Vanhempi verikostollisuus

Marian päivältä

Emmehän elä enää tällaista vanhaa väkivallan maailmaan hyvinvointi-kulttuureissa.
Tajuton tarve onnistumisen elämyksettömyyden luomisesta voi kertoa, niin karua tarinaa siitä, kun jonkinlaisen eliön ja eläimistön, uuden lajiston näkeminen voi aiheuttaa kohtuuttomia ja hallitsemattomia pelkotiloja yksityisyyden voiman ollessa laiminlyötynä, ja yksityis-elämän loukkaamisen ollessa avoimesti hyväksyttyä.
Magiikka ei ole verikostollisuutta, kuten vaikkapa avointa ihmisen loukkaamista, hänen tunteitansa, kuten yksityisyyden voimaa käyttämällä. Magia ei sinällään käsittele liioiksi perhe-siteitä, kuten esim. ydinperhe-kehää ja näin siitä ei ole haittaa mm. fokusaation osa-alueiden osilta aivoissa. Ennen oli annettu ymmärtää ehkä jotenkin näin. Okkultismi liitty vain onnen ja onnistumisen elämysten kokemiseen, lähinnä yksityisyyden voiman kunnioittamiseksi sekä ympäristön luomisena, onnistumisen elämykselliseksi terveydeksi. Okkultismi on aina osallistunut aivojen toimintaan, kuitenkin psykopatiaan ja seurailemista välttelemällä, ja näin tunteiden loukaamista, sekä siten painostamista on pidetty hyvin julmana, säälittävänä ja laittomana uskonnollisena pakkomielteisyytenä; palvonnallisuutena. Miten sairaanhoito-alalla olikin vielä ollut demokratian ja muun senkaltaisen naiseuden osalta käytössä vanhempi verikostollisuus, eli tavoite psyykkisen kivun tuottamisesta: ihanteena?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nykyään ei ammatti

      Eläimistön ja kasviston nimistön erotteleminen ei ole suoraa okkultistisuutta, vaikka jotkut tutkimusperäiset lähteet tieteen yhteydessä saattavatkin tällä hetkellä ilmoittaa.
      Naiseuden ja seksuaalisuuden osalta on tärkeää tällaisen painostamisen ja väkivallan sijaan käyttää yksityisyyden voimaa. Esim. jonkin nimen pilaaminen, jo sen pilalle meneminen, saattaa aiheuttaa valtavat behaviorismin ja kognitivistisuuden häiriön, ja se vaikuttaa negatiivisesti järjestysluvullisuuden, kuten seksuaalisuuden ja yleensä rauhanomaisemman naiseuden syntymiseen ja johtaa lähes autistisuuteen. Se on kiihkomielistä mielensairautta, ja ihan yleistä behaviorismin puuttumisesta aiheutuvaa käyttäytymisen häiriötä, sekä sen tilaa, joka joskus näkyy tulevaisuuden osalta, varsin barbaristisenakin onnistumisen elämyksettömyytenä. Näin okkultismista, taikauskoisuudesta muodostuu aina lesbo-keskustelu.
      Ihmisen mieltä hallitsevat usein monet erilaiset pelot, mm. onnistumisesta, ja joskus naisen seksuaalisuus, voi naiseuden seurauksena kärsiä suoranaisesta tulevaisuudettomuudesta, jonka kaltaisesta tilasta täytyy kidutuksen takia, olla ihan kaikille ihmisille, sivilisaatiomme takia hyvin huolissaan. Tarjoamalla väkivallan ja koston mahdollisuuksia seksuaalittomuuden muodostumisen takia jatkuvasti, on selkeästi ymmärrettävä, se läheisyydentunnottomuutena ja kiintymyssuhteen tasapainoisen muodostumisen puuttumisena. Tällä tavoin sosiaalisesti kanssakäyvä ihminen ei tonttuile, vaan on ihan aidosti välittävä yhteiskunnan jäsenenä, ja näin hyvin huolissaan muista ihmisistä.
      Esim. "Vauva saattaa ahdistua syvästi ympäristössä olevasta kuolemanuhasta, vaarasta." Tämä saattaa olla okkultismista ja magiikasta johtuvaa heitteillejättämistä, jossa äiti esim. hylkää lapsensa. Okkultismi joskus ajaa väärään toimintaan, ollessaan vieras ja magian kaltainen asia. Käyttäytymisen häiriöiden, varsinkin behavriorismin puuttumisen yhteydessä ilmenneiden osilta, okkultismi saattaa ajaa ihmistä, ja varsinkin siis naista, poikkeamaan naiseudesta, ja väärään toimintaan, myös aikuista ihmistä toimimaan väärin.
      Ihminen voi ts. olla niin kristitty, ja pakkomielteisessä uskonnollisessa toiminnassa, että lasten lähestyminen estyy. Tätä ettei edes pääse lähestymään lapsia, kutsutaan ilmaiseksi vapaa-ehtoistyöksi, pakkotyön teetättämiseksi, kun seksuaalisuuden ja sen muodostama sukupuoli, esim. naiseus on tällä tavoin turhautuman väkivaltaisuutta välttämällä, täysin tuntematon mm. yksityisyyden voiman kunnioittamisen osalta, vahingollisella käytöshäiriö-toiminnalla kuten osoitteleminen ja tunteiden loukkaaminen sen avulla. Aivan kannibalismi-rasismitilan kaltaisesti toimivia koko ajan.
      - Miten te olette lähteneet tällaiseen kerjäily-kulttuuriin opettajina?
      Ilmaisen vapaa-ehtoistyön teetättäminen viittaa omaan vastuuseen, sekä läheisyydentunnottomuuteen, esim. uskonnollisen pakkomielteisyyden käytöshäiriönä, kiihkomielisyytenä, eikä vastuuseen omasta itsestään ja muista ihmisistä, ympäristönä, kuten vain demokratia tarjoaa. Se korostaa älyllisyydettömyyttä, josta onkin muodostunut ulkopuolisesta kokonaan kieltäytymisen, ja vapaan tahdon, vapaaseen seksiin ja vapauteen osallistumisen johdosta, valtava ongelma maapallollamme. Okkultilsmi voi olla myös yleis-sivistyksen omaisesti työkäytössä, mutta kuitenkin älyllisyydettömyyteen ja sen lähtökohtaisten seurausten ja syiden välttämiseksi. Näin ei kuitenkaan koskaan ole seurakunta-työn osalta, työskentelyn ollessa valtion kirkon työntekijänä lähinnä pakkomielteisyyttä, uskonnollista kiihkomielisyyttä vailla lainkaan älyllistä huolenpitämistä ja ihmisestä vältitämistä, kuten yleis-sivistyksen siirtämistä ja siitä huolehtimistä, myös muiden ihmisten ympäristölle. Väkivaltaisuuden pois-kehittäminen on myös hyvin hitaasti etenevää, ja vaivalloista hommaa, joihin toivoisi edes yhteiskunnan joskus osallistuvan, ympäristönä, ilman uskonnollisuutta, pakkomielteisyyden takia, terveyden edistämiseksi, ja yleis-sivistyksen siirtämistä kunnioittaakseen.
      "Esim. Koulusta on ollut muutenkin hyvin paljon harmia. Vaadin sitä suljettavaksi.
      - Ei hän saa kysyä naisia seuraansa, hän on ulkonäköpiirre-vammainen.
      Vanhempi verikostollisuus ja avoin väkivaltaisuus, ja sillä turvallisen ympäristön rakentaminen on juuri kannibalismi-rasismin kaltaista, väkivaltaisuutta.
      "Esim. heti syntymäni jälkeen minulle kerrottiin, että perheeni ei ole minulle oikea, ja että isäni ei ole oikea, minun isäni."
      - Tämä toistui 7-vuoden välein. Tätä asiaa, ja väitettä toistettiin 7-vuoden välein.
      Koska seurakunnassa olevat uskovaisest olivat jostakin syystä, täysin uskonnollisesti kiihkomielisiä, he olivat myös jostakin tuntemattomasta syystä, aina muslimeita. Muslmi-uskonto, muhammettilaisuus on hyvin yleisesti käytössä kristillisyyden yhteydesä, joskus kristinuskonakin ja usein julkisesti behaviorististen käytös-häiriöiden tutkminen, perustuu juuri tähän tosi-seikkaan.

      • Puolustauminen

        1. "Esim. Koulusta on ollut muutenkin hyvin paljon harmia. Vaadin sitä suljettavaksi."
        - Ei hän saa kysyä naisia seuraansa, hän on ulkonäköpiirrevammainen.
        2. "Esim. heti syntymäni jälkeen minulle kerrottiin, että perheeni ei ole minulle oikea, ja että isäni ei ole oikea, minun isäni."
        - Tämä toistui 7-vuoden välein. Tätä asiaa, ja väitettä toistetiin 7-vuoden välein."
        Sairaalloisuus, loistaa ulkonäköpiirrevammaisten käytössä koston ja rangaistushakuisuuden seurauksena.
        Pikkuveljeni, kaksoisveli kuoli heti.
        - Lapsilta ei saa koskaan pyytää lapsenkasvatusta.


      • Astro-henki, tarina
        Puolustauminen kirjoitti:

        1. "Esim. Koulusta on ollut muutenkin hyvin paljon harmia. Vaadin sitä suljettavaksi."
        - Ei hän saa kysyä naisia seuraansa, hän on ulkonäköpiirrevammainen.
        2. "Esim. heti syntymäni jälkeen minulle kerrottiin, että perheeni ei ole minulle oikea, ja että isäni ei ole oikea, minun isäni."
        - Tämä toistui 7-vuoden välein. Tätä asiaa, ja väitettä toistetiin 7-vuoden välein."
        Sairaalloisuus, loistaa ulkonäköpiirrevammaisten käytössä koston ja rangaistushakuisuuden seurauksena.
        Pikkuveljeni, kaksoisveli kuoli heti.
        - Lapsilta ei saa koskaan pyytää lapsenkasvatusta.

        Kiitos Ilta-Sanomille ja Ilta-Lehdelle, jotka jakoivat kuvata esim. hienoja juttuja musiikin harrastajista, ja niistä elantonsa ansaitsevista, kuten Gary Revel Jr. : "Don't stop believin*"
        Iltalehti: Perjantai 15.3.2013

        Wiccalaisuudesta häiriköiminen kuulostaa joidenkin asiantuntijoiden mielestä vähän kansainvälisestikin häiriintyneeltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      264
      2926
    2. 199
      2845
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      68
      2415
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      209
      1902
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1358
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1285
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1257
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1182
    Aihe