kymppiremontit?

mielipiteitä kaipaava?

Onko kellään kokemuksia yllämainitusta yrityksestä?
Toimivat ilmeisesti pääasiassa keskisuomessa.
On harkinnassa kattoremontti ja heiltä on tarjous, vaikutti hyvältä mutta kaipaisin mielipiteitä jo remontin teettäneiltä.

48

3150

Vastaukset

 • Pyydä tarjouksia paikkalisita pelti firmoilta. Hinta usein halvempi ja työn laatu hyvää. Meille teki paikallinen rakennuspelti firma . Erinomaiset tekijät ja hinta useamman tuhannen halvempi.

 • Mitään hyvää en ole niistä kuullut... Kun tulevat tekemään tarjousta niin itse pitää mennä katolle mittailemaan vaikka on niiden homma! ja tarjous lappunen todella "köyhän" olonen muihin verrattuna.. ja huonot takuut pelleille yms...

  • Yksikään kattofirma ei myönnä pelloille takuuta. Takuun antaa peltitoimittaja.
   Diiva taitaa olla ammatti valittaja toisesta yrityksessä.


 • Muusta en tiedä,mutta työn osuus parin viikon hommasta n.15000 euroa on kyllä kova hinta........

 • Otappa Kymppiremontit sijaan Kymppi-Katto hoitamaan kattoremonttisi pois alta. Ei halvin, mutta 100% suomalaiset asentajat (n 75 kpl) ja katso heidän nettisivuiltaan mikä oli liikevaihto viimevuonna. Ei mikään pikku lafka. Ainoa negatiivinen asia on mielestäni se, etteivät käytä korkeissakaan katoissa telineitä eikä valjaita, mutta tapaturmia ei ole sattunut ja työsuojelutarkastajakin on momesti soitettu paikalle, mutta työt ovat saaneet jatkua, eli laillisuudessa liikutaan. Hirvittää vain nuorten perheellisten asentajien puolesta, yksi harha askel, niin.....

  • No ei varmasti tee lain puitteissa jos noin toimii ja tarkastaja sulkee työmaan varmasti.


  • tttttyyyy kirjoitti:

   No ei varmasti tee lain puitteissa jos noin toimii ja tarkastaja sulkee työmaan varmasti.

   Eipä ole tarkastaja sulkenut ainoatakaan Kymppi-Katon työmaata ja toimivat juuri yllä kirjoitetulla tavalla.


  • 100% kotimainen ei ole mikään paras meriitti. Satun 100% varmasti tietämään että asentajina on ollut sellaisia ketkä eivät ole aikaisemmin katolla käynytkään, eikä ole mitään koulutusta saanut rakennusalalta. Toki kyllähän se YouTube kouluttaa 👌


 • Eiku sehän se olikn...Kymppi-Katto,minkä tarjouksessa työn osuus oli n.15000 euroa parin viikon hommasta.. sorry...haukuin väärää puuta..) kuitenkin raju hinta.....
  Jos noin toimivat ja keikkuvat,niin ihan varmasti ei noudateta työsuojelu lakia ja säännöksiä...mutta ajellaanhan sitä ylinopeuttakin....)

 • Ihan samanlaisia koijareita. Molemmat ilmoitti kattoremontin kestävän 3-4pv ja hinta oli 20 000. Kysyin rautakaupasta kaikki tarvikkeet mitä remonttiin tarvitsee, niin summa oli karvan auki 5000 egee. siis 3-4 päivän työlle 15 000. Huh huh. Onhan siinä tietty myyntimiestenkin palkat, mutta......

 • Me teetettiin Kymppiremontilla kattoremontti keväällä 2014. Ollaan todella tyytyväisiä! Kaikki sovittu piti ja työnjälki oli erinomainen. Ei toki halvimmasta päästä, mutta halvalla ei saa priimaa. Suosittelen.

  • Kymppiremontin omat miehet.......


 • Teetätin katon Espoossa. Maksaa sain tietysti ylihintaa kipeästi. En voi muutakuin ihmetellä että miksi ostin heiltä

  • Kymppiremontit ei ole tehnyt Espoon alueella töitä!


 • Karua käyttäytymistä ja työnjälki hirveaa. Nopeus ja tehokkuus kaikki kaikessa. En suosittele pahimmalle vihollisellekaan

 • Aika agressivinen kattomyyjä Kymppiremontilla. Ei ollut antaa periksi millään, vaikka kuinka yritin sanoa "kiitos ei, kattomme ei kaipaa remonttia". Nuori mies alkoi "kuulkaa rouva" -lässytyksen ja läksytyksen, kunnes käänsin selkäni ja suljin oven. En tule koskaan antamaan positiivista arviota firmalle, jossa yritetään väkisin myydä. Voi muita mummoparkoja!. Päivi Laukkanen Hytinkylä Lappeenranta (20.5.2015 klo 16.00).

  • Juurikin näin! Työnjälki on säälittävän huonoa. Ammattiylpeys puuttuu!!!


 • En tule koskaan teettämään heillä mitään. En meinannut saada myyntimiestä pois. Höpötti ja höpötti puuta heinää - koetti väsytystaktiikkaa. Kolme tuntia eikä kolmesta pyynnöstäni huolimatta käynyt sisäpuolelta (vintiltä) katsomassa katon kuntoa. Hintapyyntö kaksinkertainen kilpailijaan nähden samanlaisesta työstä. Pummi tupakkaa, vihjaili kahvista, ajokortti hyllyllä, puhelin hukassa. Oli onnistunut muutamia vanhuksia huijaamaan naapuristossa. Kiitos ei!

 • Kävin katsomassa kun kaverille olivat tehneet kattoremontin. Oli vaikea löytää onnistuneet osuudet remontista kun virheiden määrä oli järkyttävän SUURI. Kiire ja hosuminen tavaramerkkinä. Ei voi tehdä vahingossa väärin, jos ei edes tiedä miten oikein ja laadukkaasti tehdään.
  Kannattaa varoa!

  • Huvittava lukea kun täällä kilpailijat toisistaan puhuu p*skaa:D


  • Ei ole kyllä paskaa muuta kuin työn laatu. Uuteen talooni en ottanut ko. firmalta kattoa, kun oli Lappeenranassa nähnyt järkyttävän referenssi kohteen.


 • Ompa säälittävää ku netissä pitänee haukkua! :D en voi muuta sanoa
  Aikuiset miehet hyvänen aika. Tuttuja on töissä ja nuista kaikista väitteistä totta pitää vein se että ajokortti on ollut hyllyllä.
  Kumpa oi kumpa tämä henkilö oisi saanut ammattimukaista palautetta, reppanahan ihan hiessä miettii että pitääkö katto tehdä itse

 • Kateus, kateus, kateus, vie muistaakseni kalatkin vedestä, suomalaiset ovat hauskoja, luukkumiehenä olo on opettanut kaikenlaista, noin 200 kauppaa 4vuodessa on jonkinlainen saavutus? valittajia on aina ollut ja tulee olemaan, on myös asiakkaita jotka nyt vaan eivät halua maksaa työmiesten palkkoja tai laskujaan. Haluavat riidellä, elämäntapa? oliskohan taas kyse siitä kateudesta? tämän vuoksi luukutan halvalla autolla ja verkkareissa, joku ulkopuolinenkin voi muuten tulla kateelliseksi? mutta ikinä ei ole tarvinnut huijata tai pettää asiakasta. Jokainen yrityshän saa hinnoitella nykyään tuotteensa vapaasti, ei tule enää noita kiskontasyytteitä, toivottavasti? Tosin poliisikin on soitettu perään...voi voi kaikki oli ihan kunnossa, poliisikin toivotti työniloa, ja hyviä kauppoja, joten en voi olla kauhean väärässä vai olenko? Nähdäkseni myyntityötä ei ole vielä kriminalisoitu, tosin onhan noita kylttejä missä kerjääminen ja kaupustelu on kielletty.

  • Itselläni jäi kyllä todella huono kuva kyseisestä yrityksestä. Suostuttelevat vanhuksille kaikenmoisia remontteja joita he "tarvitsevat" ja kyseisessä tapauksessa maalattiin pieni piharakennus kolmelta sivulta ja hinnaksi muodostui 3000€! Laskussa oli maininta mm. Tikkaista ja työkalutarvikkeeista. Hei haloo.. jotain kunnioitusta ikäihmisiä kohtaan raha-ahneet paskiaiset! Jälkipuinneissa suostuivat korjaamaan laskua 2500€ ja käteisenäkin saivat hieman takaisin :o ? Että semmoista kokemusta täältä.


 • Kattelin Kymppiremontin touhuja Imatralla joku aika sitten. Kaksi kaveria otsalamppujen valossa touhusi rintamiestalon kimpussa. Toinen ruuvasi peltejä akkuporakoneella momentti päällä, kun toinen retuutti lisää peltejä katolle välillä kolistellen niitä sähköpylvääseen.
  Ihmettelen, miten porakoneen momenttitoimintoa käyttäen voi kateruuvin ruuvata paikalleen niin, että ruuvissa oleva tiiviste painuu oikeaan tiukkuuteen. Tämähän on tärkeää, että ruuvireikä ei jää vuotamaan liian löysän tai pilalle kiristetyn tiivisteen vuoksi.
  Peltien käsittely näytti myös holtittomalta, kun ainoa valonlähde oli otsalampun valokeila.

  Kymppiremonteilla on ollut myös aggressiivinen myyntitekniikka, jota on käytetty varsinkin vanhempiin asiakkaisiin.

 • Meille teki 10 remontti ulkoverhouksen viikolla 14. Miehiä pöllähti pihaan 4 (osa luultavasti ihan melkein koulun penkiltä) kauheeta perään kattomista (onneksi isäntä ehti katsomaan).Työn jälki olis saanut olla laadukkaampaa.Esim.mittaamisessa enemmän huolellisuutta.Paloja puuttuu ylhäältä luukusta.Kaiken huipuksi saatiin vielä yli 1000€ lisälasku räystäskouruista, joita ei meille edes asennettu.Nyt ei vastata puhelimeen....että tällainen firma.Aivan liian kallis laatuun nähden.

 • Enpä voi oman remontin jälkeen suositella kenellekkään kymppiremonttia... Puhuivat suorastaan paskaa muista kilpailijoista mutta oma jälki aivan täyttä.... Ja kukaan ei ota kantaa mihinkään kun yrittää tavoittaa. VAROKAA NÄITÄ LESTADIOLAISFIRMOJA!

 • Aivan paska firma ajavat autoillansa hirveetä ylinopeutta ja sillä niiten ikutakuullakin voi pyyhkiä perseen mennen tullen. Työn jälki täyttä paskaa kiireellä tekivät katon 2 päivään viimesenä päivänä lähti vasta puoli 12 yöllä ja koittaa siinä sitte pysyä hereillä kun itellä 4.45 herätys töihin. Rekkuleihin ei vastata ja tästä kaikesta sain paskasen katon ja paskasen pihan 23000e.

 • normi lestadiolaisfirma joka kusettaa ihmisiä varsinkin vanhuksia.suviseuroilla serkkujen rutsailujen yhteydessä perustettu.agfessiiviset pojanklopit myyjinä ja osaamattomat asentajat.johtoporras käärii rahat ja nauraa paskaista naurua.samanlaisia mm. kotisun,lämpölux,lvi-turva,vesitekniikka,hämeen laaturemontti ym

 • Tänä kesänä ja keväänä ovat pyörineet Vaasassa vanhalla asuntoalueella ja tukkineet itseään sisälle yli 80-vouotiaiden asuntoihin jotka eivät tahdo saada myyntitykkiä ulos. Tullaan yhä uudestaan. Ainoa mahdollisuus on olla tosi töykeä ja soittaa poliisi paikalle jos ei suostu poistumaan. Rikkovat kotirauhaa.
  Pyrkivät siihen että remontin tarpeellisuus ja hinnoittelu varsinkin vanhukselta jäävät tekemättä. Kun pelti ja muu materiaali maksavat muutaman tonnin jää muutaman päivän työpalkkojen jälkeen myyntitykille ja omistajalle huikeat palkkiot ja voitot kun esim. kattoremontti maksaa noin 15.000 €.

  • Moi.
   Kävi myyntitykki meillä noin 4 viikkoa sitten ja nyt on katto valmis, puuttuu vain piipunpellitys ja rännit. Ja syy siihen on että minun pitää saada korjattua/rapattua piippu ensiksi. Meillä ei tullut missään vaiheessa mieleen että meidät huijataan, ja voin sanoa että minua ei huijata päinvastoin👍 jo 20 vuotta tehnnyt näitä taloremontteja. Myyjä oli rehellinen ja ehdotti eri vaihtoehtoja alkaen halvimmasta remontista, itse me lisättiin siihen remonttiin mitä heidän pitää tehdä. Ja hinta oli kohdillaan.
   Ehkä 20v sitten sai materiaalin parilla tonnilla, nyt eletään vuotta 2017. Käykää itse tarkistamassa hinnat. Puut, vesieristeet, kattopellit, naulat, ruuvit, rännit jne. Jos löytyy alle 10k€ yksityiselle niin hyvät kaupat, tai surkea materiaali.
   Ja kokonaishintaan sisälty siivous ja vanhan katon poisvienti.
   Ja vielä oli niin taitavat ja ystävälliset rakentajat.

   Suosittelen Kymppiremonttia, saa soitta jos kysyttävää

   T:Rolf Eriksson
   Paukkulantie 12


  • Tekivät pieneen mökkiin katon. Hinnaksi tuli yli 10.000 euroa! Omistajaa selvästi huijattiin n. 4000 eurolla. Omistajalla ei ihan kaikki muumit laaksossa.
   Sellaista porukkaa kymppiremontin myyjät, varokaa ihmiset!


 • Itselläni jäi kyllä todella huono kuva kyseisestä yrityksestä. Suostuttelevat vanhuksille kaikenmoisia remontteja joita he "tarvitsevat" ja kyseisessä tapauksessa maalattiin pieni piharakennus kolmelta sivulta ja hinnaksi muodostui 3000€! Laskussa oli maininta mm. Tikkaista ja työkalutarvikkeeista. Hei haloo.. jotain kunnioitusta ikäihmisiä kohtaan raha-ahneet paskiaiset! Jälkipuinneissa suostuivat korjaamaan laskua 2500€ ja käteisenäkin saivat hieman takaisin :o ? Että semmoista kokemusta täältä.

 • Kannattaa varoa kaikkia näitä ovelta ovelle myyjiä.

 • On kyllä , anteeks vaan aeka polosta porukkaa täällä. Tunnen kyllä suurta muötähäpeää puolestanne. Meillä kävi Kymppiremontin väki. Teki kaupat, katon ja ulukoverhouksen. Teemu ja Olli teki katon ja verhouksen tekijöitten nimiä en muista, mutta viimrsenpäälle hyvä työ ja palavelu. Voesin kuvitella, että nämä nurjat kpmmentit täötyy olla kilipaelevista virmoesta. On senverran onnetonta tekstiä. No, joka virmassa on erilaesia ihmisiä töessä, mutta mitä juttelin poekien kans, ni taetaa olla nämä nurjat kommentit kilipaelevista vormoesta. Onnettomia tappaoksia ja mulla yhtäkkiä viimesen päälle hyvä työ ja palavelu. Tiiän, että ihmiset uskoo ku vuoreen, mitä mediassa kirjotettaan. Kehottasin suhtaotummaan varraoksella tämän saetin juttuihi. En voenu olla kirjottamata, ku tuntu pahalta ku tolokkuja poekia mollataan
  Pojat teki kolomeen päevään uuvven katon ja verhouksen. Oli kyllä mukava, ku ei tarvinnu viikkotolokulla asua työmaan keskellä. Minusta nuo on paskajuttuja ja muita lukijoeta pijetään ymmärtämätyöminä, ku joku sopertellee, että on kallista. Elä polonen osta, jos on kallista. Ethän sinä osta maetookaan, jos se on 3€ /l. Toevon että joku voes saaha yhtähyvän kokemuksen ku meijkän perhe. Mukava oli poekien työtä katella, ja ei menny kauan. No joku vanaha ruuvi jäe nurmikkoon, va poemitaan niitä sitten ens kesänä . Suosittelen. Jos eppäelyttää, ni pankaa tähän viestie. Ni kortan saaha yhteyvven.

 • Meillä ei koskaan tullut alustavan sopimuksen vahvistussoittoa, jonka lupasivat kuukauden päästä käynnistä tehdä; väen väkisin halusivat tehdä meille paperille alustavan sopimuksen, kun sanoimme, että mietimme vielä asiaa. Paperille onneksi kirjoitettiin, että ottavat yhteyttä maaliskuun loppuun mennessä. Noh, olin hieman huolissani asiasta, kun huhtikuu vaihtui, ja sanoin kumppanilleni, että nyt laitan kyllä sähköpostia asiasta, koska on jo huhtikuun puoliväli, ja olosuhdemuutosten takia tuota kattomaalausta pitää siirtää. Laitoin sekä firman asiakaspalvelun sähköpostiin sekä henkilölle, joka meillä oli käynyt viestin, että olemme odottaneet luvattua yhteydenottoa, mutta koska sitä ei ole kuulunut, ilmoitan näin sähköpostitse peruutuksesta. Kummastakaan ei vastattu minulle mitään. Tänään sain kuulla, että puolisoni on käynyt valtavan tiukan keskustelun asiasta nyt, noin kk sähköpostiviestini lähettämisestä. Selityksenä se, että info-osoitteesta ei ilmeisesti ole viesti kulkenut kyseiselle henkilölle(?! Miksi sellainen on sitten olemassa firmalla, jos sieltä ei vastailla/laiteta viestejä työntekijöille tiedoksi?!). Mutta vielä en tiedä, mikä on selitys tälle, että miksi tämä meille alustavan sopimuksen tehnyt henkilö ei vastannut sähköpostiin. Vielä tänään tarkistin lähetetyistä, että molemmat osoitteet ovat oikein.
  Kuulemma meinaavat viedä tämän asian eteenpäin, että tämä ei ole selvä. Olen onneksi kuluttajana tietoinen, että olen toiminut oikein, enkä näe, millä verukkeella he tämän asian "voittaisivat". Olen erittäin hämmästynyt tällaisesta toiminnasta... Siirtyvä kattomme maalaus ei tällä asiakaspalvelulla tule tuolle firmalle, kävi tässä kuinka hyvänsä nyt.

 • Meille 10remontit tekivät Maaliskuussa kattoremontin.. pihalla lumilapioon nojailin helmikuussa jolloin noheva myyjä tuli rupattelemaan. Olihan niitä jo aikaisemminkin käynyt paljon eri firmoista. Pienen tuumailun jälkeen myyjä laski tarjouksen. Oli tottakai pientä vääntämistä mutta olihan se katon tekeminen jo ajankohtainen. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen.

  Myyjä oli myyjä eli agressiivinen sopivasti, itse sanavalmiina en pieneistä hätkähdä mutta varmasti joku herkempi pahoittaa mielensä.

  Fiksusti hoitivat hommat ainakin meillä.

  • Vanhempieni 100 neliön talon maalaus maksoi lähes 9000 Euroa. Työn jälki ei paras mahdollinen. Kaupattiin vielä toistomaalausta 30 00 eurolla. Kyllä on mielestäni erittäin ylihinnoiteltu. Työntekijät olivat kohteliaita nuoria.


 • Olemme kauhean,tyytyväisiä 10remontin toimintaa ,Tänä kesänä saimme uuden katon kesäpakkaamme.Työ oli erinomaisen hyvää.Ja työntekjät ilosia ja ystävällisiä.Ja kaikki tomi hyvin KP-AP

 • Uutisvuoksi lehti 14.3.2019

  Omakotitalon ulkoverhousremontit poikivat Imatralla syytteet työturvallisuusrikoksesta: Kymppiremontit Oy:n toimitusjohtajalle ja viidelle muulle henkilölle vaaditaan sakkorangaistusta

  Asbestia sisältäviä mineriittilevyjä purettiin miten sattui. Yhtiö käytti aliurakoitsijoita, joilla ei ole asbestipurkutyölupaa. Syyttäjä vaatii kaikkiaan kuudelle henkilölle sakkoja ja Kymppiremonteille yhteensä 40 000 euron yhteisösakkoja.
  Käräjäoikeus pui tapauksia Imatralla torstaina aamusta pitkälle iltaan saakka.

  Syyttäjä vaatii Kymppiremonttien toimitusjohtajalle ja kolmelle työnjohtajalle sakkorangaistusta kahdesta työturvallisuusrikoksesta. Kukin on tuomittava syytteen mukaan molemmista rikoksista 20–50 päiväsakkoon.

  Lisäksi syyttäjä vaatii Kymppiremonteille yhteisösakkoa, koska yhtiön johto on sallinut rikoksen, tai toissijaisesti koska toiminnassa ei ole noudatettu riittävää varovaisuutta rikoksen ehkäisemiseksi. Molemmista rikoksista on tuomittava syytteen mukaan vähintään 20 000 euron yhteisösakko.

  Rangaistusta vaaditaan myös Kymppiremonttien käyttämille aliurakoitsijoille. Syyttäjän mukaan kaksi aliurakoitsijaa tulee tuomita asbestipurkutyörikkomuksesta 10–50 päiväsakon suuruiseen rangaistukseen.

  Käräjäoikeus antaa ratkaisunsa jutussa 9. huhtikuuta.

 • 9.4.2019
  Kyllä on säälittävää lukea noita nimettömiä kirjoituksia. Helppo on piiloutua jonkun nimimerkin taakse ja sieltä räksyttää perättömiä. Meille tehtiin uusi katto viime kuun lopulla ja piipun ja kourujen asentaja lähti eilen. Kaikki toimi aivan hienosti. Katon asentajat tekivät työtä pitkän päivän ja valmista tuli ja jälki oli hyvää, kaikki mitä oli sovittu piti paikkansa. Sama oli myös pellittäjän kanssa kaveri osasi työnsä ja jälkeä voi näyttää vaikka kellekkä. Pojat kävivät syömässä pikaisesti ja muita taukoja ei vietetty. En yhtään ihmettele että myös valmista tuli, mutta laatu oli silti hyvää.
  Suosittelen 10 remontit firmaa ja jos joku haluaa esittää kysymyksiä niin uskallan laittaa nimenikin alle enkä piiloudu nimimerkin taakse.
  Heikki Shemeikka
  Pajatie 3
  Kauhava

 • Paljonko maksoit 8-10t€ remontista?

  • 12.4.2019
   Hinta on tietysti yksi tekijä urakkaa sovittaessa, mutta siihen hintaan vaikuttaa moni tekijä. Paljonko on neliöitä, paljonko on ilmastointeja ym. Hinta vertailussa kannattaa huomioida minkälaisilla materiaaleilla tarjous tehdään, pellin laatu, aluskatteen laatu, puutavaran paksuus jne. Ammattitaitoinen porukka ei turhia vitkastelllut eikä tupakka ja kahvitaukoihin aikaa tuhlannut. Sen olen oppinut että halvalla ei hyvää saa ja väärässä paikassa ei kannata säästää.


  • Tyytyväinen kirjoitti:

   12.4.2019
   Hinta on tietysti yksi tekijä urakkaa sovittaessa, mutta siihen hintaan vaikuttaa moni tekijä. Paljonko on neliöitä, paljonko on ilmastointeja ym. Hinta vertailussa kannattaa huomioida minkälaisilla materiaaleilla tarjous tehdään, pellin laatu, aluskatteen laatu, puutavaran paksuus jne. Ammattitaitoinen porukka ei turhia vitkastelllut eikä tupakka ja kahvitaukoihin aikaa tuhlannut. Sen olen oppinut että halvalla ei hyvää saa ja väärässä paikassa ei kannata säästää.

   Paljonko maksoit 8000 € remontista.


 • Itse kierrän kaukaa firman jonka edustaja kävelee toisen kotiin sisälle vaikkei aikuista ole näköetäisyydellä ja jättää vielä jälkeensä sellaisen röökinkäryn että meinas yrjö lentää, oli pakko tuulettaa vierailun jälkeen.

 • Kilpailutin remonttia omaan talooni.
  Itsekkin Myynti alalla leipätyöni tehneenä , haastattelin jokaista ehdokasta..annoin myyjän tehdä ns sinunkaupat.
  Syy minkä takia laitan tänne palautetta ei ole se että heidät valitsin vaan päädyinkin omassa remontissani kilpailijaan.

  Kymppiremonteilla on erittäin taitava myynti. Myyvät kovaan hintaan, yrittävät olla antamatta vaihtoehtoja kaupanteko tilaisuudessa. Mutta lyhyesti ja ytimekkäästi.. yritys myy tismalleen samaa pakettia ,samoilla materiaaleilla kuin pienemmätkin yritykset. Ainoastaan sillä erolla että hinta on n.4000€e enemmän. Naapurillani jopa 6000€..

  Eli kallis yritys. Kannattaa kilpailuttaa.

  Myyntimies melko nuori kalamies.

 • Myyjät ja varsinkin hämäläiset sukunimellä niin lipeviä että Yrjö lentää. Puhuvat ja myyvät vaikka oman äitinsä..

 • Nää on niitä pakkomyynti firmoja ja yrittävät rikastua ainaki johtajat muutamassa vuuvessa. Minä oon tehny kattoremontteje paljon ja tommosen rintamamiestalon katon hinnaksi tulee n. 8-10 tonnia. Kysykää hyvät ihmiset paikallisilta tempureilta.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  250
  3769
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  71
  835
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  493