VIKING LINE JA VATSATAUTI

matkaaja1969

Onko teillä muilla ollut huonoja kokemuksia Viikkarista ja reissun jälkeisestä mahataudista?
Joululomalla kövimme 2 aikuista 6 lasta Tukholmassa ja takaisintulomatkalla kaksi lasta aloitti oksetamisen. Kotona loput 4 ( kaikki eri perheen lapsia) olivat aloittaneet okesentamisen vuorokauden sisällä. Lapset kävivät seisovassa pöydässä, me aikuiset emme.
Työkaverin perhe kävi hiihtolomaristelilyssä: 1 aikuinen 2 lasta. Tulioaisna 1 vastsatauti.
Ystävän perhe kävi helmikuussa myös Viikkarilla: lapsilla tuliasina 2 vatsatatutia.
Voi olla pelkkää sattumaakin, mutta Ruotsin risteilyillla n. 10 kertaa käyneinä olemme tuoneet kotiin 3 kertaa vatsataudin.

7

228

Vastaukset

 • Ei oo tullu vatsatauteja. Jospa teidän lapsia ei ole opetettu pesemään käsiään aina wc-käynnin jälkeen sekä ennen ruokailua.

  • Varusteet ja pakkaaminen ?


 • Lapset kävivät varmaan leikkimässä leikkihuoneessa jne?
  Varsinkin jos junnut eivät ole tarhassa missä pöpöt tarttuu tehokkaasti, niin tuoltahan niitä sitten saa, kun ei ole valmiiksi vastustuskykyä ko. pöpölle.
  Tänä talvena on jyllännyt noroviruksen uusi muoto paljon aikuisissakin.

  Ja nykykulttuuri on surkeaa käsien pesun kannalta, puolet ei pese WC käynnin jälkeen ja hyvin harva muutenkaan ennen ruokailua. Siinä ne pöpöt tarttuu "soppakauhan" kautta.

 • Oletteko tekin Viking linen uhreja? Itse toin kotiin vatsataudin ja löysää ulostetta eikä sairaslomaa töistä! Työpaikalla piti käyttää vaippoja tai oikeastaan halusin varuilta. Perhekin sairastui ja minulla todettiin lakstoosi intoleranssi. Lapsilla joita on kuusi,todettiin vilja-allergia,maito,sipuli,eläin allergioita. Liittyyköhän tämä jotenkin laivareissuumme? Itse joskus ripuloin edelleen ja mieheni jonka nimeä en mainitse,oksentelee ja flunssainen koko ajan. Siitepölykausi meni ja itselläkin oireet jatkuvat. Olisiko jotain tekemistä allergiani kanssa? ): Auttakaa pian :'(

 • Harmillista. Itse on ripulikausi alkanut ):

 • Tulin sunnuntai aamuna tukholmasta helsinkiin ja noro jysähti päälle matkalla. Myös yksi tuntematon kanssamatkustaja sanoi olsennelleensa läpi yön.

 • Wanhaan hyvään aikaan tehtiin joka vuosi pikkujouluristeily firman kanssa Tukholmaan. Ihan sama, mentiinkö Vikingillä vai Siljalla, aamusta Tukholmassa oksenneltiin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  456
  3558
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  39
  553
 3. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  407