Brasiliaan lentäminen yms.

mariia

Ois kiva tietää vähän semmosia perusjuttuja.. esim. te jotka ootte lentänyt Brasiliaan.. millasia ne lentojen vaihdot on ja mitä kautta ootte yleensä lentäny? Kun suoria lentojahan suomesta ei sinne ole. Mun on tarkotus lentää Porto Alegreen, koska tässä tapauksessa se ois paras vaihtoehto. Rion kautta en haluisi mennä.

Sitten myös, kuinka aikasin liput kannattaa lennolle hankkia?
Ja jos viittii niin voi kertoa vähä muutaki aiheesta. :)

5

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä aikaile

      Reittejä kannattaa etsiä www.matrix.itasoftare.com kautta. Lentodiilit.fi sivuilla loistavia vinkkejä halvoista lennoista.

    • Boa vista

      Hei. ihan Napsun kautta haet.Vertaa.fi on myös käyttäjien arvioita matkatoimistoista.Travelstart,Ebookers,Seat 24 omaavat hyvät pojot.
      Frankfurt Lufthansalla Sao Paolo.Tai Tap Lissabon niin pääset perille suoraan!? Lufthansan etu Atlantin ylitys yöllä.Vaihtoajat 1.5-2 tuntia riittää. Tietty mitä aikaisemmin varaat sen halvemmalla saat liput.Mutta ei käsittääkseni 200 e enempää säästä.Siis onhan se rahaa muttei prosenteissa niin paljoa kuin ehkä lähimatkoissa on.Boa viagem!

    • floripa

      Miksei Rion kautta? Jos oot menossa Porto Alegreen niin joudut todennäkösesti vaihtamaan Riossa tai Sao Paulossa. Sao Paulossa on jotain kolme eri lentokenttää, joten sen kautta lentäessä saattaa joutua reissaamaan kentältä toiselle. Kansainväliset lennot menee monesti yhelle kentälle ja maan sisäset lennot lähtee toiselta. Ite vaihdoin Sao Paulossa kenttää, koska se oli halvin vaihtoehto. Kaikki meni ihan mallikkaasti ja ajallaan, eikä se loppujen lopuks ollu homma eikä mitään. Jos ton tekee niin kannattaa muistaa, että Sao paulo on miljoonakaupunki, joka tunnetaan järkyttävistä liikenneruuhkista. Eli jos lähtee tohon penninvenytykseen niin lentokentän vaihtoon kannattaa varata reilusti aikaa.

      Ite lensin finskillä helsinki-madrid, madrid- sao paulo iberialla, sao paulossa lentökentän vaihto ja siitä eteenpäin. Ainaki syksyllä iberialla oli halvimmat lennot brasiliaan, mukavuuksia koneessa on sit turha odottaa. Käsittääkseni melkeen kaikilla lentoyhtiöillä on euroopasta brasiliaan lennettäessä kaikenmaailman screenit ja viihdytys hilavitkuttimet koneissa. Iberialla on turha haaveilla sellasista tai jalkatilasta... Et jos ei ole muutamasta satasesta kiinni niin ei kannata lentää iberialla.

      Niin ja lennot nyt kannattaa yleensä ostaa niin pian ku mahollista, ei ne yleensä ajan kuluessa ainakaan halpene. Tosin viime syksynä ku säästin reissua varten ni ei ne hinnat muutamassa kuukaudessa pahemmin noussu. Loppujen lopuks ostin lennot vaan aboout kuukautta ennen reissua.

      • boa vista

        Tap lentää Lissabonin kautta suoraan Porto Alegreen.Odotusaikaa tosin 10 tuntia.
        Eihän niitä lentokentän vaihtoja ole pakko ottaa eikä suositeltavaakaan.Mut jos on aikaa ja liikkeellä minibudjetilla.Ja lähtee sieltä Guarulhosin kentältä aika paljon sisäisiä lentoja...Ja Gongonhasilta kansainvälisiä lentoja..


    • mariia9

      kiitos kaikille :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe