Paulan lahjakkuus?

Kiinnostaa80

Onko Koivuniemi säveltänyt tai sanoittanut, sovittanut itse? Soittaako jotain instrumenttia?

10

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • röökimuija

      Paulan lahjakkuus on kähinä.

    • Hau hau

      Joo Paulaa haukkumatta mutta totuus on etta laulaa paljon Italialaisia kaannoskappaleita, Aikuinen Nainen ym. ym.
      Ei omia hitteja ole. vaan kaikki 'varastettu" muilta. En osaa arvostaa Paulaa, no makunsa kullakin.

      • Max Martin

        Aika monet laulut tehdään sekä suomen kielellä että jollakin ulkomaan kielellä, mutta eikai sekään mikään huono asia ole. Nytkin esimerkiksi San Marinon euroviisu on sellainen, että se pitäisi saada myös suomeksi.

        Hollywood-viihde on niin megatuotettua, että melkein kaikki laulut perustuvat työryhmän tekemisiin. Ainakin aina joku haluaa vielä vähän viimeistellä ja ainahan laulajiltakin kysytään, miten saa laulun sujumaan ja sitten vielä pääpomo itse haluaa vähän vielä stailata. Yksinäisten trubaduurien aika kenties on ohi Hollywood-viihteen massiivisen megaspektaakkelituottamisen vuoksi. Pitää pärjätä kansainvälisesti ja muutenkin tavoitteet ovat korkealla.

        Eikä kukaan arvosta yhtään puistonpekillä soittavaa jazzmuusikkoa, joka ei ole kuorruttanut omaa tuotantoaan Hollywood-tuotteeksi. Vaan pikemminkin päinvastoin, häntä syytetään syrjäytyneeksi ja osaamattomaksi.

        Zumbakin alunperin luotti eurooppalaiseen citytyyliin, mutta sitten tuli Amerikan suunnalta kova kritiikki, kun Hollywood-tuotteistus puuttui. Toisin on tänään, kun koko zumba on muutettu megaspektaakkelityyppiseksi viihteelliseksi formaatiksi. cd, dvd, zumba-shop yms.

        Kohta varmaan yleisö vaatii jo jokaikisen laulajankin tuotteistamista Hollywood-spektaakkelitasolle. Missä on inhimillisyys, hyvä tunnelma ja lämminhenkisyys? Tilalle on tullut formaatti, ns. vain omistajan konseptoidut tuotteet kelpaavat.

        this is the end... minä lopetan...


    • oi niitä aikoja

      nämä entisajan laulajat,PAULA,KATRIHELENA,DANNY,TAPANI KANSA ym.pääsivät tähdiksi ulkomaalaisilla käännösbiiseillä.kukaan heistä ei ole tehnyt omia biisejä.Danny on ainut joka on muuten kunnostautunut musiikkibisneksessä.

      • Tapanilla on kykyä

        Tapani Kansa on sanoittanut ja säveltänyt omaa tuotantoaan. Eli sinulla on väärää tietoa.


      • valhetta vainen
        Tapanilla on kykyä kirjoitti:

        Tapani Kansa on sanoittanut ja säveltänyt omaa tuotantoaan. Eli sinulla on väärää tietoa.

        mikäpä on biisin nimi,jonka on tehnyt itse,delilahko? nämä naurettavat jutut,että on ollut mukana tekemässä jotain biisiä saa kyllä jäädä omaan arvoonsa.kyllähän moni laulaja varmaan katsoo vierestä kun ammattilaiset sanoittaa ja säveltää biisit,mutta ei se ole bniisin tekemistä.piste


    • Pasi K.

      Paula on ollut säveltämässä tai sanottamassa neljää levyttämäänsä biisiä: "Kotikadun tunnelmaa", "Avaan oven", "Kyyneleet ja sumujen silta" ja "Nyt kun olet mennyt pois". Tekijätiedot noista kappaleista löytyvät esim. sivustolta http://www.fono.fi/. Paula on levyttänyt yli 300 biisiä, joten neljä biisiä siitä ei ole paljoa, mutta kuka tietää josko hänellä olisi pöytälaatikossaan lisääkin itse tekemiään kappaleita. Paulalla on paljon käännösbiisejä varsinkin 70- ja 80-luvuilla, mutta 2000-luvulla hän on levyttänyt lähes pelkästään kotimaisia biisejä. Jo pitkään Paula on levyttänyt varta vasten hänelle tehtyjä kappaleita. Lahjakkuutta on monenlaista. Paula on lahjakas laulaja ja artisti. Biisintekijät ovat tietysti tärkeitä, ilman heidän lahjakkuuttaan ei olisi hittibiisejä. Toisaalta, jos esim. Esa Nieminen tai Mika Toivanen olisivat itse levyttäneet Paulalle tekemänsä biisit, niistä tuskin olisi tullut hittejä. Hyvät lauluntekijät tarvitsevat myös hyvät tulkitsijat.

      • nimi levyn takaa?

        Eli Paulan nimi siis löytyy kappaleiden kohdalta kuten olemme tottuneet lukemaan levyn takakannesta?? En kyllä ole havainnut - toistaiseksi tekijäpuolella Paulan nimeä.


      • melkein sibelius

        siis on säveltänyt ja sanoittanut biisit vai on vain ollut "mukana"!HALOO! Voi teitä hyväuskoisia! minäkin siis olen tehnyt biisejä,kun olen ollut katsomassa kun muut tekevät.vaadimpa siis nimeni levyn tietoihin!jep,jep.


    • palvelijaa etsii

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe