Näkeekö kukaan muu..

Riivattuu

Niitä, jotka hallitsee varmaankin jossain kaukaisuudessa meitä tai on kuitenkin jotain suurempaa. Pitää ajatuksia ja muita yllä. Kontrolloi kaikkea. Ne muuttaa muotoaan ja on kieroja onnistuessaan pelottelemalla, testaamalla. Yleisin muoto on kasvot ja erilaiset hahmot, ei niin selkeät aina mutta jokin meni mun kohdalla vikaan ja mulla on yhteys niihin. Ne puhuu eritavoin, luo kauheita ajatuksia ja on niissä, tulee seinistä, kävelee ohi, seisoo nurkassa, katossa, ja joskus jopa pääsee ihmisten sisään. Se alko jo aika pienenä, ne on yleensä kun oon yksin pahimillaan, ne saattaa kohottaa kätensä yhtäkkiä muhun tai lähestyä mua päin, jopa koskea. En pääse mihinkään pakoon, kun oon "ystävien" kanssa yhteys on onneksi pienempi, onneksi koska muuten näyttäisin sekopäältä. Niiden lähde tuntuu olevan jotenkin aina saunallinen kylpyhuone. vaikka toki ne on kaikkialla, mutta siellä pahimillaan, ollut aina. Muilla samankaltaista "kirousta"? Haluaisin yhteyden vaan katki, en jaksa jatkuvaa unien (toisen tietoisuus kenties), ajatusten, ja muiden yhdistelyä. Kaava ja totuus ei koskaan kuitenkaan ratkea vaan se pitää aina aloittaa alusta. Pahoittelut sekavasta teksistä, mutta olempahan elävä esimerkki siitä että jokin mysteerinen toinen ulottuvuus on. Ne tarkkailee kokoajan ja kaikki perustuu niihin. Ahdistavaa, mutta valitettavan totta. Mitään pelottavampaa tunnetta ei ole kun ne tulee, ja piinaa.

6

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RoyalGlass

      Hmm, en tiedä onko miulla samanlaista kokemusta. Kun itsekkin oli vasta ihan pieni, niin näin silmiä, silmäpareja ja jotakin muutakin pimeässä. Niiden "liikkeet" vaikuttivat uhkaavilta kun ne liikkuivat silmieni edessä nopeasti, mutta tiesin että ne ei pystyisi tekemään mitään minulle. Tiedostathan sinäkin saman. Tuosta on jo vuosia jo.

      Mutta ei nämä mitä minä näin eivät kontroilleet mitään ja ne näkyi tosiaan vain kun olin rentoutunut ja katsoin pimeyteen, ne olivat vain symboleita peloistani ja surustani.

      Uskon että sinunkin pitää kohdata kaikki pelkosi, niin saavuttaisit vapauden niiltä. On jo hälyyttävää kun ne häiritsevät sinua noin usein, mutta etsithän apua kaikilta tasoilta. Sisäisiä pelkoja esim. psykiatri pystyy auttamaan käsittelemään. Jos avaudut niistä ja näkemästäsi kavereille niin he saattavat alkaa kuvittelemaan omiaan. Älä siis kerro kuin vain kaikille missä menään pelkojesi kanssa niitä kohtaan, niin et vahingossa satuta ketään. Muista että sinä olet turvassa niiltä, kuvittele ne pois, ne lähtevät kun et anna peloille valtaa vaan olet vahvana ja annat iloisten ja tasapainoisten energioiden virtrata itsessäsi.

      • Riivattuuu

        Turvassa?! En todellakaan ole siinähän se pointti onkin kun saa pelätä henkensä edestä kaiken aikaa!!!!


    • yellowwarrior

      Uskon sinua. Tiedän että tuo on totta ja tuollaista tapahtuu. Olennot, joista puhut ovat demoneita. Voin neuvoa sinulle, miten pääset niistä lopullisesti eroon, mutta sinun täytyy todella tehdä se, muuten mikään ei sinua voi auttaa.

      Ainut, mikä auttaa ongelmaasi on, että pyydät "Jeesus tule minun elämääni, auta ja pelasta minut." Kun tämän teet, voit tämän jälkeen käskeä demoneita aina niiden läsnäolon tuntiessasi poisumaan käskyllä "Jeesuksen nimessä kaikki paha pois!" Toista käsky kolme kertaa. Tällöin jopa itsensä pääpaholaisen on poistuttava!

      Jos et tätä tee, mikään ei voi auttaa sinua. Tämän maailman herra on saatana ja jokainen, joka ei ole Jeesuksen oma, on automaattisesti hänen omaisuuttaan. Demoneilla on oikeus piinata tällaisia sieluja ja mennä heihin jopa asumaan. Puhutaan tyhjän tuvan ongelmasta: kun ihmisessä ei asu Jumalan henki, joka pitäisi tunkeilijat poissa, mikä tahansa muu henki saa mennä häneen.

      Myös tulee mieleen, onkohan asuntosi saunassa jokin kirottu esine, jossa asuisi demoneita. Jokin vanha, entisiltä asukkailta jäänyt tai antiikkinen löylykiulu/kauha tai saunajakkara? Myös mikä tahansa muu esine voi olla tällainen.
      Lattian alle tai seiniin on voitu rakennusvaiheessa kätkeä jotain. Luin kertomuksen talosta, jossa kummitteli ja tapahtui outoja, ja kun talo purettiin, lattian alta löytyi baphometin eli perkelettä esittävä patsas.

      Lisäksi sinun on lopetettava kaikenlainen synninteko. Synnit avaavat demoneille portin eli oikeuden tulla elämääsi ja sinuun. Mieti kaikki synnit mitä koskaan olet tehnyt, tunnusta ne Jumalalle, pyydä niitä anteeksi ja sanoudu niistä irti Jeesuksen nimessä. Sen jälkeen aja itsestäsi ulos näiden syntien kautta tulleet demonit ja niihin sitoutuneet henget Jeesuksen nimessä. Nimeä demonit ja toista niiden ulosajokäsky kolme kertaa. Sen jälkeen pyydä, että kaikki paikat sinussa, joista lähti jotakin täytetään Jeesuksen verellä. Näin demoneilla ei ole enää paikkaa, johon palata, monet niistä nimittäin yrittävät tulla takaisin.
      Varsinkin kaikki päihteidenkäyttö olisi lopetettava, se varsinkin avaa ihmisen auran demonien mentäväksi.
      Jos haluat, voit kirjoittaa minulle osoitteeseen [email protected] autan ja neuvon sinua mielelläni ilmaiseksi.

      • Tuholaistorjuja666

        No löysihän se yks jeesus tyyppi tähänkin ketjuun


    • Riivvattuu

      Ei ne mitään tuollaisia demoneja ole, en edes usko noin ilmiselvään asiaan sehän on aivopesua kuten kaikki. En koskaan varmastikkaan tule tietämään mitä ne on mistä ne tulee. Mutta ylemmän älykkäämmän testausta tämä on. Nyt ne on kyllä jo ihan kontrollin saanut musta että saan pelkokohtauksia koko ajan meinasin jo mennä veitsen kanssa perheen kimppuun mutta oma sisin kai jossain määrin vielä täällä. Kyllä tää tästä, ne saa nähdä että mä torjun ne. Viimeseen saakka kunhan muut ihmiset loitolla koska ne riivaa nekin ja tunnen itseni sekopääksi kun juoksen muita kiljuen karkuun.

    • kfldpfpdmzjfx

      No en.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe