caterpillar

lisääliimaa

Onko kokemuksia Cat kännyköistä

53

5189

  Vastaukset

  • Joo. Ei

   CAT ei tee kännyköitä.

   • Kylläpä tekee, CAT b10 ja Cat b25 ja vieläpä kovaan käyttöön.Jos on netti käytössä niin pienellä vaivalla olisit voinut tarkistaa asian ennen kuin kirjoittelet sontaa..


   • kiinnostunut3 kirjoitti:

    Kylläpä tekee, CAT b10 ja Cat b25 ja vieläpä kovaan käyttöön.Jos on netti käytössä niin pienellä vaivalla olisit voinut tarkistaa asian ennen kuin kirjoittelet sontaa..

    Ei noita puhelimia valmisteta Caterpillarin tehtaissa USA:ssa, vaan joku kiinalainen yhtiö on ainoastaan lisensoinut Cat-brändin ja valmistaa cat, hello kitty, ym. hömppäpuhelimet.


   • lisenssi valmistaja kirjoitti:

    Ei noita puhelimia valmisteta Caterpillarin tehtaissa USA:ssa, vaan joku kiinalainen yhtiö on ainoastaan lisensoinut Cat-brändin ja valmistaa cat, hello kitty, ym. hömppäpuhelimet.

    Kiinassa ne Nokiatkin tehdään...


   • meksikoo kirjoitti:

    Kiinassa ne Nokiatkin tehdään...

    Nokian puhelimet tehdään Nokian itse suunnittelemissa, rakentamissa ja omistamissa tehtaissa joita on 8 ympäri maailmaa:
    http://www.nokia.com/fi-fi/tietoa-nokiasta/yritys/tietoa-meista/tuotantolaitokset/tuotantolaitokset/

    Caterpillar sen sijaan ei millään tavoin osallistu puhelimen suunnitteluun ja tuotantoon keltaista logoa lukuunottamatta. Se on ainoastaan tehnyt lisenssisopimuksen kiinalaisyhtiön kanssa, joka hoitaa kaiken suunnittelun ja tuotannon kehnolla laatutasolla, ja maksaa catille logon käytöstä pienen summan puhelinta kohti.


   • kiinnostunut3 kirjoitti:

    Kylläpä tekee, CAT b10 ja Cat b25 ja vieläpä kovaan käyttöön.Jos on netti käytössä niin pienellä vaivalla olisit voinut tarkistaa asian ennen kuin kirjoittelet sontaa..

    Ei tee on samsungin.catia myy gigantti insmatin nimellä


   • meksikoo kirjoitti:

    Kiinassa ne Nokiatkin tehdään...

    Ootko varma


   • epäilijä kirjoitti:

    Ootko varma

    Mulla on koko ajan käytössä cat b15 puhelin ja on tosi hyvä


  • """Kylläpä tekee, CAT b10 ja Cat b25 ja vieläpä kovaan käyttöön.Jos on netti käytössä niin pienellä vaivalla olisit voinut tarkistaa asian ennen kuin kirjoittelet sontaa.."""

   On se tarkistettu, eivät ole kännyköitä, kun eivät ole Nokian tuotteita.
   (matkapuhelimia saattavat olla, oikein älypuhelimia)

  • Ei kovin luja puhelin kun kuukauden vanha ja näyttö halki cat 10 pettynyt tuotteeseen.

  • Kyseisessä puhelimessa kaikissa catepillar kännyköissä tulloo ongelmia ei siis kestäviä,itselläni oli ihan koti käytössä ensin olin tyytyväinen että ihan ok toimi 6 kuukautta.
   Sen jälkeen meni kännykästä totaallisesti ääni mykäksi sekä soitto eikä kuulunut edes soittajan ääntä ja samaten herätyskello samana päivänä mykäksi.
   Kyseinen puhelin ei edes pudonnut mihinkään catebillar B 25 nyt puhelin ollut 2 viikkoa huollossa.
   Tästä linkistä löytyy lisää puhelimesta palautetta
   http://mobiili.fi/2013/11/20/arvostelussa-caterpillat-cat-b15-tyomiehen-jykeva-android-puhelin/#comment-24693

  • Älkää nyt alkako väittämään, että Kiinalaiset puhelimet olisivat huonoja, varsinkaan Catepillar, koska Cat kestää catepillarin yliajon, seinään heiton, veteen upotuksen.
   Nämä asiathan lukevat myös käyttöohjeessa ja takuuehtojen mukaan Catepillar puhelimen käyttöön otto hetkellä nämä kyseiset toimenpiteet, eli puhleimen kasraistus on tehtävä. Jos karaistusta ei tehdä, niin puhelin yleensä hajoaa 6 kk käytön jälkeen, sen vuoksi, ettei karaistusta ole tehty. Jos et ole vielä karaistusta tehnyt, niin tee se heti. Jos sinulla ei ole telaketju vehjettä, niin voi toki laittaa puhelimesi vaikka bussin/rekan renkaiden alle. Junan kiskokin käy. Yliajon jälkeen vain heität puhelimesi senään ja lopuksiu upotat puhelimesi veteen tunniksi. Näiden toimenpiteiden jälkeen puhelimesi kestää vaikka mitä!

  • verkkokauppa http://www.lightinthebox.com/fi/ -> kestävät puhelimet

   Esim. Tuolta löytyy samat puhelimet eri merkeillä mitä caterpillar käyttää, kestäviä kyllä ovat. CAT B100 taitaa olla ainut mitä ei tuolla ole.

  • Mistä saa, tai saako mistään, suomenkielisiä käyttöohjeita CAT B100 puhelimeen.
   Pitäis kai lain mukaan saada, mutta CAT ìn myynyt liikekkään ei niitä ole mistään saanut. Pakkauksessa mukana olleet keskittyivät käyttöönottoon ja lataukseen.

  • Sellaista ei ole tehty.

  • Onko joku saanut Soneran mms viestit pelaamaan cat B100:ssa, en saa kuin ilmoituksen saapuneesta viestistä, joka pitää mennä katsomaan omilta sivuilta. Muilla puh. tulee kuva-viestit kännykkään. Olen kaikki asetukset hakenut 100 kertaa eikä saa pelamaan.

  • Miten Cat 100 saa isot kirjaimet käyttöön ?

   • Cat 100 suuret kirjaimet saa alhaalta oikea nappula, 5-6 kertaa pitää painaa, että koko kirjainvalikko menee läpi numeroista fronttiin. Terv. Simppa2.


   • Mutta, jos tarkoitit näytön frontteja, niitä ei saa muutettua. Huono juttu, kun pitää mikroskoopilla katsella näyttöä. Olisi muuten suht. mukava puhelin.


  • Eipä kenenkään taida mms-viestit pelata cat 100:ssa , kun vastausta ei ole tullut.
   Käytänkin Samsung X Cover2, kun ei tuo cat pelannut.

  • CAT B15 ollut nyt käytössä reilun vuoden. Ehdottomasti paras älypuhelin mitä minulla on ollut kestävyydeltään. Ainoat viat/ominaisuudet mitä on löytynyt ovat kehno RAM-muisti, salamavalon puute ja 3G:n vaihtaminen liittymästä toiseen. Kyllä seuraavakin tulee olemaan kyseistä "kiinalaista paskaa" niin kuin jotkut merkkiä kehuvat.

   Ihan vaan vertailun vuoksi niin edelliset älyluurit ovat olleet:
   N97, xCover, HTC sensation, Galaxy S3 LTE... Kaikissa on ollut vikoja enemmän tai vähemmän... Ja varmasti suurin osa käyttäjästä johtuvia mutta CAT on kestänyt kovaakin menoa.

  • Täällä on outoa juttua Caterpillareista. Nokian olisi kannattanut keskittyä juuri tällaisiin puhelimiin kuin Cat. Olisi firman puhelinpuoli elossa ja voitolla.

   Cat on paras puhelin minulla sitten Nokian joidenkin peruspuhelimien.

   Nokia mokasi yrittäessään massan mukaan ja vielä jälkijunassa. Puhelin- ja sovellusvalmistajien mielenkiinto kohdistuu nykyisin niihin, jotka luovuttavat itsestään kaiken mahdollisen tiedon palvelujen tarjoajille. Nämä myyvät dataa mainostajille. Alan miehet kertovat, että nouseva juttu tulee olemaan kodinkoneiden naittaminen älypuhelimelle, jota he kutsuvat leikkisästi "elämän kaukosäätimeksi". Kun jääkaappi tyhjenee, Google tuuttaa nähtäväksesi makkaramainoksen. Kun älyauton kumi lenksattaa, Matin Rengas lähestyy kuskia juuri oikealla hetkellä.

   1990-luvulla kehitystä veivät teknouskovaiset, joiden mielestä oli tarpeen saada parempia ja tehokkaampia laitteita. Nyt suuntaa näyttävät markkinamiehet, ja koska pelit ja vehkeet maksavat vähemmän tai eivät mitään, kuluttajien odotetaan luopuvan yksityisyydestään sekä kiimaisesti vastaanottavan "kohdennettuja sisältöjä" ja tavara hajoaa käsiin.

   Caterpillar on kalifornialainen yhtiö, ja sen puhelimia valmistava lisenssiyhtiö on Bullit Mobile Ltd, joka tekee myös Kodakin, Ted Bakerin, Ministry of Soundin ja JCB:n teknologian. Ei mikään kiinalainen yhtiö.

  • Juu mul o caterpillar b15

  • Ne on tosi hyviä useimmat on niitä dual sin malleja

   • Paskoja, itsellä lähes upouusi S50, näyttö halki ilman mitään kolhuja (meni luojan kiitos takuuseen), näyttö pimenee kun soittaa ilman mitään "korvakontaktia" eikä meinaa saada puhelua lopetettua mitenkään. Ollut huollossa ja pimeneminen johtuu kuulemma viallisesta SIM-kortista, hehheh. Kortti vaihdettu ja alkuun toimi joten kuten vaan sitten samat ongelmat. Lisäksi ei pääse enää nettiin, ei kooklea ei mitään. Vaihdettiin äsken simmi tyttären puhelimeen ja niin vaan netti toimi ja kuukkeli (on sellainen rajaton liittymä kuitenkin että ei liittymästä ole kiinni). Ihan paskoja, ainut mikä on hyvää niin CAT-logo! Ja maksoi mokoma paska yli 400e, kyllä ihminen voi olla tyhmä kun ostaa mitä sattuu...


   • Äskeiseen vielä lisäystä, otin juuri laturista ja kas kummaa, lentokonetila päällä. Näitä on aivan väärin sanoa älypuhelimiksi, ennemminkin tyhmäpuhelimiksi ja ennen kaikkea se on tyhmä kun tämmöisen ostaa itseni mukaan lukien!


  • Erehdyin ostamaan cat b100:n.

   Hello Kitty puhelin kestävillä kuorilla.

   Mikään ei toimi oikein kunnolla, tekstaaminen tuskallista, sähköpostin luominen ei onnistu, fontit liian pieniä jen.- jne...

   Osta 20 euron Nokia, jos se hajoaa osta uusi.

   • Siis miten niin ei sähköpostitiliä mukamas voi luoda? Siellähän on valmiit asetukset esim.gmailille, yahoolle ja hotmailille ja jos on joku muu nii siellä on "muun tilin luominen".

    Jos viestit ei kulje, sulla on jäänyt esim meiliasetuksista laittamatta oman operaattorisi datatilin tunnus. esim "saunalahti.NET"

    Kellonaika kannattaa puh asetuksista laittaa "automaattinen", koska jos kello on muutaman minuutinkin väärässä oikeaa kelloa, niin mailisertifikaatti herjaa, mutta ei kuitenkaan estä sähköposteja saapumasta kunhan valitsee "jatka".

    Ja tekstaaminen on minusta ihan helppoa, muutaman tekstiviestin kun on kirjoittanut niin on tottunut siihen että pitää saman napin kirjaimista valita nopeammin kuin esim Nokioissa, jossa oli enemmän aikaa miettiä minkä kirjaimen nyt siihen haluakaan laittaa.

    Ainoa negatiivinen sanottava on fonttien koko jota ei käyttöjärjestelmässä pääse muuttamaan isommiksi. Itse toki näen noi kirjaimet metrin päästä, mutta jos on huononäköinen niin he tarvitsisivat isompaa fonttia.


  • Moro miten netti pelaa cat b25 mallissa? Saako mitään softaa esim: whatsapp?

   • Ei niissä pelaa hyvin. Nämä mallit ovat murheenkryynejä..


   • eipelaahyvin kirjoitti:

    Ei niissä pelaa hyvin. Nämä mallit ovat murheenkryynejä..

    Whatsappi toimii moitteetta. hieman kankeampi on vain kuin neitipuhelimet toimisto rasituksiin tarkoitetut mallit. Ojanpohjalla catti on kuin kotonaan ja ne toimisto hipelöiden mallit ei vaan kestä viikoa kauempaa on nähty.


  • Cat b15q on ollut hyvä luuri ja kestääkin on ollut. Ja kun hermostunut peleihin niin paikkaan kännyn seinään ja jätkän peliä kaikki toimii

  • Cat kestänyt tähän asti parhaiten hitsausroiskeita ja betonin pölyä. Eehän näillä samisunkeilla ja nokian hakkapeliitoilla oo tehny mitään työmailla.

   Käsittääkseni hakkapeliitta on niin surkea ettei edes tee enää erikoispuhelimia. xcoverikin näitä paperista tehtyä roskaa ja 2 viikkoon kappaleina.

  • Mulla puolivuotta vanha S50 , sammuilee lähtee käyntiin sammuu tekee sitä noin 15 s jaksossa. Akussa on virtaa vaikka korjaamolla väittävät muuta.
   Käyny kaksikertaa salossa . ei muka mitään vikaa. Teki taas saman jutun. Tänään lähtee Midareen taas liippi, ja ehdotan kaupan purkua ,kun ei takuuaikana saada vikaa korjattua. Ei voi luottaa mokomaan vempaimeen kun sammuilee omia aikojaan, eikä suostu lähtemään käyntiin. Olen pettynyt tuotteesee !

  • olen varsin pettynyt cat b30 puhelimen ominaisuuksiin, akku ei kestä vähiä puheluita oikein päivääkään ja suomenkielisiä käyttöohjeita ei seurannut mukana eikä niitä löytyny netistäkään. taskulamppu toimintokin on ihan perseestä ku näytön valokin on kirkkaampi, kameralla ei tee myöskään mitään ainaskaan näitten vähäisten koe otosten perusteella. muutes ulkonäöltään miellyttävä

   • Noita on nyt yleensä helppo käyttää ilman ohjeitakin.


  • No olen kanssa etsinyt keskusteluita tästä mallista jonka ostin pari kuukautta sitten. Oikein mukava puhelin ja olisi käyttööni hyvä mutta puhelimessa on muutama todella ärsyttävä vika jonka takia puhelin on ihan p¤%ka laite.

   Juuri kuten edellä, taskulamppu on onneton, no, se ei nyt maata kaada.
   Samoin ihmettelen, että miksi akku ei kestä yhtään mitään, vaikka 3g tai joku nettiyhteys ei olisi päälläkään. Parissa päivässä akku on tyhjä soitteli tai ei. Samanlainen akku on monissa muissa (vanhemmassa Samsungissa ja akku kestää viikonkin vähillä puheluilla).

   En tiedä onko vika vain tässä minulla, mutta näppäinlukko menee taskussa vähän väliä pois päältä ja kone joko sammuu tai on vähillä soittaa 112-numeroon. Taskussa puhelin saattaa sammua kahdestikin päivässä tuosta vaan liki itsekseen, kun melko herkät nappulat ottavat kosketusta helposti työn touhuissa. Taskussa puhelimen taustavalot on siis päällä liki koko ajan kun melko herkän näppäinkosketuksen takia taustavalot palavat lähes koko ajan akku kuluu todella äkkiä tai sitten puhelin sammuu muuten vaan. SIksi ainoa paikka onkin jossakin työtakin puhelintaskussa tai niin, että näppäimiin ei tule painetta.

   Toki laitteessa on puutteensa, aika karu mallihan se on ja jotkut toiminnot vähän hämäriä sekä värinähälytys onnettoman heikko.

   Mutta,,,näppäimellisiä dualsim-puhelimia ei ole paljoa tarjolla ja kestävä rakenne on nyt vain muutenkin plussaa. Tosin vähän kestävyyttä epäilen, taitaa olla niitä samoja kiinanromuja mitä netti on väärällään, mutta vain catin logolla.

  • Caterpillar s30. Älkää menkö ostamaan. Miulla oli 4 vuotta galaxy xcover3 käytössä ja lopullain sano sopimuksesa irti, kesti ihan kaiken melkeimpä normaalista poikkeavankin. Maanrakennushommissa tarviaa todellakin iskunkestävää luuria niin hommasin tuon Cat s30 luurin cdon.comista 300e. Luuri tipahti töissä taskusta lattialle tasaisesti takakannelleen, ja näppäinlukon nappi meni niin herkäksi että tarviaa vaan hönkästä niin näppäinlukko aukeaa. Saman napin takana on pakkosammutus, noista kun ei saa akkua vaihettua niin helposti kun ei ole aukeavaa takakantta. Käyttöohje lupaa jotain 1,8 metriä(EN ole nyt varma tästä kun ulkomuistista, kuitenkin korkeammalta kuin taskut on noin 1 metri) vapaata pudotusta kestävän laitteen. No, takuuseen ja lähetys Tanskaan, byrokratia ja kuittisota yhteensä noin 2 kuukautta sähköpostin välityksellä ja lähettivät uuden. Hommasin handsfreen että ei tarvia aina olla luuri olkapäillä, bluetooth takkuaa, itse kuulet mutta puhelun toinen osapuoli ei kuule mitään. Nyt mykistyi se normaali kuuloke josta normaalisti kuuluu ääni niin puhelimen 'kaiutin' päällä onnistuu puhuminen ja ei saa selvää mistään. Toisinaan reittä polttelee taskussa että mikä piru se on ni taskulamppu päällä, en tiiä miten sen saa pois muutakuin uudelleenkäynnistämällä. Kyllähän tuo kaduttaa tuo catin osto mutta näillä mennään. Plussaa on että lapioukkona käytät pirusti laskinta ja muistiinpanoja Google Keepillä+kuvat työmaasta niin menee todella kätevästi. Vielä kun tuo luuri toimisi niinkuin pitää niin voisi jo ihan suositella.

   • Mulla kun ei toimi mikään,täys paska tää s30


  • Cat s40. Kaksi tähteä kestävyydestä. Siinä on ainut positiivinen asia mikä puhelimesta löytyy. GPS toimii parhaimmillaan kaupunki oloissa 500 metrin tarkkuudella. Metsässä yleensä ei ollenkaan. Ei sovi luonnossa liikkuville ellei suunnistustaidot ole kunnossa. Tämä GPS ongelma on siis tyyppivika! Käyttöjärjestelmästä sen verran että puuroutuu jo alkumetreillä kuin Samsungin halpamallit. Ostin puhelimen verkkokaupasta kesäkuussa, maksoin ilmeisimmin merkistä ja iskunkestävyydestä. No lisäksi tällä voi vastaanottaa puheluita vaivatta

   • Minullakin heinäkuussa ostetusta S40 puhelimesta lopetti GPS pelaamasta. on hankalaa hirvikoiran kanssa kun ei tule omaa paikkaa. GPS asetuksissa kun metsäsää pitää olla päällä "Vain laite". Muuten viskoo minne vain. Ultrapointin ohjelma hakee vain GPS sijaintia ja sitähän ei löydy. Tänään vien liikkeeseen takaisin ja katsotaan mihin sopimukseen päästää. Muuten olisi kyllä ollut minulle hyvä kampe, mutta tuo GPS on aivan välttämätön.


  • en ole perehtiny,mutta on tuntuma että romuja ovat

  • S60 on kameraltaan surkea,s40 malliin puutteellinen kameran käyttö ja ominaisuudet,uskomatonta että huononnettiin kameraa!
   Positiivista on erittäin hyvä flir ja akun kesto on ok.

  • Miulla S30, siitä häviää ajoittain yhteystiedot lähes kokonaan. Jonkin ajan kuluttua palaavat. Missähän vika

  • Cat s30:n sain hintaan 249e. On ollut käytössä nyt yli vuoden. Teen rakennus- ja erilaisia asennushommia ulko-olosuhteissa ja edellisten älkkäreiden kesto oli 1pv - 9kk ja niihin ehti kulua jo 2339,5e. Toistaiseksi kestänyt hyvin. Neuvo: Jos teet sääolosuhteissa "miesten" töitä, niin sijoita tähän merkkiin. Muutoin kannattaa ostaa ennemmin pääsiäismunia, joissa on hauskaa tilpehööriä sisällä.

  • Minulla ollut noin puolivuotta, Cat s30 ja nyt sammuilee itsekseen ja välillä jumittaa koko puhelimen .Pari päivää sitten painelin käynnistysnappia noin 4,5 tuntia kunnes suostui avautumaan.

  • Kestää kyllä kolhuja vettä ym enemmän ku missään normikäytössä voi saada.muut ominaisuudet niin ja näin,esim bluetooth ei tunnu pelaavan kunnolla minkään korvanapin kanssa ja käyttöliittymä muistuttaa jotain 90 luvun panasonicia.150 e mielestäni liikaa ellei sitten todella tarvi pomminkestävää puhelinta eikä tarvi korvanappia ym.b 100 siis mulla

  • Nyt kesällä tuli S40:n gps kuntoon. Vaihtoivat huollossa uuden piirilevyn. Kesti huoltoreissu viikon. Olisi pitänyt jo heti viime syksynä lähettää huoltoon, mutta ajattelin sen kestävän vaikka kuinka pitkään. Nyt ei ole ollut mitään ongelmaan UP:n koiraohjelman kanssa. Heti löytää tarkan paikan.

  • On ollut kohta kolme vuotta Cat s50Ainoa moittimisen paikka on että sammuilee itsekseen,ja hankalaa saada taas eloon(kahden napin yhtäaikainen painaminen).Kyllä on kestänyt hyvin tippumiset ja vesipesut.Tällainen se puhelin pitää olla,ettei tarvitse kaikenmaailman suojuksia hankkia,tosimiehen puhelin.

  • GAT B 30 EN SAA TEKSTIVIESTEJÄ LÄHTEEN PELASI SITTEE TEKSTIVIESTI LÄHETYS EPÄONNISTUI

   • CB30 SAMA TÄÄLLÄ EN SAA MINÄKÄÄN PELAS SE MULLAKIN ENNEN


  • Kokemusta cat s60 puhelimesta . Oli maantaiversio ja useasti huollossa ja palasi aina viallisena takaisin ja viimein tuli uusi puhelin joka meni myyntiin. Muuten pidin puhelimesta vaikka ei se nopei n ole eikä hyvä kuvainen /videoinen mutta aikuiselle joka tekee töitä on aivan hyvä ja lämpökamera on huippu keksintö!
   Nyt odotelen lisää kokemuksi lähinnä laadusta ja ostan s61 version.

  • Miten saa s41 puhelimessa suosikki ryhmän luotua niin, että saa estettyä muiden soitot esmes vloppuna?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   1492