Trio tai pieni bändi hääjuhliin edullisesti PK-seudulle 2013.

Syysmorsian 2013

Olen selannut nettia hartaaasti, mutta, en ole vielä löytänyt sopivaan bändiä häihimme.

Etsin siis pieneen tilaan menevää bändiä, joka soittaisi musiikkia: valssi/pop/rock, ja muutama klassinenkin olisi toiveissa. Bändissä saisi olla naislaulaja.

Hinnan setille 2(/3)x45 tulisi olla mieluiten lähelle 500 €.

Keskustelufoorumeilta olen löytynyt paljon kehuja tuon hintaisista bändeistä, mutta tähän mennessä kyselemäni bändit ovat maksaneet poikkeuksetta yli 1000€.

Suositelkaahan edullisia pieniä bändejä.

10

486

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Syysmorsian 2013

   Ilmeisesti tämä on salaista tietoa :D.

  • Soiton harrastaja

   Jos mietit paljonko maksaa kuvaaja häihin, niin 1000 € (käteen)bändistä, jossa esim. 4 ammatti muusikkoa, ei ole paljon. Saattaahan sitä tosin saada vasta aloittaneen trion vaikka kaljakorilla. Ovat vaan iloisia kun pääsevät soittamaan ja juomaan kaljaa. Laatu ja ammattitaito maksaa myös musiikissa. Tuskin haluaisit kotisi sähkötöitä tekemään ammattitaidotonta tunaria.
   Kaikista halvimmalla pääset kun laitat levyt soimaan ja et ilmoita Grameksille, sekä myönnät rohkeasti itsellesi ja vieraillesi, ettei ollut varaa ottaa oikeaa live bändiä.

  • Suhteellisuudentaju

   "Soiton harrastaja" on osittain oikeassa, mutta ei kokonaan. Jopa ammattilaisia löytyy halvemmalla kuin tonnilla, jolla hinnalla pitää olla todella kovatasoinen. Ja se tarkoittaa, että 'takataskussa' on muutakin kuin luulo laadusta ja ammattitaidosta.

  • Syysmorsian 2013

   Tasolla ja hinnalla on luonnollisesti yhteys. Tässä nyt en pyytänytkään kovatasoista bändiä, vaan edullista. Pienet virheet ja mokat eivät niin minua häiritse, eikä soittajien tarvitse olla ammattisoittajia. Ainakin monet edullisen bändin häihinsä saaneista ovat olleet tyytyväisiä. Enemmän luultavasti harmittaisi jos maksaisi kunnon palkkion, eikä bändi sitten olisikaan sen rahan arvoinen.

  • Jääräpäät

   Tarjous: Palkkio 500 € päälle normaalit kulukorvaukset etäisuuden ja matkan keston mukaan, tarkentuvat kun kerrot sijaintisi. Hinta voimassa toistaiseksi. Verot maksamme normaalisti.

   http://www.tanssimusiikkia.com

   Valssia, tangoa, humppaa, iskelmää, bossaa, slovaria, evergreen: iä... hyvin monenlaista sekalaista musiikkia soitellaan ja laulellaan iloisin mielin. Nuotitkaan ei mapeistamme heti lopu vaikka viettäisit häitä useammankin päivän :)

  • zarnome

   Pyydä tarjous:
   zarnome@gmail.com
   www.facebook.com/zarnome

  • laalaja

   Esimerkiksi menevän ammatilaisista koostuvan monipuolisen duon saat jo tuohon hintaan. On naislaulaja. laita mailia singing.elina@gmail.com niin kerron lisää!

  • Paratiisi1

   www.silveradoband.webs.com

  • twainchaps

   Tuosta loistava ja edullinen bileduo! Esim. 2 x 45min = 500€.
   Käy katsomassa nettisivuilta tarkempi hinnasto ja ohjelmisto!

   http://www.twainchapsband.fi/

  • trubaduuri-123

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   327
   3933
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2358
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   269
   2271
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   107
   1788
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1259
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   38
   948
  7. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   57
   884
  8. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   90
   884
  Aihe