Kymppi katto?

Kokemuksia, onko

Katto remppaa suunnitellaan ja Kymppi katto teki naapurin katon viime keväänä. Puolitoista viikkoa homma kesti ja naapuri ainakin tyytyväinen( rintamamiestalo, kuten mullakin). Sitä naapuri ja minäkin ihmettelin, kun asentajat saapuivat n. 9-10 aikoihin aamusta ja lopettivat viimeistään 15 paikkeilla. Kaksi asentajaa oli ja ahkeria kylläkin. Kavereilla varmaan tuntipalkkaan kuuluu matkat firman autolla, mutta urakalla ,kun tehdään, niin luulisi tehtävän hiukan pidempää päivää.

156

10542

  Vastaukset

  • Mitäs sitä turhaan pitkiä päiviä tekemän kun palkka on jo muutenkin 100€/h.
   Saattas homma vaan valmistua liian nopeasti ja kauhea korvaus moisesta työstä ei olisi perusteltua.

   • sdcvcedx kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Uudenmaan peltityö teki upean konesaumatun peltikaton meidän perheelle, hienoa työtä ja jopa suomalaiset asentajat... Voin suositella!


   • No,näillä pikkupomoilla voi olla hyväkin palkka ne käy työmaalla painostamassa työntekiöitä. Työmiehillä naurettava palkka olosuhteisiin nähden (16e/h)


  • Meillä meni kaikki, kuten edustajan kanssa sovittiin. Noin 4-6 tuntia oli kaksi asentajaa päivässä katolla yhteen putkeen ilman pausseja. Reilu viikko, niin valmista oli ja asentajien kanssa käytiin kaikki tehty kohta kohdalta läpi, jonka jälkeen kuittaus tarkistus pöytäkirjaan ja lasku tuli kolmen viikon päästä.
   Kolmelta firmalta otin tarjoukset ja tämä Kymppi Katon tarjous oli kallein kolmella sadalla eurolla.

   • Aikamoisia akropaatteja nuo kyseisen firman asentaja, nettisivuilla olevissa kuvissa / videoissa ei yhdelläkään asentajalla ole pystyjyrkillä katoilla minkään valtakunnan suojavälineitä? Pysyvätkös noi asentajat tuolla katolla pelkällä pyhällä hengellä vai? Mikäli olisin tuon firman omistaja vaihtaisin kuvat pikkasen nopeesti ennen kun kilpailijat ilmoittavat jollekkin työturvallisuudesta vastaavalle instanssille! Tosin eihän omistajia kiinnosta yleensä kun voitot maximointi työntekijöiden turvallisuuden kustannuksella. Jos yksi työntekijä halvaantuu katolta pudotessaan niin ainahan niitä asentajia saa Virosta lisää.


   • Meillä työhön meni lähes kuukausi, pinta-ala noin 150 n2. Edustajan puheiden mukaan kohde menisi viikossa kuntoon, toisin kävi. Miehet tekivät samanaikaisesti useita kohteita, päivät alkoivat yleisesti puoliltapäivin ja muutama tunti pois. Tavaraa toimitettiin tipoittain ja rikkinäisellä peräkärryllä. Harmittaa, kun menimme uskomaan sinisilmäisesti Kymppi-Kattoon, en suosittele kenellekkään. Ulkorakennuksen katon uusimme syksyllä ja valintamme on varmasti toinen yritys.


   • sirkustirehtööri kirjoitti:

    Aikamoisia akropaatteja nuo kyseisen firman asentaja, nettisivuilla olevissa kuvissa / videoissa ei yhdelläkään asentajalla ole pystyjyrkillä katoilla minkään valtakunnan suojavälineitä? Pysyvätkös noi asentajat tuolla katolla pelkällä pyhällä hengellä vai? Mikäli olisin tuon firman omistaja vaihtaisin kuvat pikkasen nopeesti ennen kun kilpailijat ilmoittavat jollekkin työturvallisuudesta vastaavalle instanssille! Tosin eihän omistajia kiinnosta yleensä kun voitot maximointi työntekijöiden turvallisuuden kustannuksella. Jos yksi työntekijä halvaantuu katolta pudotessaan niin ainahan niitä asentajia saa Virosta lisää.

    Katsoin firman nettisivuilta videon miten katolla toimitaan. En muuta voi kun ihmetellä miten ovat noin vastuuttomia työturvallisuudessa. Kaiken lisäksi huomaan että katto ei ole ollut ristimitassa tai asennus tehty miten sattuu. Muotoon pokattua peltiä vedellään miten sattuu, varmasti venyy....
    Rännit näyttävät olevan monessa kohteessa RT-ohjeiden vastaisesti liiaan ylhäällä.

    Tehkää työsuojelutarkastajat jotain ettei näytetä tämmöistä esimerkkiä miten katolla tehdään töitä ilman turvavarusteita.


   • Kymppi katto kuuluu sarjaan: isä, poika ja peräkärry, eli kun rahat saa niin mielenkiinto loppuu. Puutteina mm. jiiristä tiputtaa vettä aluskatteelle, ränneillä kaadot miten sattuu ja roskat/tupakantumpit kätevästi vaan asiakkaan korjattavaksi. Vaikka olen ollut useasti yhteydessä ko. firmaan, niin eipä tunnu asia heitä kiinnostavan


   • Vittu aivan huijarifirma. kusetti eläkkeellä olevaa äitiäni mennen tullen. EN suosittele kellekkään. paskan möivät


   • Lestaadiolaisia eli saatanan juutalaisia koko putiikki melkein täynnä ja joka kesä sikiää lisää ehdokkaita itämään mahassa kesäjuhlien jäljiltä. Miettikää jos ne ottaa katosta noin 80e/m2 ja materiaalit maksaa n.25e/m2 ja 2 jätkää tekee sitä kattoa noin 60h yhteensä ja palkka per jannu on noin 11-13e/h niin kuka siittä rahat repii taskuunsa.... karttakaa ko. firmaa.


   • Hyvät myyntitykit,työpäällikkö ei tiedä mitä myyntimiehet lupailevat ,kahdenvuoden asennustakuuta ei ollut kun jäi vanha aluskate ,eikä myyntihetkellä meille sitä kerrottu.korjasin itse ammattimiesten tekemät virheet.Sain hyvin huonon kuvan asiakaspalvelusta .Meille ei kyseinen kymppi enää tee mitään.


   • jaba79 kirjoitti:

    Vittu aivan huijarifirma. kusetti eläkkeellä olevaa äitiäni mennen tullen. EN suosittele kellekkään. paskan möivät

    Kymppi katto edustaja painostaa ottamaan katon kun on tehny tarjouksen
    Ukko ei voi täysillä olla työssä minä eläkeläinen ja ollaan kahden talon loukussa.


   • jho kirjoitti:

    Kymppi katto kuuluu sarjaan: isä, poika ja peräkärry, eli kun rahat saa niin mielenkiinto loppuu. Puutteina mm. jiiristä tiputtaa vettä aluskatteelle, ränneillä kaadot miten sattuu ja roskat/tupakantumpit kätevästi vaan asiakkaan korjattavaksi. Vaikka olen ollut useasti yhteydessä ko. firmaan, niin eipä tunnu asia heitä kiinnostavan

    Rahaa ja pomoja tuntuu olevan paljon. Kaikilla edustajilla ja remppamiehillä firman auto. Työturvallisuus ei ihan ykkösasia - kahdella lappeella telineet ja kahdella vain kaide n.70cm korkea, joten kun horjahtaa varmasti lentää yli kaiteen. Katon suojauksessa paljon sanomista, ennen peltien saamista katolle.


  • Ainakin firman omat asentajat ja 100&:sesti suomalaisia. Mielestäni se on erittäin hyvä lähtökohta.

   • Meillä piti olla Suomalaisia, ei ollut. Tuli joukko ulkomaalaisia , Kymppi-Katon asiamies kehui heidän Brändiään toisin kävi... Katto edelleen kesken, ei valmistu näköjään ollenkaan. Aloitettiin tammikuussa ja vielä kesken!! Mahtaako yritys olla enää toiminnassakaan?? Ei puhelimeen enää vastata. Kiitos!!


   • juh20 kirjoitti:

    Meillä piti olla Suomalaisia, ei ollut. Tuli joukko ulkomaalaisia , Kymppi-Katon asiamies kehui heidän Brändiään toisin kävi... Katto edelleen kesken, ei valmistu näköjään ollenkaan. Aloitettiin tammikuussa ja vielä kesken!! Mahtaako yritys olla enää toiminnassakaan?? Ei puhelimeen enää vastata. Kiitos!!

    On toiminnassa, saatanan niljakkeet soittelee joka päivä, en kylläkään vastaa fonecalta katson mistä on soitettu, seuraavaksi ovat varmaan oven takana, mutta persereijät lähtee kyllä liukkaasti minun tontilta.


  • meillä tehtiin katto viime vuoden lopulla, kyseinen firma teki sen ,en suosittele.
   Edustajan mukaan kaikki piti onnistua 5 pvä , kun urakka alkoi katto avattiin ja tehtiin noin 2 -tuntia töitä , pojat lähtivät jättivät katon ilman suojaamista ja vedet tulivat sisään. Nyt taistellaan firman kanssa ja vaikealta näyttää.

   Tehkää sopimus niin, että maksut kiertää vasta tehdyn työn jälkeen...

   • suosittelen sulle että palkaat ens kerralla sellasen firman missä ei pojat tee töitä vaan aika miehet sillai vois onnistua.


   • Älä jauha paskaa. Kuten ylempänäkin kerrottiin, kyseinen firma ei laskuta latin latia, ennen kuin molemmat osapuolet ovat työn tarkistaneet ja kelpuuttaneet. Lasku tulee sitten 3- 4 viikon päästä tuosta tarkistamisesta ja tämä lukee myöskin tarjouksessa ja tilausvahvistuksessa.


   • Pysytään asiassa kirjoitti:

    Älä jauha paskaa. Kuten ylempänäkin kerrottiin, kyseinen firma ei laskuta latin latia, ennen kuin molemmat osapuolet ovat työn tarkistaneet ja kelpuuttaneet. Lasku tulee sitten 3- 4 viikon päästä tuosta tarkistamisesta ja tämä lukee myöskin tarjouksessa ja tilausvahvistuksessa.

    Meiltäkin rahoja pyydeltiin heti sopimuksen synnyttyä, on ihmeellistä kun asiat voi olla näin nykypäivänä.. Firman edustajat, asentajat jne.. aivan huijareita. Varmasti on jotakin hämärää kaupankäyntiä muutenkin.


   • Pysytään asiassa kirjoitti:

    Älä jauha paskaa. Kuten ylempänäkin kerrottiin, kyseinen firma ei laskuta latin latia, ennen kuin molemmat osapuolet ovat työn tarkistaneet ja kelpuuttaneet. Lasku tulee sitten 3- 4 viikon päästä tuosta tarkistamisesta ja tämä lukee myöskin tarjouksessa ja tilausvahvistuksessa.

    Meillä kävi nainen kyseistä yrityksestä, pyysi puolet hintaa enemmän mitä muilla kilpailijoilla tarjous oli?? Olen kuullut paljon ongelmia kyseisstä firmasta.

    Hakevat pelkkiä vanhoja hauraita mammoja, ja puhuvat päät ympäri..Käyttävät vuokrafirmojen asentajia, miettikää ennen kun sekaannutte.


   • tapsa625 kirjoitti:

    Meillä kävi nainen kyseistä yrityksestä, pyysi puolet hintaa enemmän mitä muilla kilpailijoilla tarjous oli?? Olen kuullut paljon ongelmia kyseisstä firmasta.

    Hakevat pelkkiä vanhoja hauraita mammoja, ja puhuvat päät ympäri..Käyttävät vuokrafirmojen asentajia, miettikää ennen kun sekaannutte.

    Miksi vastailet eri nimimerkillä samassa keskustelussa. Taidat olla viinan takia lopputilin saanut entinen kymppi katon asentaja ja katkera. Minulla sopimuksessa luki, että koko urakka summa maksetaan vasta, kun molemmat osapuolet ovat työn hyväksyneet, eli ei senttiäkään ennen.


   • K-Li 64 kirjoitti:

    Miksi vastailet eri nimimerkillä samassa keskustelussa. Taidat olla viinan takia lopputilin saanut entinen kymppi katon asentaja ja katkera. Minulla sopimuksessa luki, että koko urakka summa maksetaan vasta, kun molemmat osapuolet ovat työn hyväksyneet, eli ei senttiäkään ennen.

    onneksi Suomessa ei viinan takia saa erottaa vaan täytyy ohjata hoitoon


   • k.lffl kirjoitti:

    onneksi Suomessa ei viinan takia saa erottaa vaan täytyy ohjata hoitoon

    Kyllä saa erottaa, jos hamppi kieltäytyy hoidosta tai hoito ei tehoa. Sitten, kun hamppi on saanut kenkää, niin kaikki maailman huonot asiathan on automaattisesti entisen työnantajan ja entisten työnsä selvinpäin hoitaneiden kavereiden vika.


   • Pysytään asiassa kirjoitti:

    Älä jauha paskaa. Kuten ylempänäkin kerrottiin, kyseinen firma ei laskuta latin latia, ennen kuin molemmat osapuolet ovat työn tarkistaneet ja kelpuuttaneet. Lasku tulee sitten 3- 4 viikon päästä tuosta tarkistamisesta ja tämä lukee myöskin tarjouksessa ja tilausvahvistuksessa.

    Juuri niin, niin kävi meidänkin naapurissa Raumalla . Luvattiin tulla tarkastamaan ei ole näkynyt. Rahaa pyydeltiin heti, vielä edustajan toimesta..


   • kar3 kirjoitti:

    Juuri niin, niin kävi meidänkin naapurissa Raumalla . Luvattiin tulla tarkastamaan ei ole näkynyt. Rahaa pyydeltiin heti, vielä edustajan toimesta..

    Olen entinen kattomyyjä , olin ennen töissä J. Koskella raisiossa. Siellä on sama käytäntö, rahat pyydetään heti ja edustajan toimesta.


   • tapsa625 kirjoitti:

    Meillä kävi nainen kyseistä yrityksestä, pyysi puolet hintaa enemmän mitä muilla kilpailijoilla tarjous oli?? Olen kuullut paljon ongelmia kyseisstä firmasta.

    Hakevat pelkkiä vanhoja hauraita mammoja, ja puhuvat päät ympäri..Käyttävät vuokrafirmojen asentajia, miettikää ennen kun sekaannutte.

    Kyseinen yritys ei todellakaan käytä vuokrafirmoja ja eikä varsinkaan ulkomaalaisia, kotimaisuus on heidän valttikortti ja omat asentajat. itse tutustuin yritykseen perinpohjin ennen kaupan tekoa ja kaikki oli todella hienosti ja asentajat jotka tulivat sovittuna ajankohtana niin todella ystävällisiä. pihat siivottu joka työpäivän jälkeen ja keroivat joka päivä että miten projekti etenee. olen todella tyytyväinen lopputulokseen.


   • juk4 kirjoitti:

    Olen entinen kattomyyjä , olin ennen töissä J. Koskella raisiossa. Siellä on sama käytäntö, rahat pyydetään heti ja edustajan toimesta.

    Kymppi-kate on täysin arvaamaton yritys.Täällä Tammisaaressa ovat tehneet tosiaan sutta ja sekundaa.Paikallinen Kymppi-katton buppelipoika,Nilc on varsinainen paskanpuhuja.


   • Kotikate Jyväskylässä tekee jopa kahteen kertaan katon, kun ei ensimmäisellä kerralla onnistu.


   • Asentajat ammattitaitoisia ja asiallisia. Edustajat EI. Valehteli ja painosti . Ei muistanut puolen tunnin takaisia puheitaan, ei anna luotettavaa kuvaa firmasta. Uudet edustajat vaan kehiin ja entisille potkut. TYÖ OLI HYVÄÄ.


   • Mistä maallikko tietää että työ on hyvää, pitäisi olla ammattilainen tai käyttää
    omaa valvojaa. Peruskansalainen nykyään luulee tietävänsä, ja senkin on tv:stä
    jostain huvila- ja huussista ym. oppinut. Kokemuksesta tiedän että ko. firman
    rakenne ratkaisut eivät ole päivän valoa kärsineet useassa kohteessa satakunnan
    alueella. Varmasti osaavat tehdä laatua jos sitä joku osaa vaatia.


  • Ihmeen monta keskustelijaa jotka ovat nähneet kyseisen yrityksen sopimukset / toimintamallit? hmmm? oliskohan kyseisen firman pojjaat täällä puolustelemassa tyrimisiään? kekä ties kekä?

   • Laitappas sähköpostiosoitteesi, niin ainakin minä voin lähettää sulle kopion omasta tarjouksesta/työsopimuksesta, joissa näet Faktaa. Kai sulla juopolla on edes s-postiosoite, jollei niin laita jonkun työttömän kaverisiosoite.
    Itse en viitsi tänne suoraan sopimustani laittaa, mutta sinähän voit sen tänne sitten laittaa, jos vaikka saat siintä tyydytyksen, kun muijasikin lähti Kymppi -Katon asentajan matkaan :=)


   • Ei höpisijä kirjoitti:

    Laitappas sähköpostiosoitteesi, niin ainakin minä voin lähettää sulle kopion omasta tarjouksesta/työsopimuksesta, joissa näet Faktaa. Kai sulla juopolla on edes s-postiosoite, jollei niin laita jonkun työttömän kaverisiosoite.
    Itse en viitsi tänne suoraan sopimustani laittaa, mutta sinähän voit sen tänne sitten laittaa, jos vaikka saat siintä tyydytyksen, kun muijasikin lähti Kymppi -Katon asentajan matkaan :=)

    Aivan olet näköjään saman lohkon puupäitä. On surkeaa kun tälläiset huijari firmat kusettavat ja vanhan ajan ammatti ylpeydellä ei ole mitää merkitystä, HÄVETKÄÄ!!


  • Kymppikatton nettisivuilla ihmetyttää semmoinen pikkuseikka kun työturvallisuus !
   Kymmeniä asentajia kuvissa / videossa eikä yhdelläkään ole turvavaljaita ja turvaköyttä käkikellotyyppisissä megajyrkissä katoissa? sekö on sitä työntekijöistä välittämistä ja työsuojelua se??? hauska sinäänsä seurata näitä kilpailijoiden keskinäisiä kukkoiluja kuka tekee mitäkin ja miten ! niin tai näin mutta syyttä ei pidä ketään haukkua eikä dissata. TYÖTURVALLISUUDESTA KANNATTAA AINA PITÄÄ HUOLTA sillä noin jyrkiltä katoilta ei pudota kun kerran!

   • Kirjoitat täyttä asiaa. Ei olisi ollut iso vaiva käyttää turvavaljaita esittely videoita tehdessä, antaisi kuvan, että työntekijän turvallisuudesta pidetään huoli.
    Meidän paikkakunnalla Kymppi Katto tehnyt monta kattoa ja kuulon mukaan tekee tänäkin kesänä, mutta yhdelläkään työmaalla en ole nähnyt käytettävän valjaita!!! Toinen asia on tupakointi avatulla katolla ja se ei yksin koske tätä firmaa.


  • näyttää olevan äidin lesipojjat taas liikkeellä, kehuja sattaa.

  • Kymppikatto tekee aina ilman telineitä tai turvavaljaita. Suomalaisia ovat mutta nuorta porukkaa joilla osaaminen melko vähäistä. Hinta ko. firmalla aivan ylihintainen verrattuna mihin tahansa firmaan . Jos näette ko. firman töissä jossakin ja ilman telineitä kun ovat niin soittakaa työsuojelupiirin niin saadaan täma huijari pois alalta.

   • Priman ja Kattocentterin kanssa Kymppi katon hinta oli meidän kilpailutus kierroksella samalla tuhat luvulla, halvin 18050e ja kallein 18990e, eli kaipa nuo sitten oli kaikki ylihintaisia.
    Tuo ilman telineitä ja valjaita teko kyllä hirvitti, meilläkin oli lappeen reunalta maahan 7 ja puoli metriä ja nuoret perheelliset kaverit katolla ilman mitään putoamissuojaa. Kattocentterin työmaita en ole nähnyt, mutta Priman työmailla, matalemmissakin kohteissa on ollut telineet lappeilla ja päädyissä henkilönostin.


   • Kyllä, tuo pitää paikkaansa. Sillä firmalla ei ole mitään työturvallisuuteen liittyvää asiaa kunnossa. Tekevät miten tekevät katon hutiloiden ja pojat ilman mitään turvavälineitä, kannattaa ilmoittaa viranomaisille.


   • jal6 kirjoitti:

    Kyllä, tuo pitää paikkaansa. Sillä firmalla ei ole mitään työturvallisuuteen liittyvää asiaa kunnossa. Tekevät miten tekevät katon hutiloiden ja pojat ilman mitään turvavälineitä, kannattaa ilmoittaa viranomaisille.

    Taas sama kaveri vastailee eri nimimerkillä tässäkin keskustelussa,ip osoite paljastaa.
    Tuosta viranomaisille ilmoittamisesta, firma pyörinyt 7vuotta ja joka vuonna liikevaihto kasvaa hurjasti, jos jotain lainvastaista, toiminnassa olisi ei firma olisi enään pystyssä. Varmasti moni on heidäntyötavoista ilmoitellu, näin edustajakin kertoi ja tarkastajat monasti työmailla käyneet, mutta hommat jatkuu. Ota sinä yhteys viranomaisiin, jos asia noin kovin häiritsee.


   • nip/56 kirjoitti:

    Taas sama kaveri vastailee eri nimimerkillä tässäkin keskustelussa,ip osoite paljastaa.
    Tuosta viranomaisille ilmoittamisesta, firma pyörinyt 7vuotta ja joka vuonna liikevaihto kasvaa hurjasti, jos jotain lainvastaista, toiminnassa olisi ei firma olisi enään pystyssä. Varmasti moni on heidäntyötavoista ilmoitellu, näin edustajakin kertoi ja tarkastajat monasti työmailla käyneet, mutta hommat jatkuu. Ota sinä yhteys viranomaisiin, jos asia noin kovin häiritsee.

    puhut pötyä.KYMPPI KATTOJEN LIIKEVAIHTO ON LASKENUT HUIMASTI JA TULOS ROMAHTANUT.


  • Työsuojelulaki ihan määrittää kattotöihin valjaat ja turvaköydet, ei siihen sen enempää tarvitse selitellä. On suht edesvastuutonta pistää työntekijöitä katolle kiikkumaan ilman mitään turvavälineitä. Loivalla alle 1/3 katolla voi vielä liikuskella suht turvallisesti ilman turvavarusteita mutta nuo nettisivuilla olevat kuvat ja video on todella jyrkkiä kattoja! Vain edesvastuuton päästää ihmisiä tekemään tuollaisille katoille töitä ilman asianmukaisia putoamis-suojia. Tuollaisilta katoilta ei pudota kun kerran, toista kertaa ei sinne pystykkään enään kiipeemään.

   • itse asiassa valjaat ja köydet ei ole riittävät putoamissuojat kattotyömaalle siellä täytyy olla kiinteät putoamissuojat


   • gbkddnänd kirjoitti:

    itse asiassa valjaat ja köydet ei ole riittävät putoamissuojat kattotyömaalle siellä täytyy olla kiinteät putoamissuojat

    Miten he....tissä on mahdollista jonkun firman sitten vuodesta toiseen rikkoa lakia???? Jos laki muka jotain määrää, niin firmoissa, joissa sitä rikotaan, pysähtyy työt välittömästi.
    Mitä hyötyä jostain pilipali laista on, jos sitä ei ole pakko noudatta ja pakko ei ole, senhän jo noista esittely videoistakin näkee.
    Tämä minun kirjoitus ei koske yksin aloituksessa mainittua firmaa.


   • ranu aaltonen kirjoitti:

    Miten he....tissä on mahdollista jonkun firman sitten vuodesta toiseen rikkoa lakia???? Jos laki muka jotain määrää, niin firmoissa, joissa sitä rikotaan, pysähtyy työt välittömästi.
    Mitä hyötyä jostain pilipali laista on, jos sitä ei ole pakko noudatta ja pakko ei ole, senhän jo noista esittely videoistakin näkee.
    Tämä minun kirjoitus ei koske yksin aloituksessa mainittua firmaa.

    Laki on lukijan tulkinnan varassa. Pelkästään turvaköysiä ja valjaita voi käyttää jos "työn luonne" (kirjaimellisesti, ellen väärin muista) niin vaatii.
    Minkä laatuinen työ sitten vaatii mitäkin on - kuten kaikki työturvallisuuteen ym. liittyvät säädökset - täysin tulkitsijan oman moraalin varassa.
    Näitä lakeja kun harvoin kyseisen alojen ammattilaiset tekevät...

    Tämän jälkeen voidaan vielä keskustella siitä, osaavatko edes nämä ammattilaiset käyttää putoamissuojaimiaan (siis valjas köysi komboa).


  • Voihan sitä aina saivarrella herra gbkddnänd mutta harvemmin sitä omakotitaloissa aletaan kiinteitä putoamissuojia virittelemään, valjaat ja köydet riittää mainiosti. Jos jokainen laittaisi hintoihin kaikki laissa tarvittavat toimenpiteet ei kukaan yksityinen enää teettäisi mitään, telineiden virittely rinnetontille ja yksikerroksiseen loivaan kattoon on lähes turhuuden maksimointia mikäli on kunnon valjaat ja köydet päällä ! Tosin laki on aina laki ja sitähän pitäs noudattaa juuhh ! ( koskaan en ole ajanut ylinopeutta enkä kävellyt punaisia päin poika )

   • niin onko se sitten saivartelua todeta yksinkertainen asia? toi teidän vertaus ylinopeudesta ja punasista valo-opasteista ei sinäänsä ole oikein osuva, toki jos ajan 50kmh rajoitusalueella 150kmh ja ajan ihmisen yli ja näin aiheutan hänen kuolemansa on teon ragaistavuus todella samaa luokkaa. törkeästä työturvallisuuslain noudattamatta jättämisestä aiheutuvat vahiggot korvaa onneksi yrityksen vastuuhenkilöt sekä työnjohto omastapussista ei siis vakuutusyhtiön tai muiden vastaavien. sinäkö se olet pätevä henkilö päättämään että köydet ja valjaat riittävät mainiosti? onneksi meillä on kuitenkin esimerkiksi vakuutsyhtiöiden raportien perusteella laadittu työ turvallisuuslaki jota jokainen yrittäjä on velvoitettu noudattamaan. yrityksestä joka ei noudata työturvallisuuslakia on jokaisella työntekijällä irtisanoutua ilman karenssiaikaa.


   • gbkddnänd kirjoitti:

    niin onko se sitten saivartelua todeta yksinkertainen asia? toi teidän vertaus ylinopeudesta ja punasista valo-opasteista ei sinäänsä ole oikein osuva, toki jos ajan 50kmh rajoitusalueella 150kmh ja ajan ihmisen yli ja näin aiheutan hänen kuolemansa on teon ragaistavuus todella samaa luokkaa. törkeästä työturvallisuuslain noudattamatta jättämisestä aiheutuvat vahiggot korvaa onneksi yrityksen vastuuhenkilöt sekä työnjohto omastapussista ei siis vakuutusyhtiön tai muiden vastaavien. sinäkö se olet pätevä henkilö päättämään että köydet ja valjaat riittävät mainiosti? onneksi meillä on kuitenkin esimerkiksi vakuutsyhtiöiden raportien perusteella laadittu työ turvallisuuslaki jota jokainen yrittäjä on velvoitettu noudattamaan. yrityksestä joka ei noudata työturvallisuuslakia on jokaisella työntekijällä irtisanoutua ilman karenssiaikaa.

    Hei tuolla oli aiempi otsikko "puoli-ilmaset vesikourut" näyttäisi toimivan tuo kikka myös katto kymppeihin.


  • kuka hullu haluaa irtisanoutua ilman karenssiaikaa? pitää olla onnellinen jos remonttipuolella on ylipäätänsä töitä tänäpäivänä! 25% Suomalaisista remppakuukkeleista on nääs työttömänä ja ne hullut ottas töitä heti jos joku haluais erota vapaaehtoisesti! Työturvallisuudesta toki ei pidä tinkiä mutta rajansa kaikella.
   Satoja kattoja ollaan tehty valjailla ja köysillä eikä meistä kukaan ole pudonnut katolta ikinä. Tosin mehän ollaankin selvinpäin katolla ja kännikaloja varten tarvitaan niitä telineitä = voi sitten pitää niitä kaljoja siellä telineillä. Se mikä taas tulee tuohon peräänkuuluttamaasi lakiin niin kaikessa pitää pitää aina kohtuullisuus koska muuten noi vironpojat tekee ne loputkin hommat täällä Suomessa. Ne kaverit kun ei kunnioita mitään lakeja eikä työturvallisuusmääräyksiä ja se jos jokin näkyy niiden hinnoissa.

   • jos te nostatte itsenne lakien ja asetusten yläpuolelle niin onnea valitsemallanne tiellä. onneksi tollasille jotka nuorten poikien kustannuksella itselleen maallista mammonaa hankkii lyödään Pietarin portilla kouraan suora menolippu alakertaan.


  • En mä ole menossa minnekkään yläkertaan!
   Yläkertahan on tylsyyden perikuva ja ahdasmielisten unelmakoto!
   Mä meen mielummin alakertaan kun siellä saa bilettää ja tehdä syntiä!!!!!!
   ps: meillä on telkkari ja pesukoneessa pyörii se pirunsilmäkin.

  • hei, meillä on ikävämmät muistot kattotyöstä. Halusimme omaan kotiimme viimeisen päälle kattotyön, olimme ennestään tehneet kaikki kodin kunnostus työt ominvoimin.
   Pettymys oli suuri, kun valitsimme kympikaton. Heidän ajatusmaailma olikin aivan kummallinen, nopeasti kaikki piloon ja rahat pois.. Reklamoimme asiasta ja vastaus oli vähintäänkin törkeä,!! johtaja tuli paikan päälle ja oli erittäin ylimielinen, hänen mielestään pidimme turhaa narinaa. Lehterilaudat olivat 2 metrin pätkiä, naulan päät kurkistivat vintillä, piipun pellitys hirvittävä jne.. emme jaksaneet enempää enää, kun käymme jo lähellä 80 vuotta haluaisi jo uskoa Suomalaisiin ammattimiehiin.

   Rauha ja Uljas

   • --------------- kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    viimeksi se oli viinan takia pois potkittu


   • fjmmmj kirjoitti:

    viimeksi se oli viinan takia pois potkittu

    Se oli toisesta firmasta viinan takia ja Kymppi Katosta osaamattomuuden. Jostain isosta rakennus firmasta sai potkut, kun runkkasi naisten puhuhuoneen oventakana, Juoppo, ammattitaidoton runkkari.


   • ko.firman johtaja on ylimielinen,se kyllä pitää paikkansa.tunnen muutamankymmenen ihmistä jotka kaik on samaa mielt.


  • Kyllä ne pyhällä hengellä pysyy pystyssä . Lestaadiolaisia, hyveineen ja paheineen.

  • Meille teki kymppi-katto juuri katon ja olemme erittäin tyytyväisiä!Ripeät nuoret miehet tekivät kovin hommia ja infosivat meitä joka käänteessä.Olivat hienotunteisia ja aina siivosivat jälkensä.Työnjohtaja kävi tsekkaamassa useampaan kertaan.Työt ja tilatut osat ym.tapahtuivat/tulivat tismalleen aikataulun mukaan.Homma ohi nopeasti ja siististi.Lisäksi tietty upea katto!

   • Taitaapi olla firman oma lesupoika.


   • aika säälittävää lukea näitä palautteita, mihin on vanhan ajan ammattiylpeys hävinnyt??


   • viellä työssä kirjoitti:

    aika säälittävää lukea näitä palautteita, mihin on vanhan ajan ammattiylpeys hävinnyt??

    nimen omaan teetetään poikasilla työt joista eivät edes lakisääteistä palkkaa osaa pyytää missä ammattimiehet?


  • Kaverini oli kyseisessä firmassa töissä ja voin kertoa muutaman faktan. a) Firmassa kaikki työntekijät tekevät töitä ilman minkäänlaista urkakkapalkkaa, he saavat palkan tuntipalkkana ilman ylityölisiä ja, päivärahoja ei makseta!
   työturvallisuus??? ei tässä firmassa. pojat ovat katolla ilman mitään valjaita ja myös noin 8 metrin korkeudessa nojatikkailla. viikkotunnit kaverillani olivat noin 50-60 tuntia ilman minkäänlaista ylityökorvausta.. kyllä poikia kustaan silmään ja vähän joka paikkaan säälittää heidän puolesta mutta, kun työmarkkinat ovat tällä hetkellä mitä ovat niin minkäs teet????

   • Hei kuule terve tuloa oikeaan maailmaan. Juuri noinniitä palkkoja maksellaan. Ja josei kiinnosta niin ainahan voi vaihtaa firmaa. Ämmät tulee tänne huutelemaan. Ja turvallisuudesta. Eiköhän jokainen ammattimies pidä siitä itse huolen. Vai pitäisikö firman tulla vielä ilmapatjoja maahan levittelemään jos ämmät tippuu.


   • a s e t a j a kirjoitti:

    Hei kuule terve tuloa oikeaan maailmaan. Juuri noinniitä palkkoja maksellaan. Ja josei kiinnosta niin ainahan voi vaihtaa firmaa. Ämmät tulee tänne huutelemaan. Ja turvallisuudesta. Eiköhän jokainen ammattimies pidä siitä itse huolen. Vai pitäisikö firman tulla vielä ilmapatjoja maahan levittelemään jos ämmät tippuu.

    kyllä pitäisi


   • kaverisi unohti kertoa vielä yhden seikan, työmatkat ajetaan työajalla firman pakulla ja ilta ja vkl ajot myös. Mukava palkan lisä.


   • Näin se o kirjoitti:

    kaverisi unohti kertoa vielä yhden seikan, työmatkat ajetaan työajalla firman pakulla ja ilta ja vkl ajot myös. Mukava palkan lisä.

    mitä sä oot vetäny toihan on ihan selvä että ajetaan talon autolla talontyöajot toivottavasti saatte myös päivärahat niin kun pitää.


   • Näin se o kirjoitti:

    kaverisi unohti kertoa vielä yhden seikan, työmatkat ajetaan työajalla firman pakulla ja ilta ja vkl ajot myös. Mukava palkan lisä.

    Jaa et oikein pakulla jaksaisi viikonloputkin ajella en ainakaan vapaaehtoisesti. Firman pitää nimenomaan antaa kaikki turvallisuusvälineet työntekijöilleen muuten asia on työsuojelu rikos. kuntosalikortit ja nikotiinipurkat myös.


  • Hoh hoh, eilen Kymppi-Katon miehien piti vihdoin ja viimein tulla korjaamaan virheet . Mitään ei ole kuulunut, puhelimiin ei vastata. Onko kenelläkään neuvoja miten asian suhteen pitäisi toimia? Tammikuussa aloitettiin!! Nyt odotusaikaa on vietetty lähes puolivuotta, kannattaa todellakin miettiä kenet valitsee kattoremonttiin.

  • kymppi katon pojat eivät edes suorineet rakenteita vaan tekivät miten sattuu, ja työmiehet tulivat noin 7.30 ja lähtivät noin 15 joka päivä remppa kesti 3viikkoa (150 neliötä) ja nyt mulla on uusi mutta kiero katto. Otan jatkossa selvää tarkemmin ennen tulevien remonttien aloittamista, kehotan kaikkia muitakin tekemään samoin!

   • sähän kirjotiti jokaisesta kattofirmasta samanlailla. Taidat olla joku kateellinen läskimahapaska kotisohvalla kun ei kukaan tilaa sulta kattoja. nolouden huippu sanon minä


   • missä päin näin on käynyt..? montako asentajaa oli paikalla ja mitä peltiä laittoivat..?


   • p venyi sun jutuille kirjoitti:

    sähän kirjotiti jokaisesta kattofirmasta samanlailla. Taidat olla joku kateellinen läskimahapaska kotisohvalla kun ei kukaan tilaa sulta kattoja. nolouden huippu sanon minä

    Suurin osa kattofirmojen omistajista on kerran kesässä rukoilemassa syntejään anteeksi jossain pohjois-pohjamaalla.

    Mää kattelen sillä välin pornoo ja kalsarit on pesukoneessa. Naista pidän täysin tasa-arvoisena.......ja etenkin pieniä lapsia suojelen pahoilta sediltä.


   • Käykääs kurkkaamassa tän kaverin sama copy paste kirjotus Varma vesikaton sivuilta. Mitä hemmettiä nää kaverit saa näistä kun ne käy laittaa jokasella katto firman suomi24 keskustelupalstoilla samat sanat. http://keskustelu.suomi24.fi/node/11050791


  • Kundit käyvät aamulla varastolla/pläkkärillä hakemassa/tekemänsä tarvittavat kamat. Jos seiskalta aloittaa ja ysiltä käy kaffella (ihan lakisääteinen tauko), kymmeneltä viimeistään ollaan duunissa.

   Lisäksi, jos lähtevät kolmelta i.p., päivä on pulkassa (ihan lakisääteisesti) ja sitten lähdetään. Kyse ei liene velttoilusta. Kattolaiset dokumentoivat myös tekemisensä eli työaikaa kuluu siihenkin. Itselläni oli pariskunta, jolta sain päivittäin joka vaiheessa heidän itse ottamansa valokuvat.

   Olen todella tyytyväinen siistiin jälkeen ja vaikka sitten vähän pidempään kestikin. Mieluummin kaksi asiantuntijaa ja osaavaa ihmista katolla kuin kahdeksan ukkoa, jotka hutiloivat katon jotenkuten kasaan. Meillä oli lahoa puuta alla ja kaikki vaihdettiin ja työ oli huolellista.

   Muilla työmailla ei huideltu meidän remonttimme aikana, mitä erityisesti arvostin.

   Tsemppiä muidenkin kattoremppoihin - itse ole ylityytyväinen!

   • Taas näköjään joku maksettu asiakas, paskapuhetta!


   • Markku! Milloin maksat puuttuvat palkkamme??


  • Olemme tehneet alustavan sopimuksen katon teosta tämän firman kanssa n. 3 viikkoa sitten. Pari viikkoa sitten piti tulla mittamiehen käymään - ei ole näkynyt vaikka olemme soittaneet asiasta edustajalle varmaan 3 kertaa.
   Hanakasti haluaisivat tehdä katon vielä nyt syksyllä, mutta näyttää pahasti siltä etteivät ole puheiden mittaisia. Ja syyssateilla meillä ei kattoa tehdä!
   Myyntimiehet näköjään myyvät niin etteivät tekijät pysy perässä...

   • Kuulostaa hyvin tutulta, meille tullut ikinä kattoa heidän kauttaan.!


   • Myyntimiehet lupaavat kuuta taivaalta, olkaa tarkkana Kymppi-katon kanssa.!!
    Heillä on paljon ongelmia laadun yms.kanssa.


   • jar18 kirjoitti:

    Myyntimiehet lupaavat kuuta taivaalta, olkaa tarkkana Kymppi-katon kanssa.!!
    Heillä on paljon ongelmia laadun yms.kanssa.

    Taas sama katkera kaveri tilittää katkerana täyttä skeidaa.


   • Eerikki 0 kirjoitti:

    Taas sama katkera kaveri tilittää katkerana täyttä skeidaa.

    Tämä on taivaan totta Hyvä Eerikki O, olet näköjään talon miehiä kun et kestä totuuksia.


   • Kymppikaton aikataulut eivät pidä, lokakuun aikana on sovittu katto asennettavaksi, viimeistä viikkoa viedään eikä vieläkään useasta pyynnöstä huolimatta mitään tietoa! On kuulemma edelliset kohteet viivästyneet kun on SATANUT!


  • on hiukan surkeat kokemukset kymppi katoista.teetin heillä katon ja se vuotaa.vanha katto ei vuotanut :(
   myyjä lupasi kaupanteko tilaisuudessa vähän sitä sun tätä mutta ei ne toteutunu.esimerkiksi he ei käytä lain edellyttämiä telineitä eikä muitakaan turvalaitteita.ja tilaaja on vastuussa kun selvitin asian.onni onnettomuudessa että mitään ei sattunut.
   en pysty suosittelemaan muita kun en ole teettänyt aijemmin kattoja taloon.
   mutta kymppikattoa en voi suositella.

   • Meillä on samankaltainen kokemus !! Emme suosittele kenellekkään.


   • mara18 kirjoitti:

    Meillä on samankaltainen kokemus !! Emme suosittele kenellekkään.

    Miksi sinä yksi ja sama katkera kaveri kirjoitat moisia herjaavia kommentteja? Oletko saanut Kymppi- katosta lopputilin vaiko reputtanut työnhaussa sinne? Sulta yhdeltä ja samalta kaverilta tulee noita viestejä. Toivon, että joku ryhtyy toimenpiteisiin.


   • L-K Loppi kirjoitti:

    Miksi sinä yksi ja sama katkera kaveri kirjoitat moisia herjaavia kommentteja? Oletko saanut Kymppi- katosta lopputilin vaiko reputtanut työnhaussa sinne? Sulta yhdeltä ja samalta kaverilta tulee noita viestejä. Toivon, että joku ryhtyy toimenpiteisiin.

    Pääsenkö Kympille töihin? Olen ollut kesäisin Suviseuroilla.......


   • Olkaa tarkkana Kymppi-katon kanssa!! Ei kannata laittaa mihinkään nimeään alle


  • Primaa en suoittele kellekkään, luvataan paljon, mut siihen se jää. Piti tehdä kuin omaa, niinkuin ne mainoksissaankin lupaa. Ja myyjä oli tosi kiero kaveri!!!! Myöhemmin kerron lisää kun asiat selvii.

   • Se on oikia porsas tuo vähäkangas, kusettaapi vanhoja ihmisiä


   • mie vaan kirjoitti:

    Se on oikia porsas tuo vähäkangas, kusettaapi vanhoja ihmisiä

    Uskovaisilla kaikki on yhteistä ............


   • Rauhaa ja rahaa kirjoitti:

    Uskovaisilla kaikki on yhteistä ............

    Jopa vaimotkin....Kusettajia koko porukka


   • Sääli kirjoitti:

    Jopa vaimotkin....Kusettajia koko porukka

    Tämä on sitä kuuluisaa Koististen veli kaartia...Katsokaa elokuva, se kertoo kaiken!!


   • erkka3 kirjoitti:

    Tämä on sitä kuuluisaa Koististen veli kaartia...Katsokaa elokuva, se kertoo kaiken!!

    Ryppyreikään pitteis laittoo!


   • Se oikia p…..puhuja,porin edustaja


  • toki veli hyvä otamme sinut töihin. palkka voimme maksaa 10e/h ateriakorvausta emme maksa emmekä ylityökorvauksia. jos joku muuten epäilee tätä palkaa niin hakekaa töihin kymppi-katolle ei varmaan irtoo yli 12e

   • Ota huomioon ,myös asentajien vapaa autoetu polttoaineineen, vaikkakin kyseessä pakettiauto, mutta uusia pelejä ovat, joilla asentajat ajavat omatkin ajonsa ja tuskin maksavat veroja tuosta, joten helvetin hyvä tuntipalkka on.


   • kateellinen mölli kirjoitti:

    Ota huomioon ,myös asentajien vapaa autoetu polttoaineineen, vaikkakin kyseessä pakettiauto, mutta uusia pelejä ovat, joilla asentajat ajavat omatkin ajonsa ja tuskin maksavat veroja tuosta, joten helvetin hyvä tuntipalkka on.

    Saanko valjaat ja köyden myös työsuhde-eduksi? Saanko kuinka arvostusta meidän omassa aatemaailmassa?


   • Herneet nenään kirjoitti:

    Saanko valjaat ja köyden myös työsuhde-eduksi? Saanko kuinka arvostusta meidän omassa aatemaailmassa?

    en osaa käyttää tätä palvelua mut kirjotan tähän.. Olen siis entinen 10kattojen pitkän työsuhteen tehny asentaja ja suurinpiirtein kaikki ylhäällä mainittu on totta, työturva rikkeet, asiakkaan manipulointi ja monet muut. Totta on myös se et oli firman bensat ja autot kulkemisiin millä vedettiin laittoman suuria kuormia..ja toki sai ne turvavaljaat yhtiön puolesta mutta ne olikin yhtiön "pomon" puolesta TYÖNESTO VALJAAT ja ne kuulu hänen mukaan takakontin koristeeksi. No myytyjen kattojen kuittauksiakin hallusta löytyy ja katoksi myytiin rannila, asennettiin planja tai jaakko tuote mitkä on halvempia ja ohkasempia peltejä. Tuo mikä samasta ip:st kirjottelee on luultavasti "pomo" itse, pomon kaikkitietävä poika tai joku myyjistä! Olis niin paljo kerrottavaa mut sormet puutuu!:)


   • asentaja v.-05 lopettanu kirjoitti:

    en osaa käyttää tätä palvelua mut kirjotan tähän.. Olen siis entinen 10kattojen pitkän työsuhteen tehny asentaja ja suurinpiirtein kaikki ylhäällä mainittu on totta, työturva rikkeet, asiakkaan manipulointi ja monet muut. Totta on myös se et oli firman bensat ja autot kulkemisiin millä vedettiin laittoman suuria kuormia..ja toki sai ne turvavaljaat yhtiön puolesta mutta ne olikin yhtiön "pomon" puolesta TYÖNESTO VALJAAT ja ne kuulu hänen mukaan takakontin koristeeksi. No myytyjen kattojen kuittauksiakin hallusta löytyy ja katoksi myytiin rannila, asennettiin planja tai jaakko tuote mitkä on halvempia ja ohkasempia peltejä. Tuo mikä samasta ip:st kirjottelee on luultavasti "pomo" itse, pomon kaikkitietävä poika tai joku myyjistä! Olis niin paljo kerrottavaa mut sormet puutuu!:)

    Olet aika äijä, 2005 vuonna lopettanut firmassa joka on perustettukkin vasta 2007? Eli olet todellinen edelläkävijä, heh.


   • asentaja v.-05 lopettanu kirjoitti:

    en osaa käyttää tätä palvelua mut kirjotan tähän.. Olen siis entinen 10kattojen pitkän työsuhteen tehny asentaja ja suurinpiirtein kaikki ylhäällä mainittu on totta, työturva rikkeet, asiakkaan manipulointi ja monet muut. Totta on myös se et oli firman bensat ja autot kulkemisiin millä vedettiin laittoman suuria kuormia..ja toki sai ne turvavaljaat yhtiön puolesta mutta ne olikin yhtiön "pomon" puolesta TYÖNESTO VALJAAT ja ne kuulu hänen mukaan takakontin koristeeksi. No myytyjen kattojen kuittauksiakin hallusta löytyy ja katoksi myytiin rannila, asennettiin planja tai jaakko tuote mitkä on halvempia ja ohkasempia peltejä. Tuo mikä samasta ip:st kirjottelee on luultavasti "pomo" itse, pomon kaikkitietävä poika tai joku myyjistä! Olis niin paljo kerrottavaa mut sormet puutuu!:)

    Pyysin katosta tarjousta kyseisestä firmasta ja kotikäynnillä tehtiin tarjous suoraan tilauskaavakkeeseen, johon pyydettiin allekirjoitusta.
    Täyttä huijausta koko tilaus/kotikäyntitilanne, varokaa kyseistä yritystä.


   • ei nimeä papereihin kirjoitti:

    Pyysin katosta tarjousta kyseisestä firmasta ja kotikäynnillä tehtiin tarjous suoraan tilauskaavakkeeseen, johon pyydettiin allekirjoitusta.
    Täyttä huijausta koko tilaus/kotikäyntitilanne, varokaa kyseistä yritystä.

    Minullekin tehtiin niin, Koistinen oli meilä.Väkipakoin halusi nimen paperiin,ihmeellinen mies...


   • jarmo112 kirjoitti:

    Minullekin tehtiin niin, Koistinen oli meilä.Väkipakoin halusi nimen paperiin,ihmeellinen mies...

    Aivan,nyt yhdistinkin. Se on samaa porukkaa Euran Daltonien kanssa,kannattaa kiertää..


  • jos mulle maksettas 12e tunti nii aika hitaasti tekisin sitä kattoo enkä todellakkaan sykkis siel,.nii ja joka tunti 20minuutin tauko

  • ei peltisepänä rikastu millään eikä se ole mitään kevyintä hommaa lämpimimpien kelien aikaa musta pelti polttelee käsissä. ottakaa huomioon jotta jossain vaiheessa on tehtävä myös juuren osat listat yms hallilla niin ei aina kerkee olla työmaalla sitä kaheksaa tuntia. turvatuotteen on kyllä jokaisen asentajan oma valinta oli mikä tahaansa firma kyseessä

  • Olkaa varovaisia näitten remontteja tekevien yritysten kanssa. Miettikää miksi he käyvät ovelta ovelle myymässä?

   Hyvän rakennusliikkeen ei tarvii kierrellä, hyvin tehty työ on paras mainos!

  • Mainostaa kotimaista. Paikalliset pojat tulee laivan kanssa tallinnasta. Katossa reikä eikä, eiku mitä vittua. Lessuja kaikki.

  • Sikaflexi poikia kaikki. Kittiä lyödään tuubi tolkulla piipunpelteihin ja läpivienteihin. Oikealle peltikatolle ei moiset tuotteet kuulu. Kyllä kymppi-katon POJAT osaa noita tiilikatto ja jäljitelmä peltejä laittaa. Ei ne mitään oikeita peltiseppiä ole. Hieman pojillla kusinoussut päähän ku osaavat kattotiilet levittää katolle, peltisepistä tietoakaan. Jokainen tavallaa.

  • Kattocenterin frankkari kurki ky tekee hommia pelkillä hanskoilla

  • Uudenmaan peltityö teki meille täydellisen katto rempan! Nuoret SUOMALAISET miehet teki hienoa jälkeä eikä mistään tarvinnut reklamoida, pihat oli puhtaana ja lepposta porukkaa 5/5

  • Kohtuu nolosti paistaa mainostus läpi Uudenmaan peltityön myyjän retku

  • Ottaiskohan kymppikatto mut töihi ? Oon entine kattocenteri frankkari ja jäi pelkät hanskat. Oli toimistoki keskustas mut se on tyhjä ny. Muija sano et kannattaa ostaa sadal tonnil puutarhatonttui? Onks jollai käryy onk se iha paskapuhet?

  • Kurki myi 30 kattoo viikos kuulemma... Peris faija firma, ja rahaa oli, sit käytii hakee muijal tonttui hämeenlinnast. Ei jääny mittä... Oli kattocentrumil komiat näyttely tilat turus, nii ne oli sen 5 viikkoo.. Sit lappu luukul ja ainut mitä jäi toimistoo oli keppana tölkki. Ei näihin huijareihin kannat luottaa...

  • Täällä Pohjanmaalla ainakin kymppikatolla oli kaikista kallein tarjous

  • Kaikki asentajat ovat suomalaisia ammattilaisia. Kaikille asentajille on omat valjaat ostettu, mutta niiden käyttö on henkilöstä itsestään kiinni. Valitettavaa miten tietämättömät arvostelevat kyseistä firmaa ilman todellista tietoa. Asiakastyytyväisyys otetaan tosissaan! Emme halua kenellekään jäävän huonoa makua. Totta on ettemme ole halvin, miksi olisimme? Ei ole halpaa työllistää suomalaisia ammattilaisia. Ja kyllä, käymme ovelta ovelle kauppaamassa/esittelemässä tuotteitamme. Ja kuka ihme sanoi ettei liima massat kuulu peltikattoon? Sitä käyttävät kaikki kattofirmat laadun varmistamiseksi vaikka sitä ei aina edes tarvittaisi. Eli maksimoimme asiakastyytyväisyyden.! Rakentavaa palautetta saa ja pitää antaa!!

   • Ei ole halpaa työllistää suomalaisia ammattilaisia..??!! Mitä v..tua!! Ammattilaisia..?? 30% asentajista voi luokitella ammattilaisiksi.. Palkkaus 9-14€/h.. Eli kyllä se vaan halpaa firmalle on..


  • Meillä olivat 2013 tekemässä mamman talon kattoa. Jiirejä2 ja neliöitä 150m2 luokkaa.Pienipalkkainen mamma kävi pankissa ja otti 30 tonnin kattoremonttilainan. Käsitykseni on että remontti maksoi muutamaa tonnia vaille tämän. Pelti ei ollut mitään ihmeellistä. Ovh 7,90. Olen itse käyttänyt varaston katossa samaa.

   Tuota työn hintaa en voi käsittää.Mamman talon räystäät olisi samalla pitänyt pidentää,päätylaudottaa ja laittaa aluslaudoitukset/rännit/kourut samalla. Piippua olisi pitänyt korottaa. Saivat ne nyt siihen pokattua pellit ja hatun.Hinta oli siis pelkästä raakapellityksestä.Pelti itsellään on ihan siisti,uusi kun on, mutta katto näyttää viieistelyjen puutteessa keskeneräiseltä. Kyseisellä hinnalla olisi saanut työn teetettyä loppuun ihan siististikkin tunti-timpureilla ja olisi tullut halvemmaksikin.
   Mutta mitäs teet. Mamma on "tyytyväinen" eikä halua valittaa asiasta. Maksaa nyt onnellisena pankkilainaansa. Omapahan on talonsa. Meillä ei voida edes puhua asiasta ilman sotatilaa. Lapsia vituttaa ja äitiä hävettää.
   Minusta äitiä kusetettiin ja paljon.

   Jonkun verran on tullut kokemusta siitä mitä remonteista kannattaa maksaa. Perheemme niittäin sijoittaa vuokramarkkinoille meneviin pienkiinteistöihin. Pientalojen katoista alle 100m2 en ole maksanut viimeistely laudoituksineen toistaiseksi yli kuuttatonnia. Tällähetkellä ollaan teetetty 3kpl kattoja. Yleensä sinkityt siistit ja valmiiksi pinnoitusta varten pestyt pellit tulevat käytettynä jostain käyttämäni urakoitsijan kautta. Niistä maksetaan siis työ ja pinnoitus.Tällä systeemillä minä saan uudenveroisen katon edullisesti ja pieni perheyritys työstään kunnollisen palkan.

   Kehoitan suosimaan hyvämaineisia pienyrittäjiä.
   Kyselkää niitä kokemuksia ja suosituksia.

  • Kymppi-Katto teki rempan tänä kesänä. Kaikki uusiksi otsalautoja myöden. Värkit huippua, asentajat Suomalaisia ja homma pelasi. Kolme tarjousta otin ja Kymppi-Katto ylivoimaisesti halvin.
   Lasku tuli parinviikon päästä kun homma oli tehty.

   Työn jälki huippuluokkaa!!

  • Pelkkä ylihintainen mummojen kusetus firma...ja asentajat amatöörejä 20v , palkkaa maksetaan 10€ 1-2v olet ollut hommissa ja saanut hiukan ammattitaitoa heti ku pyydät pikkuisen lisää liksaa ni lentää ulos ja uusi amatööri tilallle

  • Päädyimme Hämeen kattofirmaan. Nopea ja hyvä, halvempikin.

  • ainakin kymppikatto teki hyvin.

  • Meille ainakin tekivät huonosti ja hinta oli törkeä.

  • No jos oikeasti haluaa hyvän katon, niin ehkäpä kannattaa välttää yrityksiä, joissa on myyjiä, edustajia ja alle 30 v. "asentajia", ne kun tuskin ovat noita raudanlujia ammattimiehiä, vaan saattavat tehdä ihan mitä sattuu, kun ei ole ammattitaitoa, kykyä ja ymmärrystä.

   Varmaan jokaisesta kaupungista löytyy ihan oikeita peltisepänliikkeitä, joissa työskentelee peltiseppiä ja jos tarvetta kattoremontille on, niin typerintä ikinä on teettää semmoinen ilman kilpailutusta ja sillä perusteella, että joku yritys tulee kotiovelle tekemään ilmaisen kartoituksen ja myy siinä samalla kattoremontin.

   Kyseinen "kunto tarkastaja" ei välttämättä ole tehnyt eläessään ensimmäistäkään kattoa ja käsitykset siitä mikä on virheellistä tai mistä syystä joku esim. vesivuoto johtuu, voi olla hyvinkin oikean ammattilaisen kyseenalaistettavissa.

   En oikein ymmärrä sitäkään, miksi remontteja tekevän yrityksen tarvii kierrellä ovelta ovelle niitä remontteja myymässä, kun pääsääntöisesti ihmiset yleensä tietävät itse parhaiten omien remonttiensa tarpeesta ja jos joku tulee sitä remonttia ovelle kaupittelemaan, ei siltä ainakaan missään nimessä halvimmalla sitä remonttia saa, kulujahan siitä ihmisten kotirauhaa häiritsevästä kauppamiehestäkin syntyy.

   En tiedä mikä noita suviseuralaisia tällä rakennusalalla oikein viehättää, mutta onhan se vähän hassua, että joissain firmoissa nuo "asentajat" painavat urakalla aamu seiskasta ilta seiskaan ja keskituntiansio ei silti nouse yli viidentoista euron ja tuo viisitoista euroa on hyvin kaukana ammattimiehen perus tunti palkasta.

   En siis tiedä Kymppi katosta, mutta näin yleisesti kun näitä ovelta ovelle kauppiaita on alkanut tänä suvena ilmestymään oikein huolella.

  • Itse taas ihmettelen koko kilpailutusta. Saat ammattimiesten tarjouksen rinnalle näiden amatöörien hintoja ja koko kilpailutus on harhaanjohtavaa tämän jälkeen.

   Jos teet katon kunnolla se kestää vähintään 50v. Mitä vitun väliä sillä on vaikka se maksaisi puolet enemmän kuin amatöörien tekemänä? Jaat hinnan 50 vuodelle niin tiedät paljonko huoleton elämä maksaa.

   Toinen vaihtoehto on tinkiä budjetista, vinkua palstoilla kun takuut ei toimi ja odotella kunnon vesivahinkoa, mitä vakuutuskaan ei kata. Kätevää..

   • Nii että nimi heti paperiin vaan kun suviseuramies tulee oven taakse, hinnasta viis ja sit katellaan kun kakskytkesäset asentajat tekee sutta ja sekundaa ammattimiehinä esiintyen?


  • Ei vaan tutkitaan läpi pitkään alalla toimineet peltisepänliikkeet, selvitetään ketä työn toteuttaa, soitetaan läpi pari referenssikohdetta ja tehdään sopimus jos asiat on kunnossa. Ei tähän tarvita suviseuroja vaan raha riittää saamaan laatua. Perseaukisten kannattaa asua vuokralla.

  • Kymppi-katto mainostaa omiasentajia,mut kun kysyin 20-vuotiailta pojilta oletteko kymppi-katon omiasentajia ni vastaus et ei toiminimi asentajia.tehdään urakkapalkkalla.josta ei jää mitään käteen.

   • Kymppi katto myyjä painostaa mitä teen!


   • Niin painosti meilläkin. Toi vielä työnjohtajan painostamaan!


  • Täällä Etelä-Pohjanmaalla ovat ainakin tehneet hyvää jälkeä.

  • Omakotitalomme on suhteellisen suuri ja kattopinta-alaa on n. 400 neliötä. Vanha saumakatto oli tullut tiensä päähän ja ajattelimme sisäremontin turvaksi uusia myös aluskatteettoman vesikaton sekä osan talon puuverhoilusta. Päädyimme ostamaan työn ja materiaalin Raisiossa majaansa pitävältä yritykseltä, jonka nettisivut antoivat Varman kuvan työn toteutuksesta. En myöskään löytänyt netistä huonoja kokemuksia firmasta. Erityisesti teki vaikutuksen yrityksen 6 päiväinen viikko sekä suomalaisen työntekijät (ei aliurakoitsijoita) Joka tapauksessa sopimus tehtiin urakkana ja vaikka oli kallis niin ajattelimme asiaa pitkäaikaisena sijoituksena. Työn piti alkaa syyskuun alussa ja todellisuudessa työ alkoi vasta kuukautta myöhemmin ja osa syynä on varmasti ollut sateinen kesä (niin ainakin luulimme). Työnkestoksi ilmoitettiin 3 viikkoa, johon arvioimme tehdyn muutoksen tuovan 1 viikon lisää aikaa.

   Työt alkoivat ja ihmettelimme heti alussa, että kaksi asentajaa viihtyivät työmaalla keskimäärin 2-3 tuntia päivässä ja koska ajoivat tänne 100 km:n päähän niin asia tuntui perin oudolta. Tätä jatkui kaksi viikkoa, jonka jälkeen kyllästyimme, vaikka kyseessä olikin urakka. Joten reklamoimme johdolle (=asennuspäällikkö ja tj). Tässä vaiheessa näytti jo että johto (varsinkin asennuspäällikkö) ei nähnyt näissä työpäivissä mitään outoa vaikka meille väitettiin ettei ole mitään toista työmaata. Syyksi ehdotettiin myös sateista säätä vaikka nämä lyhyet päivät olivat usein myös poutapäiviä. Joka tapauksessa ennen asennuspäällikön paikalle tuloa 4 työntekijää tekivät muutaman pitkän t yöpäivän. Tosin vanhat pellit oli huiskittu pitkin pihamaita ja talon seinille (näistä olemassa valokuvia ja tiilet naarmuuntuivat) niin ettemme päässeet kunnolla koiriemme kanssa ovesta ulos. Syyksi paljastui ilmeisesti tietokatkos siitä että roskien poisvienti ei kuuluisi yritykselle (eli kannattaa aina sisällyttää siivous sopimukseen). No nettisivuilla luvattu roskalava osoittautui firman kevytperävaunuksi, josta peltikatto naulat ja pellin palaset iloisesti pomppivat kyläteille ihmisten iloksi. Ihmettelin myös, ettei kyseinen firma käyttänyt niitä sateisia hetkiä työmaan siivoukseen (koska oli aivan ruokoton välillä).

   Seuraavaksi tuli lasku, jossa väitettiin yli 50 % urakasta tehdyksi. No Asennuspäällikön (vastaa laskutuksesta) mukaan lyhyen etulappeen (n. 100 m2) peltien asennus vastasi 75 % urakasta. No jätin laskun mappiin ö odottamaan omaa arviotani vaaditun prosenttiosuuden täyttymistä.

   Firman kanssa on koko ajan takuttu myös työn laadun suhteen eli vesikouruissa sekä katteella pyöri koko ajan roskia sekä nauloja ja ruuveja naarmuttaen pintoja sekä mahdollisesti osan juostessa iloisesti sadevesijärjestelmää tukkimaan (tosin osa rännisyöksyistä lorotti kaivon viereen, joten näistä vain perustukset kärsivät). Samoin kaikkiin reklamaatioihin suhtauduttiin hyvin leikkisästi kuten puuosien vaalean alusmaalin hohkaaminen tummasta pintamaalista kuitattiin firman toimitusjohtajan kommenttina: " näyttää ihan hyvältä jos katsotaan kauempaa. Ei näitä pidä aivan talon vierestä katsella." Samoin seinätikkaiden kaaren asennus katolle tuntui aivan ylitsepääsemättömälle, samoin kuin se, että asennetuista laudoista olisi kaikki näkyvät kantit tulleet maalattua.

   Urakan lähestyessä loppua, on työmiehillä ilmeisesti työkalut jääneet toisille työmaille, koska lainailevat meidän tikkaita ym.

   Nyt ollaan rempassa viime metreillä (6 viikko menossa) ja me ollaan tosi väsyneitä, koska tämä firma ei välitä asiakkaistaan yhtään mitään vaikka kerroimme toimitusjohtajalle, että olemme hyvin pettyneitä kokemukseen vrt. heidän firmansa palvelulupauksiin ja työhön. Tj. vielä yritti painaa meidän tyytymättömyyden syytä väkisin tiettyyn kategoriaan eli mahtaako heidän ns. tyytyväiset asiakkaat olla lainkaan tyytyväisiä kuten nettisivuilla kerrotaan.

   Aika vaikea on uskoa, että sutta tulisi vain meidän työmaalla, koska kyllä asentajat tuppaavat tekemään suhteellisen varmaa laatua (oli se sitten sutta tai hyvää).
   Samoin kattoon kuuluu toimitusjohtajan mukaan erinäinen määrä mutkia ja vinoja räystäitä. Tj:n mukaan tärkeintä onkin vesikaton toteuttaminen oikealla rakenteella eikä visuaaliset seikat.

   Joka tapauksessa jos oma osaaminen ei riitä niin pitää olla oma alan ammattilainen työnteettäjän puolella ja meilläkin ennen työn luovutusta ja viimeisen erän maksua käytetään oma rakennus alan ammattilainen katsomassa työn jälkeä ja luettoloimassa puutteet.

   Yllättävää kyllä, firman myyntimies oli ainoa, joka tajusi meidän tyytymättömyyden syyt ja sen, että voisivat ottaa palautteestamme kaiken hyödyn irti jotta huonot kokemukset muiden kanssa vältettäisiin. Mutta henkilökohtaisesti uskot, että firma ei käytä tätä toimintansa muuttamiseen.

  • Kokemuksia kaivataan Kymppikaton työnjäljestä täällä Kurikan suunnalla.

   • En tiedä työnjäljestä -- mutta erhdyin hakemaan myyntiedustajaksi ,, kun hakevat niitä ympäri Suomea ,, Myös Tiimi-Ikkunat kuuluu tähän samaan ,, joten niitä olisi pitänyt myös myydä.

    Toimitusjohtaja oli niin ylimielinen ja tympeä -että melkein lähdin työhaastattelusta kesken pois.
    Kuuntelin puolituntia yksinpuhelua --- omakehua - ja muiden haukkumista

    Jos asenne on asiakaspalvelussa samaa niin ei voi kuin ihmetellä

    Onneksi en tullut valituksi ,, eikä kukaan muukaan- Hakee ympäri maata myyjiä kokoajan
    ja kaikki myyjät tienaa 3000-- 6000euroa kuussa ,, parhaimmat 10 000

    justjoo uskokon joku jos haluaa,,


  • Voi hyvät ihmiset jos tietäisitte totuuden kymppi katosta. Tottakai sielläkin osa asentajista on ammattitaitoisia,joiden tekemät katot onnistuu mutta kehoittaisin kuitenkin välttämään kyseistä yritystä. Rahat pois roistoilta huijareiden taskuun...

  • Kymppi-katon hinnat 2kertaiset, muihin verrattuna.

  • En suosittele missään tapauksessa. Oma remontti kesti 3 kuukautta enkä ole mitenkään tyytyväinen lopputulokseen. Vältytte suurelta stressiltä ja painajaiselta kun ette käytä kymppikaton palveluksia.

  • Käyttävät usein eri peltiä, kuin myyntipuheissa luvataan!

  • Ostin Kymppikatolta kattourakan maaliskuussa. Muutama muukin yritys oli tarjonnut viime vuonna muttei ajankohta ollut oikea. Sopimus oli fiksu ja jäi myyjän puheista hyvä käsitys firmasta..

   Voi minua onnetonta.. meillä on kattoremonttia tehty jo päälle 4viikkoa. Aluskatteella sentään katto on mutta kumminkin..kun aloittivat työn niin uusia peltejä ei vielä ollut pihassa ,sanoivat että kohta kohta.. kun asentajat saivat tehtyä aluskatteelle katon niin oli aikaa kulunut 9 arkipäivää (140m2)

   Kysyin asentajilta miksi tekevät niin rauhallisella tahdilla niin syynä tuntipalkkaus ja naureskelivat. Ja urakan piti valmistua viikossa.

   Mutta takaisin asiaan . Tosiaan pellit tulivat 2 viikon kohdalla mutta asennusta ei näy. Olen soittanut päälliköille ,johtajalle millelie.

   Myyjä sentään pahoitteli, ja kun sain hänet lopulta kiinni niin oli irtisanonut itsensä sen takia ettei heillä oikeasti hommat toimi.. kuulemma 20 työntekijää lähtenyt puolen vuoden sisällä?!?!?!

   Juhannukseksi luvattiin että varmasti pellit saisi paikalleen ..mutta huomenna juhannus joten menee kuulemma heinäkuulle kiireiden takia?

   En suosittele ,en arvosta. Toimitusjohtaja heillä on todella,todella äkäinen.

   Veikkaan että firmalla on lappu luukulla tuolla tyylillä jo ennen joulua.

   Joten ihmiset hyvät ,välttäkää .
   Välttäkää kyseistä firmaa!!

   - Eeva
   Pohjanmaa

  • Perin syntisiä olette, jos katto remontin jäljiltä alkaa vuotamaan. Tämä on Herran rangaistus teille siitä.

   • Kaikki on lopulta Korkeeman kädessä. Siihen eivät valvojat ja tarkastajat juuri pysty vaikuttamaan, jos katto alkaa omia aikojaan vuotamaan.


  • Varokaa kyseistä firmaa. Meille pakko ostatetuttiin, agressiivinen myyjä. Tuli myös työnjohtaja huutamaan kun peruin kaupat.

  • Meille ainakin tekivät viime vuonna kattoremontin hyvin.

  • Meidänkin kadulla tekevät kahteen omakotitaloon kattoa.

   • Paskaa tekevät!


  • Välttäkää ko paskalafkaa kuin syöpää, älkää pyytäkö edes tarjousta. Minulta huijattiin monta tonnia, voidaan sanoa 5-12. Vituttaa suunnattomasti maksaa muovipellistä sama kuin aidosta konesaumakatosta. Työn jälki luokkaa ammatikoulu, ei siinä mitään jos hintakin olisi sen mukainen. Voivoi kun olisin itsekkin muistanut/tajunnut perua koko paskan, oli kalenterissakin ylhäällä. En tiedä millä nämä lahkolaiset saisi kuriin, oikeusteitse lienee turha hakea ratkaisua.

   Älkääkä hyvät ihmiset lähtekö noihin firmojen tyrkyttämiin rahoituksiin mukaan, järkyttävät korot. Itselläni 20te kauppasumma (tajuan sentään hävetä vaikka tyhmä olenkin) johon olisi minimierää maksaessa tullut 8te korot päälle. Maksuaikaa muistaakseni 6-8 vuotta. Tuolla koron hinnalla olisin saanut jo teetettyä remontin paremmalla jäljellä, joten olisin heittänyt 20te kankkulan kaivoon.

   Perukaa kaupat jos vielä kerkeätte!!! Ja kilpailuttakaa firmat, kaikista parashan olisi tietysti ottaa joku paikallinen timpuriporukka, tekevät kohtuu hintaan ja heillä on yleensä jonkinlaista ammattiylpeyttäkin, eivät kehtaa jättää paskaa jälkeä asiakkaalle.

   VT220

  • Samaa peltiä on konesauma, lukkosauma ja tiilijäljitelmäprofiilit. 0,5 tai 0,6 sinkitty pelti ja tehdasmaali päällä.
   PVC-muovipintoja ei ole myyty kai 15-vuoteen?

   • Meille tehtiin alkukestästä Raumalla remontti eikä moitteen sanaa. Kirjoitamme arvostelun ihan vapaasta tahdostamme, koska hyvää työtä pitää mielestäni kehua.

    Pelti ei ollut muovipintaista. Mattapuralia ainakin meille laitettiin eikä kyseisen firman valikoimasta edes löytynyt muuta, kun selvitin edustajalta tätä. Googlettelin myöskin asiaa ja totesin että eipä katolle taida muuta tänäpäivänä olla järkeä edes laittaakkaan kun noissa "vastaavissa" maaleissa puolta huonommat takuut.

    Meillä oli 4 tarjousta. Hinta oli melkein sama kaikissa tarjouksissa. Halvin tämä ei ollut mutta ei ollut kalleinkaan. Vanhassa työssäni olen sen oppinut, että halvin on harvoin paras. Hintaan vaikutti varmasti myös se, että sisältö oli kattavin ja tuntui meille luotettavimmalta. Meillä oli paikalliset kaverit raumalta hommissa, joka oli meille myös yksi ratkaiseva tekijä urakoitsijan valinnassa. Keittelin kahvia ja tarjosin ruuat päivittäin niin pääsi samalla vähän tutustumaan asentajiin. Olivat todella mukavia ja ahkeria. Työn jälki 10+ ja pihat käytiin magneettiharavan kanssa läpi. Laskun maksoimme kerralla, koska emme halunneet rahoitusta. Lasku tuli n. 2vk siitä kun työ oli valmistunut. Edustaja kävi myös useamman kerran työmaalla katsomassa, ja lopuksi kun työ oli valmis vielä selvitti oltiinko tyytyväisiä. Kivahan sitä kehuja oli antaa.

    En tiedä onko toiminta sitten kovin erilaista eripuolilla suomea. Täällä ainakin tuntui toimivan. Saimme ystävättäreltämme suosituksen pyytää tarjousta. Nyt olemme jo kahdelle tuttavallemmekin suositelleet.


  • 👍🏻

  • Siitä se nimikin tulee. Tarjouksissa saattaa olla se 10tuhatta euroa ylimääräistä. Tarvittaessa poljetaan hintaa jos asiakas kilpailuttaa. Jos et ole kuluttajana hereillä niin tämä pulju osaa niistää ja reilusti!!!

  • Teetätettiin vesiränni remppa ja nyt on reklamoitu heinäkuun alusta lähtien , kun vesi tulee otsalaudotuksen ja rännin välistä. Suosittelivat tippalistaa ja se olis pitänyt maksaa. Kateltiin vähän eri tehtaiden kuvia ja huomatiin että rännin kannattimet on erilaiset. Pitää saada toimivat rännit ja jos eivät korjaa korjautetaan toisella firmalla aj Katto _Kymppi joutuu maksamaan. Ns asennuspäällikkö kävi ja osasi heti sanoa mikä vikana seisonmalla maantasalla. Tippapelttin mietti että paksuus sellaiset 1 tai 1, 5 ja 1 mm riittää. Tosi taitava henkilö kun osaa sanoa maantasalta katonrajassa olevan millin raon ja erottaa sen 1, 5 mm raosta. Uskoo ken tahtoo

   • vittu oot dorka


  • Ostakee varmavesikatto!!! tietää mitä saa, PASKAA

  • Kymppi Katon tietokoneohjelma laski kattoremppani hinnaksi runsaat 20 000 €. Lopulta hinnaksi saatiin 15 500 €.
   Vanha tuttu urakoitsija tekee rempan kolmisen tonnia halvemmalla. Pari muutakin tarjoajaa oli.

  • Taloomme tehtiin kattoremontti muutama viikko sitten, ja kyllä, "HELPPO KATTOREMONTTI" voi olla totta. Aikataulu ja sovitut asiat pitivät, nuoret ammattimiehen olivat ahkeria , tehokkaita ja kohteliaita. Kiitos heille. Täällä Karkkilassa on tyytyväinen perhe. Hyvää kevättä kaikille Kymppi- Katon porukoille.

  • Kymppi katto vielä varastaa pienyrityksen slokanin "Kerralla ja kunnolla" aika noloa toimintaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Huhhuh, mitä törsäystä! Näin Kim Kardashian ja Kanye West tuhlaavat rahojaan!
  • Stefan Therman avautuu onnestaan Sofia Belórfin kanssa: ”Olen päässyt pois vuosien huonosta suhteesta!”
  • Avoliitto kukoistaa! Ex-selvänäkijä Claudia Eve sai irlantilaisrakkaansa Suomeen – ”Asumme täällä siihen asti, kunnes…!”

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   75
   4297
  2. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   204
   4121
  3. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   2523