Aihe

Miehen luvalla

Hanna---24

Olin 24-vuotias ja puoli vuotta sitten naimisiin mennyt rouva. Vähän häiden jälkeen olin alkanut uneksia seksistä vieraan miehen kanssa. Olin rakastunut 16-vuotiaana, enkä koskaan kehenkään muuhun kuin Jarkkooni. Lopulta uskaltauduin kertomaan fantasiastani aviomiehelleni. Kerroin sen eräänä iltana sängyssä, sydämeni hakkasi valtavasti, mutta sain kun sainkin kerrottua. Jarkko ei sanonut mitään, mutta rakastelimme sinä iltana, ja uskoin hänen myöntyneen.

Muutaman viikon kuluttua ehdotin, että lähtisimme kahdestaan naapurikaupunkiin yökerhoon. Emme puhuneet suoraan, mutta uskoin, että Jarkkokin tiesi mistä on kyse. Emme koskaan olleet käyneet sillä tavalla yökerhossa.

Haimme juotavat, ja minä menin tapani mukaan tanssilattialle, ja Jarkko jäi pöytään istumaan. Jonkin ajan kuluttua seuraani tuli kolmen parikymppisen miehen seurue, joista yksi alkoi tekemään lähempää tuttavuutta kanssani. Hän oli Jarkkoa pidempi, hoikka ja melko voimakkaan näköinen. Juttelimme, ja hän sai minut nauramaan, ostin hänelle ja itselleni juomaa. Ensimmäisten hitaiden aikana kerroin hänelle olevani naimisissa, mutta hän oli huomannut vihkisormukseni jo aiemmin. Tilanne kiihottui entisestään, kun tajusin, ettei asia haitannut häntä.

Miehen, joka paljastui Sakuksi, käydessä asioillaan, kävin aviomieheni luona. Varmistin, ettei hän ollut muuttanut mieltään ja pyysin vähän lisää rahaa. Pidimme monta tuntia Sakun kanssa tanssilattialla hauskaa, nauroimme koko ajan, välillä suutelimme ja koskettelimme vaivihkaa. Kun tuli hitaiden aika, kerroin toisen kappaleen aikana Sakulle haluavani seksiä. Huomasin Sakun housuissa tapahtuvan reaktion ja kuiskasin hiljaa aviomieheni olevan mukana ravintolassa ja tulevan myös kotiin. Hän säpsähti hiljaa, mutta suljin etusormellani hänen suunsa: - "Olen sinun tänä yönä."

Suutelimme kiihkeästi koko taksimatkan, ja menimme edellä sisälle Jarkon jäädessä maksamaan taksia. Ehdin viemään Sakun istumaan aviovuoteeseemme, kun Jarkko tuli sisään. - "Mene olohuoneeseen, kulta", sanoin ja annoin pienen pusun huulille. Rakas aviomieheni totteli kiltisti.

Riisuimme nopeasti toisemme Sakun kanssa ja näin hänen upean kiinteän vartalonsa sekä täyteen mittaan kasvaneen elimensä. Työnsin hänet selälleen, ja suutelin häntä. Annoin huuleni lipua alaspäin kohti hänen ihania rintalihaksiaan ja vatsaansa. Otin Sakun peniksen suuhuni ja mies voihkaisi hiljaa. Ymmärsin, etten voisi jatkaa suuhoitoa pidempään, jos halusin itsekin nauttia, vaikka palkinnon antaminen Sakulle ihanan illan päätteeksi kävikin mielessä.

Kävin Sakun viereen kontilleni, ja kuiskasin "Tule takaa, iso mies". Saku totteli heti, ja alkoi työntyä hitaasti sisälleni. Tunsin heti, että kalu oli jäykempi kuin Jarkolla yleensä, ja siksi tuntui isommalta. Työntöjä kesti pitkään, ja Saku alkoi samalla sormeilla peppureikääni. Taisin saada ensimmäisen orgasmin silloin, ja kellahdin selälleni huohottaen kovasti. Saku tuli heti kiimaisena päälleni ja halusi myös osansa. Voihkin jo äänekkäämmin Sakun vain jatkaessa.

Lopulta keräsin kaikki voimani, ja työnsin nuoren miehen pois päältäni. Sakun maatessa, nousin hänen päällensä ja sain orgasmin heti muutaman ratsastusliikkeen jälkeen. Olin hengästynyt, kuumissani, ja sydämeni hakkasi enemmän kuin kertoessani pikku unestani aviomiehelleni. Samalla tunsin Sakun laukeavan sisälleni, ja muistin kondomin.

Jarkko tuli samalla hetkellä makuuhuoneeseen. "Kulta, tule tänne", voihkaisin huohottaen, häpeissäni kondomin unohtamisesta. Jarkko oli kuullut rakastelumme äänet ja oli selvästi kiihottunut kuulemastaan. Hän tuli päälleni, avasi jalkani ja työntyi sisääni. Olin lopen uupunut Sakun käsittelystä, enkä jaksanut muuta kuin maata paikallani. Hyvin nopeasti tunsin myös Jarkon laukeavan sisääni ja kellahtavan Sakun ja minun väliini.

Nukahdimme kaikki hyvin tyytyväisenä. Heräsin varmaankin parin tunnin kuluttua, käskin Sakun pukea päällensä, ja hain Jarkon lompakosta taksirahat. Jatkoimme vielä aamulla rakastelua Jarkon kanssa, vaikka Jarkko taisi olla silloin enemmän halukas kuin minä...

0

5913

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

    Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    42
    5219
   2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

    On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
    46
    3923
   3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

    Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
    228
    2883
   4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

    Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
    Maailman menoa
    43
    1918