Sisareen kohdistuva vankeus

Jonaksen oma häiriö

Entä sisareen kohdistuvat vapaudenriistot mm. pahoinpitelemisen seurauksena?
- Etkö sä voi siis tehdä sitä lisää?
Entä kun persoonallisuushäiriöinen ympäristö pyrkii pelkin anteeksiannon käsittein, jopa avioitumaan vankeuteen? Esim. pahoinpidellen ja läheisyydentunnottomuuteen ajaen, häneen kohdistuvana vapaudenriisto aikeena, kuten aviolittonaan ja muun mielikuvituksellisena vankeutta koskevana käyttäytymisenä.
- Tässä on otettava uudesta mikro-tukisuosituksesta yhteyttä
-a. mikrotuki-henkilöihin,
-b. uusiin ulkopuolisiin läheisiin,
-c. uusiin ja eri isiin,
-d. jopa kummiuden sijaan.
Sisaren pahoinpiteleminen mm. kuoliaaksi esim. seksuaaliväkivaltaa käyttämällä, ja suoraan aivoihin kohdistamalla, hänen sisartansa pahoinpitelyn kohteena käyttäen ja näin eristämällä esim. kasvusta ja kehityksestä luonnollisin ja aivan positiivisin osin, osoittelemisen ja väkivaltaisuuden avulla. Miksi tätä ei ole poistettu?
Osoittelemisen avulla pyrkimnen vaikuttamaan aivoihin tällä tavoin heijasteita poistaakseen ja vähä-älyisyyttä luodakseen yleis-sivistyksen siirtymisen eteen painostamisena ei ole suositeltua käyttäytymistä eikä siitä saa paeta mm. vankeusrangaistusta tai lakia. Vaarantamalla tukehduttamisen avulla koko hengen esim. vapauden osilta sisaren kehoa käyttämällä painostamisen ja oman eduntavoittelemisen avulla turvallisuushakuisesti, ja siten järjestelemällä vankeutta uskontona, luoden osittaista järjestysluvuttomuutta ja näin osoittelemisen väkivallalla pahoinpidellen vain omaa yleis-sivistystään yleiskunto-nostona hakemalla.
- Sun pitää olla hänelle rakkauden ja tasapainon kristinusko.
Tähän tulee sitten pituuden osilta se yleis-sivistys.
Osoittelemisen väkivaltaisuus ei ole yleis-sivistystä, vaan sen tuhoamista, aivoista tyhjää luoden. Halu väkivaltaan on kokonaan kiellettyä myös euforian ja deja vu:n osalta seksuaalisena alistamisena ja siten oikeutusta ulkopuolisen puuttumiseen, ulkoisen puuttumisen ja näin seuraavaan väkivaltaa lupaa pyytäen.
- Hän on sidottu yleiskuntoon ja kristinuskoon.
- Minä en ole.
Ei tätä ole tätä systeemiä, jota voisi edes hyväksyä, mutta se ei oikeuta harjoittamaan väkivaltaa jatkuvana euforiana ja deja vu:na, kuten esim. psykiatrinen osasto yrittää tällä hetkellä ihmisiä hyväksikäyttää yksityisyyden voimatta. Seksuaalisuuden tukematta jättäminen on seksuaalista alistamista. Ei voi jättää ketään inhimillisyydestä poikkeavaksi tai pois-luettavaksi, laiminlyödä.
- No, enpä tiedä taas mitä turvallisuutta hakevat, on ensimmäinen asia näkökohta, mutta enpä tiedä, jos ovat näin hyvä yleis-sivistyksen järjestelleet.
Miksi te saisitte esim. kuntana pitää tällaista poikkeuksellista tapaa poikeata sukupuolenmäärätymisestä ja repiä ihan naisen kehon, sen seksuaalisuuden osia, ja ihan tunteilla kokonaan irti, vain älyllisyyttä, kuin sisimmällistä läheisyyttä ja yleis-sivistystä käyttämällä.

2

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei pysty auttaan

      Ulkoisen avioliiton puute on valtava sivilisaation tuhoaminen, eikä tämä ole käytössä esim. maaseutu kunnissa mm. sisarus-suhteen takia.
      - Ulkoisen avioliiton puuttumista haittana sivilisaationa ei saa osoittaa aivan liiallisen maskuliinisuuden luomisen takia.
      Mene itse palvelemaan, demokratiasi harjoittamisen tavan, tuhoamia sairaanhoitaja- omaisia, ulkoiseen seksiin opastavana, ulkoisen seksin harjoittamisen tapana.
      Sairaanhoitaja-omaisia ei saa tuhota aikeissa omaksua ja luoda omaa turvallista ympäristöänsä seksuaalittomana mm. osoittelun seurauksena, mm. osoittelemisen seurauksista johtuvana.
      - Tämä olikin se kunnanjohtavaa, kunnan johtajaa koskeva joukkosuggestio.
      - Ja minkähän takia nämä näin tehdään.
      - Ympäristönä sekä läheisyytenä, ei voi auttaa noin, kun ei tunnista läheisyydentunnottomuudesta edes omia läheisiä ja lähimmäisiämme, omaisina tai sukulaisina ja on siten transvestismiä levitellen ja sitä turvallisuushakuisuutta esittelemällä osoitellen, aivan turhaa vahingoittamista demokratiaan osallistumatta.
      - Mä olen luonut vahingossa transvestismiä empatian levittämisen sijaan.
      - En ole sen sijaan luonut. En ole koskaan luonut, vaan olen aina huomioinut sekä hypnoosin olemassaoleman että läheisyyden mahdollistamisen myös muille seksuaalisuutta kunnioittamalla, ja olemalla näin lainkaan painostamatta.
      - Etkö sä ymmärrä, ettei sairaanhoitaja omaisia saa tuhota näin, seurailemalla julkisesti?
      Koska heilläkin on meidän takiamme oikeus mitalijärjestelmään, vain heidän omaisensa ja näin sukulaisensa, läheisyydettömyyden takia harjoittaessa, vain sekopäistä väkivaltaansa, josta ei tarvitse ainakaan peilautua jatkamaan seksuaalisen alistamisen alaansa, edes sukupuolella tai sitä halventavana, väkivaltaisesti seksuaalista alistamista vain pyytämällä, olemalla kunnioittamatta läheisyydentuntein sitä sukupuolta.
      - En ole aiheuttanut sukupuolista vahinkoa sellaisen osoitteleminen ja sen syyttäminen on kielelttyä, koska se perustuu vain mielikuvitukseen eikä voi siten Jumalkäsityksenäkään fiktiosta tehdä todellisuudessa kellekään vahinkoa, edes sadistisuuden osoitteluna pelkästään tosin mitalijärjestelmän omaisesti, vain pelkästään silmistä, hyvä luontoisesti siten psyykkisen kivun avulla, järjestelmällisesti halliten ja hyvää järjestysluvullisuutta onnistumisen elämyksenään väkivallattomasti siten tuottaen.
      - Saankohan mä liikkua tässä kaupassa, kun täällä on eräs rikollinen?
      - Se onkin tosi hyvä kysymys....
      Aloittaja: En saa järjestysluvullisuuden takia jättää liikkumatta. Entä miksi tämä empatia-kyky ei tuota lapsia, tai edes tue lapsen kasvua ja kehitystä ulkopuolelta?
      En saakaan käyttää kognitiivisuuden määreitä turvallisuudentunteettomana, eikä siten saa kilpailla osin barbaarisena yli-ihmisen luomisella, luodakseen empatiattomuutta.
      Aloittaja: Sairaanhoitaja, tarkista vain että sulla on varmasti tällainen.
      - No, on varmasti. Sen lisäksi olen vielä hänen lapsensa.
      Ja voisitteko selittää miksi kognitiivisuudesta ja empatiasta ei saa edelleenkään lapsia?
      Jonas, Simvaktaren on nyt kuollut aggressioihin.
      - Jaa, jaa.
      Sairaanhoitaja
      - Jaa, mites siinä niin on taas käynyt?
      - Jaa, aggressioihin ei saakaan olla turvallisuushakuisuutta, psyykkisen kivun poistamatta jättämisellä, esim. etukäteen psykopatiaa "varaillakseen" ja siten siten, raivoa peilataksensa.
      - Ei voi turvallisuutta, jos tuottaa sen sijaan kipua.
      Vain oma yksityis-elämä saa olla varaamisena ei lainkaan osoittaminen ja tasapainottomuus sekä sen luominen, perustuen juuri karismaattisuuteen ja sukupuolenvaihdoksellisuuden sen ollessa sama asia, sekä nostalgiseen-progressiivisuuden tunne-aukkoon.
      Sairaanhoitaja-isäsi: No, et saa kun olet kognitiivisuutta.
      - Miten niin en saa? Et voi pakottaa olemaan sitä ulkopuolisuutta sisarille ja veljille, veljelleni ja luopumaan heidänkin elämästänsä.
      - "En ole välttämättä kognitiivisuutta," allekirjoittanut.
      Vaan osaan myös muita lähtökohtaisia malleja, jotka ovat yksityis-asia.
      - Eikö olekin näin? kysyy allekirjoittanut.
      Mikä kognitiivisuudessa on huono asia?
      - No, kun mä en osaa sitä solarista ja ulkopuolisuutta, läheisyyttä, enkä ulkopuolisuutta läheisyytenä, vastaa sairaanhoitaja, ja hän on mies.
      - Mutta ei hän saa sillä barbaarisuutta harjoittaa omaa etua tavoitellakseen, tai voittaaksensa.

      • Ei väkivaltaisesti

        Tampereelta sisämaahan päin, Ei.
        Suositellaan välttämään Tampereelta sisämaahan päin olevaa aluetta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe