Remonttimiehet

Tyydytetty rouva

Olen 42 –vuotias kotirouva ja mieheni oli ollut jo pitkään työmatkalla. Niinpä miehen puute alkoi jo vähän vaivata. Kotiimme oltiin tekemässä remonttia, hommaa tekemässä oli kaksi urheilullista nuorta miestä, Antti ja Matti. Miehet tulivat taas varhain aamulla, olin juuri herännyt. Päätin mennä suihkuun. Suihkussa ollessa kiima alkoi herätä, suihkutin hierovalla suihkulla klitoristani. Samalla aloin fantasioida seksistä remonttimiesten kanssa. Ajatus sai minut niin kuumaksi että sain pian orkun. En tiedä kuulivatko miehet kun voihkaisin äänekkäästi.

Itseäni pestessä ajatus syrjähypystä pyöri edelleen kuumeisesti mielessä, mietin uskaltaisinko yrittää ehdottaa seksiä heille. Kuivasin itseni ja laitoin kylpytakin päälleni. Menin kylpytakissa miesten luo kysymään miltä tilanne näyttää. Toinen mies oli polvillaan lattialla ja taisi nähdä takkini alle. Huomasin sen mutta en laittanut takkia enemmän kiinni, sen sijaan raotin sitä vaivihkaa enemmän samalla kun juttelin niitä näitä. Nyt kumpikin mies huomasi että taidan paljastella ihan tarkoituksella, molemmat tuijottivat tiukasti reisiäni. Avasin takkia myös vähän ylhäältä jolloin suurien rintojeni vako tuli näkyviin. Miesten tuijotus sai minut kiimaiseksi.

Lähdin miesten luota läheiseen makuuhuoneeseen pyörittäen kävellessä peppua. Makuuhuoneessa riisuin kylpytakin ja olin aivan alasti. ”Nyt tai ei koskaan”, ajattelin. Menin sängylle istumaan ja pyysin miehiä tulemaan paikalle. Miehet hieman säpsähtivät kun näkivät minut alastomana. ”Minulla olisi teille pieni lisähomma....olen tässä ollut jo jonkin aikaa miehen puutteessa...ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan”, sanoin miehille. ”Kyllähän me aina puutteessa olevaa naista jeesataan”, Antti vastasi ja tuli viereeni. ”Juu, tottakai”, Mattikin sanoi ja tuli toiselle puolelle. Miehet alkoivat hyväillä rintojani, voihkaisin nautinnosta ja jännityksestä, niin hyvältä ja kiihottavalta tilanne tuntui. ”Sulla onkin mahtavan isot rinnat”, Matti sanoi hieroen välillä nänniäni sormillaan. Nännit kovettuivat koviksi kiihotuksesta ja tunsin vittuni kostuvan. Antti vei kätensä jalkoväliini, avasin reiteni jotta käsi pääsisi paremmin kohteeseensa. Hän alkoi hieroa kovettunutta klitoristani ja vei välillä sormen vittuni suulle. Aloin käydä tosi kuumana. ”Laita se sisään”, sanoin huohottaen eikä Anttia tarvinnut sen enempää käskeä vaan hän työnsi sormen vittuuni ja alkoi nussia minua sormellaan.

Matti oli samalla ottanut molemmat rintani käsittelyynsä. Antti laskeutui alas ja alkoi nuolla klirotistani ja samalla kiihdytti sormensa tahtia. Käsittely oli minulle liikaa, laukesin huohottaen. Antti piti hieman taukoa ja toivuin hetken orkusta. ”Ottakaahan vaatteet pois niin imen teidän kyrpänne koviksi”, sanoin miehille jotka kiireesti riisuivat vaatteensa pois. Silmäni aukesivat suuriksi kun näin miesten varustukset, molemmilla oli mahtavan paksut ja suonikkaat kyrvät ja miesten urheilulliset vartalot täydensivät näyn. ”Ohhoh” sain sanottua. Istuin sängyn laidalle ja miehet tulivat eteeni. Otin Matin terskan huulieni väliin ja nuolin sitä, samalla runkkasin Antin kyrpää hitaasti. Miesten kyrvät alkoivat koventua ja he alkoivat huokailla nautinnosta. Yritin ottaa Matin kyrpää syvemmälle suuhun mutta sitä ei mahtunut kuin puolet. Aloin sitten imeä Antin kyrpää, hyväilin samalla hänen isoja pallejaan. Antti otti päästäni kiinni ja alkoi nussia rajusti suuhuni. ”Tässä olis puutteessa olevalle nartulle kunnon kyrpää”, Antti ähki ja nussi suutani kovin ottein. Kyrpä upposi yhä syvemmälle ja tuntui että tukehdun. Sitten Antti veti kyrpänsä suustani ja alkoi läpsiä kyrvällä naamaani.

25

29065

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyydytetty rouva

      ”Sinähän taidat olla melko kyrvänkipeä lutka”, Matti naureskeli. ”Mmmm...niin olen...antakaa minulle kyrpää...teen mitä haluatte..olen narttunne...”, sopersin kiimaisena. ”Meneppäs narttu sinne sängylle”, Matti komensi. Menin selälleni makaamaan, Antti tuli ja levitti jalkani. Samalla Matti tuli ja työnsi kyrpänsä suuhuni ja alkoi naida suutani. Antti hieroi kyrvällään klitoristani kuin kiusoitellen. ”Haluaako pikku narttu kyrpää?” Antti kysyi. ”Haluan...” sain soperrettua. ”Sun täytyy lutka pyytää kauniisti”, Antti sanoi. ”Anna lutkalle kunnolla kyrpää”, sain sanottua. ”Hyvä on sitten”, Antti murisi ja asetteli terskaansa vittuni suulle. Antti survaisi sitten kyrpänsä voimalla kuumaan vittuuni...kiljaisin nautinnosta, vittuni venyi äärimmilleen Antin kyrvän ympärille. Kyrpä oli paljon isompi kuin mieheni pieni kalu ja aloin saada välittömästi uutta orgasmia. Matti tunki kyrpänsä taas suuhuni, painoi pääni tiukasti tyynylle ja alkoi nussia rajusti suutani. ”Perkeleen kiimainen narttu, nyt saat kyrpää niin että tuntuu” , Matti karjui. Uusi orgasmi tuli pian, yritin huutaa nautinnosta paksu kyrpä suussani.

      Sitten Matti meni itse selälleen. ”Tule narttu ratsastamaan kunnon kyrvällä!”, Matti komensi. Antti lopetti nainnin ja menin Matin päälle. Sovitin isoa terskaa vitulleni ja laskeuduin alaspäin. Matinkin kyrpä täytti minut äärimmilleen. Samaan aikaan Antti oli huomannut käsivoidepurkin yöpöydällä ja otti sen käteensä. Jotenkin aavistelin mitä tuleman pitää. Antti otti rasvaa sormiinsa ja alkoi hieroa sitä peppureiälleni. Sitten hän alkoi työntää sormeaan sisälle peppuuni ja liikutteli sitä edestakaisin. ”Lutka taitaa tarvita kyrvän myös perseeseen, eikö niin?”, Antti kysyi. ”Eihhh...ei se mahdu”, yritin vastustella. ”Hiljaa narttu!” Antti komensi, ”jos et tee kuten sanon niin lopetamme molemmat, sitäkö haluat lutka?”. ”En tietenkään”, sanoin hädissäni. ”Sitähän minäkin. Saat voidella mun kyrvän kunnolla niin kyllä se uppoaa!”. Antti antoi rasvapurkin käteeni ja puristin siitä rasvaa Antin kyrvälle. Aloin levittää sitä ja runkkasin kyrpää pitkin vedoin. Sitten Antti tuli taakseni ja alkoi sovittaa terskaansa peppureiälleni. Matin kyrpä oli jo juuriaan myöten vitussa. Hitaasti Antti alkoi työntää kyrpää sisään kunnes muhkea terska muljahti sisään. Huusin kivusta ja kiimasta ja nautinnosta samaan aikaan. ”Aaah...onpas mukavan tiukka perse”, Antti huokaili ja alkoi työntää kyrpää yhä syvemmälle joka työnnöllä.
      Mattikin alkoi työnnellä kyrpäänsä edestakaisin vitussa. Pian miehet löysivät yhteisen tahdin. Ei aikaakaan kun orgasmi alkoi taas tulla. Miehet kiihdyttivät tahtia, ulisin ja voihkin kun aloin saada valtavaa orgasmia. Miehet nussivat molempia reikiä yhä rajummin. ”Hyvä narttu, kohta roiskin spermat sun kiimaiseen vittuun!” Matti sanoi, ”sähän haluat kunnolla spermaa?” En pystynyt vastaamaan mitään, olin aivan tajunnan rajamailla. ”Perkeleen lutka, nyt alkaa tulla!” huusi Antti. Molemmat miehet työnsivät vielä muutaman syvän työnnön kunnes he purkautuivat sisääni. Tunsin kuumat spermat molemmissa rei’issäni kun lysähdin voimattomana Matin päälle. Antti veti kyrvän pois pepustani ja tuli viereeni makaamaan.

      Hetken levättyään miehet totesivat että töitäkin pitäisi tehdä ja lähtivät jatkamaan töitään. Jäin sängylle makaamaan hyvin nussittuna ja spermaa valuvana. Kerta ei kuitenkaan jäänyt viimeiseksi, remontti hieman venyi kun nussimme monta kertaa päivässä. Mieheni tietenkin vielä maksoi lisääntyneen työajan. Miehen tullessa kotiin hän sai huomata etten oikein jaksanut enää kiinnostua pikaseksistä pikkumunaisen mieheni kanssa, sen verran hyvää hoitoa olin remonttimiehiltä saanut.

      • Paskanjauhantaa

        Naiset eivät käytä vittu sanaa ,vaan pillu.


      • spermat.perseeseen

        Lähdin miesten luota läheiseen makuuhuoneeseen pyörittäen kävellessä Matin kyrvällä naamaani. ”Ohhoh” sain rasvapurkin perseeseen. ”Perkeleen paksu lutka”, Matti naureskeli. Antti lopetti Matin perseeseen nainnin ja alkoi työntää sormeaan mieheni perseeseen. Miehen perse venyi kun miehet työnsivät kätensä perseeseen. Pian miehet otti kyrpää syvemmälle suuhun ja myös perseeseen. Sitten Antti muljahti mieheni perseeseen monta kertaa päivässä.


    • Rouva myös

      Kyllä maistuisi mullekin...

      • Viiriiliukm

        Moi! Ota yhtys niin saat kunnolla isolta ukkomieheltä!!
        [email protected] on osoitteeni...Olen kiimainen rouvien nussija, koska se on turvallista,,ei tauteja ei puheita vain nautintoa...:::!!
        rami


    • Alexti

      Voihan V. mikä juttu. Kopio suoraan jostakin miesten lehdestä.

    • Rouva myös...otappa yhteyttää...treffit Hetero63

    • Rva31v

      Voi, kun saiskin.. Rva 31-v

      • ukmkiimassa

        Moi,,olen vahempi kiimainen ukm lahdesta. 57 on ikää ja kotona en saa tarpeeksi...Marka ei este...mailaa niin päästään asiaan!!


      • poikasi3

        multa saa kyrpää


    • hindexs

      Suonikkaan puute on phempi juttu!!!Onneksi voin antaa omalle muijalle kunnolla!!!

    • Jallu lehti

      sitten ne remontti reiskat veteli kuset ja paskat kotirouvan rinnoille ja vatsalle ja pyyhki kalunsa ja perseesnsä hiuksiin ja lakanoihin

    • sdfsf

      Hyvä juttu, kerro lisää!!!

    • rempparauno

      Juu juu ettei juttu lopu, tää olikin tarina seitkytluvun pornolehdistä.

    • rouva myös

      jees, mahtava juttu, saisinpa minäkin...

      • Rempathoituu

        Laita viestiä [email protected] nii katsotaan... ;-) 36v varattu remppamies haluis myös...


    • nartturouva

      mahtavaa...mites juttu jatkui?

    • kotirouva

      uuuhhh.. pitääpä alkaa tehdä remppaa, ja mies maksaa, tietenkin :) :)

      • Kotona.

        Oli remontti ja muori mies kävi sisällä kun ei ollut kun ohkanen aluspaita mistä näky läpi. Hymyillen kysy saako käydä suihkussa, vein pyyhkeen kun lopetti ja kuivas vaikka katselin. Komeen kokonen, kyllä halut heräs ja sänkyyn. Sitten sillä oli apumies seuraavana viikkona, kyllä huusin ilosta kun kaksi nuorta tälläistä 54v naista nai. Onneksi on naapuri pitemmällä ettei huutoni kuullu. Sitten mieheni tuli kotiin ja oli tyytyväinen remontiin, samoin minä. Ukko makso ja minulla oli kaksi viikkoa laatuaikaa poikien kanssa.


    • rouva_myös

      kyllä kelpais...

    • uteliaslasse

      Missä tällaisia rouvia on?

    • Huoltomies87

      Kiinteistönhoito hommissa pääsee panemaan vois melkein sanoa että joka viikko. Kiimaisia naisia kodit täynnä kun käy availemassa viemäreitä ja hanoja korjailemassa. Se on mukavaa kun on vielä opiskeluasuntoja ja sitten vähän vanhempiakin. Pääsen polkemaan ihan 16v ja vanhin ollut 65v nainen. Miehet töissä ja naiset kotona kun sinkku huoltomies tulee rassaa paikkoja.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe