Homoseksuaalisuus

lepakon tuttava

Mitä new agen piirissä ajatellaan homoseksuaalisuudesta, sen alkuperästä ja moraalisesta ulottuvuudesta? Miten aihetta tulisi lähestyä?

6

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin mie

      Jos ei hyväksy homoja, bi-seksuaaleja tai leboja, niin on new agen näkökulmasta hyvin epäkypsä ajattelutapa/ajattelutaso. Jos ei pysty hyväksymään sellaista mihin liittyy kahden ihmisen rakkaus, niin ei pysty ymmärtämään mitä universaali rakkaus on, mikä taas estää henkisen kehityksen. Rakkaus ja hyväksyminen ovat kaksi sanaa mitkä liittyyvät vahvasti new ageen, vaikka tottakai jokainen etenee omaan tahtiinsa, eikä tarvitse kiirehtiä tietenkään. Mutta jos yrittää keiltää itsekkäistä syistä (eli oman mielipiteensä takia tässä asiassa) toisilta rakkauden, niin silloin kannattaa meittiä viiraako oikeasti päässä. Seksuaalisuus ja ihastuminen tulee kumminkin ihmiseltä luonnostaan, mutta itsekkyys syntyy elämän aikana, se on miltein kuin mielensairaus, kun ei ota muita ja heidän tunteitaan huomioon.

    • rakkaus on rakkautta

      Suhtaudutaan ihan samoin kuin heteroseksuaalisuuteenkin eli ei sillä ole mitään merkitystä ketä kukin rakastaa. Mitään moraalista kysymystä siihen ei liity ja aihetta tulisi lähestyä kuten kenen tahansa välistä rakkautta. Kunhan rakastaa itseään sellaisena kuin on eikä vie muiltakaan sitä onnea pois. Kaikki on energiaa ja jokaisessa ihmisessä on sekä maskuliinista että feminiinistä energiaa. Voi miettiä miten itseen haluaisi suhtauduttavan heterona ja mitä moraalisia kysymyksiä heterous herättää (olettaen että olet hetero). Tässä joitain linkkejä:

      Deepak Chopra: http://www.oprah.com/spirit/Ask-Deepak-Homosexuality-and-Spirituality_1

      Byron Katie: http://www.youtube.com/watch?v=98ApKUqb-RQ

      Abraham Hicks: http://www.youtube.com/watch?v=OGSEwbbLiEU

    • katariiiiiina

      Minä olen henkisellä tielläni törmännyt ajatukseen, jonka mukaan homoseksuaalisuus ja transsukupuolisuus johtuisivat maskuliinisen ja feminiinisen energian epätasapainosta. Näkemyksen mukaan tila olisi hoidettavissa ja henkisen kehityksen yhtenä tavoitteena tulisikin olla kasvaa siitä ulos.

      Mukavaa nähdä toisenlaistakin ajattelua näissä piireissä. Itse ajattelen aika samalla tavalla kuin "Näin mie" ja "Rakkaus on rakkautta", mutta koska kuulun itse seksuaalivähemmistöön, pidän itseäni jäävinä määrittelemään ja oikeuttamaan olemistani ainakaan julkisesti. Henkisistä piireistä olenkin enemmän tai vähemmän siksi vetäytynyt ja kuljen tietäni yksin.

      • Qad

        Voi ajatella niinkin että se että ihmisellä on jommankumman sukupuolen keho on sekin jo itsessään mask/fem energian epätasapainoa. Henkisessä mielessä ihminen olisi täydellisessä tasapainossa jos hänessä on läsnä molemmat sukupuolet täysimääräisesti, mutta käytännössä jokainen meistä on naisempi tai miehempi, kiinnostuneempi miehistä tai naisista jne.

        Täten heterous ei ole yhtään sen tasapainoisempaa kuin homouskaan. Se vain ON, kuten kaikki asiat vain ovat. Ovat olemassa. Heteroudesta on se hyöty että voi lisääntyä, mutta kyllä meitä on tarpeeksi vaikka jokainen ei henk.koht. synnyttäisikään/siittäisikään.


    • Skeptikko

      Voi homous mikä topicci

      • änimöl

        No niimpä... Mutta elämäni aikana olen kulkenut luulossa että olen bi-seksuaali ja koitettuani seksiä eri ihmisten kanssa, on se varmuus että rakkaus voittaa kaikki asiayhteydet.. Minulla on yksi samaa sukupuolta oleva ystävä jota rakastan oikeasti, mutta en kuvittelisikaan harrastavani seksiä hänen kanssaan.. Tilanteita ihmisten elämässä on monenlaisia. Minulla ei ole mitään homoutta vastaan, mutta toisissa tilanteissa kun jotkut ihmiset ovat epävarmoja itsestään he tekevät asioita ilman intohimoa tai rakkautta. Jos ei ole seksuaalisuudestaan varma niin kunhgan kokeilee niin tietää mitä haluaa.. Rakkaus on kaikki mitä tarvitsemme.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe