Aihe

Tee KANTELU huonosta kohtelusta

TE-keskuksen muijat

Apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuojalle, jolle kannattaa tehdä AINA KANTELU jos vähänkään epäilee viranomaisten toimien laillisuutta!

Siinä ei menetä mitään, koska kantelun voi tehdä SÄHKÖPOSTILLA eikä se maksa mitään!

Apulaisoikeusasiamies Pajuoja ratkaisee asiat, jotka koskevat muun muassa poliisia, sosiaalivakuutusta, työvoimahallintoa, syyttäjälaitosta ja puolustuslaitosta.

Käytä suojattua yhteyttä, kun lähetät aineistoa, joka sisältää salassapidettäviä tai muuten arkaluontoisia asioita.

Suojattu sähköposti: https://turvaposti.eduskunta.fi/
Merkitse vastaanottajaksi: oikeusasiamies@eduskunta.fi

7

193

  Vastaukset

  • Kiitos vinkistä, jokaisen tulee puolustaa oikeuksiaan.

  • Testailin tuota palvelua, mutta eipä suostunut lähettämään meilia työkkärin osoitteeseen :

   kirjaamo.uusimaa@te-toimisto.fi

  • Mulla on ollut karenssi yli 4 vuotta. Työkkäri väittää ett mulle tarjottiin töitä ja siksi sain karenssin. Ei ole tarjottu mitään töitä mut en voi sitä todistaa tietenkään vaan sana sanaa vastaa. Työtön siis häviää aina. Voiko tälläisestä tehdä kantelun?

  • Et ole käynyt ilmoittautumassa työnhakijaksi - kaiketi. Aina kannattaa käydä karenssin saadessaan heti käydä ilmoittautumassa työnhakijaksi.

   Näin tietämättömiä täällä Suomessa vedetään höplästä.

   • Olen käynyt ja koko ajan on ollut voimassa työnhaku.


  • Ei kaikkia työkkärissä sanottuja pidä uskoa, huijjaava virasto se on. Kysyn aina mihin lakiin tai ohjeeseen tuo perustuu, useinkaan lakia tai ohjetta ei löydy, silloin alkaa työkkärin tädillä änkytys josta ei selvää saa.

   Ei kannata uskoa ihan kaikkea mitä työkkärissä, sossussa tai kelassa virkailija kertoo. Tuon olen monta kertaa huomannut. On todella huolestuttavaa että virkailijat huijjaavat asiakkaita. Siksi kannattaa äänittää kaikki virastoissa käytävät keskustelut ja kyseenalaistaa ainakin noiden virastojen virkailijoiden virkatoimet kysymällä niiden laillisuuden perään.

  • Huonosta kohtelusta!

   No, jos multa esim. työvoimapoliittisen koulutuksen valintatilaisuudessa kysellään ainoastaan sellaisia kysymyksiä kuin: "Miten suhtaudut maahanmuuttajataustaisiin opiskelijoihin? Miten suhtaudut siihen, että meillä toiset kurssit ovat paikalla vain esim. kerran viikossa?" Niin tota, kannattaisiko tehdä kantelu, kun minun mielestäni ainakaan nämä eivät ole mitenkään asiallisia kysymyksiä kurssin valintatilaisuudessa, kurssin joka on siis ammattikurssi, tarkoitus saada jotain ammattiosaamista kurssilta.

   Tai jos poliisi vitsailee ja päästelee suustaan törkeyksiä, teenkä kantelun ja mitä se hyödyttää, jos viranomaiset kohtelevat kuitenkin täysin vitsinä. No, enpä taida kuule tehdä kanteluita!

   Ai niin, huono käytös ei ole kriminalisoitu vielä - eli viranomainenkin voi käyttäytyä huonosti, tosin viranomaisen pitäisi käyttäytyä asiallisesti ja kohdella ihmisiä asiallisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10564
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6683