Hääyö Tampereella

Milla

Tietääkö joku löytyykö Tampereelta tai lähistöltä hotellihuonetta poreammeella? Aiotaan mennä maistraatissa naimisiin ja sen jälkeen ulos syömään yms ja yöksi hotelliin. Hirveän huonosti löytyy hotellien sivuilta tietoa. Soittamalla tietysti selviäisi mutta ajattelin kysyä ensin täältä kun asialla ei ole vielä kiire. Majoitustarve olisi vain se yksi yö joten esim Tampereen kylpylän kimalteesta(?) huoneen vuokraaminen ei onnistu kun siellä minimi vuokra-aika 2vrk. Myös ideoita hyvistä ravintoloista otetaan vastaan:).

8

405

  Vastaukset

  • Ehdottomasti häämatka. Hotelleissa Suomessa jokainen on koisinut. Tähän aikaan Mauritius tai Bali oivia kohteita. Kerranhan sitä vain mennään naimisiin.

   • Just joo. Muiden suomalaisten työmatkalaisten kanssa jossain tampereella näsijärvee kierrellen. Miksi mennä naimisiin,jos ei ole varaa toteuttaa once in a lifetime unelmaa. Kerran mennään naimisiin niin sen pitäs olla jotai ikimuistoista. Tampere ei sitä ole,sorry.


  • meillä oli pieni hääseurue jonka vietimme ikimuistoisen illan ravintola haraldissa, varasimme sieltä kabinetin itsellemme. ei mene tilavuokraa, jos lasku on yli 400euroa. Ruoka ja palvelu oli todella hyvää. Tarjoilija oli todella mukava. siellä saimme viettää koko illan keskenämme ja tanssia oman musiikin soidessa häävalssit, kunnella puheita jne... ihan omassa tilassa, upea ilta oli !!!!

   • Häh...häät ja ei matkaa? itse haluisin jonnekin eksoottiseen paikkaan pariksi viikoksi...se eksoottinen paikka ei ole tampere,jos Hervantaa ei lasketa.


   • eimatkaakoo kirjoitti:

    Häh...häät ja ei matkaa? itse haluisin jonnekin eksoottiseen paikkaan pariksi viikoksi...se eksoottinen paikka ei ole tampere,jos Hervantaa ei lasketa.

    nyt ihmiset voi myöhemminkin mennä matkalle, jos töiltä/opiskeluilta jne. ei ole mahdollisuutta mennä heti. Ei se sitä tarkoita, ettei häämatkaa ollenkaan tehtäisi.


   • kaipa sitä kirjoitti:

    nyt ihmiset voi myöhemminkin mennä matkalle, jos töiltä/opiskeluilta jne. ei ole mahdollisuutta mennä heti. Ei se sitä tarkoita, ettei häämatkaa ollenkaan tehtäisi.

    Ei se enään ole mikään häämatka,jos tehdään sitten joskus. Häämatka on heti häiden jälkeen toteutettava matka. Tylsää kertoo muill, että häämatka tehtii hervaantaa ja hääyö meni jossain tavishotlassa.
    Minun mieheni on varannut kaukomatkan,mutta ei ole kertonut vielä minne mennään. Lento kestää n 10 tuntia ja on kuulemma exoottinen kohde. Ihquu:)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   246
   5518
  2. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   79
   3830
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   70
   634
  4. Kokoomuspoliitikko Pauliina Valkovirta nolasi

   itsensä pahanpäiväisesti eilisessä valtuustokokouksessa vaatiessaan sivukylien koulujen lakkauttamista. Tuntui ,että hän ei tajua ollenkaan kyläkouluj
   Haapavesi
   40
   618
  5. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   56
   596