VAALAN mtkn napaukon elukanpito!?!

kepulainen

Kuvottavaa toimintaa emolehemätilalla.Vasikat kylmässä ulkona ja paskaa kaikkipaikat täynnä.Miksei kukkaan puutu asiaan.Vesi jäässä ja elukat taivasalla.Isäntä piutpaut välitä elukoistaan,tukien takia pittää.Vanhapoika vaan rehvastelee kokouksissa että rahhaa on ja käyttää tyhymää naapurinpoeikaa hyväkseen.Ilmoitus elukkatohtorille ei tuottanu tulosta,mistä nyt apua!!

14

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veneheittolainen

      Olen kanssa kuullu tästä isännästä.Kamalaa miten kohtelee elukoitaan,raatoja ollu kuulemma siellä tienvarressakin.Ihmetyttää että Vaalalaiset ei tee mittään,sentää pankin herroja viel ja luomujutuissa päsmärinä.Mies kaveri juurikin sieltä häipyny kun isäntä vaan kulkenu turuilla ja toreilla.Joku tolkku luulis asiaan tulevan kun tarkastaja tulee.

    • Jäger5

      Ottakaa yhteys kunnan eläinlääkäriin ja järjestöihin .Olisi hyvä saada tietoa levitettyä rääkkäjästä mahdollisimman moneen paikkaan.Vaala on kuitenkin kai pieni paikka ja luulisi siellä että tollanen hoideltais saunan takana.

    • Kateuden per****

      Näin ne on kyllä kaikilla emotilallisilla, eläimet kylmäpihatoissa, saattaa vasikat käydä ulkonakin. Poikima-aikaan varsinkin menetyksiä voi tulla, syntyy vasikoita kuolleena, valitettavasti! Aika törkeää kyllä täällä palstoilla huutelu. Varmasti eläinlääkäri tietää tilan ja asiat ovat kunnossa. Mutta jos rahhaa on, niin sekö se perimmäinen ongelma on?

      Vesikin voi hetkellisesti jäätyä, olipa systeemit mitkä tahansa. Semmoista se elämä on.

    • niimpäniiin

      Tässä näkyy hallituksen leikkaukset, ne on suunnattu lomituksiin, pienet tilat uupuu työmääriensä alla, eläimet jää hoitamatta.

      Kokoomuksen Koskinen on vastuuussa tästä katastrofista.

    • Emäntä 75

      No apua!!Meillä emolehmäkarja ja ei todellakaan vasikat ui sonnassa eivätkä vedet jäädy!!Isäntä meillä hoitaa kuin lapsiaan ja lemmuja meillä on toistasataa.Kuvottavaa tuollainen toiminta ,kertakaikkiaan.Vielä jos on mtkn toiminnassa mukana niin en ymmärrä miksei siihen ole puututtu?!?Täytyypä ottaakkin selvää kun naapurikunnassa asutaan ja miettiä mitä voisi tehdä.Hyväveli järjestöt vaan suojelevat tuollaisia "isäntiä",mutta eiköhän sille saada stoppi!!

      • Vai isäntä hoitaa

        Aika rotta! Suoralta kädeltä uskot solvauksiin, törkeää!


      • navettapiika

        Ei se MTK mikään pyhäkoulu ole, ei siellä vahdita toisen elukan hoitoa saati muutakaan viljelytoimintaa. On varmasti sivuseikka jos on kyseisen liiton jäsen tai paikallisyhdistyksen toiminnassa mukana, se ei varmasti tee ihmisestä yhtään parempaa tai huonompaa elukan hoitajaa.
        Ja mitä tuohon toisen kyttäämiseen tulee, niin alas en vajoa, että pitkin kyliä lähtisin ajelemaan ja tiedustelureissuja tekemään. Meillä on valvontaeläinlääkärit sitä varten ja ne tekee sitä työkseen.
        Meilläkin karjaa ja niitä hoidetaan mielestäni ihan asiallisesti, mutta aivan samalle viivalle en lasteni kanssa lehmiä laita. Jos elukka kärsii ja muuten ei asiaa voi hoitaa, niin kyllä se lopetetaan, lasten kanssa yritän kyllä enemmän apua hakea.
        Mielestäni eläimet pitää hoitaa eläiminä, eikä rinnastaa ihmiseen missään tapauksessa. Lapsellekin voit sanoa, että hetken päästä paranee ja voit odottaa hetken, eläin ei tällaista ymmärrä eikä sen pidäkään ymmärtää, sen tarpeet on pyrittävä hoitamaan asiallisesti kuntoon ilman turhia viivästyksiä.


    • ruis7

      Näitä hyväveli jäppisiä riittää.Kumma tollanen luomutouhuki,on laiskanmiehen karjanpitoa.Taitaa isäpappa tehä työt ja äiti muori niistää nenät.Tolle homppeli isännälle sanosin et pistäs karjan pois eikä rääkkäis niitä enempää ja keskittyis vaa siihe rahan ruinaamiseen toisilta.Pankin herroilta se käy!!

    • Niittää kuin kylvää

      Täys pelimies tämä aloittajan kirjoittama tapaus on.Tunteeton ja narsistinen luonne yhdistettynä karjanpitoon,ni voi hyvää päivää!Joitain on menny vikaan ja pahasti tälläkin miekkosella ja hääräilee kylällä napamiehen hommissa.Useampi taitaakin tietään kenestä kyse,mutta kukaan ei kehtaa sanoa päin naamaa mitään.Kuka erehtyy sanomaan sen tietää nahoissaan.Rupes rähisemään yhdelle isännälle kun meni sanomaan kuolleesta hiehosta joka makas tienposkessa kohtu ulkona.Ei kuulema kuulu muille hänen asiat.Vakuutuksia myi yhteenaikaan ja monelta mummolta meni yöunet sen jälkeen.Tämmösiä sitte valitaan pampun heiluttajiksi.

    • pullukka1

      On se sit maailma paha paikka.

    • Raila L

      Paskaahan riittää,mutta kukapa siitä välittää.Aikanaan anoppini tuumas jotta oma on paskansa,älä sekota lietettä enää.Meinatenkin varmasti ihmisten asioitten tonkimista.Kurjaa tuollainen kyllä on että eläimiä kohdellaan huonosti.Toivon järjestön edes puuttuvan asioihin,eihän se hyvää mainosta ole heillekään.Pienipaikkakunta kyllä puskissa puhelee ja tietää.

    • siikalatvakas

      No huh huh taas.

    • Reilusti nimi

      Tässä taitavat saada korvilleen kaikki vaalalaiset viljelijät kun epämääräisesti vihjaillaan. Mistä aloittaja on saanut tietonsa? Eräskin kommentoija kertoi "mieskaverin" lähteneen vaikka ymmärsin jutuista kohteen olevan poikamies

    • pistepirkko 55

      ...voihan ollakkin että kaikille ei sovi eläintenpito, sitä eivät kaikki tajua...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      444
      3245
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      401
      2776
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      119
      2738
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2143
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 176
      1380
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1170
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe