Brasiliaan lentäminen yms.

mariia

Ois kiva tietää vähän semmosia perusjuttuja.. esim. te jotka ootte lentänyt Brasiliaan.. millasia ne lentojen vaihdot on ja mitä kautta ootte yleensä lentäny? Kun suoria lentojahan suomesta ei sinne ole. Mun on tarkotus lentää Porto Alegreen, koska tässä tapauksessa se ois paras vaihtoehto. Rion kautta en haluisi mennä.

Sitten myös, kuinka aikasin liput kannattaa lennolle hankkia?
Ja jos viittii niin voi kertoa vähä muutaki aiheesta. :)

5

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä aikaile

      Reittejä kannattaa etsiä www.matrix.itasoftare.com kautta. Lentodiilit.fi sivuilla loistavia vinkkejä halvoista lennoista.

    • Boa vista

      Hei. ihan Napsun kautta haet.Vertaa.fi on myös käyttäjien arvioita matkatoimistoista.Travelstart,Ebookers,Seat 24 omaavat hyvät pojot.
      Frankfurt Lufthansalla Sao Paolo.Tai Tap Lissabon niin pääset perille suoraan!? Lufthansan etu Atlantin ylitys yöllä.Vaihtoajat 1.5-2 tuntia riittää. Tietty mitä aikaisemmin varaat sen halvemmalla saat liput.Mutta ei käsittääkseni 200 e enempää säästä.Siis onhan se rahaa muttei prosenteissa niin paljoa kuin ehkä lähimatkoissa on.Boa viagem!

    • floripa

      Miksei Rion kautta? Jos oot menossa Porto Alegreen niin joudut todennäkösesti vaihtamaan Riossa tai Sao Paulossa. Sao Paulossa on jotain kolme eri lentokenttää, joten sen kautta lentäessä saattaa joutua reissaamaan kentältä toiselle. Kansainväliset lennot menee monesti yhelle kentälle ja maan sisäset lennot lähtee toiselta. Ite vaihdoin Sao Paulossa kenttää, koska se oli halvin vaihtoehto. Kaikki meni ihan mallikkaasti ja ajallaan, eikä se loppujen lopuks ollu homma eikä mitään. Jos ton tekee niin kannattaa muistaa, että Sao paulo on miljoonakaupunki, joka tunnetaan järkyttävistä liikenneruuhkista. Eli jos lähtee tohon penninvenytykseen niin lentokentän vaihtoon kannattaa varata reilusti aikaa.

      Ite lensin finskillä helsinki-madrid, madrid- sao paulo iberialla, sao paulossa lentökentän vaihto ja siitä eteenpäin. Ainaki syksyllä iberialla oli halvimmat lennot brasiliaan, mukavuuksia koneessa on sit turha odottaa. Käsittääkseni melkeen kaikilla lentoyhtiöillä on euroopasta brasiliaan lennettäessä kaikenmaailman screenit ja viihdytys hilavitkuttimet koneissa. Iberialla on turha haaveilla sellasista tai jalkatilasta... Et jos ei ole muutamasta satasesta kiinni niin ei kannata lentää iberialla.

      Niin ja lennot nyt kannattaa yleensä ostaa niin pian ku mahollista, ei ne yleensä ajan kuluessa ainakaan halpene. Tosin viime syksynä ku säästin reissua varten ni ei ne hinnat muutamassa kuukaudessa pahemmin noussu. Loppujen lopuks ostin lennot vaan aboout kuukautta ennen reissua.

      • boa vista

        Tap lentää Lissabonin kautta suoraan Porto Alegreen.Odotusaikaa tosin 10 tuntia.
        Eihän niitä lentokentän vaihtoja ole pakko ottaa eikä suositeltavaakaan.Mut jos on aikaa ja liikkeellä minibudjetilla.Ja lähtee sieltä Guarulhosin kentältä aika paljon sisäisiä lentoja...Ja Gongonhasilta kansainvälisiä lentoja..


    • mariia9

      kiitos kaikille :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe