Sähköpostin ongelmat IE10:n kanssa korjattu

Hei käyttäjät,

Suomi24 Postin ongelmat Internet Explorer 10:n kanssa on korjattu. Ilmoitathan meille, jos törmäät vielä ongelmiin käyttäessäsi postia IE10:llä.

Terveisin,
Suomi24 Ylläpito

35

1692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmetys1

      Kiitos, kiitos! Toimii taas. Ainoa huono puoli tässä s-postissa on , mielestäni liian paljot mainokset.

    • esa Honkanen

      Päivää Suomi24

      Etsin tutkimusmateriaalia: LAULUOPUKSIA = kirjoja, vihkoja, käsikirjoitettuja, monisteita, mitä vaan missä on lauluja. Miten löydän ne teidän sivuilta???

      Lisätkää valikkoihin Laulukirjat tai edes Musiikki-> nuotit ja laulukirjat

      KIRJAT -> MUSIIKKI / LAULUKIRJAT

      Esa Honkanen

    • ei ole teidän sähköpsti kunnossa, minulle piti tulla viikolla 13 - 14 tuotetarjous ja tänään yrittivät lähettää uusiksi, mutta ei ole tullut. x-markus

    • yksihra

      Sama täällä. Ei pelaa minullakaan

    • ei toimi

      Ei aukea posti ei...

      • sari781

        Et ole ainoa..


    • Hei!
      Minkä johtuu että postini on edelleen hidas? Saa odotella sen aukeamista useita minuutteja, olisiko mitenkään saada postia entisen laiseksi joka toimi loistavasti eikä tarvinnut odotella koska se suvaitsee aueta.
      T.Milja Hakkarainen

    • Että näin taas...

      Ei toimi explorerin eikä mozillan kautta. Google chromella toimii.

    • En ole päässyt ollenkaan sähköpostiini Mozillan kautta enää. Chomella menee hitaasti, nyt en joutanut odottamaan...äääh. Pitäiskö vaihtaa gmailiin? Mut täällä on paljon liitteinä valokuvia esim, miten ne saa johonkin siirrettyä ensin pois?äh, tää oli ennen helppoa, heti aukesi sähköposti. Onko liian TÄYNNÄ viestejä, vai missä vika? siellä päässä? en ymmärrä. Siksi tarvitsisin helppoa toimintaa, en ole mikään älyniekka..
      Kyllästynyt, pistää äkääntymään välillä.

    • tökkii jälleen

      Hei! S-posti ei toimi taaskaan! Hyppii edestakaisin, kun yrittää viestiin vastata ja heittää johonkin tyhjään tilaan...On ollut todella paljon ongelmia viime aikoina. Ikävää. Pitää harkita postin vaihtoa, jos ei ala toimia kunnolla! Yrittäkääpä saada systeemit kuntoon, kiitos!

    • mahdotonta!!!

      Hei! Ei toimi sähköposti! Viestin kirjoittaminen ja lukeminen keskeytyvät koko ajan, kun ohjelma heittää johonkin muualle eli sanoo että viestiin on tehty muutoksia jne, Ei onnistu, ei!

      • Aije1

        Sama täällä, viestin kirjoitussivu häviää n. 20 sekunnin kuluttua eikä tallennu luonnoksiin!. Jo kolmas kerta kuukauden sisällä. Käytän Mozillaa ja Safaria, mutta Safarin viestin kirjoitussivulla ei ole lainkaan postilaatikon oikeanpuoleista sivuviivaa, joten osa tekstistä menee harakoille eikä rivinvaihto toimi lainkaan! Onko kellään samaa ongelmaa? Ei siis lähde posti suomi24sta minnekään!!


    • tipi4

      Ei aukea sähköposti p.....le, taaskaan.

    • yksihra

      Ei aukee,ei. Mutta gmail pelaa loistavasti. Täytyy vaan tutuille ilmoittaa uusi osoite

    • Sähköpostin ongelmat

      Sähköpostin ongelmat jatkuu.
      Firefoxin kanssa se ei ole toiminut koskaan kunnolla ja viimeiset pari viikkoa sähköposti resetoi itsensä toistuvasti aloitusnäkymään. Eli sama näkymä kuin jos kirjautuu sisään. Resetti ei tule vakiomittaisen ajan jälkeen vaan siinä on jonkin verran vaihtelua.
      Sama mitä on silloin tekemässä, lukemassa viestiä, kirjoittamassa uutta tai selailemassa muita kansioita, paluu aina aloitusnäkymään vastaanotettujen viestien valikkoon.

      Firefoxin kanssa vanha ongelma on ettei sillä tahdo saada liitetiedostoja viestiin mukaan kuin satunnaisesti ja myös sähköpostin asetuksien muuttaminen on arpakauppaa. Toimii, ei toimi, toimii, ei toimi,...
      Yleensä ei toimi.

    • liibalaaba70

      Jostain syystä sähköpostini ei suostu toimimaan. Missähän mahtaa olla vika?

    • Kun sähköpostissa alan vastaamaan, en ehdi kuin muutaman lauseen kirjoittaa, ruutu pyöräyttää, ikäänkuin päivittäis ja teksti katoaa. Firefox. Ollut muutaman kuukauden

    • posti aukeaa mutta ei näy viestejä

    • käyttäjä

      Heippa, niin mitäs tuo IE10 tarkoittaa? Ei toimi, ei lähde sähköpostit eikä tule. Huomioikaa että sp käyttävät vanhemmatkin ihmiset ja nuo ohjeet tietokonekielellä on pelkkää prassailua.. IE10..kuinka moni tietää mitä se on?

      • Googlea saa käyttää

        Varmaankkin käytät IE:tä jos et tiedä sen merkitystä. IE = Internet Explorer. Versio on varmaan pienempi sinulla riippuen käyttiksestä ja siitä että oletko asentanut päivityksiä. Versio löytyy ohje valikosta.


    • Tempest&&

      Onneksi käytän Linuxia.

    • odotusta1

      Kolme päivää sitten lakkasi posti aukeamasta. Vihreä pallukka vaan pyörii.

    • eemelipossu2012

      ei jumankauta pääse s.postiin ollenkaan sisälle ja sitten kun yrittää sulkee koko paskan niin eipä tunnu onnistuvan MIKÄ MÄTTÄÄ?

    • eemelipossu2012

      no eipä tuo tunnu pelaavan mulla ainaskaan, pyörittää vaan tota vihreetä pallukkaa tossa ja sitten kun yritän kirjautua ulos niin ei sulje sivua, vaan hyppää aina takas lataamaan postia.

    • vikkela888

      Tämä systeemi on tosi nopea. Niin nopea, että sähköpostien lähetys on lähes mahdoton. Uusimmilla Firefoxilla ja Chromella sivu lauatutuu uudelleen noin minuutin välein, postin pääkansioon ja kaikki kirjoitettu häviää. Jos aikoo lähettää viestin, se pitää kirjoittaa esim. Notepadilla tms ja copy-pastella siirtää lähtevään viestiin. Silloin saattaa onnistua.

    • ^^^^

      Internet Explorer on estänyt tätä sivustoa näyttämästä sisältöä, jolla on suojausvarmennusviheitä.

      Tällainen ilmoitus tulee, mikä nyt taas mättää?

      • "Olet jo tilannut kyseisen palvelun" heittää punaisella kun kirjautuu ja painaa posti-valikkoa.Miten sinne s-postiin muuta kautta pääsis??palvelun käyttöönotto isolla kuorenkuvan kanssa ei johda siinä alla pun.tekstin kans mihkään,mutta tällä android-puhelimella saan kaikki muut postini auki,muttei suomi24..joskus joo ja nyt tökkäs taas.Eikä vieläkään tuo pikavalinta postin sivulla,mistä saa muilla kaikki kerralla erikseen jokasta ruksimatta pois/sivu..


    • Sähköpostin ongelmat

      Resettikierre jatkuu ja aikaisemmin ilmoittamamani ongelmat on päällä edelleen:

      Sähköpostin ongelmat jatkuu.
      Firefoxin kanssa se ei ole toiminut koskaan kunnolla ja viimeiset pari viikkoa sähköposti resetoi itsensä toistuvasti aloitusnäkymään. Eli sama näkymä kuin jos kirjautuu sisään. Resetti ei tule vakiomittaisen ajan jälkeen vaan siinä on jonkin verran vaihtelua.
      Sama mitä on silloin tekemässä, lukemassa viestiä, kirjoittamassa uutta tai selailemassa muita kansioita, paluu aina aloitusnäkymään vastaanotettujen viestien valikkoon.

      Firefoxin kanssa vanha ongelma on ettei sillä tahdo saada liitetiedostoja viestiin mukaan kuin satunnaisesti ja myös sähköpostin asetuksien muuttaminen on arpakauppaa. Toimii, ei toimi, toimii, ei toimi,...
      Yleensä ei toimi.

    • vihainen4

      Kertokaa minulle miksi valokuvat ovat Downloader-muodossa??Siis valokuvat eivät aukea kuvina kuten ennen?Nyt kaikki kuvat valkoisia kulmasta käännettyjä??Käytän Google Chromea eikä siinä voi vika olla,kun Gmail-postissa aukeaa kuvina!Osaako kukaan vastata??Tai sitten YLLÄPITO VASTATKAA mikä on syynä??Olen todella tympääntynyt jos jokainen kuva pitää muuttaa kuvankäsittely-ohjelmalla!KIITOS jos saan vastauksen??

    • asetukset2

      INTERNET EXPLORER 10 KONEESSA,JA HYVIN TOIMII POSTI,YM.MIKÄHÄN TEIDÄN OMIEN KONEIDEN ASETUKSISSA/YHTEYKSISSÄ MÄTTÄÄ???

    • Ei vaan posti aukene vieläkään Google Chomella eikä muillakaan tosiaan tuo vihreä häkkyrä vaan pyörii. Ehkä täytyy hypätä pois täältä kokonaan!!!!

    • eivoikun naur

      kuka ääliö käyttää suolen sähköpostia :)))

    • siru18

      Miksi mun puhelin ei aukase s-postiani.
      Lumia 800 en ole roskapostin kirjottaja..
      Koneeni aukaisee,mut känny ei. Missä vika.
      Mitä mun pitäis tehdä tai mihin mennä näyttämään sitä.
      Onko asetuksissa pielessä joku.

      Toivon vastausta.

    • tore

      Ej toimi vieläkään, ej pääse sisälle, lokeman viestiä, tai otta vastan tyätehtäviä, terveisin tore

    • Toivotonta. Sähköposti viskaa jo parin rivin lukemisen tai kirjoittamisen jälkeen ulos, vastaaminen viestiin onnistuu pätkittäin, kirjoitus heitetään ihan tosiaan rivin tai kahden jälkeen luonnoksiin, josta suurin osa kirjoitetusta kuitenkin puuttuu. Sama pätkiminen on myös viestien lukemisen kanssa.

      Opiskelu on tehnyt minusta supernopean lukijan ja kirjoittajan, joten siitä ei ole kyse. Sama ongelma ilmenee myös kirjaston koneella, joten viruksista tms.ei voi olla kyse.

      On hirveä hässäkkä töiden kanssa, joten kaikkien kontaktien siirtäminen hotmailiin tms. ei onnistu. Vastatkaa nyt ihmeessä, mistä on kyse. Ongelma on jatkunut jo monta viikkoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      121
      1589
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1171
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      6
      976
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      793
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      753
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      44
      750
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      741
    Aihe