulkona eri rafloissa. Maksoin lisämaksun 60e lähtöpäivänä, jotta saimme pitää huoneen koska lentomme oli vasta myöhään illalla. Ensin sanottiin että saamme pitää huoneen jossa olimme olleet , mutta lopulta huone jonka saimme olikin aivan toista, "homekellari". Juttelin siivojan kanssa huoneen hirveästä hajusta ja siivooja kertoi , että huonetta käytetään vain lisämaksusta lähtöpäivänä, että asiakas voi käydä suihkussa altaalla tai rannalla olon jälkeen. Muuten huonetta ei asiakkaille anneta, sen homeisen sisäilman takia. Uima-allas alueet oli aikalailla ruotsalaisten aikuisten ja heidän vettä pärskivien kakaroiden valloittamia. Kyllä välillä ihmetteli näiden lasten vanhempienkin käyttäytymistä altaalla kun isot aikuiset miehet hyppivät altaan reunalta veteen, niin että olisi itsellä pitänyt olla linssin pyyhkijät aurinkolaseissa!!! Ikävä kyllä huoneiden puolesta en mainosta hotellia, ainoastaan upea henkilökunta pelasti lomamme!

    • mari27

      Huoneeni oli aikamoinen yllätys; huoneen ovesta näkyi matalaseinäinen terassi, jonka takana oli käytävä ja sen takana kiviseinä. Lisäksi olin puoliksi maan alla. Jos olet menossa tähän hotelliin, varustaudu huoneeseen josta ei näy yhtä ruohonkortta. Nukuin huoneessa kaksi yötä, ja sen jälkeen sain Aurinkomatkojen avustuksella uuden huoneen, joka oli maan päällä! Valitin huoneesta moneen kertaan, ja vastaus oli aina sama ja töykeä: sait suuremman huoneen josta olet maksanut! En mene tähän hotelliin enää milloinkaan.

    • kkggukikh

      Ei mitään negatiivista sanottavaa. Aamiainen erinomainen ja tyylikäs hotelli. Yksi rauhallisempi uima-allas ainoastaan aikuisille . Useita muitakin altaita joissa ohjelmaa ja baari. Huone hieno. Hotellissa muutama huone kadulle päin ja liikenteen äänet kuuluvat läpi yön. Meille osui sitten juuri huone kadun puolelta. Suosittelen ottamaan hyvät korvatulpat varoiksi tai varaamaan huoneen merinäköalalla. Hotellin sijainti hyvä ja hotellin kohdalta Plataniaksen ranta paras. Agia marinan puolella kiviä rannalla.

    • Hres

      Saako viiden tähden hotellissa olla 20 neliön huoneita?? Aurinkomatkalainen.

    • Mmmmn

      Eipä oo mikään tähden hotelli tosiaan. Aamiainen kyllä erinomainen ja se melkein 5 tähden. Lisäksi laukku pojat kantavat laukut huoneeseen. Hotellihuone ja allasalue 4- tai vain 3 . Osa huoneista kadulle päin ja meille osui juuri huone siihen suuntaan. Asiasta kyllä ilmoitetaan esitteessä. Liikenne häiritsi läpi yön. Korvatulppia käyttämällä jotenkin pärjäsi. Oltaisi saatu vaihtaa huonetta pienempään yhdek hengen huoneeseen mutta ei sitten kuitenkaan vaihdettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe