Sims 3 kasvisim

viaton3

Miten voi tehdä kasvisimin tai saada simistä kasvisim?????????????????????????????

66

5594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AlSimhara

      1. Kasvattamalla kielletyn hedelmän ja syömälllä sen.
      2. 20% mahdollisuus muuttua kasvisimiksi osallistumalla yliopistolla tiedeprojektiin.
      3. Kun kerää täysikasvuisen kielletyn hedelmän, on 50% mahdollisuus että se on kasvisim-vauva. (Tällä tavoin kasvisimit myös lisääntyvät)

    • kasvisim

      Hmm. Mun tietääkseni saat aina pelkän kielletyn hedelmän, ellet puhu kasville ennen hedelmän poimimista (katsominenkin käy), jolloin saat aina kasvivauvan. Tolla perjaatteella ainakin mulla on aina tullut joka hedelmä tai vauva.

    • annikaj00

      Mutta mistä se KiellettyHedelmän saa?!

    • AlSimhara

      Geenikokeilla tai kloonamalla siemenen, jonka jotkut ovat sanoneet löytäneensä Yliopisto -naapurustosta, esim. rannalta. Tämä tieto oli myös Twitterissä. Siementä ei siis voi poimia mutta sen voi skannata/analysoida.
      Myös jos kasvisimimiehen kanssa valitsee vaihtoehdon "Yirttäkää saada vauva" niin siemen ilmestyy naissimin tavaraluetteloon.

      http://simsvip.com/game-guides/sims-3-university-life/


      Nootti edelliseen viestiini... Piti kirjoittaa "Näin kasvisimit lisääntyvät". Tuo "myös" on siinä liikaa. Eli tuo 50% koskee siis kasvisimejä. :)

    • AlSimhara

      Kävin tuossa tarkistamassa ja yep, sieltä Laamarannaltahan tu siemen löytyikin pensaan alta. :)

      • ihqq

        Missä kaupingissa on laamaranta


    • Ippelinippeli

      Niin, siis ittelläni on the sims 3 yliopistoelämää, ja sain vihersimin siten,että menin kesällä puistoon ja löysin sielt sitte tuntemattoman epätavallisen siemenen, ja tein geneettisen kokeen mun nörtti-simillä, joka oli tiede tasolla 3. Sitten se sai siitä parin kerran jälkeen kielletyn hedelmän siemenen, sitte istutin sen siemenen mun toisella simillä, jolla oli puutarhanhoito tasolla 7, ja sitte kastelin sitä ja lannoitin sitä. Sitte ku sen kasvuvaihe oli "Sato kypsynyt" Nii poimin sen ja sitte mä sain mun pienen Botanicus poikavihersim vauvan x)) Mut mulla ei oo ikinä käynyt niin että oisin saanu pelkän hedelmän VAIKKEN puhunu/katsellu kasvia ollenkaan ;D Ja sain siihen perheeseen 4 vihersimvauvaa (3 sen Botanicuksen lisäks ;) ) Enkä kyl yliopistoalueeltakaan oo löytäny hedelmää :( Mulla ei oo yhtäkään tyttö-vihersimii, ja HALUISIN mutku en löydä siementä eikä niistä kielletyn hedelmän siemenistä tuu kun vaa poika vauvoi mulla D:!

    • kasvisim

      Luin jostain, että kasvivauva muistuttaa sitä simiä joka nostaa sen maasta. En sitten tiedä miten kun mulla oli kanssa poika kasvivauva vaikka naiskasvisim nostamassa. Tosin tuskin siitä haittaakaan on jos eri sukupuolta oleva nostaja olisi seuraavalla kerralla? Voisi tulla eri sukupuolta oleva? Vain arvailuja tosin...

    • Löydetty on!

      Löytynytkin jo kaksi kertaa mutta siihen tulee se istuta tähän ja sallittua vain omalla pihalla.. Oon yrittänyt kaikkee mutta en älyä miten sen saa!

      • Ihqqqqq

        Mä löysin tänää sen siemenen mut mun pitää saada se 7 tasolle puutarhan hoidossa :-/


    • helppii34

      Miten sen siemenen voi skannata?

    • sssss

      Tieteen pitää olla jollain tietyllä tasolla että onnistuu. En muista tasoa, mutta aika korkealla kuitenkin.

    • KASVI12

      Mul onnistu geenikoe tasol 3. Ny odottelen sen kasvamista.... kasvaa hitaasti

      • kyllästynyoottaa

        Mulla on sato kypsynyt vaiheessa se kielletty hedelmä mutta ei voi poimia??!! Onko joku lagi vaimitä? Pitääkö kasvattaa uus? :/


    • en tiiä miten skanna

      löysin mut en vaa tajuu miten sen pystyy skannata vaik mul oli 10 tasolla tiede nii ei toiminut ku en tiiä miten skannataan voitteko kertoo

    • jee sain

      jee sain kasvisimvauvan ku analysoin sen kielletyn hedelmän joka oli siellä laamarannassa ja sit kloonasin nii san kielletyn ja sit kloonasin 5 kasvisim vauvaa ja 4 oli tyttökasvisim vauvoja ja 1 taas oli poikakasvisim jee!!!!

    • miksiettetiedä pikku

      menkää ihmeessä ea eriston sivuille nii ihqusti kirjotettu just toi tieto vähä hienoo iha etusivuil auttamista viattomille the sims 3 pelaajille welcome katsastaa ja pink väri maailma koodi kaikki keltaset talon ikkunat koodi ja kaikkee ihquu

    • helppiä

      Voiko sim mennä naimisiin kasvisimin kanssa? Olin meinaan opiskelemassa, törmäsin kasvisimiin, aloin seurustella sen kanssa ja kokeilin kaikkea, mutta vaikka meni siihen että mun simi oli sen mielestä vastustamaton, en voinut kosia.... Ja koska ne oli samaa sukupuolta, ei voinu yrittaa vauvaa...

    • Yliopistonaapurustossa ei voi kosia. Sinun pitää odottaa kunnes simisi on kotinaapurustossa, sitten kutsua tuo kasvisimi kylään ja kosia. :)

    • apuaaa

      en tajua! miten sen siemenen voi poimia?! siihen tulee vaa et ei voi istuttaa eikä vetämälläkää saa sinne tavaravalikkoon!

    • ???

      alsimhara, kiitos paljon... Nyt sit pyysin sitä kylään. Mutta peliin tuli bugi kun menin tulevaisuuteen ja 1 mun simeistä oli raskaana, mutta sitä merkkiä ei vielä ollut siis tullut, niin sitten siellä se merkki tuli enkä vounu tulla takas ja sit kun sen piti saada se lapsi ja se meni sairaalaan ja sit se meni sairaalaan mutta bugas heti ulos ja jankkas sitä joten poistin sairaalan, meni sinne jonnekki tulevaisuuden asumukseen ja yritti taas mutta bugas joten meni kaikki työ hukkaan... Uudestaan sit vaan yrittämään....


      Mitä mieltä olette siitä Paratiisisaari lisäristä? Olen ajatellut hankkia sen... Kun multa puuttuu vaan Täyttä elämää, Paratiisisaari ja Unelmaduuni(ei löydy nykyään kaupoista yleensä, ja jos löytyy niin maksaa hirveesti!)

    • Juu, kannattaa varmistaa ettei simi ole raskaana tulevaisuuteen mennessä. Kannattaa ainakin silloin tällöin tallentaa käyttämällä "Tallenna nimellä..." vaihtoehtoa, jotta ongelmatilanteiden sattuessa löytyy varatallennuksia. Itse en tavan tyyliin tallenna ollenkaan.


      Sanoisin että Paratiisisaari on ehdottomasti yksi parhaista lisäosista Vuodenaikojen lisäksi. Niin paljon uutta tekemistä, kuten purjelaudat, vesiskootterit, joutsenveneet, polkuveneet, moottoriveneet, snorklaaminen, sukeltaminen, sukelluspaikat... Myös hengenpelastajan ura on hervottoman hauska.

      LazyGamerillä on aina hauskat lisäosaesittelyt: http://www.youtube.com/watch?v=AiW1SLPrB5k



      Unelmaduuni on yhä saatavilla ihan normi hintaan ja joskus myös alennuksella(Origin).

      https://www.origin.com/fi-fi/store/buy/sims-3-ambitions-ep2--ANW.html
      http://prisma.s-verkkokauppa.fi/fi/prisma/the-sims-3-unelmaduuni-pc
      http://cdon.fi/pelit/the_sims_3:_unelmaduuni_lisäosa_(fi)-8564645

    • ???

      No nyt tuli sitten tuhlattua kun ostin kaikki kolme lisäriä anttilasta kun oli kaikki vain pasikymppiä.... (paratiisisaarikin maksoi vain 5 senttiä enemmän kun muut) Niin on kyllä tosi kiva toi paratiisisaari, just tuli merenneito perheeseen... Mutta nyt siis kun tulee kohta talvi ja merenneitojen pitäis käydä meressä uimassa ettei muutu normeiksi niin jäätyykö meri? En oo vielä talvessa käyny ku tuli just hankittuu... Ja kyllä aika hirveesti lagii kun on kaikki varsinaiset lisärit asennettuna. ( Ei muita kamasettejä ku katy perryn herkkuhetki, ja sain sen lainaan kaverilta)

      Millonkohan toi ihme bugi korjataan tossa tulevaisuuden lisärissä? En meinaan melkeen koskaan tallenna nimellä, ku on jo valmiiksi bugittava, mitä ihmettelen sillä tilaa pitäisi olla runsaasti... Mutta minne voisi valittaa tosta tulevaisuuden virheestä?

      Ja kiitti taas alsimhara!!

    • Ei jäädy. Merenneidot ja muutkin meressä tavella uivat saavat joksikin aikaa Jääkarhuklubin -mielialaiconin.

      Kun sanot tilaa runsaasti, niin tarkoitat varmaankin kovalevytilaa. Mutta tärkeämpi kysymys on se kuinka plajon koneellasi on RAM muistia. Myös heikohko näytönohjain voi aiheuttaa lagaamista, koska varsinkin paratiisi saari on melko vaativa. Nuo piilotettujen saarten ympärillä leijuva sumu pistää näytönohjaimen vähän kovemmalle rasitukselle. Samoin veden heijastustaso.

      Tallentaminen "Tallenna nimellä..." vaihtoehtoa käyttäen ei lisää bugisuutta mutta takaa sen että sinulla on varatallennuksia ongelmien sattuessa. Täytyy vain aina muistaa poistella niitä vanhimpia tallenuksia sieltä Saves -kansiosta, koska ne vievät tilaa. Itse yleensä pidän siellä noin 5-7 uusinta tallennusta.

      Valitettavasti monet ovat jo valittaneet asiasta esim. virallisessa foorumissa mutta EA on EA... pettymyksiin kannattaa varautua. On paljon mitä he eivät ole korjanneet ja siksi useimmat pelaajat luottavatkin Twallaniin ja hänen korjausmodeihinsa. Itse (ja lukuisat muut) en edes suostuisi tätä peliä niitä ilman pelaamaan.

      Suosittelisin lämpimästi seuraavia:

      - Story Progression -> korvaa EA:n bugisen tarinanetenemisen ja tekee kaupungista jälleen elävän (simit(perheet eivät katoa, simit lisääntyvät eikä kaupunki lopulta kuole, jne.).
      http://nraas.wikispaces.com/StoryProgression

      - Overwatch -> Siistii jokaisena peliyönä naapurustoa (sulkee turhaan päällä olevia stereoita, telvisioita, poistaa hylättyjä autoja, jne.). Kaikki nuo aiheuttavat jätettyinä lagaamista.
      http://nraas.wikispaces.com/Overwatch

      - Traveler -> Korvaa EA:n bugisen matkustussysteemin ja korjaa/estää matkustusbugeja.
      http://nraas.wikispaces.com/Traveler

      - Error Trap -> sieppaa ja korjaa pelivirheitä reaaliajassa sitä mukaa kun niitä pelissä ilmenee. Useimmiten myös laukaisee/korjaa jo olemassa olevat pelivirheet.
      http://nraas.wikispaces.com/ErrorTrap
      (Modin muodostomat virhelogit - Script Error - voi huletta heittää sieltä Sims 3 kansiosta roskikseen).


      Nämä kaikki tekevät pelistä sujuvamman ja peremmin toimivan. Yksi mikä kannattaa vielä muistaa on se, että pelin oma tontinlisäystyökalu - se jolla lisätään aivan uusi tontti tyhjälle alueelle, on buginen ja eikä sitä pitäisi käyttää, sillä sen käyttöö rikkoo naapuruston reititystä ja aiheuttaa pahimmillaan uskomatonta lagaamista. :)

    • simosiili1

      Mää oon töytäny sen siemenen mutta ei sitä voi poimia?:(

    • Kun simisi tiedetaitotaso on tarpeeksi korkea, niin pystyt analysoimaan sekä kloonaamaan sen. :)

    • ???

      Mikäs se RAM muisti on? En katos näistä eri muisteista niin tiedä, mutta tietokoneen mukaan paikallisella levy (c):llä on 563Gt tilaa, kun maksimi on 600 Gt.... Kiitos paljon kun oot noita linkkejäkin jaksanu kattoa tänne, mutta en käytä modeja.... Pelkään että alkaa bugittaa lisää, ja useimmat virheet saa korjattua poistamalla kohteen testincheatsenabled true koodilla.... Ja en pelaa kauaa usein jostain syystä samalla perheellä, vaan teen uuden niin ei kaupunki ehdi kuolla... Enkä vielä oo nähny matkustusbugeja? En hirveemmin matkustele, mutta kun matkustan en kyllä huomaa mitään ihmeempiä bugeja, kerran on joku jähmettyny niin piti poistaa se tyyppi, muttei mitään muuta...

    • ....................

      Vaiks mulla on 5tasolla tiede ja 7puutarhanhoito niin en pysty skannaa :(

    • ....................

      Jaapp analysoin sen ei tapahtunut mitään en tiedä mitä tehdä?

    • ....................

      siis puutarhanhoito 7tasol ja tiede 7 kans mitä mun pitäs tehä?

      • ....................

        Ja sit vie kysynSaaks sen nostettuu sillä disableSnappingToSlotsOnAlt on Koodilla?


      • ....................
        .................... kirjoitti:

        Ja sit vie kysynSaaks sen nostettuu sillä disableSnappingToSlotsOnAlt on Koodilla?

        Tai sillä moveobjects on?


    • Minä taas ..........

      Mut pää asias haluisin tietää mitä pitäs tapahtua kun se analysoidaaan?

    • Ei saa nostettua kummallakaan. Kun olet analysoinut siemenen, tavaraluetteloon ilmestyy siitä näyte, jonka voi kloonata (tiedetaso 9).

    • Ananenapapapipapari

      Jos omistaa Supernaturalin, ja sillä keijulla on ne keijuvoimat sillä tasolla että saa kasvit "kukkimaan" ja sillä on puutarhanhoito noin yli 7 tasolla, että saa sen kasvisimin kasvatettua, niin istuttaa sen siemenen ja laittaa sen keijun kukittamaan sitä kasvia niin se kasvisim vauva tulee hetkessä. Toimi mulla ja keijusimini sai poikakasvisimin :)

    • Simmie

      Mut keijukaan ei voi nostaa sitä siementä yliopiston rannassa. Jos haluaa istutettavan siemene, nii silloin pitää löytää sellane luonnosta eli erikoinen siemen.

    • Kannattaa myös muistaa, että kasvisimvauva on klooni ja määräytyy aina sen mukaan kuka sen nostaa maasta eli vauva on siis aina sen simin klooni joka sen kerää.

      Mikäli kasvisimvauvan nostaa maasta sim joka on alien, niin silloin vauvasta tulee myös alien, ei kasvisim. Tämä johtuu siitä että alieneilla ei voi olla yliluonnollista statusta.

    • TaitoKoodi

      Millä koodilla saa nostettua taidot huippuun? En muista sitä enää.

      Ja tää nyt ei taas tänne kuulu, mutta jos yliluonnollinen, esim. kasvisim, vampyyri tai keiju kuolee, tuleeko haamusta sellainen? Eli jos keiju kuolee, jääkö sille siivet ja voimat yms.??

    • TaitoKoodi

      eikö siihen ole mitään oikotietä? Muistaakseni siihen on joku koodi että saa tason isommalle?

    • http://www.carls-sims-3-guide.com/cheats.php?cmtx_page=8

      testingCheatsEnabled true -koodin avulla voi vetää motiivi- ja ystävyyspalkkeja täyteen mutta se ei tehoa taitopalkkeihin.

    • ....................

      Ok, kiitos alsimhara! Miten saa sen työ palkin ylös? Siis koodina.

    • Voit kokeilla vetää yllä mainitulla tavalla myös työsuorituspalkkia täyteen mutta se ei jostakin syystä toimi kaikilla. Virallisessa foorumissa oli yhteen aikaan kiivas keskustelu asiasta, koska toiset väittivät sen toimivan ja toisilla se ei taas onnistunut vaikka miten yritti. Sekin vielä mainittiin että se vaatisi Unelmaduunin toimiakseen mutta tuostakaan ei ole mitään takeita.

      Jos vetäminen ei onnistu, niin paina Shift pohjaan ja kokeile sitten vetää uudelleen. Tämäkin toimii joillakin.

      Itse olen aina käyttänyt työsuorituksen ja taitojen muokkaamiseen Twallanin Master Controller -modia. :)

    • Onnellisuuspisteitä

      Ok..... Mulla toi vetäminen ei toimi... Ja löytyy unelmaduuni. miten saa onnellisuuspisteitä?

    • Onnellisuuspisteit'

      toi ei toimi mulla.....

      • Se voi olla joskus hyvinkin tarkka kohdan kanssa. Pistä hiiren nuolen kärki aivan tuon numerolaatikon alaviivan tasolle.

        Voit myös kokeilla laittaa tuon koodin päälle jo ennen kuin siirryt menuikkunasta naapurustoon.


    • onnellisuuspisteitä

      kokeiltu on, ja oon yrittäny eri kohdissa. Voin laittaa koodin sillo menussaki, muttei muuta mitää, enkä oo viittiny pitää nappia pohjassa koko latausta.

    • Latausta? Ctrl nappia pidetään koko ajan pohjassa vain silloin, kun klikataan arkun väliä.

    • onnellisuuspisteitä

      Joo, tiiän, mutta jossain luki että se ei toiminu ellei pitäny shiftiä pohjassa latauksen ajan....

    • Ei todellakaan tarvitse käyttää Shift nappia. Hmm, kirjoititko koodin varmasti oikein? Ei oikein tule muutakaan mieleen, sillä olen tänäänkin pitkin iltaa pelatessa käyttänyt tuota huijausta aivan mallikkaasti.

    • onnellisuuspisteitä

      Kirjoitan kyllä oikein, sillä pystyn vetää tarpeet ja suhteet täysiin ja kaikkee mutten saa onnellisuuspisteitä...

    • Harmi. No esim. Twallanin Master Controller modilla voi simille lisätä niin paljon onnellisuuspisteitä kuin haluaa. :)

    • ?????

      mistä sen löytää? Ja miten sitä käytetään?

      • http://nraas.wikispaces.com/MasterController

        Sinun pitää ladata sekä itse modi sekä sen Cheats -lisämoduuli, joka sisältää extra toimintoja. Pelissä ollessa klikataan simiä, jolloin yksi ilmestyvistä valikoista on...

        Nraas -> Master Controller

        Kun klikataan tuota Master Controller -valikkoa, ilmestyy modin oma käyttölista, josta löytyy eri toimintoja eri tilanteisiin. Sitä kautta voi myös lisätä simille esim. onnellisuuspisteitä. Modin valikko pelissä on suomenkielinen.


    • Ihmettelejiä

      Niin. Onko missään niinku kasvisim miestä? Että asuukse jossain kaupungissa? Jos niin onko tarkkoja tietoja?

    • Elenaxe

      apua!
      Mulla on yliopistoelämää lisöosa Ja puutarhanhoito on tasolla 7 ja opiskelen tiedettä! mutta meinataanko tuolla tieteellä ihan taitoa tiede vai esim... logiikkaa? Ja miten voin sitten opiskella tiedettä?

    • Anonyymi

      Apua! minulla on sims4 ja tein simistä vahingossa kasvisimin ja en halua että se on kasvisim niin onko siihen jotain koodia tai jotain että sen saa pois päältä😣

      • Anonyymi

        Sims4:ssä kasvina olo on väliaikaista. Ellei malta odottaa, niin Ctrl Shift c, "testingcheats on" ja "sims.remove_buff buff_PlantSims_MainBuff_Visible". (Toimi noin niiden kasvisimien tultua. Nyt en enää ole kokeillut aikoihin, mut vois ehkä toimia vieläkin. Kerro ellei toimi, niin haetaan toimiva koodi, modi tai jotain muuta sen tapaista.)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sims4:ssä kasvina olo on väliaikaista. Ellei malta odottaa, niin Ctrl Shift c, "testingcheats on" ja "sims.remove_buff buff_PlantSims_MainBuff_Visible". (Toimi noin niiden kasvisimien tultua. Nyt en enää ole kokeillut aikoihin, mut vois ehkä toimia vieläkin. Kerro ellei toimi, niin haetaan toimiva koodi, modi tai jotain muuta sen tapaista.)

        Tossa ois juttua Sims4:n kasvisimeistä. Mukana ohje miten sellaiseksi tullaan ja miten sellaisena olon saa lakkaamaan, ellei jaksa odottaa viittä päivää. https://simsvip.com/2018/08/22/the-sims-4-how-to-become-reverse-a-plantsim/

        PS. Keskustelun tulis koskea tässä aloituksessa sims3:a, ei nelkkua. Anteeksi että vastasin toistuvasti TS4:ää koskevaan kysymykseen tässä ketjussa. Koetan välttää sellaista jatkossa.


    • Anonyymi

      Paina nuolta pohjassa eli Swift pohjassa niin sitten paina sun simiä hiirellä ja valitse muuta kasvisimiksi

      • Anonyymi

        "Paina nuolta pohjassa eli Swift pohjassa niin sitten paina sun simiä hiirellä ja valitse muuta kasvisimiksi"

        Ei toimi Sims 3:ssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe