Vanhempi verikostollisuus

Marian päivältä

Emmehän elä enää tällaista vanhaa väkivallan maailmaan hyvinvointi-kulttuureissa.
Tajuton tarve onnistumisen elämyksettömyyden luomisesta voi kertoa, niin karua tarinaa siitä, kun jonkinlaisen eliön ja eläimistön, uuden lajiston näkeminen voi aiheuttaa kohtuuttomia ja hallitsemattomia pelkotiloja yksityisyyden voiman ollessa laiminlyötynä, ja yksityis-elämän loukkaamisen ollessa avoimesti hyväksyttyä.
Magiikka ei ole verikostollisuutta, kuten vaikkapa avointa ihmisen loukkaamista, hänen tunteitansa, kuten yksityisyyden voimaa käyttämällä. Magia ei sinällään käsittele liioiksi perhe-siteitä, kuten esim. ydinperhe-kehää ja näin siitä ei ole haittaa mm. fokusaation osa-alueiden osilta aivoissa. Ennen oli annettu ymmärtää ehkä jotenkin näin. Okkultismi liitty vain onnen ja onnistumisen elämysten kokemiseen, lähinnä yksityisyyden voiman kunnioittamiseksi sekä ympäristön luomisena, onnistumisen elämykselliseksi terveydeksi. Okkultismi on aina osallistunut aivojen toimintaan, kuitenkin psykopatiaan ja seurailemista välttelemällä, ja näin tunteiden loukaamista, sekä siten painostamista on pidetty hyvin julmana, säälittävänä ja laittomana uskonnollisena pakkomielteisyytenä; palvonnallisuutena. Miten sairaanhoito-alalla olikin vielä ollut demokratian ja muun senkaltaisen naiseuden osalta käytössä vanhempi verikostollisuus, eli tavoite psyykkisen kivun tuottamisesta: ihanteena?

3

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nykyään ei ammatti

   Eläimistön ja kasviston nimistön erotteleminen ei ole suoraa okkultistisuutta, vaikka jotkut tutkimusperäiset lähteet tieteen yhteydessä saattavatkin tällä hetkellä ilmoittaa.
   Naiseuden ja seksuaalisuuden osalta on tärkeää tällaisen painostamisen ja väkivallan sijaan käyttää yksityisyyden voimaa. Esim. jonkin nimen pilaaminen, jo sen pilalle meneminen, saattaa aiheuttaa valtavat behaviorismin ja kognitivistisuuden häiriön, ja se vaikuttaa negatiivisesti järjestysluvullisuuden, kuten seksuaalisuuden ja yleensä rauhanomaisemman naiseuden syntymiseen ja johtaa lähes autistisuuteen. Se on kiihkomielistä mielensairautta, ja ihan yleistä behaviorismin puuttumisesta aiheutuvaa käyttäytymisen häiriötä, sekä sen tilaa, joka joskus näkyy tulevaisuuden osalta, varsin barbaristisenakin onnistumisen elämyksettömyytenä. Näin okkultismista, taikauskoisuudesta muodostuu aina lesbo-keskustelu.
   Ihmisen mieltä hallitsevat usein monet erilaiset pelot, mm. onnistumisesta, ja joskus naisen seksuaalisuus, voi naiseuden seurauksena kärsiä suoranaisesta tulevaisuudettomuudesta, jonka kaltaisesta tilasta täytyy kidutuksen takia, olla ihan kaikille ihmisille, sivilisaatiomme takia hyvin huolissaan. Tarjoamalla väkivallan ja koston mahdollisuuksia seksuaalittomuuden muodostumisen takia jatkuvasti, on selkeästi ymmärrettävä, se läheisyydentunnottomuutena ja kiintymyssuhteen tasapainoisen muodostumisen puuttumisena. Tällä tavoin sosiaalisesti kanssakäyvä ihminen ei tonttuile, vaan on ihan aidosti välittävä yhteiskunnan jäsenenä, ja näin hyvin huolissaan muista ihmisistä.
   Esim. "Vauva saattaa ahdistua syvästi ympäristössä olevasta kuolemanuhasta, vaarasta." Tämä saattaa olla okkultismista ja magiikasta johtuvaa heitteillejättämistä, jossa äiti esim. hylkää lapsensa. Okkultismi joskus ajaa väärään toimintaan, ollessaan vieras ja magian kaltainen asia. Käyttäytymisen häiriöiden, varsinkin behavriorismin puuttumisen yhteydessä ilmenneiden osilta, okkultismi saattaa ajaa ihmistä, ja varsinkin siis naista, poikkeamaan naiseudesta, ja väärään toimintaan, myös aikuista ihmistä toimimaan väärin.
   Ihminen voi ts. olla niin kristitty, ja pakkomielteisessä uskonnollisessa toiminnassa, että lasten lähestyminen estyy. Tätä ettei edes pääse lähestymään lapsia, kutsutaan ilmaiseksi vapaa-ehtoistyöksi, pakkotyön teetättämiseksi, kun seksuaalisuuden ja sen muodostama sukupuoli, esim. naiseus on tällä tavoin turhautuman väkivaltaisuutta välttämällä, täysin tuntematon mm. yksityisyyden voiman kunnioittamisen osalta, vahingollisella käytöshäiriö-toiminnalla kuten osoitteleminen ja tunteiden loukkaaminen sen avulla. Aivan kannibalismi-rasismitilan kaltaisesti toimivia koko ajan.
   - Miten te olette lähteneet tällaiseen kerjäily-kulttuuriin opettajina?
   Ilmaisen vapaa-ehtoistyön teetättäminen viittaa omaan vastuuseen, sekä läheisyydentunnottomuuteen, esim. uskonnollisen pakkomielteisyyden käytöshäiriönä, kiihkomielisyytenä, eikä vastuuseen omasta itsestään ja muista ihmisistä, ympäristönä, kuten vain demokratia tarjoaa. Se korostaa älyllisyydettömyyttä, josta onkin muodostunut ulkopuolisesta kokonaan kieltäytymisen, ja vapaan tahdon, vapaaseen seksiin ja vapauteen osallistumisen johdosta, valtava ongelma maapallollamme. Okkultilsmi voi olla myös yleis-sivistyksen omaisesti työkäytössä, mutta kuitenkin älyllisyydettömyyteen ja sen lähtökohtaisten seurausten ja syiden välttämiseksi. Näin ei kuitenkaan koskaan ole seurakunta-työn osalta, työskentelyn ollessa valtion kirkon työntekijänä lähinnä pakkomielteisyyttä, uskonnollista kiihkomielisyyttä vailla lainkaan älyllistä huolenpitämistä ja ihmisestä vältitämistä, kuten yleis-sivistyksen siirtämistä ja siitä huolehtimistä, myös muiden ihmisten ympäristölle. Väkivaltaisuuden pois-kehittäminen on myös hyvin hitaasti etenevää, ja vaivalloista hommaa, joihin toivoisi edes yhteiskunnan joskus osallistuvan, ympäristönä, ilman uskonnollisuutta, pakkomielteisyyden takia, terveyden edistämiseksi, ja yleis-sivistyksen siirtämistä kunnioittaakseen.
   "Esim. Koulusta on ollut muutenkin hyvin paljon harmia. Vaadin sitä suljettavaksi.
   - Ei hän saa kysyä naisia seuraansa, hän on ulkonäköpiirre-vammainen.
   Vanhempi verikostollisuus ja avoin väkivaltaisuus, ja sillä turvallisen ympäristön rakentaminen on juuri kannibalismi-rasismin kaltaista, väkivaltaisuutta.
   "Esim. heti syntymäni jälkeen minulle kerrottiin, että perheeni ei ole minulle oikea, ja että isäni ei ole oikea, minun isäni."
   - Tämä toistui 7-vuoden välein. Tätä asiaa, ja väitettä toistettiin 7-vuoden välein.
   Koska seurakunnassa olevat uskovaisest olivat jostakin syystä, täysin uskonnollisesti kiihkomielisiä, he olivat myös jostakin tuntemattomasta syystä, aina muslimeita. Muslmi-uskonto, muhammettilaisuus on hyvin yleisesti käytössä kristillisyyden yhteydesä, joskus kristinuskonakin ja usein julkisesti behaviorististen käytös-häiriöiden tutkminen, perustuu juuri tähän tosi-seikkaan.

   • Puolustauminen

    1. "Esim. Koulusta on ollut muutenkin hyvin paljon harmia. Vaadin sitä suljettavaksi."
    - Ei hän saa kysyä naisia seuraansa, hän on ulkonäköpiirrevammainen.
    2. "Esim. heti syntymäni jälkeen minulle kerrottiin, että perheeni ei ole minulle oikea, ja että isäni ei ole oikea, minun isäni."
    - Tämä toistui 7-vuoden välein. Tätä asiaa, ja väitettä toistetiin 7-vuoden välein."
    Sairaalloisuus, loistaa ulkonäköpiirrevammaisten käytössä koston ja rangaistushakuisuuden seurauksena.
    Pikkuveljeni, kaksoisveli kuoli heti.
    - Lapsilta ei saa koskaan pyytää lapsenkasvatusta.


   • Astro-henki, tarina
    Puolustauminen kirjoitti:

    1. "Esim. Koulusta on ollut muutenkin hyvin paljon harmia. Vaadin sitä suljettavaksi."
    - Ei hän saa kysyä naisia seuraansa, hän on ulkonäköpiirrevammainen.
    2. "Esim. heti syntymäni jälkeen minulle kerrottiin, että perheeni ei ole minulle oikea, ja että isäni ei ole oikea, minun isäni."
    - Tämä toistui 7-vuoden välein. Tätä asiaa, ja väitettä toistetiin 7-vuoden välein."
    Sairaalloisuus, loistaa ulkonäköpiirrevammaisten käytössä koston ja rangaistushakuisuuden seurauksena.
    Pikkuveljeni, kaksoisveli kuoli heti.
    - Lapsilta ei saa koskaan pyytää lapsenkasvatusta.

    Kiitos Ilta-Sanomille ja Ilta-Lehdelle, jotka jakoivat kuvata esim. hienoja juttuja musiikin harrastajista, ja niistä elantonsa ansaitsevista, kuten Gary Revel Jr. : "Don't stop believin*"
    Iltalehti: Perjantai 15.3.2013

    Wiccalaisuudesta häiriköiminen kuulostaa joidenkin asiantuntijoiden mielestä vähän kansainvälisestikin häiriintyneeltä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   4481
  2. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   2620
  3. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   2510
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2137
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1368
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   134
   1084
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   40
   1049
  8. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   47
   961
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   332
   893
  10. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   868
  Aihe