kuka on kuullut Kangasvuokon kennelistä?

collikka

Kuka on kuullut Kangasvuokon kennelistä? Jos olet niin millainen koirasi on tai mitkä sen vanhempien nimet ovat. Itselläni on koira kyseisestä kennelistä ja olisi mukava tietää jos täällä on muitakin.

6

639

Vastaukset

 • Minun koira on rekisteröity Kangasvuokolle. Olen ollut tyytyväinen, koira on ihana ja reipas sekä kasvattajat avuliaita ja kannustavia.

 • Mulla on koira sieltä.Koiralle kun on tullut ikää niin ongelmia esiintyy..Todella arka,monelle asialle ja niitä pelkotiloja tulee ihan huomaamatta lisää.On pelkopurija :( En osaa muuta ajatella syyksi kuin huonon jalostuksen,tarkoitan siis että jossain on mennyt metsään.Ja pahasti :(

 • on aika varmasti kulleet kaikki, jotka ovat collieihin yhtään perehtyneet.

 • itselläni oli tästä pitkäkarvainen collie oli terve ja eli 1kk vaille 16vuotta

 • Onko tietoa kuka kasvattaja panostaa collien käyttöominaisuuksiin ja tervepäisyyteen eikä vain karvan määrään ja muuhun ulkonäköön. Pk collie kun on erittäin hyvä palvelus- ja käyttökoira jos jalostuksessa karsitaan luonnehäiriöitä pois. Collien ei pidä näyttää kiinanpystykorvalta mitä useat nykyiset kasvattajat ei ymmärrä.

  • Kävin pitkästä aikaa lukemassa näitä sivuja. Ja samaa mieltä tuosta ulkonäköasiasta. Britanniassa kasvattajat näyttävät harjaavan collien kaula- ja niskakarvat sellaisella intensiteelillä eteenpäin ja muhkeaksi, että näyttää jos siltä, kuin koiralle alkaisi muodostua nahkapoimut otsalle. Koiran siluetti on enemmän kiinanpystykorva, kuin collie. Itsellä collie ja haluan, että koirassa näkyy kaunis pään- ja kaulan linja. En harjaa koiraa muodottomaksi palloksi. Miten te muut? Mielipiteitä ja tapoja on toki monia, eikä se tee kenestäkään huonoa koiranomistajaa. Suomessa mielestäni nykyisin ei enää ihan noin voimakasta pöyhennystä harrasteta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  95
  3735
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1768
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  63
  1480