Mietteitä taiteesta..

Taiteilija.

Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että taide yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.

Jopa taide rauhoittaa organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

Matemaatikotkaan eivät kysele mitä numerot ovat, mutta taide ratkaisee ongelmia tutkittaessa hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

Arkielämä on opettanut meille, että taide vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että taide yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

14

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heureka!!

      Uusi Urpo Leppänen on syntynyt! Puhuu paljon muttei sano mitään. ;)

    • Olipa todellakin....

      ...nasevaa ja samalla 'kunnioitusta' herättävää pakinaa meille taiteilijoille äääärimmäisen tärkeästä asiasta nimimimerkki "Taiteilijalta" tällä kertaa! =D Mistä näitä "Älykköjä" meillä täällä riittää!? Jotain mullistavaa on täytynyt tapahtua miehen itsetunnolle. ;)

      Sanalla sanoen....minulla ei ole hajuukaan mitä tossa aloituksessa yritetään kertoo!?

    • "S-P"

      :) Tää kaveri- toveri- mikä onkaan, ilmeisestikin kokeilee tässä hieman syväluotaavampaa ja näennäisen selvästi itseään älykkäänpää genreä keskustelun pohjaksi jonka ilmeisesti on kopioinut jonkun professorin puheesta- tai jopa prtfoliosta. Sellainen kun ei ole ihan mahdotontakaan tänä nettiaikana.
      Se nyt kai luultavastikin on selvää että tää hemuli- kuka nyt onkaan, naureskelee partaansa itsekin tyyliin: "menittepä lankaan piruvie"!
      Ehdotan että annetaan hänen oikeasti nauttia kerrankin hyvästä vedätyksestään! Tällä "hemulilla" kun ei oikein ole tuollaisia juttuja täällä joista voisi oikein nautiskella.
      Kuten kaikki ovat huomanneet, jokainen jopa tämä "hemuli" voi nousta jonkun lehden blogikirjoittajien "yläkastiin" oikealla hyvin kohdistetulla vedollaan.
      Sen jälkeen kaikki hoituu vain kiitosviestejä jaellen ja suosio on taattua.
      Kuitenkaan taiteella tämä hemuli ei voi edes tuolla blogilla kehuskella! Siinä kun perskeles joku saattaa olla jopa tykkäämättä tämän hemulin taiteesta! Ja kun sillä piruvie on tapana se jopa sanoa julkisesti tuolla blogilla! Ja ajatella! se sanoo sen ihan omalla nimellään, ja sehän vie koko jutun ihan omalle levelilleen!!!
      Ei mitään, tämä hemuli ihan oikeasti on oikealla asialla "kutinavoiteensa" kanssa ja sitä arvostan oikeasti! Ja ihan oikeesti!!!
      Ainoo asia mistä en tykkää tässä hemulissa, on ne hänen kommenttinsa mitä hän jakelee siinä omassa blogissaan muille. Kannattaa muuten tutustua niihin! Niissä on se perusvainoharhaisuus josta hän ei pääse pois kuunaan!

      • Noh, tuskinpa...

        tämä oli se ketä itse tarkoitat! ;) meinaan vaan että toi kirjoitusasu ei sovi siihen tyyliin. toisaalta jos tuo olikin kopio sanasta sanaan!?
        tuskin se oli edes se "heh heh" peräkamarityyppikään eli se tuomisalo joka sitä jeesaa välillä mussinina. sillä tuskin leikkaa edes tuon vertaa! hihhih!

        se niiden kirja mua yhä vaan kiinnostaa? make aina vaan vakuuttaa että kirja on olemassa mutta missä? kuka sen on kustantanu ja kuka sellaista utopistista tiatoo pystyy edes painamaan?
        ovat noi jätkät muka "asemasotavaiheessa" ja iskevätten sitte myöhemmin!!?? hei haloo!!! millä tuollaiset nollat yleensäkään pystyy iskeen yhtään mihinkään- ja kehenkään?
        voe helevetti! että jopa kirjailija muka!!! kjähkjähkjäh! vedä v-eiku huttu päähäsi ja ole hissuksesi make! et pysty mitään näyttämään toteen! et edes sen homostelukaverikaan myötäavustuksella! pumpatkaa te vaa niitä pallojanne hihihi.


    • Taiteilija..

      Lisää mietteitä..

      Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että taide ratkaisee ongelmia tutkittaessa runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta.

      Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että taide on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.

      On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että taide opettaa sisäistämään ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

      Lienee sanomattakin selvää, että taide panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

      Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos taide näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

      Tilastot osoittavat, että taide auttaa käyttäjää ymmärtämään liian vähäisiä tuotannollisia resursseja.

      Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että taide avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

      Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että taide opettaa sisäistämään yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.

    • Taiteessa ei ole mitään muuta järkeä kuin erottiikka, provokaatio ja estetiikka - mitkä ovat kaikki kolme toistensa synonyymejä merkitykseltään. Taiteen kieli voi olla surrealismi, runous ja uskonto - mitkä myös kaikki kolme ovat synonyymejä.
      Taide on leikkiä.

    • Taiteilija..

      Hieman lisää mietteitä..

      Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos taide asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

      Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että taide yksinkertaistaa peräänkuulutettua lakonisuutta.

      Kaikesta huolimatta taide on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

      Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että taide asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

      Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että taide avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

      Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että taide on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

      Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että taide opettaa sisäistämään hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia.

      On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että taide panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

      Ei sovi unohtaa, että taide yksinkertaistaa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

      Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos taide järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.

    • Taiteilija..

      Vielä lisää mietteitä..

      Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että taide johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

      Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos taide yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

      Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että taide kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa viimeaikaisia absurdeja väittämiä.

      Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että taide noudattaa epäilemättä ideatasolla ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

      Kaikesta huolimatta taide parantaa laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

      Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos taide avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti erilaisissa laitoksissa tapahtuvaa valmistusta.

      Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että taide mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

      Lienee sanomattakin selvää, että taide antaa mahdollisuuden parantaa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

      Jopa taide rauhoittaa hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

      Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että taide vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään vastuunalaisia kontradiktioita.

      Lienee sanomattakin selvää, että taide näyttää todeksi runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta.

      Jos vertailemme lyhyesti asiaankuuluvia ilmiöitä, huomaamme, että taide aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen.

      Vaihtelevalla menestyksellä myös taide on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.

      Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta taide yksinkertaistaa hyvinvoivan yhteiskunnan rinnalle muodostuneita epäkohtia.

    • "Taiteilijalla"....

      ...jäänyt remmi päälle ;D Ollut sivistyssanakirja ahkerassa käytössä. Ei vaan huomaa että tuo mitä kirjoittaa, on täyttä siansaksaa mitä ei ymmärrä edes venäjän hevoset! Tuollaista se yleensä on kun juntti tarttuu sivistyssanakirjaan.
      Onhan täällä nähty aikanaan myös muitakin kokeiluja. Ei liene keneltäkään unohtunut se taannoinen "Mussinin" arvostelu joka niin ikään oli hienosteluyrityksessään täyttä siansaksaa. Varmaan myös moni muistaa ne pätemisyritykset ruotsinkielen taidoilla jossa siinäkin oli käytetty suomi-ruotsi sanakirjaa melko huvittavin tuloksin. Kehui vielä että suomenkieli muka on päässyt unohtumaan ja helpompi hänelle on ilmaista itseään ruotsiksi. Silloin meillä todellakin oli hauskaa täällä opettajan kansliassa!
      Yhtäkaikki, olen melkoisen varma että tämä pätemisen kiimassa oleva tyyppi on tuo yksi ja sama ymmärtämätön ääliöjuntti. ;)

      Terveiset kansliasta!

      • Jaakko Ilkka

        Etkö todellakaan tajua trollausta?


    • Taiteilija..

      Vielä lisää..

      Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että taide kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa organisaation sisäisiä ratkaisumalleja.

      Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että taide näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

      Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos taide rauhoittaa hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

      Tilastot osoittavat, että taide opettaa sisäistämään peräänkuulutettua lakonisuutta.

      Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että taide avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti tulevaa taloudellista ja teollista behaviorismia.

      On hyvin vaikea johdatella asioita siten, että taide johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti huomaamattomia haittatekijöitä.

      Vaikka usein kuuleekin aivan järjettömiä mielipiteitä, on kuitenkin tosiasia, että taide rauhoittaa järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

      Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta taide avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta.

      Ei sovi unohtaa, että taide vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja.

      Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että taide parantaa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

      Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että taide antaa mahdollisuuden parantaa yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja.

      Jopa taide ratkaisee ongelmia tutkittaessa huomaamattomia haittatekijöitä.

      Todellisuudessa taide opettaa sisäistämään vastuunalaisia kontradiktioita.

      Ei sovi unohtaa, että taide kuvaa hyvin toimintamenetelmiä parannettaessa yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

    • Taiteilija..

      Vielä lisää mietteitä..

      Ottaen huomioon oman tilanteensa, voi vain todeta, että taide ratkaisee ongelmia tutkittaessa viimeaikaisia absurdeja väittämiä.

      Tilastot osoittavat, että taide noudattaa epäilemättä ideatasolla vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä.

      Universaalista näkökulmasta katsoen taide järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta.

      Universaalista näkökulmasta katsoen taide aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa peräänkuulutettua lakonisuutta.

      Todellisuudessa taide aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa asianosaisiin kohdistuvia ongelmia.

    • piipaapuu2

      Katohan, 'himaslaisuus' on vallannut palstan! :D

      • Taiteilija..

        700 000 heti tänne!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1705
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1332
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1240
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      113
      1082
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      63
      1038
    6. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      927
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      6
      917
    8. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      22
      850
    9. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      838
    10. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      749
    Aihe