Bergamo autonvuokraus ryanair

punahilkka3

Onko kenellä kokemusta autonvuokrauksesta ryanairin kautta, miten sujunut? Onko hertzille minkälainen matka kävellä ja kuinka nopeasti auton saa mukaansa ja miten palautus ripeästi palautus onnistuu aamulla, kun kone takaisin suomeen klo 9.40?

8

2614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viissatanen

      Kokemusta on. Hertzin palvelupisteessä on puolen tunnin jono, mutta muuten homma toimii. Auto pitää noutaa noin kahden kilsan päästä, mutta siellä ne muittenkin vuokraamoiden pisteet ovat. Kymmenen minutin välein menee bussi kentältä.

      Palautus on helppoa. Auto jätetään pisteeseen, joka ei ole auki vielä varhain aamulla. Sitten vain avaimet kentän palvelupisteen laatikkoon.

      Toimii, mutta on varmasti syytä ottaa kuitti bensatankkauksesta talteen ja ehkäpä kuva bensamittarista. Ja kannattaa tutkia varaus/laksu tarkkaan. Itsellä oli viimeksi 70 liikaa laskussa, mutta reklamaatio auttoi ja liika veloitus palautettiin. Iso firma on varma kumppani.

      • eraski

        Olen menossa Bergamoon syyskuun alussa ja varasin samalla myös auton.
        Matkan tiedoissa näkyy auton osalta kuitenkin:
        Carhire Status: Declined
        Mitähän tuo tarkoittaa ?


      • FR.
        eraski kirjoitti:

        Olen menossa Bergamoon syyskuun alussa ja varasin samalla myös auton.
        Matkan tiedoissa näkyy auton osalta kuitenkin:
        Carhire Status: Declined
        Mitähän tuo tarkoittaa ?

        Hylätty. Ensin tarkista ettei ole maksuja veloitettu ja aloita uudestaan, miksei suoraan Hertziltä tai voit myös kilpailuttaa vuokraamot.


      • Haluaisin vuokrata

        Pitääkös tuossa auton vuokrauksessa maksaa joku ns takuumaksu joka palautetetaan asiakkaalle kun vuokra-aika päättyy?


      • auton kanssa
        Haluaisin vuokrata kirjoitti:

        Pitääkös tuossa auton vuokrauksessa maksaa joku ns takuumaksu joka palautetetaan asiakkaalle kun vuokra-aika päättyy?

        Kyllä pitää. Velottaavat tililtäsi noin 1000 - 1500e auton vuokrauksen yhteydessä. Summa palautetaan tilillesi sen jälkeen kun auto on palautunut moitteettomassa kunnossa ja tankki täynnä. Ainakin Herz ja Europcar toimi moitteettomasti, rahat palautui nopeasti takaisin tilille.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Bergamoon LPR-BRG lennon tuli olla perillä 23:50 ja tähän perustuen vuokrattiin auto Ryanairin kautta Goldcarilta. Lento oli muutaman minuutin myöhässä ja saapuessamme tiskille suoraan koneesta, oli tiskillä melkoinen jono heti puolen yön hetkellä. Ja sitä homman hitautta piti ihmetellä, että kaikki pitäisi olla valmiina, niin homma tehdään kuin hidastetussa elokuvassa, tosin ihan tietystä tarkoituksellisesta syystä. Kuitenkin maksettu etukäteen ja muualla homma toiminut jopa niin, että nopea ajokortin ja passin tsekkaus, avaimet valmiina, vakuus veloitettu kortilta = 5 min ja matkaan. Tässä siis odoteltiin useita edessä olevia asiakkaita, jotka tulevat tiskille ilman mitään ennakkovarauksia ihmettelemään että "ai pitääkö olla vakuus ja pitääkö olla ajokortti" Vihdoin 00:45 saatiin paperit autolle ja tiskiltä ilmoitettiin että "kun otat auton aukioloaikamme ulkopuolella, veloitamme 40 eur lisämaksua" Että se siitä Goldcarin "edullisuudesta". Edullisin netissä ei ole edullinen oikeasti: Hertziltä 24/7 olisi saanut jonottamatta samaan kokonaishintaan Audin A4 ja Goldcarilta saimme varauksen mukaisen miniauton. Ja palvelu todella hidasta vrt. maat, joissa aiemmin vuokrattu auto ( 30 paikkaa ). Mutta eipä monella vuokraamolla olekaan omia FB -sivuja kuten Europcar/Goldcarilla, kannattaa katsoa. FB "scammed by Goldcar/Europcar" Muutoin vuokraus toimi kuten yleensä ja pääsi kokeilemaan flexifuel autoa, jossa oli CNG -tankki ja pieni bensatankki. Tuolla VW ecoUP -autolla kaasulla ajo 300km / 10 eur. Jos ajatte CNG -autolla, on tankkauspisteet löydettävissä www.ecomotori.net LPG -tankkauspaikkoja on sitten vaikka kuinka paljon, mutta se on eri asia. Eli vaikka Goldcarin toimisto on auki, niin jos paperit saat ulos aikaväillä 00:00 - 08:00 niin se tarkoittaa 40 eur lisäkulua.

    • Anonyymi

      Vuokrasin Ryanairin kautta auton ja otin heidän tarjoaman vakuutuksen. Bergamon kentältä tuli pakettiauto kuljettamaan noin 5 km matkan autovuokraamolle joka 15-20 min. Paikalle päästyä tämä jo maksettu vakuutus ei ole autovuokraamon mukaan kelvollinen ja että pitää maksaa heidän tarjoama. Tätä kuulemma tapahtuu joka päivä!! Erittäin paskaa palvelua ja en suosittele kenellekkään!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3972
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1551
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1366
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1108
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1066
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1018
    Aihe