Naxos-Giardini??

mama9016

Suunnittelemme perheen kanssa Sisilian matkaa ensi kesälle. Millainen kohde N-G kouluikäisten kanssa? Ajattelimme hotelliksi finnmatkojen Blue Star Naxos beachia, kokemuksia??

Olemme ennen matkustaneet Turkissa, nyt kiinnostaisi Sisilia kovasti :)

2

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ehkä...

      Jos piditte Turkista ette ehkä pidä Sisiliasta. Mielestäni ovat kuin yö ja päivä. En usko kouluikäisten viihtyvän siellä, paikka on enemmän aikuiseen makuun. Jos menette, älkää ainakaan elokuussa, jolloin joka paikka on täynnä paikallista väkeä ja hinnat pilvissä-.

    • sisilialaistunut

      Menkää vaan Sisiliaan! Mahtava paikka, jossa voi yhdistää aurinkoisen rantalomailun ja upeat historialliset kohteet! Tosin, se kyllä vaatii hieman paneutumista, jotta jaksaa etsiä niitä hienoimpia paikkoja jonne mennä.

      Toisin kuin vaikka Alanya, Sisiliaa ei ole suunniteltu niinkään turistien ehdoilla. Varsinkin suuremmat kaupungit, erityisesti Palermo saattaa olla hieman kaoottinen ja roskainen, mutta hienoja palatseja, puistoja ja maaseutua löytyy, kunhan vaan lapsetkin ovat niistä edes vähän kiinnostuneita!

      Välimerellä on kyllä myös muita kulttuurillisesti ja historiallisesti rikkaita lapsille paremmin sopivia paikkoja, joita tarjoaa Aurinkomatkat Finnmatkoja huomattavasti paremmalla valikoimalla (ja palvelulla sekä suomalaisuudella ;D). Jos olette Sisiliasta hieman epävarmoja, samankaltaisia mutta ehkä hieman mukavampia paikkoja kyllä löytyy, pohjoisemmasta Italiasta ja Kreetalta - kannattaa tsekata vielä nämä: http://www.aurinkomatkat.fi/italia ja http://www.aurinkomatkat.fi/kreikka.

      Ihan kokemuksesta suosittelisin enemmän Aurinkomatkoja (ei, en ole mikään Aurinkomatkojen työntekijä vaikka näin ylistänkin). Myös Aurinkomatkat tarjoavat hyvän valikoiman Sisiliassa.

      Tuo Naxos Beach on kyllä perheille sopiva, hieman kulahtanut hotelli. Löytyy bamsea ja kirkuvia lapsia. Jos matkustatte edes vähän isompien lasten kanssa, joku toinen hotelli, Finnmatkojen valikoimassa vaikka Villa Giardini olisi ehkä parempi. Suosikillani Aurinkomatkoilla samantapaisia olisivat Kalos ja La Riva.

      Jopas tästä nyt tuli aurinkomatkojenylistysromaani, toivottavasti saat selkoa. Ja hyvää matkaa, minne sitten ikinä suuntaatkaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe