Mikä vuodenaika ja miltä alueelta majoitus

Eka kerta meillä

Suositteletteko New Yorkin matkustusajankohdaksi kevättä vai syksyä ja miksi? Kesällä taitaa olla turhan kuumaa ja talvi ei kiinnosta sen kummemmin Suomessa kuin muuallakaan.

Entä miltä alueelta Manhattanilla kannattaa varata hotelli? No riippuu tietysti kiinnostuksen kohteista, mutta kai joitain yleisiä periaatteita voi olla. olen lukenut New Yokr-oppaita ja tässä suhteessa en ole tullut niistä hullua hurskaammaksi. Toive olisi kohtuuhintainen hotelli hyvien yhteyksien lähellä ja yöelämä ei kiinnosta, tosin siitä ei ole haittakaan, jos huoneessa voi nukkua.

11

694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 253sdg

      Parhaat ajankohdat on huhti-toukokuu ja syys-marraskuu.

    • hugyy

      Keväällä ainakin hotellien hinnat halvemmat. Hotellin sijainnilla mielestäni ei ole kovin suurta merkitystä, kun vaan on metroaseman lähettyvillä. Eka kertalaiselle ehkä saattaisi olla tuo Times Squaren seutu olla passeli?

    • NY13

      Matka maaliskuun alussa..aurinko paistoi ja noin 5 astetta lämmintä joka päivä.
      Hotelli Casablanca Times Squarella..hyvä hotelli kaikki toimi ja huoneessa turvasäilö. Huone pihan puolelta niin ei melu ja valot häiritse. Aamupala tuoreine hedelmineen ja iltaisin viiniä juustoja included. Hinta noin 300dollaria/yö 2hh huone...sen väärti kyllä.

      Metrolippu kannattaa ostaa muistaakseni 7 päivää 29 taalaa..
      Macylla lewikset 25 eur ja tommyn paidat 30 eur...Suomessa n. 80 eur.
      Etelä Manhattanilla tosi halpa kauppa, jossa kaikkea merkkijuttuakin halvalla..siis hyvin halvalla.

      Ruokailu ravintoloissa oli melko hintava yllätys ainakin itselle..yksi ruokalaji joku juoma niin helposti kahdelta 70 dollaria paikka kuin paikka jos mäkkärit subit ja muut rasvalättypaikat lasketaan pois.

      Lentokentällä jos maahantulotarkastuksen jono kesti 3 tuntia..
      Kentältä Manhattanille ehdottomasti taksi eikä sitä romubussia, jota tarjotaan 14 taalan hintaan/hlö..kiertää kaikki paikat ja ei sittenkään vie perille...taksi noin 55 dollaria. Hyvä vaihtoehto myös JFK kentältä juna Jamaica centeriin, josta metro. Metrossa ongelmana mennä laukkujen kanssa jos/kun ruuhkaa

      • Päivi

        Muistatko ton etelä Manhattanin halppis kaupan nimeä josta merkkikamoja saa halvalla.


    • Eka kerta meillä

      Ei kiitos 300 dollarin hotellia meille. Halvemmalla täytyy päästä. Kyseessä ei ole elämämme ainut matka ja elää pitää kotimaassakin. Ja jos lounas maksaa kahdelta 70 dollaria, niin silloin turvaudun Mäkkäriin, niin hullulta kuin se kuulostaakin.

      Viikon metsrolippu on varmasti paikallaan ja ehkä tuo taksi lentokentältä ja takaisin.

      Maahantulotarkastuksen kolmen tunnin jono, huh. Mikä ihme sen tekee? Tiedän kyllä, että siellä kuvataan ja otetaan sormenjälkiäkin, mutta sama tehtiin esim. Malesiassa, jossa olin aiemmin tänä vuonna eikä se niin kauaa kestänyt, vaikka matkustajia oli paljon eikä virkailijoita kymmenittäinh ollut Kuala Lumpurin kentällä.

    • nomad6836

      NYC on muutakin kuin Manhattan, Uskon että perinteisestä ja nostalgisesta siirtolaisten Brooklynistä löytyy rahoille enemmän vastinetta niin majoituksen kuin ruokapaikkojenkin suhteen. Sieltä pääsee Manhatanille 10min 24/7!
      Hyvää matkaa Teille! :)))

      • matkailija-x

        Brooklyn on iso alue, itsenäienä kaupunkina se olisi Yhdysvaltojen 4. suurin kaupunki.

        Ihan kolkasta ei pääse 10 minuutissa Manhattanille, eikä ihan joka alue Brooklynin sisällä ole perinteistä ja nostalgista, isolta alueelta löytyy "hyviä" ja "huonoja" naapurustoja. Brooklynissa on kuitenkin useita New Yorkin suosikkialueitani; Carrols Garden, Park Slope, Brooklyn Heights jne.Näillä alueilla sekä Downtownissa ja Williamsburgissa on useita uudehkoja hotelleja ja hyvät kulkuyhteydet Manhattanille


    • urpå

      Kandee mennä Malesiaan, jos kolmen tunnin maahantulotarkastus hirvittää. Tai Rodokselle. Amerikka on vähän erilainen. Monessakin mielessä. Rodoksella saatte vielä lihapullia!

      • meatballs

        Saa niitä amerikassakin.


    • Palannut

      Tulin viime viikolla Nykistä takaisin Suomeen. Hotellimme oli Hotel Belvedere ihan Times Squaren lähellä. Kävellen pääsi kulkemaan lähes joka paikkaan, metrolla menimme ainoastaan WTC:lle ja Brooklyn Bridgelle. Lämpöä oli n. 13-22 astetta, välillä satoi, välillä paistoi.

      Ruokailimme halvoissa paikoissa ihan hotellin lähellä.Aika paljon ostimme sapuskaa myös huoneeseen. Pizzapaljoa sai jollain parilla dollarilla ja ne olivat isoja.

      Maahantulotarkastuksen jono kesti 2 tuntia! Tiskejä oli vain muutama ulkomaalaisille, amerikkailaisille oli omat jonot, jotka vetivät paljon nopeammin. Taksimatka hotellille kesti yli puolitoista tuntia. Taksi lentokentille ja takaisin on kiinteähintainen, tosin sillan ylityksen tullimaksu lisätään hintaan, ja tapana on antaa myös tippiä 10-15% matkan hinnasta.

      Hotelli oli hyvä ja erinomaisella paikalla. Matroasema oli kulman takana. Hissit kuitenkin olivat hitaat ja niitä sai odotella. Naapurihuoneista kuului puhe läpi, mutta se ei ollut häiritsevää. Huoneissa oli oma keittiönurkkaus, jossa oli jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Söimme usein aamiaisen huoneessa, koska se ei sisältynyt huoneen hintaan.

      Hotels.comista katsoin, että hinta executive huoneelle on noin 1500-1700 euroa/ 6 yötä. Tottakai ajankohdalla on merkitystä.

    • Kylli3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      161
      1692
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1255
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      249
      1213
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1017
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      61
      892
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      172
      889
    7. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      62
      858
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      796
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      53
      721
    10. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      39
      695
    Aihe