Google tilin poisto mahdollista?

kiireinenhsijdjdkffn

ennen sain poistettua mutten löydä enää poisto kohtaa. eikö samsung puhelimista voi poistaa enää google tiliä/gmailia? voisko joku neuvoa jos vielä voi? kiitos! :)

46

15204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Google tilin poisto mahdollisuus löytyy asetuksista "Tilit" kohdasta. SGS3 mallissa pitää vaan painaa sen jälkeen synkronointi kohtaa.

      • kiireinenhsijdjdkffn

        mä en ainakaan löytänyt mistään asetuksista "tilit" kohtaa..


      • MitenOn

        Mistä ohjelmat ja päivitykset saa päivitettyä luotettavasti jos Google-tilin poistaa eikä voi käyttää enää Google Playta?


      • VakoilevaGoogleMetsään
        MitenOn kirjoitti:

        Mistä ohjelmat ja päivitykset saa päivitettyä luotettavasti jos Google-tilin poistaa eikä voi käyttää enää Google Playta?

        Jos haluaa koko urkkivan Google Androidin kuriin ja sen tilalle jonkun Custom ROMin tilalle Samsung mobiililaiteeseen niin mikä kannattaa ottaa ja saako siihen päivityksiä miten tai onnistuuko Android-sovellusten sekä niiden päivitysten latailu mistä?
        Saisi laitteeseen root-oikeudet ja katsottua myös järjestelmätiedostoja ja apk-asennistiedostoja sekä laitettua palomuurisoftan joka estää haluttujen ohjelmien tai IP-numeroiden ym. liikenteen. Lisäksi saisi kunnollisen mainoseston ja estettyä Googlen massaurkinnan. Mitä siis suosittelette?


    • Kerroppa puhelimesi malli niin neuvon tarkemmin?

      • kiireinenhsijdjdkffn

        Samsung galaxy s3 mini


      • kiireinenhsijdjdkffn

        käyn katsomassa, kiitos! :)


      • kiireinenhsijdjdkffn
        kiireinenhsijdjdkffn kirjoitti:

        käyn katsomassa, kiitos! :)

        ei toimi ei tai en loytanyt tai voinut poistaa en tieda muksi


    • Epätoivoinen pappa

      Lapsenlapsellani on Samsung Galaxy Gio GT S5660, poika asensi pelejä ja tarvi sitä varten mun gmail s-postiosoitetta ja salasanaa jotka syötin puhelimeen, nyt ko. s-posti "roikkuu" puhelimessa enkä saa sitä enää poistettu ei sitten millään, olen yrittänyt kaikilla mahdollisilla keinoilla ja ohjeilla vaan mikään ei tunnu auttavan, ainoa vaihtoehto näyttää olevan koneen täydellinen resetointi !
      Eikö helvetissä tähän ole muuta ratkaisua, pojan puhelimessa on toinen gmail tili jota hän voisi käyttää kunhan mun tunnuksen saisi jotenkin ees suljettua (logout tai jotain) ettei hän pääse minun s-posteihin käsiksi!
      Jos jollakin on tähän olemassa muu keino kuin puhelimen täydellinen resetointi, olisin tosi kiitollinen avusta!

      - epätoivonen pappa -

      • Apuatarvitsevatyttö

        Minulla on sama ongelma. Autaakaa ja äkkiä.


    • Ainakin S3 mallissa tilit kohdasta voi poistaa Google tilin laitteesta. Mutta Gmailia ei voi erikseen poistaa tai kirjautua siitä ulos.

      • $amsung

        oon ehkä hankkimassa SGS2 nii jos satun siitä poistamaan vahingossa google tilini, voinko tehdä uuden?


    • tottakaii

      Tottakai

    • Ja uutta tiliä ei tarvitse tehdä vaan voit kirjautua uudestaan sillä vanhalla.

    • Google terva

      Tämä on monelle yllätys. Se mitä tietoja googlelle antaa niin myös pysyy siellä. Täydellisesti niitä ei saa pois millään. Vaikka tiedot näennäisesti poistaa. Jos ne on annettu vaikka omalla nimellä. Myöhemmin google kaivaa ne pilvestä ja karuselli pyörii. Tämän takia kannattaa gmail tilit luoda aku ankka nimellä ja feikki tiedoilla. Silloin voi esiintyä aina eri käyttäjänä. Ainut vaan että google blokkaa myös IP osoitteet ja yhdistelee ne käyttäjiin. Googlen toiminta on törkeää mutta täytyyhän kaupallisen yrityksen jostain saada rahaa. Profiloidaan käyttäjät ja kohdistetaan maksettu markkinointi. Ei tässä pelkästään googlea voi syyttää. Ihmiset on niin hölmön luottavaisia ettei tosikaan.

    • Sama homma on Facebookilla. Kun sinne kerran liittyy niin tietojansa ei saa lopullisesti koskaan pois.

      • luotanguugleen

        google on kaupallinen yritys jonka bisnes moodiin kuuluu kerätä tietoja käyttäjistään,on kuitenkin luotettavin


      • luota-vain
        luotanguugleen kirjoitti:

        google on kaupallinen yritys jonka bisnes moodiin kuuluu kerätä tietoja käyttäjistään,on kuitenkin luotettavin

        Tämä on selitys minkä varjolla meitä vakoillaan ja meistä kerätään tulevia tapahtumia varten kaikki mahdollinen tieto myöhempää käyttöä varten.


    • ainakinmunmielestä

      google ei poista tietoja vaikka joku muu loisi nimelläsi tilin
      rikollistahan tuo on

    • Pate81

      Itse poistin nyt Gmailini, koska silmiini otti joka sivulla esiin pomppivat mainokset joista osa oli tehty niin, että ne välkkyivät kuin discovalot käytännössä. Sitten luin samoista aiheista ja ohjeiden mukaan sain veks koko google-tilini. Tosin menetin youtubevideoni, mutta se ei merkitse mitään (ja alkuperäiset on itselläni) koska on tuo Vimeokin olemassa ja se sentään onkin paremmalta vaikuttava.

      Itseä ainakin otti silmiin ja päähän kaikki ne välkkyvät mainokset jokaisella sivulla mihin meni, poislukien mainostava sivustodomain itse.

    • Aika jännä. Itselläni ei ole ollut välkkyviä mainoksia Gmailissa. On ollut vain normaaleja mainoksia.

    • Akankka

      Jaaha, kiitos edellisistä, liityin eilen googlevihakerhoon. Harmittaa että ikinä tein osoitetta, nyt sitä ei saa poistettua lasten puhelimista ja heille yhdistyy ihmeellisiä minun tuttujeni yhteysehdotuksia!

    • Saa sen poistettua sieltä tilien hallinnasta.

    • mulle_riitti

      Google on pahinta syöpää ihmiskunnan historiassa. Tiliäsi et pysty oikeasti poistamaan KOSKAAN, vaan google jatkaa edelleen tietojen keräämistä sinusta. Juuri eilen heitin samsungin älypuhelimen seinään ja siirryin takaisin vanhaan kunnon tietoturvalliseen perusluuriin.

      • niin.se.on

        Samsungissa on integroitu googlen vakoiluominaisuudet, nokia pilattiin windowsilla ja apple on homoille.
        Kyllä käy vaihtoehdot vähiin puhelinmarkkinoilla.


    • Mullekin_riitti

      Nostan vanhan keskustelun ylös. Kyllä suututtaa, kun tästä asiasta ei ole mitään mainintaan puhelimen käyttöönoton ohjeissa, ei mainita puhelinta ostaessa, eikä operaattoreiden ohjeissa! Asensin lapselle virustorjuntaa operaattorin ohjeiden mukaan playkaupasta, ja tein saman virheen kuin monet muutkin ovat näköjään tehneet jo vuosia sitten, eli käytin omaa sähköpostiosoitetta. Uusissa puhelimissa g-mail jää aina avoimeksi, ja sitä ei saa millään poistettua. Tämä lukee netissä androidin sivuilla, mutta olisipa ollut kiva tietää se etukäteen!!! Androidin ohjeiden mukaan tilin saa poistettua vain hävittämällä koko g-mailtunnuksen. Nyt löysin netistä vastaavia kysymyksiä myös iPadin osalta, joten ilmiö lienee yleistymässä kaikkiin mobiililaitteisiin.
      No, ajattelin sitten, että palautan laitteen tehdasasetuksille. Olen tehnyt sen ennenkin muille android-laitteille ilman ongelmia. Vaan tällä kertaa tehdasasetuksille palauttaminen taisi tuhota saman tien koko g-mailini, vaikka olin poistanut varmuuden vuoksi synkronoinninkin etukäteen. Ainakaan se ei toimi toisellakaan laitteella, pitää vielä testata myöhempinä päivinä. Olen samaa mieltä edellisten kanssa, että mikään puhelinmerkki ei enää tunnu omalta saati turvalliselta käyttää. Taloussanomien mukaan monet ovatkin palanneet vanhaan perusluuriin.

      • Kannattaa tehdä lapsille omat Google tilit. Pääsee paljon helpommalla ja samalla tulee heillekin omat sähköpostit. Tilien nimet kannattaa miettiä tarkkaan tulevaisuuden varalta ettei osoite ole esim Ponifani01 jne koska tätä ei voi käyttää virallisissa asioissa.

        Joihinkin uusiin Android kännyköihin/Tabletteihin voi tehdä omat käyttäjätilit perheen muille jäsenille samaan tapaan kuin tietokoneellekin. Voit esimerkiksi määrittää mitä asennettua sovelluksia muut voivat käyttää ja mitä toimintoja. Jokaiselle käyttäjätilille voi kirjautua eri Google tilillä joten tämäkin asia helpottuu.

        https://support.google.com/nexus/answer/2865483?hl=fi

        Tehdasasetusten palautus poistaa Google tilit puhelimesta mutta EI poista sitä lopullisesti Googlesta! Eli pääset edelleen normaalisti kirjautumaan siihen tietokoneen selaimella ja uudestaan puhelimellakin.


      • Bittisky kirjoitti:

        Kannattaa tehdä lapsille omat Google tilit. Pääsee paljon helpommalla ja samalla tulee heillekin omat sähköpostit. Tilien nimet kannattaa miettiä tarkkaan tulevaisuuden varalta ettei osoite ole esim Ponifani01 jne koska tätä ei voi käyttää virallisissa asioissa.

        Joihinkin uusiin Android kännyköihin/Tabletteihin voi tehdä omat käyttäjätilit perheen muille jäsenille samaan tapaan kuin tietokoneellekin. Voit esimerkiksi määrittää mitä asennettua sovelluksia muut voivat käyttää ja mitä toimintoja. Jokaiselle käyttäjätilille voi kirjautua eri Google tilillä joten tämäkin asia helpottuu.

        https://support.google.com/nexus/answer/2865483?hl=fi

        Tehdasasetusten palautus poistaa Google tilit puhelimesta mutta EI poista sitä lopullisesti Googlesta! Eli pääset edelleen normaalisti kirjautumaan siihen tietokoneen selaimella ja uudestaan puhelimellakin.

        Tätä käyttäjätili ominaisuutta ei ole kaikissa Android laitteissa eli tähän kannattaa kiinnittää huomiota jos on ostamassa Android kännykkää tai tablettia ja se tulee alle 14-vuotiaiden lapsien käyttöön. Monessa liikkeessä laitetta pääsee testaamaan ja näin tarkistamaan onko kyseistä ominaisuutta siinä.


      • saurus

        riittävän uusissa androideissa se on ja sitä kautta saa lapsilukot yms muut toimimaan ilma että lapsi pystyy aukaisemaan niitä


    • karhunvatukkayes

      hmm....Blackberry heidän omalla käyttöjärjestelmällään ja voi sanoa halutessaan heipat googlen tilille =)

      • Mutta toisaalta myös hyville sovelluksille:(


    • AndroidOnSaatanasta

      Poistin yhden kolmesta google tilistäni vaan ei auttanut, ei poistunut puhelimestani. Ja vielä ilmoituksissa näkyy koko ajan "tilitoimia tarvitaan". Perkele, ei olisi pitänyt vaihtaa windows phonea androidiin...

      • AndroidOnSaatanasta

        Piti poistaa ilmoitukset google play palveluista. Tili jäi. Uskoma-vitun-tonta pelleilyä. Saa olla viimeinen androidini. Helvetin yliarvostettu käyttöjärjestelmä


      • AndroidOnSaatanasta kirjoitti:

        Piti poistaa ilmoitukset google play palveluista. Tili jäi. Uskoma-vitun-tonta pelleilyä. Saa olla viimeinen androidini. Helvetin yliarvostettu käyttöjärjestelmä

        Osaamattoman kädessä mikä tahansa on huono:)


    • Viimeinenandroid

      *ittu mitä paskaa tää Android ja koko Google. Lainasin tablettia hetkeksi, kun kaveri halusi tarkastaa gmailinsa. Katsoi tabin selaimella sähköpostinsa ja tuli samalla vanhingossa luoneeksi taas yhden google-tilin tähän tabiin. Ja sitä EI VOI POISTAA kuin resetoimalla koko paskan. Eli mulla on sen kaverin googletili tässä koko ajan ja sieltä tulee yhtä ja toista ilmoitusta, vaikka en yritä tai halua sinne kirjautua. Siis VMP nää on, mikkisoftakin on parempaa.

    • k-yrpiintynyt

      Google ja Android on niin syvältä kuin olla voi. Ylimääräisen tilin voinee kuitenkin poistaa, ainakin näennäisesti (tuskin oikeasti), kun menee asetuksiin -> tilit -> napsauttaa poistettavaa tiliä ja oikeasta yläreunasta valitsee pudotusvalikosta "poista tili". Se on vähän piilossa ja jokaisessa uudessa Android-versiossa menee yhä enemmän piiloon. Kohta ei voi tehdä itse enää yhtään mitään.

      • Helpotti

        Kiitos!!


      • fkejdksjdks
        Helpotti kirjoitti:

        Kiitos!!

        Tietääkö kukaan miten se poistetaan jos sellaista poista-kohtaa ei ole asetuksissa? Onnistuin poistamaan oman tilini kaverin puhelimelta, mutta siinä olikin yläreunassa kolme pistettä josta sen pystyi tekemään. Mun omassa puhelimessa on jotain tekaistuja tilejä joista haluaisin päästä eroon, mutta multa ei löydy mitään kolmea pistettä, ainoastaan syknorointinappi.


    • Bossuu

      Sikaa oo

    • Samsung galaxy a20e puhelimeni oli poliisin hallussa vuoden nyt sain sen enkä muista edes google tiliä. Huollosta sanottiin että avaus onnistuu muutamassa minuutissa 39e maksua vastaan. Onko olemassa ohjelmaa jolla android puhelimen saa putsattua ja puhelin lopettaa kyselemästä alkuperäistä google tiliä?

      • Anonyymi

        Ei ole olemassa sellaista.


    • Anonyymi

      Miten ne sit sen liikkeessä tekee 39e oon siis jumissa kohdassa käytä alkuperäistä gmail tiliä. On pakko olla.

      • Anonyymi

        Ei ne voi tehdä mitään.


    • Anonyymi

      Tämä ketju on yksi hyvä esimerkki Googlen kavaluuksista, Google sotkee asetukset valikon jokaisessa päivityksessä mullin mallin, joten moni käyttäjä päätyy maksamaan huollosta. Tällä Google muun muassa ylläpitää/tukee ekosysteemiään.

      Joissakin versiossa asetuksissa on hakulaatikko, kunhan tietää mitä etsii niin pääsee eteenpäin. Jos ei löyty kolmea pistettä, tai hampurilaisikonia, tai tai jotain muuta oikeasta yläkulmasta (tai jostain kulmasta) niin pitkätökkäys sen jutun päällä johon haluaa vaikuttaa saataa auttaa eteenpäin.

      Vihoviimeisenä, Andoidin saa sileäksi tekemällä Factory Reset, siitä kannattaa ottaa tärkeät tiedostot talteen ensin. Sen jälkeen ei kannata käyttää vanhaa tiliä, eikä tehdä uutta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe