Psykiatria on POLIITTINEN vallankäytönväline!

4543543543

60

633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rygtefsdc

      http://www.youtube.com/watch?v=IStoyUb697c&list=PL79E9D68C92C00DAC

      Käyttäytymisen kontrolloiminen kemiallisilla aseilla, sillä sitä ''psykiatrinen hoito'' on. Sosiologisesti tahi poliittisesti epämiellyttävät ihmiset vallanpitäjille, diagnnotisoidaan mielenterveysongelmaisiksi, ja mielenkontrollointi kemiallisilla aineilla alkaa. Diktatuurin ajatusmaailma.

      • Anonyymi

        Kriitikkojen, antisosialistien ja valituksen tehneiden rankaisua kemiallisilla myrkky tuho aseilla psykiatria on.
        Mitä kilpailuttomampi yhteiskunta, sitä.enemmän psykiatreilla kidutettavia, koska kilpailuton yhteiskunta

        -meidän julkinen pakottaa kaikille samoja aivoja.
        -julkisterveys paratiisi -kaikki muut pahoja-
        Jos ei yhdy tähän probacanda lauluun
        Tai nuottikorvasi muistaa laulun sanat
        -julkisterveys helvetti, moni olisi selvinnyt hengissä syövästä, aivokalvon tulehduksesta, jos olisi se paha USA, n sveitsin tai saksan vakuutus, joka olisi tutkinut oireet ajoissa.,
        Julkinen ei laske ku virkamiehet erikoislääkärille

        Jos ajatuksesi ei yhdy sos.dem.nuottiin..istut psykiatrien kidutus vankilassa suomessa, siksi monet muuttavat ulkomailla heti kun vanhemmat ei vaadi enää hoitoa, koska kilpailuton suomen julkinen tekee tuntemattomille hullun papruja poliittisista syistä ja vangitsee kuin soviet kulakin, jos julkiselle menee.

        Kilpailuttomat jarjestelmät kuten meidän julkinen on ajautunut tallaiseksi valtion terroristiksi.


    • 67uy6t5r4

      Usassa on ohjelma, jossa 0-18 vuotiaita ''skriinataan'' suomalaisissa terkkareissain olevilla lapuilla.. ''ootkos masentunut''.. siis et ootko joskus itkassut, kun on harmittanut jne. Eli että jokainen voidaan todeta ainakin edes lievästi masentuneeksi yms. ja lääketeollisuus sekä psykoteollisuus kiittää. Usalaiset ovat nousseet vastaan tätä hirmuskannausta vastaan, jolla selvät poliittiset sekä medikaalisaatiomotivaattorit. Pikkulapset usassa ovatkin jo vahvasti lääkittyjä.

      http://www.youtube.com/watch?v=eDgBSSSVtrU&list=PL79E9D68C92C00DAC

      • Moreevilthanmarx

        Psykosomatia on (listannu joka kehon kivun paastavarpaisiin mielisairauden merkisksi) tehty puhtaasti sita varten etta virkamiehet saavat julkispalvelujen, virkamiehesta valituksen tehneen uskottavuuden pois jo ennen oikeudenkayntia ja varsinkn psykiatrian teoriaa kritisoivat kuskataan suoraan kidutukseen jos menevat julkiselle valittaa kehon vaivoja.. psyiatrit ovat kiduttaneet aivokalvon tulehdus, syopa ja muita ptilaita vainoharhaisilla teoruoillaan, joita koululaake tiede sorvaa kuin sienia satella, kun tieteen tekoon ei tarvita kuin teoria (sama pohja kuin pannukakussa) niin aina sadistiset narsisti persoonat keksii teorioita, joilla saa halventaa ja kiduttaa toista..valtiot mainostavat heita auttajiksi, koska suomi myos vaarinkayttaa psykiatreja ahkerasti kiduttajina niita vastaan jotka ovat kritisoineet psykiatrian teoriaa, se on kova kuin kommunistit marxin teoriassa, jokaisen pitaa olla uskollinen suomen gurulle ja jumallle freudille, ja jos joku ei ole vaan sanoo tohtorille,etta lopeta nuo vainoharhaiset teoriasi ja ala tutkimaan kehon oireita,
        Niin kyyti tulee viidessa minuutissa ja yksilo viedaan kidutukseen..

        Edes kommunismi teoria ei vaatinut niin suurta uskollisuutta marxille ( pannukakulle) kuin suomi vaatii freudeille ja heidan nykyisille gurullee.

        Teoriat ovat aina uskontoja vaarallisempia, koska he inttvat etta he ovat tiede ja meidan tyhma maamme seuraa noita tieteita ja vangitsee syyttomia ja harjoittaa aarimmaista kidutusta nita kohtaan jota eivat usko pannukakku tieteisiin, joita tehdaan puhumalla niin pitkaan etta tohtori oppilas uskoo, eika alya kysya, etta missa ne on x ray kuvat tai labrat siita psykosomatiasta diaknoosien pohjaksi.

        Jos labroja ei ole.hanen pitaa tajuta etta kyse on poliittiseen vaarinkayttoon tehdysta teoriasta jolla tohtorien tulee halventaa ihmisia alempi arvoiseksi ilman labroja ja nain suomen tohtorit jatti minutkin virumaan ja kuoelemaan aivokalvon tulehduksessa.

        Jokainen valtio joka sairastuu teorioihin, on vaarallinen. Omalle kansalleen, ja koska teoriat ovat uskontoja pahempia ilmoittavat vainoharhansa tieteeksi.
        Kuten psykosomatia kaukaa haetuin selitelmin.

        Todellinen syy on sadismi, eli saadaan harjoittaa uskonnoilla sadismia sairaita vastaan, inttamalla etta se nyt vaan on tiede ilaman tieteellista labra nayttoa.

        Pitaa olla aarimmaisen tyhma jos ei tajua etta koululaaketiede on likkelaitos joka tekee teorioita rahan takia, esim. V. 2007 kuusi eniten myytya psyykkepilleria tuotti 141 miljoonaa tukkuhinnoin. Kela maksaa ihmiskaupan jossa yksilo myydaan vaikka kehon kivuilla,vanhuudella tms.psykiatrian hermomyrkky teollisuudelle tuottopilleri orjaksi.

        Koululaaketiede saa kaikki verorahat, vastapainoksi se kiduttaa ja raakkaa valituksen tehneita vankiloissaan, koska liki jokaiselle valituksen tehneelle on tehty melisairaan paperit heti kun valituksen jalkeen onmennyt vaivojaan valittaa..
        On viety suoraan laakitykseen mielisairaalaan.

        Tallaisia autoritaariset kilpailuttomat julkis palvelu yhteiskunnat on..
        Paljon pahempia kuin vakuutus maat, jossa maksaja yhtion vaoi vaihtaa jos se ei ala maksaa tutkimuksia, ja
        Vakuutusjarjestelmassa mennaan suoraan erikoislaakrille, jonka itse valitsee.

        Vakivaltaiset julkisvaltiot pakottvat yksilot kostoksi kritiikista psykiatrille, ja tutkimuksia ei tule..
        Eli jokainen julkisen kannataaja, kannattaa vakivaltaa ja psykiatrian vaarinakyttoa kansalle, sitahan kaikki keskitettyyn virkamies valtaan perustuvat valtiot ovat aina tehneet.

        On siis ihan sama onko kyse kommunsmista tai sosialidemokraattisesta keskitettyyn julkisvaltaan perustuvasta suomesta..
        Olen itse nahnyt ne kauhut mita ne tekevat.

        He tekevat isanmaataan rakastavista ja siihen luottavista yksiloista isanmaataan pelkaavia ja vihaavia ihmisraunioita.
        Tata he sanovat auttamiseksi.

        Me paasemme eroon vainoharhaisista kidutus teorioista vain venajan kauta.
        Silla yksikaan teorioihin sairastunut valtio ei ole parantunut omin avuin..

        Ei suomikaan ole korjannut yhta ainutta keinotekoista mielisairaan peperia joita se on kansaa kirduttaessaan tehnyt kehon vaivoista.

        Koska keskitettyyn autoritaariseen julkisvaltaan sortuneilla valtioilla oikeus on vain virkamiehella ja kansa on arvotonta roskaa, jolle korjauksia ei tehda missaan..

        Ulospaasy tiet on suljettu, koska virkamiehet yksin virkamies ryhmissaan sunnittlevat koko yhteiskunnan vievat sen ainoana ehdotelmana leimattavsksi eduskunnalle, jonne sina saat aanestaa kumileimasimen.

        Joten me emme pysty purkamaan autoritaarista moskovan keskvaltaan perustuvaa julkista,
        Joka vaarinakyttaa
        Ankarimmin psykiatriaa koko maapallolla.

        Me emme pysty estamaan ihmisoikeus rikoksia joita julkinen tekee valittajia kohtaan (vangitsee)
        Koska nukke oikeuslaitoksissa (joita sama julkinen pitaa)
        Ei edes ole tuomaria, eika itse (tai asianajaja) saa olla paikalla suullisesti pulustamassa itseaan kun paatosta tehdaan.
        Ne ovat tasmalleen samalle pohjalle tehty kuin soviet oikeuslaitokset, laitetaan vain.kirje.


    • mielenterveydenhäiri

      Psykiatria on mielenterveyden häiriö, kuuluisi lisätä DSM-IV-luetteloon: pakonomainen tarve alistaa ja hallita kanssaihmisiä mm. aivosoluja tuhoavilla hermomyrkyillä.

    • lfpoeödäööööööög

      Aivan. Loistavaa tekstiä. Kyllä pakko- ja valehtelupsykiatria pian kaatuu, kun tulee voimaan YK:n uusi ihmisoikeusjulistus, joka toistaa, että ihmisoikeudet kuuluvat IHAN kaikille. Ottakaa selvää YK:n nettisivuilta.

    • EROON JEEE!!!!!!!!!!

      Millon se YK:n ihmisoikeusjulistus sitten toteutuu?
      Toivottavasti Psykiatriset sairaalat lakkautetaan ja psykiatreilta ja ''mielenterveys''hoitajilta otetaan valta pois, toivottavasti toteutuukin pian!

      • Anonyymi

        Suomessa ei ihmisoikeudet tule koskaan toteutumaan, koska tämä on virkamies diktatuuri joka ei noudata mitään aikaisempiakaan oikeuksia, saati uusia, joka virkamies tekee mitä tahtoo ja ainoa mikä voi tarttua joskus, on venäjän armeija, ja silloin ihmisoikeus rikollis virkamiehistö itkee, kuinka ihmisoikeus paratiisi nyt tallaista joutuu kokemaan.


    • scheiss psyk nazi

      Mahtaa sadisti psykiatreille tulla tippa linssiin kun eivät pääse enää kiduttamaan ihmisiä ja palkkakin putoaa kolmannekseen nykyisestä, vai mahtaakohan niistä loisista enää edes olla oikeisiin töihin?

    • 1 + 7 = ?

      Ei se maailma niin toimi, että tulee tuollainen julistus ja sitten häviää psykiatrian ongelmat. Sen vaikutus on varmaankin ihan samanlainen kuin Niinistön jutuilla syrjäytymisen ehkäisemisessä.

      • Siskosasko

        Psykiatria tekee mielisairauksia eika paranna niita.
        Koska despptismi,psykopatia ja sadistinen dominointi alistaminen, halveeraus kidutus mihin koululaaketiede opettaa psykiatriat (rahaa ei muuten tule kuin vakivalla pilleri tehtaille)

        Psykiatrit eivat ole mielenterveyden ammattilaisia, he ovat terveenn mielen tuholaosia ja ala anna sellaisen terroristi ryhman tihota mieltasi.


    • 14+1

      Naurattavaa näillä mielenterveyspalstoilla on se että täällä yksi tai kaksi tyyppiä on etsinyt netistä jotain jenkkipaskaa jota sitten lähtee levittelemään täällä.

      Jokainen jolla on omakohtaista kokemusta psykiatrian mielivallasta jo 20 vuoden takaa voi vain naureskella näille uusherännäisille teineille joiden ainut malli elämässään on kopioida kaikki Ameriikan Sedän sivustoilta.:DD

    • Ihmisoikeudet6

      Ja taas yksi uusi naureksija tuli tänne vähättelemään psykiatrisen hoidon hirveyttä, olen itsekin ollut suljetulla osastolla ja se ei todellakaan ole kivaa, haluan vain että kaikille ihmisille tulisi voimaan ihmisoikeuslaki, niin ettei psykiatrien mukaan skitsofreenikoiksi diagnosoidutkaan joutuisi enää märehtimään jossain kammottavassa sairaalassa loppuikäänsä hoitajien ja psykiatrien armoilla, jotka vain haluavat hallita ja alistaa meitä joka asiassa ja myrkyttää neurolepteillä..

      • 14+2

        Kukaan ei ole tullut vähättelemään mitään vaan myönnettävä on psykiatrisen hoidon ihmisoikeudenvastaiset toimet ihan julkisesti. Se vaan kuinka asiaa tuodaan täällä julki ei välttämättä ole se paras tapa yrittää vaikuttaa ihmisoikeuksien toteutumiseen käytännössä.


      • Kkssoo

        Psykiatrit ja tohtorit ovat hyodyllisia idiootteja.
        He tekevat tilaustavarana pannukakku tieteita iihmisten nakymattomasta sisimmasta ja puoskaroivat niilla ihmisten kanssa. Idiootti uskoo etta kyse on tieteesta eika edes suostu kattomaan, onko teorioilla tieteellista pohjaa..jos ei..seja on. Politikkojen tilaama tiede..toisinajattelijoiden ja yhteiskunta kriitikkojen kukistamiseen
        .- Freud aamupaivalla sanoi mielipiteen.
        - iltapaivalla tohtorit aanesti onko uusi mielipide tiede?
        - koska freud ja tohtorit myi suoraan tisklta opioideja psyykkelaakkeeksi ja nain ollen jokainen freudin mielipide aanestettiin tieteeksi, koska se takasi opioidi kauppa raha sammon ..
        - kun opioidi orjat sai kammottavat vieroitusoire kivut,
        Freud sanoi se on psykosomatia ja sen taas keskenaan tohtorit aanesti uudeksi psykosomatia tieteeksi..

        Taustalla vapaamuurarit jotka tilasi psyykke teorian koululaaketieteelta poliittiseen kayttoon, jossa poliittinen halvennus ja uskottavuuden pois vienti kriitikoilta viedaan psykosomatialla.
        Koska tohtorit saavat palkkansa valtiolta ja nainollen he ovat ensisijaisesti valtion palvelijoita.
        Ja kun ylemmalta virkamiehelta tulee kasky psykiatrisoida yksilo..tohtorit ovat silloin hyvin militanttisia kehon oireista simputtavia idiootteja..jotka eivat uskalla edes kuunnella potilaan oireita, koska se herkistaisi heille huonon oman tunnon ja niimpa he psykiatrisoivat jo ennen kuin potilas suunsa avaa..
        Koska eivat uskalla olla toteuttamatta vapaamuurari esivallan kaskya..potilas on siina toisarvoinen ja vaikka hanella olisi kuinka tappava.tauti tahansa..se jatetaan tutkimatta..koska ylhaalta tulee kaskyt..keta saa hoitaa..keta ei...tallainen demokratian irvikuva taa militantti psykiatrisoiva julkinen on.
        Politiikassa kaikki kay kukistamisvalineeksi..kehon kivut...ja politikoille hyodylliset idiootit eli tohtorit varkkaa tekee ja uskoo kaikenlaisia satuja kuten psykosomatia tai mika vaan ylhaalta annettu satu kay..
        He ovat militanttisia ja vaarallisia teorioistaan militanttiseksi "kommunisti" hulluiksi tulleita totalitaarikoita ja on paivanselvaa etta julkistohtorit toimivat GESTABONA, jossa. jokainen asiat suoraan nakeva omilla aivoillaan ajatteleva vangitaan..psykiatrien kidutus keskitysleirille.


    • Psykiatria tappaa!
    • myös

      ihon alle: käteen tai otsaan istutettu siro on vallankäyttöä ja nöyryytystä, vapudenriistoa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tämän takia jokaisen osallisen tulee kuolla!

    • Psychiatry kills.
    • Tuomooo

      Varsinkin suomalaisessa yhteiskunnassa jossa on vahva julkisen sektorin rahoitus, hoitojerjestelmä ja sosiaaliturva, niin potilas ei ole kuin pelinappula, rahan ja tulon lähde aivan kuten työtön turhanpäiväisille humpuukikurssittajille. Ainoastaan hoitopaikkojen rajaaminen ja karsiminen rajaa ja toteuttaa ihmisoikeuksia ja vapauksia. Varsinainen kysymys on, että miksi ihmisoikeuksia ja vapauksia pitää riistää ja ihmisiä leimata, niin uskoisin edelleen vastauksen löytyvän hoitojärjestelmästä itsestään. Monenko mielenterveysalan tai muun julkisen sektorin esim. poliisin tiedät viettävän ns. normaalia elämää. Käyvätkö he yleisötapahtumissa tai yökerhoissa tai vastaavaa? Toden-näköisesti ei muutoin kuin virkansa puolesta. Käytännössä siis he itse syrjäyttävät itsensä normaalin yhteiskunnan toiminnasta ja elävät elämäänsä tietokoneruutujen takaa, poliisiautojen lasien läpi virkapuvuissaan ja sairaaloissa lukittujen ovien avonaisella puolella. He tekevät laittomia ja moraalittomia päätöksiä ja toimia, alkoholisoitvat ja toimivat koston ja moraalittomuuden enkeleinä ja purkavat omaa huonoa oloonsa täysin ulkopuolisiin ja sivullisiin ihmisiin. Pitävät hyvin pitkälle huolta siitä, ettei juuri kukaan mukaan viihtyisi elämässään.

    • Harvennustyöt alko.

      Psykiatrit ovat aloittaneet harvennustyöt myrkyllisillä SSRI, SNRI ja neuroleptilääkityksillä.

      SÄÄSTÄKÄÄ HENKENNE JA ELÄMÄNNE, ÄLKÄÄKÄ ALOITTAKO NÄITÄ LÄÄKITYKSIÄ, ÄLKÄÄKÄ USKOKO PSYKIATRIEN HORINOITA!!!

      TV. Kokenut.

    • Huomio

      Sairaaloissa hoidetaan itse lääkäreiden aiheuttamia sairauksia joita he lääkkeiden muodossa aiheuttavat, ei itse potilaita. Hoitajaparatkaan eivät tajua tätä.

      Kauan vierestä seurannut omainen.

      • Itsemurhatar

        Entä miten käy sellaisille jotka ovat toisesta tietoisuudesta tulevien hengellisten olentojen ja niiden puheen uhreja sekä sieltä tietoisuudesta tulevien muiden äänien uhreja ja aiheuttaa äärimmäisen koville ottavia jatkuvia pelko ja ahdistustiloja? Pitääkö näiden vaan eristäytyä ja kärsiä ja uhrata tappamalla itsensä? Joillekkin neuroleptit on se vika tikki.


      • junan alle vaan
        Itsemurhatar kirjoitti:

        Entä miten käy sellaisille jotka ovat toisesta tietoisuudesta tulevien hengellisten olentojen ja niiden puheen uhreja sekä sieltä tietoisuudesta tulevien muiden äänien uhreja ja aiheuttaa äärimmäisen koville ottavia jatkuvia pelko ja ahdistustiloja? Pitääkö näiden vaan eristäytyä ja kärsiä ja uhrata tappamalla itsensä? Joillekkin neuroleptit on se vika tikki.

        jos 5% potilaista ovat oikeasti sekopäisiä itsemurhalla uhkaavia idiootteja onko oikein että loput 95% jotka ovat täysin terveitä joutuvat brutaalisesti myrkytetyksi noilla neurolepteillä, noi 5% sais ihan vapaasti vaan ampua itsensä jotta psykiatreillä ei olisi enää keinoja joilla oikeuttaa julmuuksiaan viattomia kohtaan


    • Adressi/eduskunta.86

      Ei kai noita sähköshokkeja vaan anneta enää? Traumaattinen video, miten ne psykiatrit voi olla niin julmia ja tunteettomia ja väittävät vielä että sähköshokki auttaa/parantaa, vielä lapsille ja vanhuksille ja raskaina oleville... Psykiatriset sairaalat ovat maan päällinen helvetti, voisiko yk:lle antaa palautetta josko tähän voitaisiin saada vaikka joku adressi kiertoon joku mielipide juttu, näitten paikkojen lakkauttamiseksi? Tai sitten viedä eduskuntaan tämä asia. Psykiatria on kuoleman tiedettä, toki ongelmia on olemassa, mutta ei tommoseen paikkaan lähetys oo mikään ratkasu, olen avohoidon puolella, lääkkeistä en puolla ssri, snri, mao-estäjät, neurolepti ym. on olemassa parempiakin ja terveellisempiäkin ratkaisuja, luonnontuotteet ym. ehkä tosi pahaan tilapäiseen juttuun , mutta vain tilapäiseen jotain bentsoja, mutta ei niitäkään jatkuvaan, lukekaa enemmän googlesta..

    • Nähnyt

      Pitkäniemessä on tayssilla oma osasto, jossa annetaan sähkösokkeja. Ei sitä voi noin vain lopetettaa ja jättää ihmisiä työttömäksi. Siellä tehdään myös kaikenlaisia kokeita ihmisillä. Pahinta on se, että kun sinne joutuu usein vasten tahtoaan pakolla, niin niitä sokkeja ei sitten lopeteta millään vaan vuosikausia ihmisiä juoksutetaan hoidoissa. Jos ei mene vapaaehtoisesti, pelotellaan, että masennus tulee kovalla voimalla että pelottaa lopettaa jo senkin takia. Nämä tapaukset ovat lähetetty sähköön aluesairaalan osastolta ja sen jälkeen poitilasta on alkanut määräämään pitkäniemi mm. määräämällä neuroleptejä. Kumpi sitten pitäisi lopettaa?

      • Anonyymi

        Ei pyövelinkään ammattia olisi pitänyt lopettaa koska pyöveleistä tuli työttömiä. Parempi se olisi ollut että pyöveleillä olisi riittänyt työtä ja toimeentuloa.


    • sarjamurhaaj.

      Siellä vaan sarjamurhaaja psykiatrit kurittaa potilaitaan, väittäävät että sähköshokki parantaa ja on vain hyväksi, ei muuta kun täysille ja päälle eiköhän se siinä jo kuole pikkuhiljaa. Psykiatrit oikein nauttii siitä tilanteesta kun saavat vieressä katsoa kun toista väkivallalla hoidetaan parantaa se kaikki sairaudet varmasti tottelee tämän jälkeen hyvin ei tarvii muuta kun ohjailla vaan niin se menee, parempi ois tietysti että kuolis kerralla niin pääsis tuostakin jo eroon . Mutta ei sen kummempaa annetaan sähköshokkihoitojen jatkua vaan, annetaan psykiatreille se valta taas että saavat hoitaa potilaitaan väkivallalla ja saavat sitten sadisteina siinä nauttia tilanteesta , annetaan jatkua neuroleptilääkitysten, ei siinä sen kummempaa sillähän ne tottelee ja kuoleevat nopeemmin muuttuvat sairaalan robotti-potilaiksi, annetaan jatkua ssri-lääkitysten ei siinäkään sen kummempaa kun että tuhotaan potilaan oikea persoona, luonne ja kaikki, annetaan jatkua skitsofreenikoiksi diagnosoitujen olematon elämä sairaalassa, annetaan niittenkin vaan olla niinhän ne psykiatrit senkin lopulta tappaa kun katsoovat että on joutavana tuossa..

    • Kidutettu.

      Psykiatrit ovat itsekkäitä ja manipuloivia ''ammattihenkilöitä'', jotka tietysti tietävät perinpohjin kaiken mistä mikin ''häiriö'' johtuu, ja nämä ''häiriöt'' tulevat alunperin psykiatrien sairastamalta vakavalta ja vaaralliselta sairauldeta nimeltä: psykiatria. Psykiatrismi on kuoleman tiedettä, luottamukseni tähän ammattikuntaan on 0%, sen tarkoituksena on manipuloida ja alistaa ihmisiä uskomaan heidän keksimiään ''häiriöitä''.

      Lähtekäämme siis kaikki alistetut potilaat vapauteen, vapauteen luottamasta näihin henkilöihin, jääkää hyvästi!

    • o87g86i

      Psykiatria on yksi iso kusetus, joka odottaa laajamittaista paljastumista. Suunta on hyvä. Yhä useammat ihmiset, ei pelkästään Suomessa, vaan ympäri läntisen maailman alkavat heräillä todellisuuteen. Psykiatria kuuluu samaan historian likaiseen arkistoon kuin inkvisitio.

    • nytkeskustelua

      Hyvä, että nostettiin esille tämä ketju.

    • jaaivotpilattua

      Psykiatrinen "hoito" on rankaisua ja kontorllointia. Lääkkeitä ei anneta, jotta potilas parantuisi, vaan että muuttuisi helpommin kontrolloitavaksi. Lääkkeen lamaamana voidaan helposti työntää syrjään. Näin aiheuttaa vähemmän haittaa muille ihmisille.

    • fdsafsa

      Psykiatrian juuret ovat poliittisessa vallankäytössä. Mielisairauden historiaa tutkineen Foucaultin mukaan psykiatrit vain ovat aina tavanneet unohtaa toistuvasti valtansa sosiopoliittiset juuret, ja ovat siksi sotkeneet toistuvasti normien vastaisen käytöksen pseudolääketieteellisiin "sairauksiin": "--mutta pian tämä moraalisen toiminnan merkitys kadotettiin siinä määrin, kun se puettiin positivistisen tieteen normeihin; 1800-luvun alusta lähtien psykiatrit eivät enää muistaneet sen vallan luonnetta, jonka he olivat perineet suurilta reformisteilta." Kaikkien mielisairauksien juuret ovat syvällä tässä hämmennyksessä, joka johtuu psykiatrien häiriintyneen omakuvan ja heidän potilaidensa "sairauksien" luokittelussa. Esimerkiksi skitsofrenian (ja maanis-depressiivisyyden) kehittäjät eivät toistuvista yrityksistä huolimatta löytäneet mitään elimellisiä muutoksia potilaidensa aivoista.
      Varhaisdementian keksijä Kraepel kuvasi "löytämäänsä" sairautta 36 psyykkisen ja 19 fyysisen oireen yhdistelminä, jolloin saattoi olla, että eri potilailla oli täysin vastakkaisia oirekuvia. Hän sai rahoitusta Rockefellerin säätiöltä, koska säätiö halusi löytää sairauksia, joita voitaisiin hoitaa öljyteollisuuden sivutuotteilla. Kraepelin keksimän sairauden ennuste oli surkea. Koska osa hänen hoitamistaan potilaistaan toipui täysin, hän selitti tämän tautologisesti sillä, että he eivät alun perinkään olleet sairastaneet kyseistä sairautta (kuten nykyajan psykiatriassa tavataan tehdä usein, kun potilas reagoi toisin kuin on ennustettu).
      Sekä Bleuer että Kraepelin kuvasivat potilaidensa sairauden oireina käytöstä, joka loukkasi heidän ylemmyydentuntoaan ja sosiaalisia normeja. Esimerkiksi Kraepelin mukaan varhaisdementikot oireilivat mm. käyttäytymällä vapaamielisesti ja polttamalla kirkossa tupakkaa ja laiskottelemalla sekä kyseenalaistamalla psykiatrin auktoriteettia. Bleuerin mukaan skitsofreniaa sairastavat oirelivat mm. käyttäytymällä aivan samalla tavalla ihmistä kohtaan, oli hän sitten korkea-arvoinen tai ei, nainen tai mies.
      Skitsofrenialle oli hänen mukaansa myös tyypillistä, että heissä oli paljon homoseksuaaleja. Bleuerin mukaan myös luova ajattelu oli skitsofrenialle tyypillinen oire, minkä vuoksi monet taitelijat usein sairastivat kyseistä perinnöllistä "aivosairautta". Perinnöllisyys näkyi sekä Kraepelin että Bleuerin mukaan siinä, että myös potilaiden sukulaiset olivat usein poikkeavia suhteessa sosiaalisiin normeihin: homoseksuaaleja, rikollisia, prostuoituja, skitsoideja sisäänpäin kääntyneitä ihmisiä jne.
      Näiden lääkäreiden "löytämiä" mielisairauksia pidetään nykyään edelleen objektiivisina "aivosairauksina". Psykiatriassa tutkitaan olemattoman vähän sosiaalisia riskitekijöitä, vaikka suurin osa (yli 80 %) ns. mielisairaista kärsii mielestään jostain traumasta elämässään. Aivosairaushypoteesia todistellaan aivokuvantamistutkimuksilla, joista löydetään lääkkeiden, huumeiden tai traumojen aiheuttamia anomalioita. Kun ei oteta kontekstia huomioon, niin voidaan sitten antaa vaikutelma, että näiden potilaiden aivomuutokset ilmentävät jotain geneettistä aivosairautta, vaikka olisivat tämän "aivosairauden" hoidon aiheuttamia. Tragikoomisesti sitten pyritään todistamaan lääkeyhtiöiden rahoittamien tutkimusten avulla, että nämä aivomuutokset on estettävissä neurolepteillä, jotka ne alun perin ovat suurimmaksi osaksi aiheuttaneet. Joku voisi tällaista vajaamielisyyttä/henkistä taantumusta kutsua sadismiksi tai vallanhimoksi, mutta länsimaissa sitä kutsutaan yleisesti lääketieteeksi.

      • jxg

        Hyvin kirjoitettu tekstiä ja varmaankin ihan paikkansa pitävää. Traumojen suhteen täytyy sen verran sanoa että kyllä traumalähtöistä ajattelua on ja tähän perehtyneitä henkilöitäkin on, nimeikkäimpänä ehkä Bessel Van Der Kolk, Colin A.Ross jne. Suomessakin ainakin Traumaterapiakeskus ja traumaterapeutit.. Hiukan googlettamalla ja youtubetamalla löytää tähän perehtyneitä tahoja ja henkilöitä.


      • tieteetönWHO

        Tuo pitää täysin paikkansa. Psykiatriset diagnoosit ovat poliittisia, eivät tieteellisiä, kuten tästäkin linkistä tulee ilmi.
        https://www.naturalnews.com/2018-06-24-world-health-organization-says-playing-video-games-is-a-mental-health-disorder.html

        Videopelien pelaaminen on uusi mielenterveyshäiriö, mutta transseksuaalisuus ei ole mielenterveyshäiriö, koska diagnosointi on epätieteellistä (tekstissä "scientific") ja poliittista.
        Vielä -70-luvulla politiikka oli yhteisten asioiden hoitamista, nykyään pelkkiä mielipiteitä ja ahneutta ilman tiedettä.


      • Transuiluuuuj

        Pitäisikö mielestäsi transseksuaalisuuden olla mielenterveyden häiriö? Ja millä perusteella?


      • feikkitiede

    • Niiseoooo

      Elämä on poliittinen vallankäytönväline.

    • tarkki45

      Psykiatrit tyypillisesti kirjoittelevat vihkoihinsa ihan mitä tuntuu. Potilaille näitä ei koskaan näytetä ainakaan skitsofreniatapaustulkinnoissa. Mitäs sitten, jos joku virhetulkinta sattuu? Joku tulkinta saattaa sinne tulla vaikka yksittäisestä lauseesta.

      Näitä juttuja sitten luetaan vielä vuosien päästä ja toimitaan potilaskirjoitukseen kirjoitettujen tulkintojen mukaan. Ihan kuuleman mukaan jos jotkut ovat näitä hoitokertomuksiaan päässeet lukemaan, niin ovat aika etäisikisi omasta itsestään tulkinnat kokeneet.

      Kuka vain voidaan oikean lääkärin toimesta tulkita vaikka miksi, kun mitään fysiologista mittapuuta ei ole. On vain näitä tulkintoja.

      Vaikka psykoosin jälkeen nykyään pidetään lääkityksessä 3 vuotta - tai jos potilas haluaa, niin loppuikä. 1970-luvulla tuo oli 1-vuosi. Nykyään kun on sitten vielä niin helppoa seurata tätä sähköistä liikennettä ja vetää päätelmiä vaikka Skypeen kirjoitetuista yksittäisistä lauseista tai kuunnella puhelimesta, jos vaikka olet 15-minuuttia vuodessa ahdistunut. Tämä lisää seuranta-aikaa vuosilla ja jos olet lääkkeissä, myös niitä. Mitkään fyysiset sairaudet eivät psykologeille merkkaa pätkääkään, kun eihän heitä siihen ole koulutettu. Silti normaalit lääkäritkin laitetaan psykiatrien palvelijoiksi, jos jätät psykologien seurannan fyysisten sairausten hoidon kustannuksella. Tästä kaikesta tuloksen näkee.
      https://www.iltalehti.fi/mieli/a/2011120114857797

      Jos valitat tästä lääkärille tai nettipalstoille, niin sinut voidaan passittaa pakkohoitoon sekavana tai lisätä seuranta-aikaa.

    • YKpsykiatria
      • bfht97oj

        Luin alkuperäisen YK:n kirjoituksen. Juttu on erittäin ristiriitainen eikä sitä missään nimessä voi tulkita psykiatrista pakottamista vastustavaksi. Kirjoituksessa käytetään mm. sanaa "reduce" pakottamisesta puhuttaessa, mikä kertoo, ettei kirjoittaja ole lakkauttamassa psykiatrista orjuutta mihinkään.

        Ei kannata tehdä ylimalkaisia johtopäätöksiä YK:n kirjoituksista. He ilmeisesti tietävät, että psykiatrinen pakottaminen on kansainvälisten ihmisoikeuksien vastaista, mutta eivät ole valmiita tuomitsemaan toimintaa vaan ainoastaan "vähentämään." YK:ta edustavat kirjoittajat Puras ja Goodin ovat yhtälailla selkärangattomia tuomitsemaan sen mikä tulisi välittämästi ja selkeästi tuomita.


      • bfht97oj

        Mainittakoot vielä erikseen, ettei mitään epäselvyyttä jää, psykiatrinen pakottaminen on Suomen perustuslain sekä kansainvälisen ihmisoikeusjulistuksen vastaista toimintaa. Vapaassa oikeusvaltiossa ei voi olla psykiatrista pakottamista. Oikeusvaltiossa esimerkiksi kirkolla tai psykiatrialla ei voi olla mitään valtaa. Täten Suomi, yksiselitteisesti, ei ole oikeusvaltio, vaikka meidän oikeusministerimme tuntuvat tykkäävän toisin jatkuvasti julistaa.


    • rakkikoiria

      Itse olen joutunut näitten vallan alle. Nyt vähän syrjäytynyt. No psykologit hyppyyttävät: laittelevat ääniä soimaan, jotka tuntuvat tulevan sisältä yms. ja herättävät vähän väliä, jotta saadaan ylös, ulos ja lenkille. No sinäpä et sitten koskaan saa levättyä kunnolla ja olet sitten väsynyt koko ajan ja et lähde mihinkään etkä pysty keskittymään kuin näihin kotirauhan häiritsijöihin esim. oman yrittämisen sijaan. Järjestelevät vastenmielisiä "ihmistapaamisia", joista aito kiinnostus ja arvostus on kaukana ja pitävät huolta, ettei mitään aitoja keskusteluja pääse syntymäänkään. Saisivat antaa negatiivista palkkaa tälläisille elämäntuhoajille. Ei todellakaan ole mitään positiivista minulle koitunut näistä.

      • lähdettäväliikkeelle

        No jos sua ei "hyppyytettäisi", niin syrjäytyisit entistä enemmän. Siihenkö olet pyrkinyt, syrjäytymiseen?


      • Anonyymi
        lähdettäväliikkeelle kirjoitti:

        No jos sua ei "hyppyytettäisi", niin syrjäytyisit entistä enemmän. Siihenkö olet pyrkinyt, syrjäytymiseen?

        Syrjäytyneenä eläminen on paljon parempi kuin normaalina eläminen.


    • aivoisaelo

      Psykiatria voi joskus olla hyvääkin, jos maalaisjärjellä varustettu psykiatri sattuu kohdalle. No itselle ei ole sattunut. Välttäkää Jaakko Paavilaista Kupittaalta.

      • Anonyymi

        harvassapa taitaa olla.

        Varmaan asiallinen psykiatri ymmärtäisi arvostella tollasia menetelmiä- ja toimisi niitä vastaan.

        Toisaalta psykiatria ei ole oikea tiede ja ei pysty parantamaan ihmisten olotiloja- mutta huonontamaan pystyy....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        harvassapa taitaa olla.

        Varmaan asiallinen psykiatri ymmärtäisi arvostella tollasia menetelmiä- ja toimisi niitä vastaan.

        Toisaalta psykiatria ei ole oikea tiede ja ei pysty parantamaan ihmisten olotiloja- mutta huonontamaan pystyy....

        Taasko ne "hullut" täällä yrittää määritellä, että mikä on tiedettä ja mikä ei?

        No tieteessä on se sellainen puoli, että se ei paljoa "hullujen" jorinoista piittaa. Niillä on sitä tieteellistä näyttöä.

        Samalla tavalla kun on olemassa hyviä potilaita, ja huonoja potilaita, niin suurin osa niistä on vain niitä aika tavallisia. Sama pätee psykiatreihinkin.


    • RusiKarhi

      Miksette mene vaikka metsään, juoskaa karkuun, vaikka ilman housuja ja kenkiä, eläkää metsissä susien kanssa, syökää metsien superfoodeja, rakentakaa majoja, ystävystykää eläinten kanssa, pöllöjen kanssa jotka kuten tekin ovat hyvin älykkäitä, parantukaa ja jos niin haluatte niin tulkaa ulos metsästä, vaikka vuoden päästä, super terveenä ja näytätte psykiatreille pitkää nenää.

      • nochoice

        Siksi, että psykiatrit jahtaavat ihmisiä ja raahaavat väkisin kaltereiden taakse.


    • Anonyymi

      Julkisterveys on aina ollut ja tulee olemaan poliittinen hullun paprujen masinointi tehdas kilpailuttomana se on erikoistunut sadismiin.

      Kun tuli aivokalvon tulehdus, julkis sadistit heti ennen eka verikoetta kirjoitutti tilaustavarana poliittiset hullun paprut,
      Kun yksityiseltä vein diaknoosin, sadismi jatkui ja sairaala paikkaa ei annettu.

      Kun tuli aivokasvain pari vuotta myöhemmin, sama sadismi, oireita ivattiin heti mielisairaudeksi ja kiireesti taas yksityiselle, jolla ei ole poliittisia intresseja tehdä poliittisia hullun papruja.
      Se oll aivokasvain . Maksumäärys aivokirurgin arvioon koellettiin ja sama sadismi jatkui suomen nazi valtiolla.
      Toetenkin hoidatin kasvaimen taas ykistyisesti.

      Kun tuli sappikivet suomalais sadistit piti tahallaan jonossa kaksi vuotta (tiesin sos.dem .valtio ei hoida antisosilisteja, eikä niitä joista ihmisoikeus rikosten ja niiden korjaamattomuuden takia tulee julkisjärjestelmän vastustajia pahojen syrjintä ja sadismi episodien jälkeen.)
      Leikkausaikaa ei koskaan tulllut ja sappirakko räjähti ja piti leikata omaan laskuun.

      Kun jouduin rullatuoliin välilrvytyrän takia ja kipuhin.
      Kirurgin arvioon ei laskettu, sanottiin mene hoito kotiin invapaikalle kun kerran oletjoutunut rullatuoliin, ei me sinua täällä julkisella hoideta.
      Menin yksityiselle ja maksoin leikkayksen ja pääsin kivuista ja rullatuolista ja peruin hotokoti paikan jonne suomi olisi minut ohjannu t leikkauksen takia joka maksoi 3200 € .

      Kun tul kilpirauhasen surkastuma ja makasin todistajien ka odotus huoneessa ja kun todistajat poistui ruokaa etsimään ja suomalais nazi tohtorit näki sen kameroistaan, silloin aikitoitu tuntematon valkotakki hyökkäsi taas kuin salama ja sivalsi hyvin sadistisesti tiukkojen huultensa välistä " tämä ei ole mielisairaiden hoitopaikka ja poistui kuin salama,
      Ja minä taas itkien suomalais sadisti julkiselta autoon ja yksityiselle (en jäänyt nazi tohtoreille aikaa odottelemaan, sillä tämä on sakasalaista todellista nazismia ja nazien hoitoon en "juutalaiseksi daavidin tähti leimalla leimattavaksi lähde".

      Yksityinen kuvasi kilpirauhasen joka oli surkastunut ja hormoonin tuotanto liki nolla.

      Että tallainen tää stalinia pahempi sos.dem paratiisi julkinen on.

      En jaksa kaikkea sadismia kirjotta jota julkinen harjoitti 25 vuoden aikana. Kaatoi virtsanäytteenkin silmien edessä lavuaariin koska lähete oli tullut yksityiseltä, koska julkisnatzeille en edes virtsarakko tulehduksissa enää mennyt kollektiivisesen sadismin tikkatauluksi.

      Sitten kun en enää ollut 10 vuoteen käynyt yhdelläkään julkistohtorilla, (en lähde sadismin tikkatauluksi julkiselle)
      Ja he eivät pystyneet demonisoimaan, häpäisemään kehon kivuistani minua, suomalais nazit keksi uuden keinon.
      Yksityisen ähettellä menin sydämen polkupyörä testiin,
      Poljin puhumatta mitään pyörää, 2 viikon kuluttua kotiin paperi jossa sykkeiden keskellä lukii uusi poliittinen halvennus diaknoosi," dissosiaatio" allekirjoittajana tohtorioppilas jota en ollut koskaan tävannut.
      Soitin allekirjoittaneelle: " kenen käskystä sinä tämän teit, sillä en ole koskaan nähnyt sinua, eikä kukaan omasta aloitteestaan tee täysin uusia psyykke diaknooseja täysin tuntemattomalle yksilölle, varsinkaan koska en yhdelläkään julkistohtorilla ole käynyt 10 vuoteen.
      Hän sanoi tehneensä sen johtajan käsystä, jonka kanssa en koskaan ole ollut tekemisissä, koska en lähesty stalinistis tyyppisiä johtajia jotka akitoi kirjoittamaaan poliittisia hullun papruja kuin stalin, pysyn kaukana julkisterveyden johtajistosta kuin antikommunisti stalinista.

      Kun julkis sadistit näki, että kymmeneen vuoteen eivät päässeet harjoittamaan sadistista halveerausta kehon taudeilla, he keski sydämen rasitus kokeen sykemittaukseen ja labra kokeiden väliin teetättää taysin tuntematomilla umpihullun papruja,
      Koska kilpailuttomuus on tehnyt suomesta talinia pahemman, brutaalimman ihmisoikeus rikollisen ja sadistin.

      Sama tehtiin rintapatti neulanäyte tutkimuksessa.
      Enää en lähde suomen julkiselle mihinkään tutkimukseen.suomalaisen pitäää pazkantaa kaikki, eihän tuollaisia ihmisoikeus rikos papruja voi viedä mihinkään yksityiselle, he ovat kollektiovisia sadisteja koko julkishallinto ja pahempia psykiatrian käytössä politiikkaan kuin stalinin hallinto,
      Stalinkin joskus antoi oikeutta antisosialisteille ja päästi heitä joskus vapaaksi,
      Suomi ei koskaan korjaa, kaikki joiden vastuu olisi korjata poliittiset hullun paprut ja lopettaa kollektiovinen politiikka johdanteinen syrjintä, sorto ja sadismi, piiloutuvat ihmisoikeus rikoksiaan pakon virasto labyrinttiensa suojiin koskemattomana kuin stalinin hallinto.
      Se pitää biljoonia kokouksia ja mikään ei koskaan muutu kuin pahemmaksi. Sukupolvi toisensa jälkeen on ollut ja tulee olemaan julkishallnnon sadismin ja poliittisten hullun papru tehtaan julkisterveyden sadismin tikkataulu.

      Kauheat suomalaiset pitää tallaisia nazi julkisia.
      Syrintään sortoon poliittisiin hullun papruihin, ja tervejärkisten kriitikkojen pidättämiseen brutaalisti.

      • Anonyymi

        Uskomatonta, että olet vielä hengissä. Hyvä kun sulla on rahat riittäneen noihin hoitoihin. Kyllä sä vielä pitkään elät, ellet sitten koronaan kuole.


    • Anonyymi

      Kun ei usko psykiatriaa ihmisille, ei tunnusta psykologiankaan hyötyjä samoilla perusteilla.

    • Anonyymi

      Sosialidemokratia perustuu vahvaan julkiskeskusvaltaan, eli virkamies autoritarismiin, jossa virkamiehet tuottaa terveys palvelut kuten sovietissa
      Kaikki tallaiset keskusvalta valtioita johdetaan psykiatrian väärinkäytöllä, eli antisosialistit (valinnan vapauden ja siviatyneempien kansan valtaisen vakuutus terveyden kannattajat) isketään psykiatrien kidutus vankilaan kuin soviet kulakki. Se on kaikkien sosialistien vallan käytön väline, psykiatria.
      Se näkyy tuntemattomien julkis tohtoreiden sadistisina hyökkäyksinä kun he valtion käskystå hyökkää kehon kipuja psykiatrisoimaan ja ellei potilas poistu heti noista stalin mentaliteetti julkisista sivistyneemmälle politikka neutraalille yksityselle, hänet vangitsee KGB n ä toimiva julkistervey s raadollisten sivistymättömien barbaari psykiatrien kidutus vaankiloihin ja 100% poliittisista syistä.

      Tähän sosialisti systeemiin lapsemme aivopeståän kaikissa Valtion omistamissa laioksissa alakoulusta yliopistoon, eli tehdään valtiosta psykiatrialla ja pelolla hallinnoiva piru sosialidwmokratiaan perustuen, jossa valinnan vapautta ei huväksytä, koska kidutuksen kohde voisi paeta sivistyneemmän (kuin Valtio) palvelun tuottajan palveluhin, ja valtion kidutus jäisi toteuttamatta, tästä syystå yksikään sosialismi hyvåksyy vain omat poliittisin perustein ihmisiä syrjivåt natsi tyyppiset valtion terveyspalvelut, koska muut ei harjoita sadistista natsismia eli tuntemattomien potilaiden haukkumista mielisairaiksi,

      Eli eivät toteuta sosialisti virkamiesten pahaa tahtoa antisosialisteja ja kriitikoita vastaan ja tämä on se todellinen syy miksi valtio ei tasaverataisesti maksa kokoomuslaisten omistamista terveys palveluista pennin latia korvausta, koska eivåt toimi antisosialistien kiduttajana.
      Että tallaista tää sosialidemokratia suoraa terroria kansaa vaataan.

    • Anonyymi

      Anti-psykiatrinen pefletti.

      psykiatrian läpivalaisu
      1. Paha maailma aiheuttaa pahaa mieltä.
      2. Paha mieli ei ole sairaus.
      3. Pahaan mieleen auttaa hyvyys.
      4. On pahaa ja hyvää psykiatriaa.
      5. Hyvä psykiatria auttaa pahaan mieleen.
      Paha psykiatria aiheuttaa pahaa mieltä.

      paha psykiatria
      6. Paha psykiatria perustuu valheisiin.
      7. Paha psykiatria on institutionaalista väkivaltaa.

      valistuksen aika
      8. Pahuudella ei pidä olla valtaa.
      9. Vaikka on hyvää psykiatriaa, pahuus painaa enemmän.
      10. Siksi psykiatrialla ei saa olla valtaa.

      jälkihuomio
      1. Älä alistu.
      2. Käytä lailliset keinot pahuutta vastaan.
      3. Älä häpeä.
      4. Usko itseesi.
      5. Pahan psykiatrian tarkoitus on tehdä ihmisestä hirviö.
      Et ole hirviö. Kerro pahuudesta. Paha saa lopulta palkkansa.

    • Anonyymi

      Paha ei saa palkkaansa maanpäällä.
      Toki jokainen psykiatri on helvetissä.

    • Anonyymi

      Joo ei tarvitse kuin katsoa miten tämä näkyy Suomessakin esimerkiksi miten työttömyys ja sosiaaliturvaorjuus selitellään mielenterveyshäiriöillä. Käytännössähän 100% työttömistä ja sosiaaliturvaorjista on leimattu mielisairaiksi.

      Itsekin päädyin parikyt vuotta sitten nimenomaan TYÖLLISYYSPALVELUIDEN KAUTTA psykiatrin vastaanotolle. Monikohan ns. "elämänhallintaongelmainen" on päätynyt elämään koko elämänsä "mielenterveyshäiriöisenä" nimen omaan työttömiin kohdistettujen palveluiden kautta. Työttömyys on yhteiskunnallinen ja elinkeinoelämään liittyvä ongelma. Poliitikot ja muut vallankäyttäjät ovat nähneet helpon tien sivuuttaa ongelman korjaaminen käyttämällä tätä mielenterveysperseilyä työkaluna ja pistämällä koko ongelma työttömien ihmisten henkilökohtaisten ongelmien piikkiin.

      Psykiatria todellakin ON poliittinen työkalu.

      Ajatelkaapa millaista tuhotyötä on tehty tavallisten ihmisten elämälle ja terveydelle, ja paljonko aiheutettu pysyvää damagea näillä työttömille suunnatuilla "palveluilla".

      Erityisen irvokasta on se että tällaisesta järjestelmällisestä sabotaasista käytetään sanaa "palvelu". Tavallisten toimeentuloa vailla olevien ihmisten elämän pilaamista markkinoidaan auttamisen ja huolenpidon nimissä.

      • Anonyymi

        Köyhyys ja köyhyyden ihmiselle aiheuttamat ongelmat paranevat antamalla kolmesataa volttia sähköä köyhän aivoihin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe