Maksullinen MyHeritage

Onko teistä kukaan käyttänyt maksullista MyHeritage-sukututkimusohjelmaa? Miten on toiminut yms.
Ilmoita


35 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Toimii hyvin ja on mielenkiintoinen, uusin asia on nyt että siitä saa myös varmuuskopion itselleen. Kannattaa tutustua.
Ilmoita
Tulin huijatuksi.

Minulta yritettiin huijata pankista rahaa jostain Kyprokselta ja Keski-Euroopasta
suuria summia. Onneksi pankkivirkailija huomasi asian.

Laittoivat mailia ja sovimme, että maksan heille PremiumPlus-version pankkisiirrolla. Maksoin muistaakseni 187 euroa heinäkuussa.
Nyt on 100 000 raja ylitetty. Taas pitäisi maksaa maltaita jotta voisin jatkaa.
Mikä siis on tämän MyHeritagen idea? Luulin että ostamaani versioon liittyy rajoittamaton määrä sukua. Laitoin 13. 10 kaksi sähköpostia kyseiseen firmaan ja mitään vastausta ei ole tullut. Olen hyvin pettynyt. Halusin nimenomaan päästä selville isäni suvusta, nuo 100 000 ovat mutsin sukua, ja se ei tällä hetkellä kiinnosta minua. Mitä siis tarkoitti tuo " rajoittamaton" määrä? Taisin käsittää väärin ja parasta lopettaa koko tili ja ryhtyä itse oikeaksi sukututkijaksi. Joten kova homma tulisi olemaan edessä. En voi suositella tuota firmaa kenellekään. Olkaa tarkkoja.
1 VASTAUS:
EI voi olla totta!
Älkää laittako sinne yhtikäs mitään. Siis millekkään näille "sukututkimusta edistäville jutuille", kuten MyHeritage ja muut ULKOLAISET huijausjutut!!!!!!
Eikö sitä voi vaan ladata vaikka nyt Legacy 7: n ja naputella ne sukupuut ja esivanhemmat siihen. Mikä pirun pakko se on noihin ansoihin aina tarttua!!??
Maksatteko te ihan oikeasti noi, mitä palveluntarjoaja on vailla, vai onko tämäkin nyt vaan pilailua?
Samaan paskaläjään työnsin kokeilumielessä käteni, mutta huomasin kusetuksen ihan alussa ja pistinpä sitten samalla mitalla; aivan huuhaa tarinaa sinne. Sieltä niitä sitten on hauska kopioida ja palvelun tarjoajan omistella. Olkaa hyvä vaan.. Niin, menetät myös omistusoikeuden laittamiisi juttuihin. Kun lopetat tai yrität lopettaa sen nettihulluttelun, niin myöhemmin saat jatkuvasti pas*** postilaatikkoosi. Ja sepäs kummaa, kun sitä tulee myös seuralaispalveluista. Tietysti sekin viittaa sukututkimukseen, mutta vähän kaukaa tosin...
+Lisää kommentti
Te joita on veloitettu 7 päivän kokeiluversion jälkeen: oletteko pystyneet peruuttamaan vielä vuoden veloituksen ja saaneet rahanne takaisin? Unohdin peruuttaa kyseisen palvelun 7 vuorokauden sisällä ja vuoden maksu veloitettiin visalta automaattisesti. Olisi pitänyt kyllä tuntosarvien nousta pystyyn kun jo kokeileversioon kirjautumisen yhteydessä pyydettiin luottokortin tietoja. Laitoin heti sähköpostia kyseiseen firmaan, että haluan peruuttaa vuoden jakson. Sähköpostistani kiitettiin kauniisti ja pyydettiin puhelinnumeroa, jotta voisivat soittaa minulle asian tiimoilta. Varsinaista peruutusasiaa ei laisinkaan kommentoitu sähköpostilla. Nyt odotan puhelinsoittoa. Varmuuden vuoksi kuoletin visakortin. Todella epäilyttävän tuntuinen yritys! Seuraavaksi otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen jos vastausta ei ala kuulua.
5 VASTAUSTA:
Minä käytän vain ilmaista osaa kyseisestä firmasta.
sukututkija kirjoitti:
Minä käytän vain ilmaista osaa kyseisestä firmasta.
Ostin sen kalliiman testin jossa on ydna ja mtdna,profillissa näkyy molempien kohdalla habloryhmä N/A siis mplempien testien kohdalla,jos olen oikein ymmärtänyt ei habloa N/A ole olemassakaan,pitäisikkö se ladata jostakin.
En ole löytänyt mistään sähköpostiosoitetta lasku tuli kyllä nettipankin luottotilille ajosta näkyy vain loppusummat yhteystietoja ei kyseiseen firmaan löydy!
Ostin viime vuoden joulukuussa MyHeritage premium tutkimus ohjelman heidän sivuiltaan jota laskuttavat kerran vuodessa takautuvasti n.100€. Ongelmana on että ohjelma väittää minun oleva ilmaisilla oikeuksilla mukana. Kuitenkin kun katson asetuksista/ datasopimukset siellä lukee aktiivinen ja vuosittainen laskutus. Löytöjä tulee kyllä mutta en pääse hyväksymään ilman premiumia. Olen laittanut heille meiliä sivujen kautta saamatta vastausta. Kiitos jo etukäteen jos joku osaisi auttaa.
Olen maksanut v.2015 koko maksun ja v.2016 yhden koko- ja yhden 40% alennetun maksun Nyt kuitenkin tuli rajoitus päälle.olen asiast informoinut mutta tuoloksetta.Olen erittäin pettynyt ja harkitsen koko ohjelman lopettamists
Antti Lind p.0500227837
+Lisää kommentti
Ei kannata ostaa.Osta mieluummin SUKUJUTUT-ohjelma.
1 VASTAUS:
jjussiW-T (Juhani Viitala) tämä herra on tutkinu sukua TOISTEN MAKSETTAVA Puh.laskut liki15000mk
+Lisää kommentti
MyHeritage:ssa olevat tiedot henkilöistä. Mistä ne on kerätty? Onko ne ko. henkilöiden virkatodistuksista /sukuselvityksistä vai mistä? Onko tiedot luotettavia?
2 VASTAUSTA:
My Heritage:en voi kuka tahansa ladata tietoja eri henkilöistä. Tiedot voi hankkia mistä tahansa, jonka vuoksi tietojen luotettavuus vaihtelee suuresti.
tietoja kirjoitti:
My Heritage:en voi kuka tahansa ladata tietoja eri henkilöistä. Tiedot voi hankkia mistä tahansa, jonka vuoksi tietojen luotettavuus vaihtelee suuresti.
Olen kokeillut tilata noita lisätestejä,esim big y,tilaus ei näyttöruudulla kulje,osaako joku sanoa.
+Lisää kommentti
Ärsyttävä kun tuolla ilmaisversiolla ei tee oikeastaan mitään. Teet haun ja löydät sieltä ihmisiä, jotka saattavat kuulua sukuusi, mutta et voi lähettää tämän ylläpitäjälle viestiä, et liittää niitä omaan puuhusi. Maksaa pitäisi ja koko vuoden summa heti kättelyssä, vaikka kuinka hehkutetaan, että vain 9e/kk. Mielenkiintoistahan tuo olisi, mutta hurjia nuo maksut, eikä ole mitään mastercardiakaan.
Ilmoita
VAROKAA huijausta koko homma. Luvattiim takaisin maksu jos ei ole tyytyväinen, arvatkaa vastaavatko viesteihin??Sivustolta ei edes löydä luvattuja tietoja. Ihan huijausta.
Ilmoita
Minäkin ostin juuri sen Premium version koska halvalla sai... Miten nyt pitäisi toimia ettei MaterCard kortiltani alkaisi häviämään rahaa.
3 VASTAUSTA:
Sitähän se ostaminen yleensä tarkoittaa, että rahaa menee. Vai mitä tarkoitat?
Ainoa tapa päästä noista paskoista eroon on lakkauttaa luottokortti ja ottaa tilalle uusi kortti uudella korttinumerolla.
Just.joo. Kävin pankissa.Tiskillä selostin tilanteen, että ihmisten luottotietoja on käytetty väärin, on nostettu ulkoimaisista pankeista rahaa, ja kun luulin maksavani vuoden palveluista, ilmottavat, että tulevat automaattisesti joka vuosi velottamaan ja että ihmiset eivät ole päässeet irti jäsenyydestä muuten kuin lopettamalla luottokortin.
Meni vaikeaksi.Ei sitten millään olisi lopetettu ja vaihdettu. Olisi kuulemma Ilmoitin, että minu reklamaatio pitänyt ensin tehdä reklamaatio MyHeritagea vastaan.Ilmoitin, että otan sakset ja leikkaan kortin vahingossa halki.Siinä reklamaatio.-Vasta kun soitti luottokuntaan, asia hoitui.
Ei nyt luulisi olevan niinh arvinainen asia, että ihmisille o tullt pulmia, kun vat ulkomaiseen firmaan luottokotilla maksaneet.
+Lisää kommentti
ÄLÄKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ KÄYTTÄKÖ TÄTÄ MYHERITAGE PALVELUA HUIJAUSTA!! Hakevat vain henkilö ja luottokortti tietoja!!
Ilmoita
Myheritage vaikuttaa HYYVIN epäilyttävältä firmalta.
Parasta on, että aina joka asiassa (kuten "pakolaiset", EU ym.) hyväuskoiset suomalaisetkin ovat itse osaltaan mahdollistaneet koko paskan jakamalla sinne auliisti sukututkimustietojaan.
MINÄ taatusti en! Homma haiskahti jo heti alkuun.
Tehkää onnettomat yhteiskanne lahjoittamienne tietojen hyväksi käytöstä mutta todennäköisesti sekin on estetty käyttösopimuksesssa, jonka hyväksytte heti jo "ilmaisversiota" tilatessa. Sitä sopimusta muuten ei vastoin hyvää (normaalia!!) liikemiestapaa löydy mistään jo heti alkuun luettavaksi...
Geneanet.org on yhtä hyvä ja -toistaiseksi!!- näyttää olevan ilmainen vaan kukapa tietää jatkosta. Ehkä kun possu on tarpeeksi lihotettu ilmaistiedoilla niin aletaan lahdata sitäkin.
Ilmoita
Kerran illalla väsyneenä hurahdin kokeilemaan MyHeritagen ilmaisjuttua. Kun oli papereilla vähän sekavasti tietoja, oli ihan kivan jäjestää ne sukupuiksi nettiin.Siihen kannstettiin. Suurella ryminällä tuli "osumia". Kaksi serkkua,jotka olin itse pannut sukupuuhun, "löydettiin" kolme kertaa. Oikein isoja löytöjä oli toisen puoliso (yksityinen, voisin kysyä nimen sukupuun hallinnojalta.) Tiesin nimen muutenkin. Sitten tarjottiin tämän vaimon sukupuuta. -Toisesta sukuhaarasta sain syntymä- ja kuolinaikoja, mutta en tiedä, voiko niihin luottaa.Sitten maksuilla mustilla kirjaimilla voitonhuuto:kunnon osuma. Se oli äidin enon toisen vaimon isän kuolin paikkakunta.
-Jouduin kyllä miettimään tehdäänkä tällaista yleisesti vai onko joku vihamieheni töissä suomen asioitten hoidossa.
Pahempaakin on tapahtunut. Parin sukulaiseni tietoja on vääristelty ja sitä kautta isoisän suku on saatu liitettyä kahteen ihan väärään sukulinjaan. -Nämä vääristellyt sukulaishahmot on heti tarjolla tietoina, kun avaan tutkimuslinjan.-Kun ekan vedätyksen huomasin, olin ehtinyt merkitä sukupuuhun vasta väärät vanhemmat.Isän ehdin poistaa. Kun rupesin poistamaan äitiä,tuli kieltolappu:et voi poistaa. Sinun pitää ensin poistaa sukupuusta kaikki häneen liittyvät henkilöt ja sitten kokeilla, onnistuuko. Poistin tiedot, jäi tuntematon henkilö sille paikalle. Jne, jne.
En usko enää mihinkään tietoihin. Nyt huolettaa se, että heillä on luottokorttitietoni ja ovat ilmoittaneet velottavansa automaattisesti vuoden päästä uudestaan.
2 VASTAUSTA:
En ole enää yrittänytkään tehdä mitään Heritagessa.Halusivat vissiin aktivoida minua, kun tuli ilmoitus perhettäni koskevasta discovery-löydöstä. Kyllä 20 henkilöä oli tarjolla, nimittäin sen äidin enon toisen vaimon (ei yhteisiä lapsia)äidin sukupuun löytymisestä.(onko sekään aito, vai onko lainattu tai keksitty)
Miksi eivät löydä verisukulaisiani.
Minulla oli alkuun hankaluuksia. Mm.sen takia,että muutama ihminen teki tahallaan kiusaa. Sinne kun voi kuka tahansa lisätä, muuttaa ja poistaa. Niin tehtiin. Piti ottaa yhteyttä yhteen elossa olevaan ihmiseen, jolla oli tietoja suvusta.
Sitten ihmettelin, pannaanko minua halvalla. Ei se oli myyntitaktiikkaa. Nyt kuukauden päästä tulee tulvimamalla sukulaisia. yhdestä sukuhaarasta, ei muista. Se johtunee siitä, että minulla oli alunalkaen siitä haarasta enemmän tietoa.Tuli osumia, jotka osuivat mihin tutkittuihin sukupuihin. Nimittäin MyHeritagessa tutkittuihin.
Sittenkin suosittelen kokeilemaan.
+Lisää kommentti
Minulle soitti joku Elaine Hollannista viime kesänä ja hän lupasi,että saan puhelinnumeron,johon voin soitta saadakseni tietoja ja myös email-osoitteen.Kumpaakaan en ole saanut eikä mistään löydy MyHeritagen yhteystietoja.Maksoin 130 euroa,mutta jatkolaskutuksesta ei sanottu mitään.Saan paljon tietoja ex-mieheni suvusta,jonka tutkimustiedot ovat netissä kaikkien luettavissa aina 1000-luvulle saakka,jolloin suvussa on paljon kuninkaita ja aatelisia.Kun maksaa monta vuotta pääsee näköjään yhteiskunnan huipulle.Mitään lähdetietoja ei mainita,joten vaikuttaa epäilyttävältä,kun siirrytään satojen vuosien taakse.Onhan se hienoa olla Englannin kuningashuoneen sukua!Parin sadan vuoden takaiset tiedot olen itse ottanut selville ja ne olivat samat kuin MyHeritagessa.Ihmiset näköjään haluavat jomnkun aatelisen sukuunsa vaikka avioliiton kautta,jollainen minullekin ilmoitettiin.Sain nähdä omaa sukua aatelisella rouvalla olevan vientiä vientiä ja tunnustusta netissä.Ja "sukututkijat" ovat tyytyväisiä ja maksavat taas MyHeritagelle!Haluaisin päästä irti koko firmasta,mutta sitä ei ole tehty mahdolliseksi.
1 VASTAUS:
Alkaa epäilyttämään kun tätä palstaa lukee, että onko sukututkimuksen harrastamisella jokin altistavava tekijä tuohon mielisairauteen. Pitäisiköhän lopettaa koko touhu kun on vielä tervejärkisten kirjoissa?
+Lisää kommentti
Olen käyttänyt perustasolla. Sain tiedot ihan lähisukulaisista, jotka voisi itsekin helposti selvittää. Jos haluan lisää, on maksettava lisää. Nyt haluaisin erota eli en halua maksaa jokavuotista maksua. En vain tiedä, miten eron voi tehdä.
Ilmoita
Sovi pankkisi kanssa, että luottokorttisi vaihdetaan, niin eivät saa sillä mitään nostettua. Soittavat sitten sinulle ja sanot että haluat lopettaa, etkä anna heille uutta tilinumeroasi ja tunnuslukuasi. Muu ei auta.
Ilmoita
Jouduin huijatuksi myös
Ilmoita
En ollut antanut puhelinnumeroani (prepaid) silti +972 suuntanumerosta soitettiin ja pyydettiin, että tekisin dna testin, mistä ovat numeroni saanut, kun en ole edes facebookissa?. Suljin palvelun, toki tiedot jäävät heille.
Ilmoita
Älkää antako noita Visa-korttinumeroita ja tunnuslukuja sinne, vaikka he soittavat ja pyytävät. Monissa maissa ao. tapa on OK. Pyytäkää laskut sähköpostiin, sanokaa ettei suomalainen pankki hyväksy korttinumeroiden ja tunnusluvun antamista.
Ilmoita
Minulta veloitettiin lähes 100€ yhtäkkiä vuosimaksua. Vuosi takaperin ostin "alesta" jonkun paremman version, josta ei kyllä mitään hyötyä ollut. Nyt tuli yhtäkkiä ilmoitus, että veloitettu automaattisesti vuosimaksu. No enpä ollut huomannut, että tällaiseen palveluun olen sitoutunut vuosi sitten! Katkaisin tilauksen ja laitoin viestin, että haluan rahat takaisin, koska en ole tietoisesti solminut sopimusta eikä palvelu vastaa hintaansa, eikä siitä ole minulle hyötyä. Muutaman päivän päästä tuli viesti, että rahat palautetaan Visalle.
1 VASTAUS:
Miten ihmiset voivat olla noin typeriä etteivät ymmärrä mitä ovat tilaamassa.
+Lisää kommentti
Sukututkimusjohtaja loggissa sanoi että on irsaeliilainen ohjelma. Ainoastaan suomalaiset ohjelmat ovat hyväksyttyjä sukututkimuksessa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Maksullinen MyHeritage

Onko teistä kukaan käyttänyt maksullista MyHeritage-sukututkimusohjelmaa? Miten on toiminut yms.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta