Egypti Vaarallisempi kuin Jemen - Uusi Raportti

Jösses!

Juuri julkaistun World Economic Forumin raportin mukaan Sharm al-Sheikh on vaarallisempi kuin monet paikat Jemenissä! 15 turistien kaappausta viimeisten kahden vuoden aikana, turvallisuutta tehostettu islamistien hyökkäysuhan vuoksi, ulkomaalaisviha voimistuu...

Älkää sitten valittako kun poksahtaa.

http://www.weforum.org/reports/travel-tourism-competitiveness-report-2013

13

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+14
    • jösses!

      Uskoisin ennemmin kyllä 196n maan yhdessä tekemää raporttia kuin SUOMEN ULKOMINISTERIÖN ja vielä 1.5 kk. vanhaa tiedotetta.

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      • 15+14

        Eikös se entinenki ukkomies sanonut vaimolleen, että mä oon sanonut sulle että rakastan sua! Ja ilmoitan sit, jos tilanne muuttuu ;D


    • Hakattu

      Kyllä Sharm al-Sheikh saa olla varuillaan n.2 vuotta sitten iso poika joukko hyökkäsi päälle,hakkasivat repivät puseron.Olimme tulleet yökerhosta pois ja menossa hotellille silloin hyökättiin päälle.Siinä meni koko aamuyö poliisiasemalla.Kyseiset pojat olivat "varakkaampaa sakkia"kalliit kännykät ja opiskelivat yliopistossa.Olivat valmiit maksamaan puseron.Jos olisimme nostaneet syytteen noin puolen vuoden kuluessa olisi ollut käräjät silloin olisi pitänyt sen takia matkustaa sinne,luovuimme vaatimuksista.Poliisi toivoi että olisimme nostaneet syytteet heitä kohtaan varmaan pelkäsivät väkivallan lisäntymiseen.

    • Näin on

      Täysin tyhjänpäiväistä jorinaa. Ei koske turistiparatiiseja. Muista paikoista ei ole väliäkään.

      Vai että on yhtä vaarallinen kuin suosittu turistikohde Dubrovnik Tai Albania. Tai että Ruotsi olisi Suomea turvallisempi.

      Siis tooosi luotettava ja uskottava raportti!

    • jepjep

      puoli vuotta täällä elämääni olen elellyt ja vieläkin hengissä. enemmän huolissaan ovat ihmiset suomessa vaikka eivät edes asu täällä. tulisivat ensin käymää ennenku puhuisivat tommosta. media on media.

      niinku ylläoleva sanoi; turhanpäivästä jorinaa

    • jepjepulisjuu!

      No odotellaan kun beduiinit tosissaan kyllästyvät katselemaan ihraisia ulkomaalaisia kierimässä omistamillaan, heiltä poliisin ja armeijan voimin anastetuilla rannoilla. Siitähän ne edelliset pommitkin johtuivat.

    • 13+2

      Eikä johtunut. Höpö-höpö ! Asun täällä

    • Luotettavat raportit

      Suomi on Ison Britanian kanssa naisille Euroopan vaarallisin maa. Egypti on samaisen raportin mukaan paljon turvallisempi.

    • 9+17

      Juurikin sharmista palanneena, niin pitää kyllä sanoa, et jos noudatat matkustusohjeita niin ei sulla ole mitään hätää siellä. En havainnut mitään levottomuuksia koko aikana. Jos sit lähdet omin päin kruisailemaan niin siitähän voi syyttää vain itseään.

    • VoiSomelaiset

      Häh? Tuon jutun otsikkona on "matkailun kilpailukykyindeksi". Tuliko väärä linkki, aivopjeru vai ihan perinteinen trollausyritys?

      "The report explores how, on one hand, the travel and tourism industry has the potential to boost economic resilience and job creation but, on the other, a number of factors continue to hinder its development."

      Eli aaaaaika paljon laajempi raportti kuin mitä AP antaa ymmärtää. Vai ymmärsikö AP nyt ihan täysin tuota monimutkaista englanninkieltä? Tuolla sisälukutaidolla jokainen matka Turkua kauemmaksi on hengenvaarallinen. Vai tarkoititko nimenomaan suomenkielisten ravintolamenujen puutteen hengen vaaraksi?

      PS. loistavana yksityiskohtana ko. raportissa mainitaan mm. Israel käytännössä läpiturvalliseksi maaksi - jota se toki onkin, ellei satu majoittumaan ns. väärällä reunalla maata.

    • ann18

      Kovasti oltiin kahen kaverin kanssa suunnittelemassa jo Hurghadaan kahen viikon matkaa nyt parin viikon päähän, mutta mahtaako uskaltaa lähteä? Tuolla Ulkoministeriön sivuilla kyllä lukee,että niitä levottumuuksia olis lähinnä sielä Siinain niemimaan pohjoispuolella ja Hurghadan ja Siinain välis on mertakin, että ei kai siellä mitään hirveeta riskiä pommeihin ja muuhun ole?

      Ollaan kaikki 18-vuotiaita ja naispuolisia ja sekin vähän epäilyttää, vaikka oon ollut kahdessa muussa muslimimaassa aikaisemmin, mutta silloin vanhempien kanssa. Ei kylläkään harrasteta baareilua tai muuta örveltämistä ja matkan tarkotus olis lähinnä se auringonotto, että tuskin on suurta vaaraa tulla ryöstetyksi tai vielä pahempaa, raiskatuksi. Vai mitä luulette?

    • Tulkintaa!

      Sitten vasta on huolta, kun raportti sanoo Egyptin olevan Suomea turvattomampi. Nyt sellaista ei vielä sanottu, joten sinne on turvallista mennä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      183
      11017
    2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      143
      2078
    3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      242
      1387
    4. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      61
      1010
    5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

      Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
      Ikävä
      53
      910
    6. Hiljaista on

      Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
      Ikävä
      60
      848
    7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

      ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
      Ikävä
      42
      747
    8. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      52
      699
    9. Olen ylpeä sinusta

      nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
      Tunteet
      25
      685
    10. Kysymys iltaan

      Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
      Ikävä
      42
      679
    Aihe