Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Milloin kertoa kämppiksille muuttavansa

Liian kiltti

Olen tällä hetkellä vuokra-asunnossa määräaikaisella vuokrasopimuksella ja minulla on muutama kämppis, jotka ovat alivuokralaisina siinä asunnossa. En kuitenkaan jaksa heitä ja heidän elintapojaan, joten haluaisin jo pikku hiljaa muuttaa omilleni. Tutkiskelin asuntoja ja laskeskelin, pystyisinkö elämään minkä hintaisessa asunnossa ja totesin, että pystyisin muuttamaan omilleni, mutta milloin kertoa näille toisille, että olen suunnitellut muuttoa pois, jolloin heidänkin pitää muuttaa.

Tein itse samanlaisen määräaikaisen vuokrasopimuksen kuin minulle tehtiin, joten sen takiahan en olisi edes velvollinen mainitsemaan mitään, vaan kun sopimus loppuu, se loppuu ja silloin noiden pitäisi muuttaa pois, mutta koska he ovat ystäviäni, se olisi törkeää heitä kohtaan. Mutta jos mainitsen asiasta liian aikaisin eikä sitten löydykään sopivan hintaista asuntoa, niin mikäs heitä estäisi suuttumasta ja häipymästä, kun minä heitä ehdotin minun kanssani asumaan ja vuoden päästä olen jo jättämässä heidät heitteille.

Enkä usko että "Jos he ovat ystäviäsi, he kyllä ymmärtävät" -juttuja, sillä alan jo epäillä meidän ystävyyttä, kun sääntöjä rikotaan ja ei oteta toista huomioon. Mutta tuntisin itseni todelliseksi ku****ä naiseksi, jos sanon yks kaks "Joo minä muutan uuteen asuntoon, että vuokrasopimusta ei uusita, vaan teidän pitää löytää uus asunto huomiseksi." mutta mikä olisi sopiva aika sanoa, että muutan uuteen kämppään, alkakaa tekin jo etsiä?

1

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tahdikas ja kiva

      Ilmoita siinä vaiheessa kun olet sen uuden kämpäm löytänyt. Varo vaan etteivät nuo "ystäväsi" seuraa perässä jos olet taas liian kiltti. Rupea jo alustamaan etukäteen vihjailemalla että olet etsimässä uutta asuntoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe