sudet tärkeämpiä kuin esim. ihmisten asiat/hyvinvointi?

Reijo 68

Poiisilla ei tunnu olevanresurssipulaa kun on varaa ja aikaa jahdata kadonnutta susilaumaa .Kertokaa mitä hyötyä suuresta susikannasta on yhteiskunnalle? Susi on laumssa vaarallinen peto!

7

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Mikä suuri susikanta??? Mieluummin maksan poliisille verorahoillani resursseja erävalvontaan kuin rikollisten "riistanhoitoon" senttiäkään. Saatanan paskat.

      Susi ei ole ihmiselle uhka, holtittomat metsästäjät ja näiden kätyrit kuten taajamasusi ry kylläkin ovat uhka kaikille normaaleille ihmisille

    • villahousupiipertäjä

      Kun laitetaan asiat oikeaan järjestykseen niin susihan on huomattavasti arvokkaampi kuin ihminen. Tais olla menneen viikon lehti jossa luki pikku uutinen yliajosta. Jalankulkijalta henki pois ja yliajajalle 1350 euron sakko. Eipä ole vaikea arvata kummastako ollaan enempi huolissaan, susilaumasta jota ei ehkä ole ollutkaan, vai liikenteen valvonnasta.

      • hjkpois

        Vittu näitä vihretä kun tajua mitään ,kun vaan omat hommat tehdään pimeänä.


    • tyhjää höpinää niilt

      Sitä sanotaan ulkokultaiseksi tavaksi. Muiden asioihin puuttuminen ja moraalisaarnat, se saa ihmisen tuntemaan olevansa vähän muiden yläpuolella.
      Sehän näkyy tässä suojehömpässäkin oleva asian A ja O.
      Kun asia ei omaan elämään vaikuta, on helppo päästellä ohjeistusta niille, joita asia koskee.

    • Ryynäsen Topi

      Otetaanpa esimerkki ihmisen ja eläimen arvo eroista.
      Kolmen miehen joukko murhasi velkojen takia miehen ja naisen 2001.
      Ensikertalaisina kaksi tekijää vapautui linnasta muutaman vuoden istumisen jälkeen ja kolmas tekijä vasta kun oli aiempaa rikos taustaa. Nyt he jatkavat elämää kuin kuka tahansa muukin muiden kansalaisten seassa. No jos mies tappaa suden saa hän nykyään vankeutta x määrän aikaa ja päälle kovat sakot. Yhteiskuntahan maksaa ihmisen murhaajien sakot. Kaiken lisäksi suden tappaja menettää mahd käytetyn ajoneuvon valtiolle sekä aseet. Metsästyslupa katkeaa määräajaksi ja aselupia ei välttämättä saa enään koskaan.
      Jos verrataan suomen lakia ja ajatellaan kumpi kannattaa tehdä ennemmin tappaa vihamies vai ampua nurkalla hääräävä susi niin vähemmällä selviät kun pääset vihamiehestäsi eroon. Yhteiskunta kuittaa ja maksaa elämäsi ja pian vapaudut elämään tavallista elämää muiden joukkoon.
      Kuten kadonneesta susilaumastakin päätellään on poliisilla resursseja tutkia sitä tai perhon tapauksessa saadaan paikalle kaikki alueen yksiköt ja vielä ulkopuoleltakin. Metsään eksynyttä marjamiestä tai mummoa hakemaan ei kyllä riitä voimavaroja vaan kansalaiset saa koota itse etsintäjoukot tutuista ja tuntemattomista joten arvottomampi ihminen on tälle yhteiskunnalle kun susi ja se on fakta.

    • Laikuttaja

      Taas on keksitty juttu susilauman katoamisesta Vieremältä. Siellä kyllä sudet söivät hirvikannan loppuun. Viime syksyn jäävä hirvikanta oli 33 ja laumalle ei enää pitkään riittänyt. Ja taaskaan tutkijat eivöt tiedä mitään. Joutavaa on tähän poliisin resursseja tuhlata. Susien olinpaikka paljasuu kohta metsämiesten toimesta

      Tärkeintä on ollut ylen vihermedialle kiihottaa betoniviidakon lampaita ja nehän määkii innoissaan.

    • 16+1

      liioiteltua ja katkeraa tilitystä susivihaajilta:Dettei vaan olis joku sala-kaataja täällä kirjottelemassa.oikein että luvat viedäänkin ja pyssyt tuollasilta joitten elämä perustuu vaan elukoitten hengiltä saamiseen.ja ei muuten tarvitse olla mikään viherpiipero ymmärtääkseen ja suojellakseen luontoa tuollasilta kusipäiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe