Hamsteri ja musiikki ym melu.

Pör

Hei, olen hankkimassa hamsteria. Meillä on koira sekä kaksi kania, mutta hamsteri ei olisi niiden kanssa tekemisissä (tämä ei liity aiheeseen) :) Olen 15 v normaali nuori jonka elämään kuuluu (valitettavasti?) musiikin kuuntelu, tv:n katselu ymsyms. Häiritseekö normaali musiikinkuuntelu hamsteria. Arkipäivisin noin kolmen jälkeen - n 22. Entä tv:n katsominen (n 30 min päivässä.) Ja kaikki nänä tapahtuvat samassa huoneessa hamsterin kanssa. Joten neuvoja ? Kestääkö hamsteri musiikkia ?

33

3357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10+3

      Kestää, kunhan musiikkia ei huudateta täysillä, vaan pidetään semmoisella voimakuudella kuin esim. telkkaria pidetään.

    • enni3413

      Kyllä kestää jos et kuuntele musiikkia täysillä vaan aika hiljaisella. Samoin telkkaa katsottaessa. Jos kuitenkin haluat kuunnella musaa kovalla niin voithan katsella voisiko hamsu tulla muualle?

      Onnea hamsun kanssa! =D

    • Hemppu100

      Sinu pitää vain kuunnella hiljemmalla. Voit myös kunnellessa musiikkia, käyttää kuulokkeita.

    • yh-mama

      hei.juu soittele musaa ja katsele töllöä kuten ennenkin.muistathan kuitenkin että liian kova meteli ja meuhkaaminen aiheuttavat hamsullekkin pahaa oloa.hamsu on hyvä totuttaa omistajan elämään pikkuhiljaa rauhallisesti.kun otus sun luo muuttaa niin se on pikkusen stressaantunut kun kaikki on uutta.pidä paljon hyvänä pikkuista ja touhuile omia juttujasi niin varmasti teillä on mukavaa yhdessä.onnea ötökästä : ).

    • akka vaan

      harvinaisen fiksu kysyjä. Enpä ole kenekään ennen huomannut millään eläinfoorumille ajattelevan, että kestääkö eläimen herkat korvat musiikkia ja mitäeläin metelistä tuumaa, esin hevonen aisakellosta tai lehmä kaulaansa ripustettavasta kellosta, koira ja kissa kovasta musiikista kotona. yms.
      Onnea lemmikin kanssa. ja jos mieli tekee oikein jytömusaa, eikä oma kuulon säilyminen kiinnosta, niin peltorit päähän ja nappula kaakkoon!

    • Pör

      Kiitos vastanneille !:) Hamsu on turvallisesti tuossa vieressä nyt, eikä musiikki normaalilla voimakkuudella näytä haittaavan (:

      • yh-mama

        kiva kuulla ;)hyvää kevättä teille molemmille!


    • Ilmainen
    • Sannnnnni

      . Kun kerran olet eläimesi hyvinvoinnista selvästi kiinnostunut (onnea siitä!) niin voi olla että huomaat että se erityisesti pitää jostain mitä itse kuuntelet, sitäkin sattuu =). (Olen tiennyt rotan joka rakasti klassista).

    • llllllllllllllllllll

      Kuten sanottu, kunhan et kovalla kuuntele. Muista kuitenkin joskus olla ihan hiljaakin, hamsteri kun nukuu päivisin, niin ei ole kiva jos JOKA PÄIVÄ soi musiikki taukoamatta.

      Onnea lemmikin hankkimiseen :)

    • jhggggg
    • vainottu

      koirat on kivoja

    • masiki2

      Hamsterit (siskon mieletä olivat hamuja) Hamut potkuttavat omia hamupyöriänsä yöt ja päivät, kuultu on ;o) ! Toinenkin tyyli hamuilla on jyrsiä kaltereita... yöt ja päivät. !!!! Nättejä ovat. Ehkä kannattaa päästää valvonnassa ihan ulos tai olohuoneeseen temmeltämään? Marsu on kans aika söpö, mutta palkitsee haltiansa. ps. Pääsi häkistä katsomaan jopa telkkaria! Matkoillakin mukana, hamsteri pärjää, kunhan on seuraa ja ruokaa.

    • Ilmainen
    • fsfsf

      d

    • veeru95

      Eipä noi mun hamsut oo moksiskaan musiikista tai teeveestä päin vastoin musiikki ja teevee häiriintyy niistä kun meteli niin kova :'D Kasvatan siis hamstereita ja aikuisia on 16. Mutta kyllä se hamsteri näyttää stressin yms helposti ja käytöksestä sen näkee mitä mieltä on :)

    • saana.01

      Itsellä on ollut hamstereita ja olen voinut aina elämöidä ja elää ihan normaalisti, eikä ole tuntunut haittaavan, mutta hirmu isoa huudatusta ne eivät vrm siedä :/ voit viedä hamsun toiseen huoneeseen jos haluut kuunnella musaa isolla (: ja sit muuta perustietoo hamstereista: nukkuu öisin, vaihda vesi päivittäin, häkin puhdistus n. kerran viikossa, älä anna hamsun syödä liikaa, ja jos syötät sille kädestä jtn, niin katso ettei se tunge ruokaa poskiinsa niin paljon että ne on aivan täynnä. Muista hamsteria hankkiessa semmonen huono puoli että, hamsut on todella lyhyt ikäisiä. Harvat elää edes 2 vuotta.. Eka hamsuni kuoli kun oli MELKEIN 1v ja toinen kuoli aika vasta ja oli jtn ehkä 4-5kk vaille 2v, sille tuli mahaan piieni herneen kokonen punottava pahkura, ja ajan myötä muuttu isoks kaljuks läntiks, sit se alko mätäneen, laajeneen, ja tulehtuun. Kaikki oli töissä koulus ym. Niin kauan et ei ollu aikaa viedä eläinlääkärille.. Puhistettiin loppuajasta kotona haavanpuhistusaineella sitä, sit se teki vuorokauden ajan kuolemaa, oli ''koomassa'' välillä tassuja aavistuksen liikautteli, haukko happee mut ei mtn isoi elonmerkkei.. Yks pv tulin kamun kaa koulust ja hierottii sitä pyyhkees ja hoidettii, lämmitetti ym.. Et jos se virkonis, ja kyl se lämpeni ja alko selvemmin hengittää. Ja se oli tosi kylmäs huonees, ja oli viel vähän lunta et aateltii jos ois horrokses.. Mut sit ku laskettiin se hetkeks makaamaan rauhassa pyyhkeen mutkaan, ettei kokoajan sörkitä sitä, nii sen tassut alko kylmenee, se kangistu, ja avas suunsa nii et se näytti hymyilevältä ja sen hampaat näkyi söpösti, ihan niinku se ois hymyilly ja kiittäny kaikesta, ja ootti sen vrk et se hyvästellään, jotta se tohtii kuolla :'( eli hamsuille tulee helposti tollasii ja on suuri suru kun ne kuolee ja ku on nii lyhyt ikäsii :'( ja ne voi just tai siis se on yleistä et tekee sen jopa vuorokauden kuolemaa et on sellane '' kooma '' :'( mut mut.. Ite sinä päätät että otatko hamsterin :D mut siinä on omat puolensa. onnee vaa hamsun kaa (:

      • Hamsterillasi saattoi olla kovat kivut ja se olisi pitänyt viedä eläinlääkäriin. Ja hamsteria ei saa pitää liian kylmässä huoneessa. Se vaipuu horrokseen ja se on rasite hamsterille.


    • hamzuu

      Ota myös huomioon,että hamsteri on yöeläin ja se haluaa rauhan päivällä.Mutta jos pidät tv:tä hiljaisella se ei haittaa.Ja sama musiikin kuuntelemisessa;) muista että koira ei saa häiritä hamsua haukkumalla! ;)

    • hamsu

      Älä vaan kuuntele kovalla niin ei se hamsuu haittaa. Lyhytikäisiä ovat. Omani kuoli ollessaan 1,5 vuotta, oltiin eläinlääkärillä ja ruokittiin pienellä ruiskulla mutta kuoli mökille mentäessä, just ku olin ottamassa käteen että voi taas antaa vettä ettei nestehukkaa tuu niin kuoli! ;( Ja se oli kääpiöhamsteri, venäjänkääpiöhamsteri talvikko. Se valvo osan päivästä ja "tanssi" kahdella jalalla häkin ylätasanteellä aina
      ku halus tullä syliin! :D Kaikilla on oma luonne, veikeitä otuksia ne hamsut on!

      Onnea!

      • Moikka@

        Otan osaa hamsusi kuolemaan


    • med5

      hei olen aino tykkä kissoita.

    • Hamsumies

      Minun hamsterini tykkää katsoa pornoa.Erillaiset fetissi/anaaliseksikohtaukset saa sen punaiset silmät sojottamaan? Muuten se kyllä nukkuu,syö ja paskantaa.

      • stnatrollit

        ^no ei helvetti.. Menkää te trollit jonnekki muualle-.-


    • ....

      Miksi niitä pitää olla niin perkeleesti, meinaan niitä lemmmikkejä???

      Ettei käy kuin vanhalla sikalanomistajalla että kakarootten elukat ensin pihalle lumihankeen turhina..kilpikonnat ja puput??

      Koeta hommata itsellesi jotain normaalielämää ilman lisää turhaa eläinrääkkäystä!

    • syrkkien kasvattaja

      Ihana tyyppi tän ketjun aloittaja, todellinen eläinten ystävä. Harva nuori tulee edes miettineeksi tuollaista asiaa. Varmasti pidät hyvää huolta lemmikistäsi, onnellisia hetkiä sinulle ja hamsterillesi :)

    • Nasu hamsu

      Mulla on hamsteri ja se ainakaan ei ole moksiskaan

    • lopettakaa palvomine

      Eikös se homma mene sillain päin että lemmikit eivät saa häiritä isäntäväkeä? Niin ainakin meidän huushollissa.

      Siitä ei ole niin väliä häiritäänkö me niitä lemmikkejä :)

    • jokukommentoijavaan

      Moikka :) todella vanhaa keskustelua herättelen tällä viestilläni eloon, mutta asia on tärkeä! Itselläni on hamsteri, joka majailee huoneessani. Minulla huoneessani ei ole tv:tä, ja itse kuuntelen huoneessani musiikkia vain kuulokkeista. Asiahan menee niin, että meidän ihmisten pitää lemmikkiä hankkiessa, ottaa myös huomioon sen tarpeet, kumman kaan ei ole tarkoituksen toista häiritä!

    • hamsterinen

      Kestää, suunnilleen telkkarin normivolyymilla eli suht hiljaisella. Muista että hamsterilla on tarkka kuulo, ja jos tosiaan huudatat sitä musiikkia niin hamsteri eri huoneeseen tai ei koko eläintä. Eläimen ehdoilla mennään.

    • hyvänenaikaasj

      Aina pitäö ottaa huomioon eläimen hyvinvointi. En ymmärrä näitä kommentteja, missä ihaillaan henkilöä joka jo tuon ikäisenä osaa ajatella lemmikkiään! Eikö sen pitäisi olla itsestäänselvyys, ettei musiikkia huudateta jos on elukka huoneessa?

    • Anonyymi

      Mä ainakin kuuntelen 247 semmosella normaalilla äänellä eikä mun mummo hamsua oo haitannut/eikä ooo heräillu

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe