Tästä syystä tahdon

Tahdon 2013!

Raamatun aikaiset käsitykset eivät perustuneet lääketieteeseen vaan kansanuskomuksiin.

Suomi on ainoa Pohjoismaa, jossa ihmiset eivät ole tasa-arvoisi lain edessä. Avioliitto samaa sukupuolta olevien välillä on kielletty.

http://freepathways.wordpress.com/2013/03/26/raisanen-homokysymys/

Nyt tiedämme, että homous on yhtä luonnollista kuin heterous, sillä se, kumpi ihmisestä tulee, määräytyy jo varhain äidin kohdussa. Sen saa aikaan hormonien määrä jonka vaikutukselle sikiö altistuu.

9

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oh my "god"

      Suomi on euroopan peräkylä jossa uskonnolliset fanaatikot on päälle päsmäreinä maan hallitusta myöten.

    • tärkeysjärjestys

      """Suomi on ainoa Pohjoismaa, jossa ihmiset eivät ole tasa-arvoisi lain edessä."""

      Älä jauha haisevaa, pervo!!!

      Homoavioliittoko se on ihmisten ainoa ja tärkein tasa-arvon mitta?

      Missä viipyy muissakin pohjoismaissa esim. paperitomien maahanmuuttavien ihmisten tasa-arvo toisten ihmisten kanssa lain edessä? Heidän oikeutensa työhön, sairanhoitoon, kouluun...

      Entä syrjäytyneitten siltojen alla asustavien ihmisten tasa-arvo toisten ihmisten kanssa? Heidän, jotka istuvat kadulla nälkäisenä kun toiset viereisessä ravintolassa mässäilevät napa ritisten ja suunnittelevat homohäitään maailman tärkeimpänä asiana.

      Missä...?

      Missä...?

      • -reddari-

        Epäkohdat joista mainitsit ovat myös tärkeitä saada kuntoon mutta se ei tarkoita mitenkään sitä, että samaa sukupuolta olevien avioliitto ei olisi myös tärkeä ihmisoikeuskysymys joka pitää toteutua Suomessakin.

        Ja tuo sinun "Älä jauha haisevaa, pervo!!!" ei oikein nosta tekstisi uskottavuutta. Homoseksuaalisuus ei ole pervoa, jos on niin heterous on yhtä pervoa kuin sekin.


    • Arto T

      Jos kyse on tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista, niin entä kolmen tai usemman ihmisen liitto, näitäkin on, eikö tasa-arvon nimissä tällaisillekin pidä antaa avioliitto oikeus jos kerran on kyse tasa-arvosta, niin silloinhan nimenomaan KAIKKIEN pitää olla tasa-arvoisia. Entä sitten jos rakastuu sisareensa ja kyse on tasa-arvosta niin pitäähän tällaisellikin liitolle antaa avioliiton asema. Entä sitten jos on seksuaalisesti suuntautunut eläimiin, niin jos kyse on tasa-arvosta, niin täytyyhän tallaisetkin ihmiset/parisuhteet laittaa samalle viivalle. Edelleen jos on kyse tasa-arvosta niin täytyyhän sinkullekkin antaa mahdollissus solmia avioliitto, jossa avioliiton muodostaa vain yksi ihminen ja hänellä täytyy olla samat avioliittoon liittyvät oikeudet ja esim. adoptio-oikeus jne. Ei tasa-arvoa voi olla se että kahden tai useamman ihmisen avioliitto laitetaan eriasemaan kuin yhden ihmisen avioliitto.

    • Arto irti!!

      Nyt on Arto taas irti....

      Eikö nämä jutut ole tulleet jo selväksi, on ihan eri asia vaatia ihmisoikeuksia kahdelle tasa-arvoiselle ihmiselle ja heidän liitolleen, kuin esimerkiksi suojattoman eläimen kanssa pelehtimiselle. Siskon ja veljen liitto sisältää riskin, että syntyy ehkäisyn puuttuessa (uskonnollisilla ihmisillä ainakin....) epämuodostuneita jälkeläisiä.

      Polygamiasta totean vain, että sehän on Raamatun mukaista, oikein jalkavaimojen kera: Abrahan, Jaakob, Daavid..... Myös sukurutsaa harrasti siunattu mies Loot!!!

      Avioliitto ei ole yhden ihmisen liitto, sen estää jo sanan sisäinen merkitys. Se ei tietenkään tarkoita, etteikö sinkuille voisi antaa adoptio-oikeutta.

      Oliko muuta?

    • Arto T

      Siis jos kyse on tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista, niin täytyyhän niiden silloin koskea kaikkia, siis jos joku on sinkku eikä esim. löydä kumppania tai kumppaneita, niin täytyyhän myös yhden ihmisen tasa-arvon nimissä saada perustaa avioliitto jossa hän elää vain yksin ja hänellä pitää olla samat oikeudet. Niin ja koska tasa-arvon pitää koskea kaikkia, eihän voi olla niin että se koskee vain joitakin seksuaalisia suuntautumisia, esim. nekrofiilia jossa ihmisen seksuaalinen suuntautuminen on kohdistunut kuolleisiin ihmisiin, jos esimerkiksi kuoleva ihminen testamenttaa oman ruumiinsa ystävälleen, niin tasa-arvon nimissähän myös tällainen avioliitto pitää hyväksyä, tässähän kaksi ihmistä on selkeästi sitoutunut toisiinsa ja ilmaissut tahtonsa ja sitä pitää kunnioittaa. Samoin eräässä dokumentissa oli ihmisiä jotka olivat seksuaalisesti suuntautuneita autoihin ja harrastivat jonkinlaista seksuaalista kanssakäymistä näiden kanssa, tasa-arvon nimissä siis myös tällainen avioliitto pitäisi varmaan hyväksyä, eihän tasa-arvoa voi olla se että hyväksytään vain jotkut seksuaalisen suuntautumisen muodot.

    • älä puhu paskaa

      Raamatun aikaiset käsitykset eivät perustuneet lääketieteeseen vaan kansanuskomuksiin. (ei ole mitään raamatun aikaisia käsityksiä, on vain Jumalan luomistyön mukainen ihmiskäsitys, tai saatanan ihmiselle antama humanistinen ihmiskäsitys)

      Suomi on ainoa Pohjoismaa, jossa ihmiset eivät ole tasa-arvoisi lain edessä. Avioliitto samaa sukupuolta olevien välillä on kielletty. (miksi mittaat tätä pohjoismailla? Maailmassa on vähäinen murto-osa maista, joka pitää homoseksuaalisuutta normaalina/hyväksyttävänä.)

      http://freepathways.wordpress.com/2013/03/26/raisanen-homokysymys/

      Nyt tiedämme, että homous on yhtä luonnollista kuin heterous, sillä se, kumpi ihmisestä tulee, määräytyy jo varhain äidin kohdussa. Sen saa aikaan hormonien määrä jonka vaikutukselle sikiö altistuu (emme tiedä mistään aukottomasta tieteellisen tutkimuksen yleisesti hyväksytystä totuudesta sikiöajan seksuaalisuuden suunnan muotuotumisesta, eri asia, jos haluat asenteellisesti uskoa niin)

      Homoseksuaalisuus on synti. Sen palkka on kadotus. Olet aivan mitä mieltä tahansa.

      • Pappilukkari

        Mene reippaasti noudattamaan sitä luomiskäsitystä. Homoudestahan et ilmeisesti kärsi, mutta mikä voisi olla sinulle sopiva haaste?


    • peikkourpo

      Oli homoseksuaalien paikka kadotus tai ei, niin KAIKILLA pitäisi olla oikeus mennä naimisiin - toisen ihmisen kanssa- oli tämä kumpaa sukupuolta tahansa. Keskustelussa esiin tulleet autot, taikka eläimet eivät kuitenkaan ole älyllisesti samalla viivalla kuin ihmiset. Tämän takia väite on naurettava. Mun mielestä on sääli, että uskovaisten opit seisovat tasa-arvon tiellä. Kaikki eivät kuitenkaan ole kristittyjä, ja halua olla toteuttamatta itseään raamatun takia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe