Hedelmoityshoitojen ikärajat

sejokatahtoisi

Elikkä onko naisille ja miehille määritelty maximi ikää jonka jälkeen ei enään hoideta? Olen kuullut että julkinen puoli ei hoida yli 40 vuotiaita naisia, mutta entäs miehet? Sanotaan että miesten siittiöt ovat hyvässä kunnossa vaikka kuinka pitkälle ikää mentäessä, mutta onko jotain ikävaatimuksia julkisella puolella myös miehille?

3

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitkanmankalainen

      En päässyt julkiselle hoitoon enää 38v koska hoidot kestää vuosia ja 40 tulee nopeasti täyteen. Menin yksityiselle ja se oli oikea valinta. Hommat etenee nopeasti ja aikaa vastaanhan tässä taistellaan. Nyt 41v ja 5. ICSI hoito ja punktio edessä.

    • sejokatahtoisi

      Mites miehen kohdalla tuo ikä? Meillä on sen verran ikäeroa, että pitää miettiä missä vaiheessa miehen ikä tulee vastaan.

    • Tartu tilaisuuteen

      Tarjoan hedelmöityshoitoja. Ilman ikärajaa!!!!!

      HYÖDYT SINULLE:
      * Hyvät geenit. Jos käytät hedelmöitysklinikkaa, et tiedä luovuttajan älykkyydestä tai ulkonäöstä mitään. Klinikka kertoo sinulle vain ammatin, jonka luovuttaja on heille kertonut (eivät he sitä tarkista) ja silmien hiusten värin.
      * Klinikkaan verrattuna säästät rahaa ja aikaa. Et joudu menemään klinikalle juuri sinä kellonaikana, kun inseminaatio-huone sattuu olemaan vapaana, vaan voit hoitaa mun kanssani luovutuksen esim. töistä päästyäsi.
      * Tulet nopeasti raskaaksi. Naisen hedelmällisyys voi laskea aika nuorenakin! Jos sinulla on jo paljon biologista ikää, vain osa miehistä kykenee enää hedelmöittämään sinut, jolloin laadukas spermani on sinulle hyväksi.
      * Jos hankit lapsen aviomiehen kautta ja teille tulee ero, lapsi joutuu seilaamaan kahden eri kodin välillä, jos teillä on yhteishuoltajuus. Jos lapsi on isällään esim. 1 viikonlopun kuukaudesta, hänellä on varaa hemmotella lapsi pilalle, jolloin lapsi kiukuttelee sinulle jatkuvasti, miten tyhmä olet, kun sinäkin et osta joka päivä karkkia. Nyt tällaista ei pääse käymään.
      Suomessa lähes 50 % avioliitoista päättyy eroon, arvioi Väestöliitto.
      * Olen kokenut luovuttaja ja hoidan homman turvallisesti, asiallisesti ja luottamuksellisesti.

      Olen akateemisesti koulutettu nuori mies ja olen auttanut useita naisia raskaaksi tällä tavalla, eli homma TOIMII minun siittiöillä. Yksi nainen on hankkinut jo 2 lasta kauttani, jolloin lapset voivat tuntea toisensa sisaruksiksi, koska ovat samannäköisiä. Kuudelle olen jo luovuttanut ja yli kymmenelle en luovuta yhteensä, koska Suomi on pieni maa.

      Asun Helsingin keskustassa. Luovutuspaikan voit valita, mieluiten lähietäisyydeltä, mutta sopivasta kulukorvauksesta voin tietysti lähteä mihin vain.

      Luovutus tapahtuu apteekista ostetulla neulattomalla ruiskulla. (Tai seksillä, mutta hinta on sama eli et voi maksaa luonnossa). Ruiskuna voi käyttää esim. Panadolin lasten särkylääkkeelle tarkoitettua kärjetöntä ruiskua. Muumimukit suosittelen unohtamaan.

      Perustiedot ulkonäöstäni: useimpien naisten mielestä tosi hyvä kroppa, 180 cm pituutta, ruskea hiukset ja siniset silmät. Täysin suomalaista syntyperää ja korkea älykkyys. Vanhempani ovat eri puolilta Suomea ja vielä hyvissä voimissa, joten sikäli terveet geenit. EI perinnöllisiä sairauksia suvuissa. Olen erittäin terve ja harrastan terveellisiä elämäntapoja.

      Koska hoidan homman ammattimaisesti eli esim. hanki pienintäkään riskiä sukupuolitaudeista hedelmöityshoitojen aikana vaikka hoito kestäisi useamman kuukauden, veloitan sinulta 400e/kk käteisellä. Kysy joltakin klinikan kautta raskaaksi hankkiutuneelle, paljonko klinikalle yhteensä meni rahaa, niin huomaat hinnan edulliseksi. Ja ehkä et halua klinikan psykologin kuulusteluun, miten aiot kertoa lapselle isästä ja miten lapsi sitten suuttuu, jos oletkin valehdellut hänelle jne.

      Tähän mennessä ei ole kauaa mennyt, jos nainen on ollut yhtään hedelmällinen, mutta jos homma venyy, saat pidemmän päälle alennusta kuukausihinnasta.
      En harrasta seksiä ilman kondomia hedelmöityshoitojen aikana enkä muutenkaan harrasta ikinä yhdenillan juttuja tai muuta riskialtista seksiä, kuten anaalia. Tätä kirjoittaessa en ole muutamaan kuukauteen harrastanut naisten kanssa seksiä ja olen hetero, joten miehiä en harrasta. Ja olen käynyt sukupuolitautitesteissä.
      Joten voimme aloittaa heti, jos voit itse olla varma terveydestäsi!

      Homma hoidetaan anonyymisti eli en kerro sinulle henkilötietoja eikä sinunkaan ole pakko kertoa minulle. Kuten muutkin palkkatyöni, hoidan tämän ammattimaisesti eli vaikka saisin vahingossa tietää, kuka olet, en todellakaan kirjaa henkilötietojasi ylös ja kukaan ystävistäni ei tiedä tästä sivuammatistani eikä tule tietämään.


      Kirjeenvaihtokeskustelua en tarjoa lainkaan: jos on kysyttävää, soita!

      Jos haluat olla anonyymi, hanki prepaid-liittymä ja uusi puhelin vaikka lähimmästä kioskista, ovat yllättävän halpoja.

      Tavataan ja sen jälkeen SINÄ voit päättää, haluatko tehdä minun kanssa lapsen vai et. Se on sinun päätös ja en ole sinuun ikinä yhteydessä, kun et itse ole enää minuun yhteydessä.

      Lapsiperheen elämää en hae elämääni ainakaan juuri nyt, siksi emme tule seurustelemaan ja et todellakaan joudu pelkäämään että soittelisin perääsi. Jos niin haluat, lapsi voi soitella mulle, kun hän on ainakin 18v.

      Toisaalta jos sinulla on varaa palkata lastenhoitaja, silloin voimme neuvotella muustakin, jos meillä sattuu olemaan yhteensopivat elämäntavat. Hyvin epätodennäköistä ja sen ehdimme selvittämään kasvotusten.

      Otan vain rajallisen määrän asiakkaita, joten soita nopeasti 044-945 0799! Ja ota numero ylös, koska netissä tieto ei aina säily.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe