Muistaako kukaan, mikä se...

Sananvapaus on

kultalevyn rikkomisjuttu muuten oli silloin 70-80 luvulla. Kertokaa, jos muistatte. Ei täällä muitakaan artisteja vaaleanpunaisten lasien läpi katsota. Asioista saa keskustela.

22

1828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei mitään tietoa

      Tä? Mistä kysymys... Kertokaa toki, jos joku jotain tietää?

    • (( < > ))

      Hyvä, että Panu Rajala raottaa meille muutakin, kuin pelkkää suitsutusta.
      Ei iskelmälaulaja mikään ikoni ole, jota pitää kaiki vuosikymmenet jalustalle nostaa.

      • jjjj6

        Ihan OK tuo kommentti


      • haha2

        Hyi yäk, toivottavasti rajala ei raota enää yhtään mitään. Sen verran limanuljaska "mies". Ymmärtäisi jo vetäytyä julkisuudesta, hänellä ei ole meille mitään annettavaa. Kuka rajala edes on? Nobody, joka tuli tunnetuksi kuuluisalla laulaja-vaimollaan. Surkimus. Nolla. Pelle.


    • tavis mies

      Ei katri ole kummempi, kuin iskelmätähti. Vaikka en fanita kumpaakaan, niin rajala nyt vain sattuu olemaan oikeassa. Katri on rikkonut heidän välillään olevan sopimuksen.
      Kukapa mies, varsinkaan kirjailija haluaa "pellen" maineen. Pitää muistaa faktat ja tosiseikat.

      • musikaalissa*

        Kerroppa ne faktat ja tosiseikat kun pitää muistaa? Minkä sopimuksen Katri rikkonut? Olikos siinä Katrin musikaalissa jotain mitä ei jo kansa tietänyt/lukenut Rajalasta? Vai onko sekin Katrin syy miten käsikirjoittaja kirjoittanut musikaalin kirjoituksen? Eihän Katri itse edes siinä esiintynyt. Eikö Rajala pitänyt näkemästään, itsestään?


    • Nicces

      No ei ole kukaan eikä Katri Helena itsekään ole muuta väittänyt "Ei katri ole kummempi, kuin iskelmätähti." Me rakastamme häntä juuri siksi, että hän on "vain iskelmätähti": Jumalainen sellainen tosin, ja aivan super kylläkin. Suomalainen ja Super :)

    • järki käteen

      tavallinen suomalainen iskelmätähti,ei millään tavalla erityinen!miksi pitäis jotain tavallista laulajaa palvoa puolijumalana,kun ei sellainen ole! hohhoijakkaa!!

    • älkää palvoko

      kyllä Katri Helena on mokaillut elämässään ihan niinkuin kaikki muutkin kuolevaiset,eihän ihminen kasva ja kehity,jos ei tee virheitä ja ota niistä opikseen.miksi pitäisikään olla virheetön.ei kukaan muukaan meistä ole!

    • Taavi 30

      Minä en palvo, en ole koskaan palvonut enkä tule ikinä sitä tekemäänkään, sillä en pidä hänestä ihmisenä enkä esiintyjänä.Olen kyllä yrittänyt ,mutta se ei vain onnistu.
      .Palvokaa te jotka olette löytäneet hänestä jotain lämmintä.

      • hyvät biisit

        Emme me palvo, mutta pidämme hänestä ja arvostamme häntä paljon ja sitä ei voi KUKAAN eikä MIKÄÄN estää. Ei mitkään 'eeppokset ' ei katkera exä eikä muutkaan pahansuopaiset immeiset, juttuhan on tasantarkkaan näin:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)


      • tietää/tuntee
        hyvät biisit kirjoitti:

        Emme me palvo, mutta pidämme hänestä ja arvostamme häntä paljon ja sitä ei voi KUKAAN eikä MIKÄÄN estää. Ei mitkään 'eeppokset ' ei katkera exä eikä muutkaan pahansuopaiset immeiset, juttuhan on tasantarkkaan näin:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

        Miten hyvin tunnet Katrin henkilökohtaisesti, kun kerran pidät hänestä?

        Minulla meni maku jo silloin, kun Katri Helena avioitui Panu Rajalan kanssa. Täytyy myös muistaa, että Katri Helena on ainut lapsi, joten on aika itsekäs. Mutta sinä varmaan tunnet hänet paremmin.


      • hyvät biisit
        tietää/tuntee kirjoitti:

        Miten hyvin tunnet Katrin henkilökohtaisesti, kun kerran pidät hänestä?

        Minulla meni maku jo silloin, kun Katri Helena avioitui Panu Rajalan kanssa. Täytyy myös muistaa, että Katri Helena on ainut lapsi, joten on aika itsekäs. Mutta sinä varmaan tunnet hänet paremmin.

        Voi, että olet yksinkertainen!! No, väännetään sitten rautalangasta, että sinä ja muut kaltaisesikin ymmärtäisivät: Minun ei tarvitse tuntea Katri Helenaa , sillä minä puhun nyt Laulaja Katri Helenasta. Minä pidän Katri Helenan äänestä ja lauluista ja tavasta jolla hän kohtelee fanejaan. Arvostan suuresti hänen jo 50vuotta kestänyttä upeaa uraansa, jonka hän on saavuttanut ihan omalla työllään, ei muita ihmisiä hyväksi käyttäen tai mollaten. Katri Helenalla on aina ollut hyvä tiimi seuranaan, jotka hän on muistanut kyllä mainita. Minua ei todellakaan kiinnosta kenenkään julkisuuden ihmisen yksityinen elämä, vaan nimenomaan se, mitä kyseinen ihminen on saanut aikaan omalla urallaan. Katri Helenan näytöthän ovat kiistattomat: Hän on todellakin loistavasti menestynyt iskelmä-laulaja, eikä ole muuhun pyrkinytkään. Se asia taas tykkääkö kuka kenestäkin laulajasta on ihan makuasia. Jos et tätä nyt ymmärtänyt, niin se on sitten oma ongelmasi. Eiköhän jokaisella ihmisellä ole tärkeämpiäkin pohdittavia tässä elämässä, kuin toisten yksityiselämä:-)


      • tulta löytyy
        tietää/tuntee kirjoitti:

        Miten hyvin tunnet Katrin henkilökohtaisesti, kun kerran pidät hänestä?

        Minulla meni maku jo silloin, kun Katri Helena avioitui Panu Rajalan kanssa. Täytyy myös muistaa, että Katri Helena on ainut lapsi, joten on aika itsekäs. Mutta sinä varmaan tunnet hänet paremmin.

        Muistakaa myös että Katri on tulinen leijona, josta löytyy vihaa ja temperamenttia ja hyvin voin kuvitella miten heittänyt puukalikalla ja kivillä jne... Oksat pois kun kimmastuu. Se kuva, mitä on esittänyt "yleisölle" ei pidä sivilissä paikkaansa. Että on niin aurinkoinen ja tasapainoinen...


    • valitettavasti näin

      On ollut hyvä laulaja, mutta se aika on takana.Aika tekee tehtävänsä myöskin näille ikoneille, niin kuin meille tavallisille kuolevaisille.

    • eri paketissa

      Minä en palvo, kuin omia lemmikkejäni ja ne minua. Samaa puppua kaikki laulajat, ei siinä muta ajatella, kuin julkisuutta ja rahaa.

    • selventäkää

      kultalevyn rikkomisjuttu? häh? Mistä kyse, en ole kirjaa lukenut, enkä lehtijuttujakaan. Selventäkää.

      • jotain pahaa...

        Kirjassa ei muistaakseni kerrota kultalevyn rikkomisesta, vai menikö sitten ohi, mutta muistan kyllä 80-luvulta..oli varmaan 80-luvun alussa tai taitteessa... Siitä oli huhuja ja ei niin mukavaa seurannut - lapselle... Jos olis ollut tämän päivän netti niin kauhea haloo olisi..ehkä olisi seuraamuksia tietyltä taholta..


    • hys hys....

      Tuon jutun minäkin muistan, mutta se "lakaistiin maton alle" nopeasti. En tiedä miksi kaikki negatiiviset asiat hävisivät nopeasti.

      • kova ja kylmä

        Mielestäni ko episodi kertoo sen, että Katri H on erittäin vahva ja kova ihminen. On kyennyt kyseisen tapahtuman jälkeen kokoamaan itsensä ja jatkanut julkisuudessa. Pitää olla erittäin kova luonne, että selviää kun on julkisuuden ihminen. Mutta niin ne monet julkisuuden ihmiset pystyvät jatkamaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Politikot tulee lähinnä mieleen. Naisystäviä on murjottu sairaalakuntoon, mutta miehet vaan porskuttaa eteenpäin. Millä luonteella sellainen onnistuu, olisi hyvä saada jonkin asiantuntijan mielipide. Jaskari, Häkämies ovat hyviä esimerkkejä.


    • Kakemies123

      Mee Patu pois tältä palstalta! Koita päästä yli menestyksestä ja jatka elämääs. Ymmärretään, että oot ressukka ja oot tullu hylätyks, mut ei se ole maailmanloppu. Kestä kuin mies... Tiiäkkö että on aika naurettavaa kirjotella täällä näihin ketjuihin.

    • eläkeaika

      Äänensä on kolho , takakiree, väkisin puskettua. Ikään kuin joku kiristäisi ja olisi esteenä. Olemus on kireä, teennäinen. Vaikka näennäisesti teennäisesti katsoo ihmisiä, yleisöä, hänestä ei saa mitään, hänestä ei lähde mitään ... Hän ei anna itseään yleisölle. Hän haluaa vain ihailua. Ja se tekopirteä hymynkare ??!!
      Teennäinen keekoilija. Koska on niin teennäinen ja virheetön, voi hänestä uskoa mitä tahansa hyvää ja tai pahaa. Mahdoton sanoa. Minulla ei mikään viisari värähdä, ei tule tunnetta, kylmänkalsa on. Nauttisi eläkevuositaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe