pelottava lahja?

wigw..

Olen muutaman kuukauden harrastanut meditaatiota, ja nyt olen löytänyt uuden puolen itsestäni olen alkanut nimittäin kanavoimaan kauan sitten kuolleeseen pappaani. En tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua, ehkä en kuitenkaan halua tämmöistä lahjaa se pelottaa hieman. Vai onko tarpeen pelätä? En haluaisi meditointia lopettaa tämän takia.

8

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirkas harakka

      Ei ole tarvetta lopettaa, mutta vois jos tunnet, ettet ole valmis saamaan lahjaasi esille. (suoja voisi auttaa siihen)

      Ymmärrän enemmän kuin hyvin, että sinua pelottaa, mutta muistathan, että pelko on vain negatiivinen tunne, minkä pystyt käsittelemään. Pappasi oli varmasti hyvä ihminen pohjimmiltaan, kun kerta on jäänyt sinun lähiställesi, eikä varmasti ikinä sattuttaisi sinua. Kannattaa enemmänkin ajatella, että hän suojelee sinua, ellet ihan toisenlaista mielikuvaa hänestä saa =)

    • kokija

      Pienenä minulle opetettiin yksi elintärkeä juttu unimaailmasta: lopeta pelkääminen. Ei muuta.

      Näin tein, ja jossain vaiheessa unimaailma muuttui ystävällisemmäksi. Päinvastoinkin pätee: jos pelkäät niin tulee mörköjä vastaan. Eivät ne ole kuitenkaan todellisia. Kaikki visiot ovat ehdonvaraisia ja siten eivät kaikkein todellisimpia.

      Käytän nykyään yksinkertaista metodia kyseiseen haasteeseen: keskitän huomioni muualle. Näen vain sen mihin huomioni keskittyy. Toimii suojausmielessä.

    • mulle.ei.kummitella

      Myös pappojen on tarkoitus siirtyä pois kummittelemasta fyysisen maailman kuvioissa. Mielestäni myös aloitteiden tulee mielellään olla tällä puolella mitä kontakteihin henkimaailman kanssa tulee.

      Tuskin toisaalta tuo yhteys haitaksi käy, paitsi jos pappasi on kovin päällekäyvä ja dominoiva olento ja hänen mielestään homman pitäisi toimia hänen ehdoillaan.

      Minä olen moneen kertaan lukenut että tämmöisessä tapauksessa riittäisi sun pyyntö yläkertaan, enkeliväelle tai mahdollisille oppaille, että sinä et toistaiseksi halua jutella sen puolen väen kanssa.

      • astraalitaso 1

        Meditatiota harrastavalle sattuu erikoista ja yllättävää. Äitiäni vanhempi edesmennyt tätini on tullut nyt hyvin läheiseksi. Pelkäsin häntä pikkupoikana kun täti oli hyvin tiukka ja uskovainen nainen.
        En tuota läheisyyttä suinkaan häiritsevänänä tunne. Emme olleet kovin läheisiä hänen eläessäänkään. Niin kuin sanoin poisnukkuneetkin saattavat tulla päivätajuntaan jostain syystä.
        Tai oikeastaan nyt tiedänkin; hän saattaa henkiolentona olla huolestunut elämäntilanteestani. En näe sitä vielä niin pahana.


    • Laura B

      Minäkin olen sitä mieltä, että ennen meditaatio- tai muun hengellisen harjoituksen tekemistä on hyvä pyytää korkeammilta voimilta suojausta ja opastusta harjoitukseen. Nämä voimat kys. harjoitteita joka tapauksessa ohjaavat, ja kun intentiosi on selkeä, mitä harjoitukselta haluat, voit pyytää apua keskittyä siihen ilman muita häiriötekijöitä.

      Voit myös pyytää ymmärrystä siitä, miksi olet saanut yhteyden pappaasi, ja mitä se voi merkitä.

      Demonit ovat aina innokkaita estämään ihmisten hengellisen kehityksen, joten on myös tärkeää pyytää suojausta pahoilta voimilta ennen meditaatiota.

      Aika vasta olin tekemässä erästä henkistä harjoitusta, ja yritin keskittyä niin intensiivisesti kuin voin, kun tajusin, että olin unohtanut suojausrituaalin ennen sitä. Tunsin jossain vaiheessa harjoitusta jonkin pahantahtoisen ja pelottavan läsnäolon tulevan huoneeseen, ja kiinnittyvän vasempaan kylkeeni. Tunsin lievää pelkoa ja huolta, enkä pystynyt keskittymään, mutta pyysin mielessäni henkistä opastani karkoittamaan tämän pahan olennon, ja jonkin ajan kuluttua en enää tuntenut sitä.

      Tämähän oli aiheen vierestä enkä tarkoita sanoa, että pappasi on demoni, mutta tuli vain mieleen elävänä esimerkkinä.

    • Näin on!

      Demonit esittävät kuolleita ihmisiä. Ei se ole pappasi, se on demoni. Kaikille kanavoijille neuvo, joka kannattaa aina henkien puhuessa tehdä: Henkien koettelu!

      Kysy sinulle puhuneelta hengeltä "sinä henki joka sanot noin, tunnustatko Jeesuksen Kristuksen lihaksi tulleeksi?" Jos se vastaa ei, se on saatanasta ja valehtelee. Jos se vastaa kyllä, se on Jumalasta ja puhuu totta.

      Koetelkaa kaikki "luotettavat" henkioppaannekin näin! Saatatte hämmästyä ja kauhistua vastauksistaan, kun kauan "tunnettu" "luottohenkiopaskin" paljastuu demoniksi!

      • Tota...mielestäni demonit ovat piilotajuisen mielen tuotteita. Jos ihmisen mieli on selkiintymätön, ihan kaikkea voi varsinkin loppuunväsyneenä mieleen heijastua. Näillä on kuitekin luonnollinen selityksensä.
        Meditaatio on hyvä keino perkailla oman psyykensä takametsän tiheiköitä. On hyvä tietää rajansa ja pysytellä tutuilla mielen poluilla. Nimittän. Piilotajuntamme ulottuu aikaan, jolloin olimme vielä luola-asukkaita ja suurpetojen riistaa.


    • tee pesäero

      Niin siinä yleensä käy: henget alkavat painostaa, häiritä ja kontrolloida ihmistä. Ei ne sinun ehtoilla ja käskystä toimi. Alussa tullee erilaisia pelkotiloja, painajaisia, voi alkaa kuullä ääniä, käskyjä.

      Tee Jumalan edessä parannus ja sanoudu irti Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Jos et sa apua niin voit pytää myös esirukousapua uskovaisilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe