Ihastuuko muutkin vanhempiin naisiin?

vajaa20v

Jännä ois kuulla löytyykö paljonkin porukkaa, joilla on tapana ihastua ihan reilusti vanhempiin naisiin (esim noin 10-30 vuotta vanhempiin)?

Itselläni näin tapahtuu todella usein. Ihastun toki myös omankin ikäisiin tyttöihin ja nuorempiinkin, mutta tuntuu että lähes aina ihastuksnen kohteina ovat vanhemmat naiset, jotka voisivat vallan maniosti olla äitejäni ikänsä puolesta.

Jollain tasolla tahtoisin jopa päästä tästä eroon, koska tuntuu ettei kukaan tällaista rääpälettä tahdo, tai sitten kyseiset naiset on heteroita ja/tai varattuja.

Äh! Yöllinen purkautuminen. Mutta kokemuksia, mielipiteitä ja mitä vaan kuulisin mielelläni.

139

7237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttujutt

      Mulla on ollut niin että nuorempana ihastuin itseäni vanhempiin.
      Nyt asia on käntynyt päälaelleen, ihastukset nuorempia.
      Toki myös saman ikäluokan kumppaneita ollut. Olen sitä mieltä, että
      tuulimyllyjä vastaan on turha taistella. Kaikki kokemukset ovat
      olleet rikkaita.

    • Vicki Vale

      Ajattelin näin aluksi sanoa, voisiko sitä verrata siihen että joku tykkää postimerkkien keräilystä toinen jalkapallosta kolmas jostain muusta.

      Ihastuuhan 50v. vaikkapa 40v. ikäiseen, kun ihastumisen tunne tulee ei sille mitään voi, eikä sille, jos ihastus sattuu olemaan nuorempi tai vanhempi.

      Tykkäämiset ja ihastukset tulee ja menee, nehän kuuluvat elämään.
      Oikeassa olet ei kannata taistella vastaan, elämää ne vain rikastuttaa.

      • ???

        Seen Bruce lately?


    • salakatselijaa

      Hei
      minä ihastun yleensä 5-12 vuotta nuorempi tai vanhempi naiseen,mutta en katso sitä ikää ja se vain sattuu ihastusta.huomasin jopa,että nuorempi ja vanhempi katsellut minusta vaikka ehkä minussa on jotakin ihanaa.kun ihastuin ollut nuorempaan naiseen mutta pääsin yli koska hän on hetero ja varattu siksi en voi tehdä mitään.en voi itselleni mitään jos ihastun näin mutta tunne on ihana.minulla oli kokemusta vanhempaa naisen kanssa mutta en nuorempaan kanssa vielä.

      • ....

        Vanhemmat naiset ovat kiehtovia, itsevarmoja omalla tavallaan, seksikkäitä ja ja :D huomaan usein katsovani kaupungilla "kypsempiä" naisia kuin omaa ikääni lähellä olevia :)


      • salakatselijaa
        .... kirjoitti:

        Vanhemmat naiset ovat kiehtovia, itsevarmoja omalla tavallaan, seksikkäitä ja ja :D huomaan usein katsovani kaupungilla "kypsempiä" naisia kuin omaa ikääni lähellä olevia :)

        Ihana kuulla ;).En pystynyt olemaan ihastumatta ketään,koska se on minun heikotukseni vaikka olisi nainen näin söpö tai upea tai kaunis..Se sai minut sekaisin :D!Kun he katsoivat minua kuin olisivat kiinnostuneita/ihastuneita,mutta en voinut olla vakavissaan vain alkaisin hymyilemään tai virnustelen tuosta vaan.Miksi niin vaikea :D?Olen itse 31 vuotias nuorekas :)


      • kesseli
        .... kirjoitti:

        Vanhemmat naiset ovat kiehtovia, itsevarmoja omalla tavallaan, seksikkäitä ja ja :D huomaan usein katsovani kaupungilla "kypsempiä" naisia kuin omaa ikääni lähellä olevia :)

        Siinä jätkällä hyvä maku! Puumat on sexyjä ja hotteja :)! Mutsia ei jättänyt sit millään rauhaan komee pitkä tumma kundi oli 22 ja mutsi silloin 42 ja nyt ne sit on olleet aviossa jo 19 vuotta ja ei kumpikaan kadu kauppojaan, mut mun mutsi nyt onkin aina ollut vetävän näkönen mimmi ja on vieläkin.


    • teiniäidin lapsi

      Ei ole tapana ihastua äitiäni vanhempiin naisiin. :)

    • n-30w

      Itse en ole koskaan muista naisista kunnolla kiinnostunutkaan..yleensä 10-20 vuotta vanhempia. Niissä on vain se jokin. Kypsiä ainakin jollain tasolla ;D ja turvallisia. Nytkin olen lääpällänsä reilusti vanhempaan kuumaan naiseen :) huhuh

    • käänteinen puuma

      ku omaa tekstiä lukisin! ihastus vaan tulee.

      • A10

        Todellakin puuma näinpäin :)) olen 23v ja silmäni löytävät aina katseltavaa kaupungilta ja usein katselen pidempään "kypsiä" naisia :) en osaa sanoa mikä siinä on mutta jotenkin heidän itsevarmuutensa ja olemuksensa houkuttelevat! Ai ai :) kylmään suihkuun....


      • eitaervi pelätä
        A10 kirjoitti:

        Todellakin puuma näinpäin :)) olen 23v ja silmäni löytävät aina katseltavaa kaupungilta ja usein katselen pidempään "kypsiä" naisia :) en osaa sanoa mikä siinä on mutta jotenkin heidän itsevarmuutensa ja olemuksensa houkuttelevat! Ai ai :) kylmään suihkuun....

        ....:::::::::::::::: ENSINNÄKIN ..! ! vanhemmat naiset pukeutuu naisellisesti hameeseen korkkareihin kulkevat ryhdikkäästi ................ seksissä vanhempi nainen usksltaa ,,, ei tervi pelätä miten käy ,, sanovat anna tulla vaan .. Upeeta


      • usiast yössä

        iällä ei ole väliä kunhan jaksaa kolme neljäkertaa yössä tai useammin.tietysti nuorena jaksaa olla kiinnostuneempi useamman kerran yössä.ikä ei ratkaise.mutta iäkkäämmät misut arvostaa nuorempaa ja jaksavampaa uroota paremmin.


      • iäkäs misu
        usiast yössä kirjoitti:

        iällä ei ole väliä kunhan jaksaa kolme neljäkertaa yössä tai useammin.tietysti nuorena jaksaa olla kiinnostuneempi useamman kerran yössä.ikä ei ratkaise.mutta iäkkäämmät misut arvostaa nuorempaa ja jaksavampaa uroota paremmin.

        En arvosta nuoria uroita.


    • pampam

      Kyllähän minäkin olen ollut kiinnostunut jopa 40-50vuotiaista, vaikka olen 21v ja kerran olen ollutkin erittäinen läheisessä kontaktissa erään 46vuotiaan kanssa ja täytyy kyllä myöntää, että oli aikamoinen elämys ja muistelen sitä vieläkin. Harmi, että se jäi vain yhdeksi kerraksi. :)

    • sdfafdsfdf

      jos on hyvin säilynyt 4 - 5 PUUMA niin miksei ;)

    • Ratto-Raili

      Hi,hi sehän on yhteiskunta vastaista,elämänvastaista jopa suomalaisen elämänmuodon vastaista .Hi,hi että Evon pojat katsovat vanhempii naisii.

    • pimpsula

      "tai sitten kyseiset naiset on heteroita ja/tai varattuja".

      Hih, eiks kaikki osaa edes sisälukua? Mm. "miehelläni sama taipumus",esmes.
      Ei se ikää katso, se on aina parast ku karva kasvaa ja karva lähtee, ja kaik siin välis viäl.

    • Aikuinen nainen

      Olen keski-ikäinen nainen, mutta en osaa kuvitellakaan vokottelevani "kakaroita". Vaikka olen "aktiivinen", ei kiinnosta. En halua leikkiä opettajaa...Haluan valmiin ja kokeneen ihmisen, joka osaa..

      • VanCover

        osaa mitä joka on iästä kiinni


    • 15 + 11

      Tuon kirjoitti persu! Hah hah sulle itelles!

      • 5 + 1

        Siis tuo vajaa 20v on Suomi-persun käsialaa.


      • komsomoli
        5 + 1 kirjoitti:

        Siis tuo vajaa 20v on Suomi-persun käsialaa.

        Väärin sehän oli pikkupioneerin kirjoitus, tuleva vasemmistoliiton edustaja äänestäjä SKDL:läinen!


    • home pölähtelee

      No eihän se synti ole seurustella vanhemman naisen kanssa? Ja onhan sanontakin että ainahan nuorta saa mutta harvemmin kunnon vanhaa!

    • luonnotonta

      Yök. Perverssiä ja vastuutonta touhua. Ikuiset pikkupojat, jotka eivät pysty tasavertaiseen suhteeseen vaan hakevat haasteetonta mamia, toimivat noin.
      Sama toiseltakin puolelta jos tuollaiseen alkaa eli nainen hakee helppoa poikaa josta ei tarvitse ottaa mitään vastuuta. Siksi nimitys toyboy.

      • lllllllllllllllllll

        Jos ei ole alaikäinen, niin miksitoisesta pitäisi ottaa vastuu. Lapsista otetaan vastuu.


      • Niin on luonnotonta

        "Perverssiä ja vastuutonta touhua" ? Entäs kun nelikymppinen mies jahtaa 20-vuotiasta ja olettaa tämän ilman muuta olevan kiinnostunut? Ikuisen nuoruuden tavoittelua?


    • poikia

      Pojat on poikia!!!

    • Osaatko LUKEA?

      Aloittaja nuori lesbotyttö,jos ette tajunneet!

      • Ei jaksa lukea

        Oho. Luin vaan otsikon. No mitäs väliä sillä on. Kyllä vanhempiin naisiin varmaan muutkin saa ihastua kuin lesbot?


    • Ei enää vanhaa

      Minäkin tykkäsin vanhemmista miehistä kun olin alle 20-vuotias. Sitten ymmärsin mitä he hakivat minusta, ja hain terapia-apua jostakin lapsuudesta kumpuavaan, isään liittyvään traumaan, joka aiheutti minussa kaipuuta hakea turvaa vakaista ja vanhoista miehistä.

      Omaa epävarmuuttani katselin miehiä joita muut nuoret naiset eivät vilkaisekaan. Pidin itseäni sen verran rumana että tuntui hyvältä kun miehellä ei ollut muita ottajia tai kilpailijoita.

      Sain apua, nykyään katselen omanikäisiäni enkä pelkää enää muiden naisten kilpailua nuoremmasta (samanikäisestä) miehestäni.

    • suomi24ylläpidonong

      Hankalampi sitä on tajuta koska avauksen yhteyteen on laitettu kuvaan mies ja nainen. Ylläpito ei tajunnut, missä osastossa aloitus oli....turha sit laittaa noita osastoja, jos itseltä puuttuu lukutaito.

      • oot leuhka

        No Kyllä oot leuhka .. ? ootko tosissas sitä mieltä ettei muut osaa lukea ku sinä . onko tuokaan oikeen täyspäisen puhetta -------------- ??


    • toma62

      nuorena haluu vanhempaa ja vanhana nuorempaa.

    • hornake

      Aina sitä nuorta saa, harvoin kunnon vanhaa.

    • vjlh

      itte oon 28 ja kiinnostaa vanhemmat naiset mielummin vie m-xl kokoa.

    • Kaunis 37

      Onpas kiva kuulla, että kuumat ja komeat nuoret miehet haluavat itseään vanhempia naisia!! ;) Itse olen 37 vuotias liikunnallinen, kypsä ja itsevarma nainen. Olen hyvin nuorekas.. luullaan usein ikäistäni nuoremmaksi.. viimeksi 10 vuotta nuoremmaksi.

      Kun jotkut sanovat naisen olevan parhaimmillaan 20-25 vuotiaana, niin omalla kohdallani se ei ainakaan pidä paikkaansa. Niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin, niin itsestäni tuntuu, että olen muuttunut kauniimmaksi ja kukoistavammaksi ikää myöten.

      • kolkytjotainm

        Nainenhan on parhaimmillaan n. 30-50 vuotiaana. Tällä hetkellä.


      • ei tarvii korostaa

        Olipa se hieno mainospuhe, jos vaikka joku kala täältä tarttuisi koukkuun?


    • jääkuningas

      museosta löysin elämäni naisen, satavuotiaan kaunokaisen, rintsikoita käytä se ei, järjen jätkiltä vei!

      Kyllä kunnon muumio aina nuoren naisen voittaa.

      Liikaa näitä telkun puumanainen shaissea. Onko oman ikäset likat liian täynnä itseään, kun nuorten kollien pitää yrittää iskeä vanhempia akkoja? Jääkuningattaret ei anna ja kolleja harmittaa.

      Olin mäkin rakastunut (lue ihastunut) mutsini ikäseen eukkoon joskus parikymppisenä ja jopa naimisissa pitkään hieman päälle 10 vuotta vanhemman akan kanssa. Ei se homma oikeesti pidemmän päälle ainakaan toimi. Jonkin aikaa voi olla kivaa, mutta siinä se sitten onkin. On muutenkin luonnotonta, että lisääntymisikäinen on yhdessä lisääntymisiän ylittäneen kanssa. Joku poikkeus voi toki aina löytyä.

      • KALLE KELLO

        "..jonkin aikaa voi olla kivaa..". Totuushan taitaa kuitenkin olla se, että useimmiten "se kiva" katoaa kuin taivaan tuuliin sen nuoremmankin kanssa siellä avioliitossa. Koskaan ei ole hyvä, aina kurkitaan ja haetaan muuta, ja sen "muunkin" kanssa "se kiva" häviää jne...


    • Kyllä vaan -80

      Kyllähän vanhemmat naiset viehättää kovasti. Mutta ei sellaisista mitään pidemmälle meneviä juttuja kyllä ole tullut. Vielä ainakaan. Toivottavasti joskus vielä tuleekin. Ikäerossa on kyllä myös omat haasteensa, mutta lopulta kaikki kuitenkin ennen muuta yksilöllistä...

    • Toinen taso

      Missä tämä asia pitäisi kuuluttaa, että se selviäisi kaikille puupäillekin? Ihastumisella, eikä rakastumisellakaan, ole mitään tekemistä iän kanssa. Ikä on VAIN numero eikä se määrää eikä määritä mitään - ei yhtään mitään.

      Mutta heiltä, joille tämä ei ole selvää, puuttuu varmaan kokonaan se juttu, mikä nämä asiat ja aiheet määrittää.

    • yh-mama

      en koe olevani vanha raahka vaikka olen 42v,ihan somakin olen ja sinkku.mutta kun parikymppiset kollit ehdottelevat seuraansa niin suorastaan kuvottaa.ovat varmaankin lukeneet juttuja paamanaisista ja kuinka vanhempi nainen on estottomampi eivätkä takerru ym sontaa..
      olen mieluummin yksin kuin lapseni ikäisen seurassa vain itsetuntoa pönkittääkseni.jokainen tyylillään mutta mä sanon itseni kohdalla yäk!

      • Heterot,vs,Lesbot

        Nyt olen ylpeä lesboudestani luettuani heteroitten näkökulman, kyllä meillä sentään on kyky ajatella, kiitän kaikkia!


      • fitness rules

        Nimenomaan ne xl-xxxxxxl (heheh), estoton, kokenut ym. määreet ihmetyttää.


    • Kaunista kaikkialta.

      30v on paras ikä! Miehet kosivat polvillaan minua,mutta olen varattu:)
      Hehkun kauneutta joka solulla,se lisää viehätysvoimaa miehiin:)
      Ikä ei ole kuin numero,mutta miten sen kannat on salaisuus;)

    • heikkitarmo

      Voiko olla mitään parempaa kuin timmissä kunnossa oleva vanhempi nainen ;)

      • normaline

        No kun palstan lähtökohdan tietää niin parempaa on hetero timmissä kunnossa oleva nainen.


    • reilusti_vanhempi

      Ei se mitenkään epätavallista ole, ei noin päin eikä toisinkaan. Ihastu ihan rauhassa vaan, jonain päivänä osuu se oikea kohdalle ja ikä on ihan sivuseikka.

    • 15+2

      Jaa tää olikin lesbopalsta. Olin juuri miehenä kirjoittamassa että itselläni on ollut fetissi vanhempia naisia kohtaan jo monta vuotta. Periaatteessa kai sama asia kuitenkin vaikka mies olenkin.

    • tyttelö

      Itse en ole koskaan ollut kiinnostunut ikäisistäni ystävinä tai minään muunakaan. En osaa kuvitellakaan alkavani suhteeseen parikymppisen pojan kanssa: ne on ihan toisesta maailmasta. Oon vanha sielu ja viihdyn kypsien aikuisten seurassa paremmin. Seksistä en välitä, kenenkään kanssa.

    • äitilyvanhaavuosiker

      Hei!
      Ålä ole huolissasi, me "vanhat muoritkin kattellaan nuorempia", se on sun iässä ihan normaalia :)

    • EL:ak:IM

      vajaa20v

      Googlaa oidipus syndorooma. Päättele itse onko se tervettä.

      Toiset hakee suhteeseen jotain jonka voisi parantaa. Toiset itsensä parantajaa tai hoivaajaa. Jotkut muodostavat suhteita ilman ennakkoasetelmia. Kuka on sanomaan mikä on terve malli? Mutta usein suhde päättyy, jos sillä on ollut joku funktio, joka on toteutunut. Esim: parannettava, joka on parantunut. Pohja putoaa silloin sellaisesta suhteesta.

    • noh,en mä parikymppistä poitsia ottaisi mut 30-40v miehet on ok=)
      kivahan se on että kypsä nainen viehättää ja houkuttaa....
      ei tarvitse kiukutella ja narista enää pikkuasioista niinkun tyttöset tekevät....
      ai niin....olen 51v

    • hulda30

      Nuorempana viehätti vanhemmat miehet, mutta iän karttumisen myötä on alkanut tasaantumaan. Ehkä jatkossa kääntyy sitten toisin päin ja minusta tulee oikein kunnon puuma :)

    • ajatus vain

      Kolmekymppisenä sitä tapailee mieluummin oman ikäisiä ihmisiä, mutta kakskymppisenä usein katsotaan ylemmäx ja nelikymppisenä alemmax. Riippuu tietysti ihan ihmisestä. Ehkä haet jotain tuki pilaria, varmuutta jo vakaammista ja elämää nähneistä...ja siksi ihastut heihin.

    • Herra 47

      Itse silloin nuorempana tuli pokailtua näitä vanhempia naisia koska olivat helppoja nakkeja. Ei siinä koko iltaa mennyt jahkaillessa mennäänkö meille vai teille vai eriteille..."seurustelin" jopa kolmekymmppisenä 15v. vanhemman kanssa pari kuukautta mutta missään julkisilla paikoilla emme käyneet. Kumpikin tiesi missä mennään. Onhan se väärin että omalla tavallaan estetään nuorempaa miestä saamasta lapsia ja perhettäkin kun ei ole nainen enää synnyttävässä iässä.

      Itse nyt vanhempana katselen ja tapailen näitä 10-20v. nuorempia naisia ja jaan heille tieto taitoni. Miehenähän voin saada vaikka lapsiakin vaikka ennestäänkin niitä on. Nuoremmilla kun ei riipu rinnat ja selluliitit hylly...

      • KALLE KELLO

        Tuohan on ihan tyypillistä vanhenevan miehen roikkumista siellä menneessä nuoruudessa. Tottahan vanha mies saa nuoria naisia, jotka laskelmoivat sen miehen varallisuuden, tottahan KAIKILLA vanhoilla miehillä on rahaa, jota hassaavat nuoriin tyttöihin (täysin laskelmoitua), ei vanhoista miehistä nuorille naisille ole muuta "iloa". Tuo on maksullista toimintaa, muttei rikollista kun se ei tapahdu "suoralla ostolla". Näin se vain menee ja vanhat miehet ovat onnensa kukkuloilla, kun nuoret naiset kuolaavat heidän peräänsä luullen, että se nuori tyttö rakastaa.


    • 59621

      Näin naisena en ymmärrä miehiä jotka ihastuvat itseään vanhempiin naisiin? Mut kai se on jotain äidinkaipuuta sekin? Itse en haluaisi olla itseäni nuoremman miehen kanssa. No meitä on moneen junaan.

      • Haen turvallisuutta

        Ehkä se toimii niin kauan, kun mies kokee itsensä vielä nuoreksi. Kun ikää alkaa olla yli 30 tai lähemmäksi 40 tai sitä enemmän, niin miehen mieli muuttuu.

        Itse naisena ajattelen, että kun olen 60 ja alan vanheta, 50-kymppinen tai nuorempi mies on eri tilanteessa. Viimeistään silloin tuntee ikäeron.

        En myöskään haluaisi seurustella yli 5 vuotta vanhemman miehen kanssa.
        Plus miinus vuosi tai kaksi omaan ikään on paras vaihtoehto. :)


    • ..............

      Jaa tää olikin lesbopalsta.

      • ei ole hoksottimia

        Hyvä kun hoksasit! Suorastaan loistavaa! Moni heteroista kun ei näytä hoksaavan tuota, sen verran vajaaälyisiä ja sokeita?


    • tutujutu

      Sama koskee näköjään niin lesboja kuin heteroitakin. Noin 30 vuotiaaksi asti kiinnostaa enemmän vanhemmat, huolitellut naiset ja sen jälkeen kelpaa nuorempikin. Itse menetin poikuuteni 15 vuotiaana 35v naiselle mutta enempää siitä ei ole kerrottavaa.

      Mikä niissä vanhemmissa sitten viehättää? Se on ihan luonnollista. Näet lisääntyminen on mielessä vaikka kortsua käyttäisi ja lisääntymiseen omanikäinen harvemmin sitä on, ainakaan henkisesti. Normaalit naisten konstit ovat lisänä jotka vanhempi osaa mutta nuorempi vain luulee osaavansa.

      Viimeksi ihastuin 60 vuotiaaseen joka tosin näytti kolmikymppiseltä :).. siis ainakin vaatteet päällä. Nykyään on vaikea löytää hoikkaa naista varsinkaan omanikäisstä, pulleita ovat eikä siksi kiinnostavia..

    • I'm not a gay

      Kaikenikäiset naiset käy. Puhelintolpatkin! =))

    • zebra6812

      ..itse oon ihastunu aina itseäni vanhempiin naisiin,,olen nyt 45v.ja sama pätee edelleenkin,,ehkä heidän kanssa tulen niin hyvin toimeen...

    • Freesi tulee olla

      Mutta eikö he ole kaiken nähneet ja koluttu useaan otteeseen. Lapsia tehty usealle eri ukolle.

      Kyllä minusta naisen tulee olla suht, puhdas ja freesi eikä loppuun koluttu.

      Useinhan se on miehillä tissin j aoman äidin kaipuuta. Sitä en myöskään ymmärrä, että nuorempi nainen ottaa vanhan kyvyttömän ukon itselleen.

      Luulen, että siinä on vain taloudellinen etu taustalla.

      • reesi ja reesi

        Muuten olet väärässä mutta viimeisessä lauseessa oikeassa. Olipa ukkeli miten vanha tahansa niin "rakkautta" löytyy. naiselle ei rakkaus ole tärkeää vaan raha.


    • vastaus..

      No miksi sitten nuori lesbotyttö ei löydä vanhempaa lesboa?

      Asiaan on yksinkertainen vastaus: Heitä ei ole. Heidän ikäluokkansa on kasvanut silloisissa oloissa, eikä silloin koko media rummuttanut asian puolesta kuten tänään.

      Tässä on muuten oiva esimerkki median voimasta mitä monikaan ei tule ajatelleeksi. Lörpöttämällä toimittajien omia mielipiteitä he saavat jotkut heikot yksilöt jopa muuttamaan seksuaalista suuntaustaan.

      • lady2

        Kyllä vanhempia lesboja on. Tiedän varmaan lähes 30 50 lesboa.

        Suuntautuminen ei muutu. Mutta on paljon bi-ihmisiä, jotka löytävät kumppaninsa sukupuolesta riippumatta.


      • aina on ollut homoja

        Joo ja ennehän ei ollut homoja ja lesboja? Mitä p*skaa selität? Totta kai oli! Silloin sai vain turpaansa tai joutui mielisairaalaan jos toi suuntautumisensa julki. Nyt sitten vihdoin voivat silloin nuoria olleet lesbot ja homot olla omia itseään pelkäämättä.


      • vastaus..
        lady2 kirjoitti:

        Kyllä vanhempia lesboja on. Tiedän varmaan lähes 30 50 lesboa.

        Suuntautuminen ei muutu. Mutta on paljon bi-ihmisiä, jotka löytävät kumppaninsa sukupuolesta riippumatta.

        Bi-ihmistä ei lasketa, tämä on totuus joka ei muutu. Oletko kuullut yhdestäkään bi-seksuaalista jonka todelliset lesbot olisivat hyväksyneet?

        Itse en ole kuullut mutta nähnyt kyllä, siis bi,itä ja tiedän tämän asian tasan tarkkaan. Voin kertoa asiasta laajemmin jos jotakuta kiinnostaa.

        Miksi vastasin sinulle vaikka selkeästi valehtelet ""Tiedän varmaan lähes 30 50 lesboa."" edes lesbot itse eivät tunne niin montaa lesboa ellei mukaan lasketa jotain bridessä tapahtuvaa joukkolaskentaa, jonka yleensä tekee hs. mediassa pesivät, ns, libelaarit.


      • vastaus..
        aina on ollut homoja kirjoitti:

        Joo ja ennehän ei ollut homoja ja lesboja? Mitä p*skaa selität? Totta kai oli! Silloin sai vain turpaansa tai joutui mielisairaalaan jos toi suuntautumisensa julki. Nyt sitten vihdoin voivat silloin nuoria olleet lesbot ja homot olla omia itseään pelkäämättä.

        Vastaus oli varmaan minulle vaikka et sitä suoraan osoittanutkaan. Todellisuudessa ne joutuivat vankilaan semminkin jos kopeloivat jotakuta.

        Tämä pitäisi olla tänä päivänäkin suuntaus, ei suinkaan joutava lipilaarius eli vihreys joka ajaa ihmispolot aivan hunnigolle.

        Kun kansalaisille annetaan vapaus, he käyttävät sitä.


      • lady4
        vastaus.. kirjoitti:

        Bi-ihmistä ei lasketa, tämä on totuus joka ei muutu. Oletko kuullut yhdestäkään bi-seksuaalista jonka todelliset lesbot olisivat hyväksyneet?

        Itse en ole kuullut mutta nähnyt kyllä, siis bi,itä ja tiedän tämän asian tasan tarkkaan. Voin kertoa asiasta laajemmin jos jotakuta kiinnostaa.

        Miksi vastasin sinulle vaikka selkeästi valehtelet ""Tiedän varmaan lähes 30 50 lesboa."" edes lesbot itse eivät tunne niin montaa lesboa ellei mukaan lasketa jotain bridessä tapahtuvaa joukkolaskentaa, jonka yleensä tekee hs. mediassa pesivät, ns, libelaarit.

        Bi-naiset ovat yhtä kiehtovia kuin lesbotkin. Lesbot ovat niin kateellista ja ilkeää porukkaa, luulevat olevan parempia kuin muut.

        "Vastaus.." sinun tietosi on peräkylän näkemyksiä, luulet olevasi suurikin asiantuntija.


      • vastaus..
        lady4 kirjoitti:

        Bi-naiset ovat yhtä kiehtovia kuin lesbotkin. Lesbot ovat niin kateellista ja ilkeää porukkaa, luulevat olevan parempia kuin muut.

        "Vastaus.." sinun tietosi on peräkylän näkemyksiä, luulet olevasi suurikin asiantuntija.

        Sinä et mitä ilmeisimmin tiedä asiasta mitään, kunhan kuvittelet.

        Bi-naiset ovat jotakin muuta etsiviä poloisia, yleensä miehensä toiveesta eli kimppakivaa... ainakin kuvitelmissa, jotka päätyvät lähes poikkeuksetta avioon miehen kanssa.

        Siinä olet oikeassa, että varsinaiset lesbot ovat ilkeää sakkia... ja poikkeuksetta rumia. He eivät sakkiinsa hyväksy ns. kauniita bi- seksuaaleja. Tämä on niin varma kuin kuolema.

        Mutta mennäkseni ytimeen on todellisuudessa koko homoseksuaalivouhotus lähes yksinomaan medialähtöistä. Viehertävät ituhipit ovat jostain syystä päässeet valtaamaan median ja on selvää, että toimittajat lörpöttelevät omista mieltymyksistään.

        Sinä puolestasi voit kertoa minulle miksi tyttöparissa toisen tulee ehdottomasti olla maskuliininen?


    • MISTÄ

      Niitä vanhempia naisia löytää ketkä ei ole tiukkapipoja vaan uskaltavat nauttia elämästään? ( 40---> )
      t.nim.unelmoin vanhemmasta

      • Minut löytää

        Qruiser:ista. Etsi biseksuaaleja naisia, olen siellä. Enkä taatusti ole tiukkapipo, huomaa jo nimimerkistä ;)


    • Kolmekakkonen

      Yli 50 vuotiaat ja PULLUKAT naiset ovat IHANIA.

    • UkkomiesIsä

      Ihan normi kuvio eli noi hätä ;)

      Eikä se ole mikään ihmekään että ihastuu vanhempiin naisiin muutama syy alla:

      - vanhemmat naiset tietää mitä ne haluaa
      - vanhemmat naiset on kokeneempia mikä näkyy useassakin asiassa
      - vanhemmat naiset on tietyssä mielessä jotenkin vakaampia eli heidän rauhallisuutensa vetoaa kun taas nuoremmat on impulsiivisempia ..toki aina ei näin ole. Jotenkin vaan se elämän kokemus toimii vanhemman ihmisen eduksi tässä tapauksessa

      On ne nuoret naisetkin ihan kivoja ja määrätietoisia ym. mutta elämän kokemus kuitenkin näkyy ja toimii vanhemman eduksi yleensä (tosin säännöstä on poikkeuksiakin ja nuorikin voi olla kokenut elämässään paljon).

      Joka tapauksessa naiset on ihan hemmetin kivoja, naiset on elämän suola ja eliksiiri, mä rakastan naisia ja kuinnioitan heitä ja tottakait sitten rakastan omaa vaimoani ja olen uskollinen (eli vaikka rakastankin naisia en tarkoita sitä pettämis-mielessä)

    • So what?

      Lesbokin voi rakastua itseään vanhempaan naiseen? Miksi siitä pitää nyt tehdä iso juttu? Jokainen rakastukoon kehen haluaa! Ei rakkaudessa mitään järkeä tai sääntöjä ole. Tai ei ainakaan oikeassa rakkaudessa.

      Tämä kyllä osoittaa hyvin sen että kuinka yhä seksuaalivähemmistöihin ja suurin ikäeroihin parisuhteissa suhtaudutaan paheksuen tai niitä pidetään jotenkin friikkeinä. Taitaa yhä monen mielessä se ainoa "oikea" parisuhde olla kahden samanikäisen miehen ja naisen välinen?

      • iotghergerg894y93t

        HELPOTTIKO?!


      • So what?
        iotghergerg894y93t kirjoitti:

        HELPOTTIKO?!

        KYLLÄ!


    • Moon Porist.

      Olin 25-vuotias ja luulin olevani huippurakastaja. Sitten eräs 36-vuotias eronnut rouva otti minut minut baarista mukaansa ja opetti minulle miten todella rakastetaan ja rakastellaan. Nyt ollaan 12 vuotta oltu samassa osoitteessa ja vieläkin hänen hellässä huolenpidossaan.

    • sama ikä ok

      Miksi ei tai no joo, on sekin outoa kun nainen on miestä vaikka 30v nuorempi.

      • hymyilyttääkö tämä

        Onneksi ei kuitenkaan niinkuin Hugh Hefner, se playboy guru, joka etsiin itselleen 60 vuotta nuoremman ja aina uuden .... 3 kk:n välein.
        Mahtaa olla jorma timmissä.


      • ei kunnossa
        hymyilyttääkö tämä kirjoitti:

        Onneksi ei kuitenkaan niinkuin Hugh Hefner, se playboy guru, joka etsiin itselleen 60 vuotta nuoremman ja aina uuden .... 3 kk:n välein.
        Mahtaa olla jorma timmissä.

        Ne on vaan niitä edustusnaisia, kuuluu brändiin. Jortikka sanoutunut irti jo aikoja sitten. Naisille maksetaan edustamisesta ei seksistä.


    • Ciddy Erdbeerungen

      Nuoret naiset ovat vaan niin lapsellisia, syövät perunalastuja ja juovat loka-skolaa ja katselevat jatkuvasti kynsiään. Kiroilevat perkeleesti kuin mettässä ahavoituneet
      miehet.

    • elämäalkaa55

      No kolmikymmppisenä naiset on lapsellisimmillaan !

      he raukat vaan eivät siitä its emitään tiedä heh.

    • JKKL

      KYLL'Ä

    • jörtikkä

      Noin 35-48 v heteronaiset ovat parhaasta päästä. Tietävät mitä haluavat!

    • Herkkupersettä

      Itse en voi olla ihastumatta nuoriin (20-25) naisiin jotka eivät kuulu massaan (paljon meikkiä, ylipitkät myrkyillä ja kuumuudella käristetyt hiukset - pissis tyyli tai sellainen wnb sexy aikuinen tyyli). Näillä nuorilla naisilla mistä pidän on useasti lyhyemmät hiukset kuin muilla ja luonnollinen meikki tyyli - ah niin viattoman näköstä!

      • sulle ei

        heh.,. lueppa tekstisi itse, ehkä huomaat joitain epäjohdonmukaisuuksia.


    • puumaxitar

      Minulla oma 32 v aviomies kotona ja edelleen menee hyvin. Meillä minun viiskymppiset tänä vuonna ja kieltämättä ikäkriisi on päällä, mutta ei mieheni aiheuttamana. Olen kuulemma ihana paketti:)
      Meille ilmeisesti vain kävi tuuri, joten eihän se ole mahdotonta kun kemiat kunnolla kolahtaa.

      • homo-laaksonen

        Eipä siinä mitään... päivänvalossa ja vaatteet päällä mutta alastomana on vaikeampaa veikkaan.


    • tjaa,aha

      Ikänsä ja myös näkönsä puolesta.

      Näytä minulle kaunis lesbo niin minä näytän sinulle lesbon hirven.

    • tyttö vain

      Mulla täysin sama homma kuin keskustelun aloittaneella, paitsi että olen nuori nainen joka ihastuu vanhempiin miehiin. Niissä on sitä jotain. Itse olen parikymppinen ja ollut avoliitossa jo vuosia ikäiseni miehen kanssa. Parin viime vuoden aikana olen tavannut muutaman vanhemman miehen (40-50v) ja yhden kanssa oli jonkinlainen suhdekin. Nautin siitä, vaikka samalla petin, mutta oli se sen arvoista. Seksi oli upeaa ja muutenkin.

      • Olen 43v ja vuosi sitten oli suhdekin 24v naisen alun kanssa. Pidimme hauskaa yhdessä ja hoidimme myös toisiamme. Erittäin hyvää voitelua koko keholle, piristi kummasti. Seksielämä oli todella nautinnollista. Olenkin ajatellut uusia tuon kokemuksen heti kun kiinnostavaa löytyy :)


    • Puumako?

      Hymyilytti kun luki aloitusviestiä, minä olen 9 vuotta miestäni vanhempi, ensi vuonna 50v. 8 vuoden seurustelun jälkeen saimme tyttären, joka aloittaa jo koulunkäynnin tänä vuonna.

      Mieheni rakastui 15 vuotta sitten "aikuiseen" naiseen ja minä keskustelu- ja ajattelukykyiseen mieheen. Alkuun ikäero häiritsi, mutta enää en ajattele asiaa, vasta kun jokin siihen johtaa.

      • vaiko bedofiili

        Mikä ero on vanhalla naisella joka metsästää nuoria miehiä ja vanhalla miehellä joka metsästää nuoria naisia?

        Vastaan itse koska olen rehellinen: Ensimmäistä sanotaan puumaksi ja toista bedofiiliksi. Tämä on ainoa ero.


    • puumaxitar

      Meillä on alasti ihan mukavaa, ei ole häpeilty puolin ja toisin. Voihan sitä olla kiinteäkroppainen jos ei elä pelkillä sipseillä:) Mieheni vuoksi pidän itsestäni huolta, enkä lihoa liikaa.

      • vaiko bedofiili

        Joo, ei enkä minä pahalla kirjoittanut. Elämän totuudet vain tulevat eteen, ennemmin tai myöhemmin jokaiselle, aivan riippumatta mielipiteistä.

        Somaa muuten, että kirjoittaessani tuon edellisen nimimerkin "vaiko bedofiili" ei viesti halunnut lähteä millään.

        Ihmettelen siksi, että olen aina, poikkeuksetta pitänyt ikärajana tyttäreni ikää joka on nyt 35v.

        Meitä ja kirjoituksiamme vakoillaan :)


      • puumaxitar
        vaiko bedofiili kirjoitti:

        Joo, ei enkä minä pahalla kirjoittanut. Elämän totuudet vain tulevat eteen, ennemmin tai myöhemmin jokaiselle, aivan riippumatta mielipiteistä.

        Somaa muuten, että kirjoittaessani tuon edellisen nimimerkin "vaiko bedofiili" ei viesti halunnut lähteä millään.

        Ihmettelen siksi, että olen aina, poikkeuksetta pitänyt ikärajana tyttäreni ikää joka on nyt 35v.

        Meitä ja kirjoituksiamme vakoillaan :)

        En ota pahaa vastaan, niin paljon lähipiiri jo osoittanut epäluulonsa....ei nuori poika montaa vuotta jaksa kun jo vaihtaa nuorempaan...

        Totuudet, tarkoitat vanheneminen, kyllä, joka aamu olemme päivän vanhempia kukin. Ja jossain vaiheessa olen vanha, ensin 60 v , sitten 70 v., mutta mietin sitten uudelleen onko minulla sama nuorempi mies silloin, vaiko olenko joutunut vaihtamaan vanhempaan..?


      • vaiko bedofiili
        puumaxitar kirjoitti:

        En ota pahaa vastaan, niin paljon lähipiiri jo osoittanut epäluulonsa....ei nuori poika montaa vuotta jaksa kun jo vaihtaa nuorempaan...

        Totuudet, tarkoitat vanheneminen, kyllä, joka aamu olemme päivän vanhempia kukin. Ja jossain vaiheessa olen vanha, ensin 60 v , sitten 70 v., mutta mietin sitten uudelleen onko minulla sama nuorempi mies silloin, vaiko olenko joutunut vaihtamaan vanhempaan..?

        Pisteet sinulle koska ainakin tunnut rehelliseltä äläkä ainakaan tämän keskustelun perusteella muuta mitään elämässäsi.

        Onnea ja rakkautta teille, aivan vilpittömästi.


    • täyttä eteen!

      Vanha sauna antaa parhaat löylyt.

      • vahus koti kutsu

        EI OLE MITÄÄN SÄLITTÄVÄMPI ELÄMÄSSÄ KUN YKSINÄINEN VAHUUS! :))))))!


      • vahataan vahataan
        vahus koti kutsu kirjoitti:

        EI OLE MITÄÄN SÄLITTÄVÄMPI ELÄMÄSSÄ KUN YKSINÄINEN VAHUUS! :))))))!

        Yksinäinen vaha paras.


    • Suositelen vapaa

      Ja suosittelen lämpimästi VAPAA JA OMA IÄNSÄ MIESTA EIKÄ NUOREMPI!

    • tyttö vain

      Eihän se sitä tarkoita että jos nyt on suhteita vanhempaan osapuoleen että ne kestäisi loputtomiin. Otetaan ilo irti elämästä ja annetaan mennä :D kokeillaan!

    • a.j.k.

      Ikä on este ulkopuolisten mielestä. Näin mä oon asian tulkinnu

    • Vanhan enerihan siir

      Minun kin mielesta ikä on este . Viisat ihmiset tehdävä titsellesi parasta ja ei ikinä ovat omalla tahdolla vanhempien kanssa - koska se on vanhan energian siirto nurten ruumikseen ja sielukseen ja ajatukseen. Kaikki muut ajatukset valhe. Vanhukset naiset itse sen jalkeen puhuvat että minulla oli paljon rakastajat ja kaikkista minä join energija kuin simpukosita ja heitin pois. SÖÖLITTÄVÄ ! MISSÄ TODELLINEN RAKKAUS - KOTONA!

      • vielä vanhempi

        rakkautta ei ole olemassakaan.


    • vanha...

      vanhassa vara parempi..!! asissa kuin asissa....!! :)

      • hiiten teknologia

        No hyvä. Heitetään kaikki netit, tietokoneet, kännykät ja sun muut vempaimet roskiin ja hommataan vanhanaikainen puhelin. Lopetetaan koko netti, kun aina vanhempi on parempi.


    • nuorekas..

      Minäkin olin kiinnostunut itseäni 10 vuotta vanhempiin naisiin kun olin parikymppinen. Nyt olen 50 v. ja saman ikäiset noin kolmekymppiset kiinnostavat yhä.

    • ei kaikki muu

      vain vaara muttei kaikki muut asiat ....

    • peterbild1

      onha vanhemilla usein isompi perä ja siis parenpi perä

      • ja ryppysempik kin !

        ja ryppysempi !


    • Nainen hunningolla

      Olen parhaillaan ihastunut itseäni vanhempaan ihanaan naiseen ja hänessä on kyllä kaikki kohdallaan iästä huolimatta tai juuri siitä syystä ;)! En enää itsekään ole mikään teini-ikäinen eikä hän toivottavasti minua sellaisena pidäkään, kun meidän jutut ja kemiat natsaavat niin hyvin yhteen. Tuntuu kuitenkin sellaiselta, että hän taitaa yllättäen olla meistä ujompi versio, vaikka sosiaalisen seurallisia ollaan kumpikin ja itsekin olen ujohko, mutta sisäisesti, joten ei näy päällepäin. Toisaalta luonteeltaan kypsä ja itsevarma, mutta hieman ujo on kyllä kiinnostava yhdistelmä tai ainakin mulle sopiva. Lisäksi ihastukseni liikkuu kovin paljon, joten on timmissä kunnossa kropaltaan :)!

    • oma perhe - tosissa

      aha.ihastuu vaa. elämä jatkuu ja kun se nainen tule vielä vanhempi ja sinä kysyt häntä- miksi hännen kanssa niin tylsä olo ja missä on elämän juhla- ja muistat vielä että elämä oli antanut sinulle toinen todellinen juhla- oma perhe

    • :-D

      Miksi tämä viesti on nostettu etarille, kun ihmiset ei selvästi huomaa, mistä tässä on kyse? Ihan vinkiksi, tuolla ylhäällä lukee kategoria "Lesbot".

    • mies-21v---

      Oikeastaan ainut ihastuksen tapainen tässä muutaman vuoden sisään on ollut itseä 15-20v vanhempi nainen. Vaikka yleensähän se on niin että naisten "markkina-arvo" tippuu näiden vanhetessa, kun taas miehillä se kasvaa.

    • suttura2

      MÄ suomi neitos ooonnn.täällä 50vee, katselen nuorempia miehiä ooollaa...

    • puumaxitar

      Siis aloittaja onkin nainen????

      • aloittaja..

        Nainen ja nainen, heräsikö mielenkiinto?


      • puumaxitar
        aloittaja.. kirjoitti:

        Nainen ja nainen, heräsikö mielenkiinto?

        Valitan, olen nuoremman mieheni aviovaimo ja aion myös pysyä:(


    • Paljokokenutt

      Jos nuori mies haluaa vanhempaa naista, niin hänellä on häiriintynyt äitisuhde. Äiti ei ole osannut antaa hellyyttä lapsena poikalapselle. Äiti ei ole pitänyt sylissä ja imetyksen kanssa on ollut ongelmia.Hän on elänyt tunteettomassa kodissa. Murrosiässä kun pojan seksuaalisuus herää, niin hän kaipaa turvallisen vanhemman naisen syliin. Hän on parisuhteessa se alistuva puolisko ja enempi saamaton nynny. Hän etsii itselleen dominoivan vaimon, joka pitää talon pystyssä.

    • älmänkäki

      Ihan ok. Olen kuitenkin sitä mieltä, että miehet jotka sanovat että vanhempi viehättää tai ettei vanhemmassa naisessa ole mitään vikaa, vaativat kuitenkin että nainen on hoikka ja siloinen eikä saa olla vanhahtavan näköinen yhtään. Pientä outoutta, koska ikä ja aika tekee normaalisti tehtävänsä eikä esim. nelikymppinen useimmiten ole lainkaan enää kakskymppisen kuosissa ja se on OK, toivottavasti sen miehetkin tajuaisivat tai antaisivat vaan olla rauhassa..

      • Vaadi sinäkin itselt

        Mutta ikä ei ole se syy, miksi ei "nelikymppinen useimmiten ole lainkaan enää kaksikymppisen kuosissa". Elämäntavat ja myöskin -asenteet ovat. Ihminen on juuri niin vanha, kuin hänen ajatuksensa ovat ja terveillä ajatuksilla siunatun kroppakin pysyy hyvässä kuosissa - iästä riippumatta.


      • pantu on.
        Vaadi sinäkin itselt kirjoitti:

        Mutta ikä ei ole se syy, miksi ei "nelikymppinen useimmiten ole lainkaan enää kaksikymppisen kuosissa". Elämäntavat ja myöskin -asenteet ovat. Ihminen on juuri niin vanha, kuin hänen ajatuksensa ovat ja terveillä ajatuksilla siunatun kroppakin pysyy hyvässä kuosissa - iästä riippumatta.

        Kun olin 18 sain usein panna naapurin 40v kiimasta naista ....nyt 50v saan panna naapurin nuorta tyttöä 18v ja(todellinen namu) milloin haluan . Voisko seksi olla parempaa? Ei varmasti voi.


    • AntonionLisa

      Juups. Itellä ollu aina oman ikäsii kavereita ja puolisoki oli suurinpiirtein samanikänen. Tänä päivänä ei tulis mieleenkää ottaa itteä vanhempaa miestä. Kyl mää näin 50 vee nii kattelen mielelläni 10-15 vuotta nuorempii miehii. No oon sopusuhtanen ja ikäistäni nuoremman näkönen eli mahiksii on ollunna. Seurustella en kauheesti kyl taho. Tapaillu täss puolen vuoden ajan 12 v nuorempaa miestä pari kertaa kuukaudessa, tykätään samoista asioista ja juttu luistaa sekä julkisillakin paikoilla liikuttu yhessä mutta tää ihanuus ei kertonu ku parin kuukauden jälestä ett on varattu vaikka siis kyllhän se oli jotenki itellä aivolohkossa...en vaan halunnu päästää irti. Nooh aikasa kutaki...nyt ei sitte oo ennää tavattu eikä oo aikomustakaan tehä sitä ennää. Sannoinkin viimeks kun hän tuli ett sää oot ollu semmonen pimeä onni ja sitähän se oli. Toivon todella ett löydän vapaan nelikymppisen miehen ja keskityn nyt hoitaa itteeni ett jos se rinssi joskus etteen tulis :)

      • AntonionLisa

        Nii ja toi pari kuukautta on ihan mun omaa syytäni ku sannoin etten hae muuta ku mukavaa seuraa sillon tällön ja etten halua seurustella. Ehkä siinäkin miehellä oli syynsä olla kertomatta perheestä Onhan se kiva ku joku antaa jos kotona on sukset ristissä. Puhtaasti oma vikani ja valintani moinen teko. Totisesti toivon ettei toistu ikinä sillä jälkimaku ei tosiaan ole mikää hyvä. Lyhyesti itselleni sanottuna "Muista virheiden tuoma oppi"


    • Eräs nainen

      :) osuitpa "naulan kantaan". Nimittäin itselläni on huomattavasti nuorempi kihlakumppani/avomies ja olemme eläneet varsin onnellisena jo yli 5 vuotta. Mieheni on kertonut ettei hän koskaan ole edes ihastunut edes samanikäisiin saatika nuorempiin naisiin vaan aina jopa huomattavastikkin vanhempiin. Itseäni hieman epäilytti alkuaikoina suhteen kestävyys mutta se on kyllä osoittautunut täysin turhaksi vuosien myötä.
      Minä itse olen täysin hetero mutta katsoin sinun olevan nuori tyttö kirjoituksesi perusteella ja olevan joko lesbo tai bi jos kerran se on "vika", että on hetero.
      En tuomitse kenkään sukupuoliseta suuntautumisesta ja ehkä asia on vaan niin yksinkertaisesti totta kuin avokumppanillanikin.
      Ehkäpä sinua meissä iäkkäämmissä naisissa viehätttää se "tietty elämänkatsomus" ja eräänlainen varmuus jo omasta itsestä.
      Miksi kutsut itseäsi "rääpäleeksi"? Olet alle 20-vuotias ja ei silloin vielä ole kenelläkään nuorella ihmisellä "elämän palapelin" palat kohdallaan ne "tippuu" siihen elämän myötä.
      Uskon, että löydät vielä itsellesi sopivan kumppanin ehkäpä vielä useita kertoja ikäsi huomioonottaen.
      Hyvää kevättä ja onne elämääsi.

    • vaikeaihminen1

      En enää, nuorempana saatoin ihastua itseäni vanhempaankin naiseen tai mieheen, mutta nyt haaveideni kohde on itseäni huomattavasti nuorempi nainen.
      Koska hän on tyttäreni ikäinen, asia jää vain haaveeilun asteelle.
      Itse olen siis bi-nainen.

      • tyttäresi ikätoveri

        Eikö tyttäresi hyväksy?


    • vaikeaihminen1

      En hyväksy itse. Tytär varmaan hyväskyisi jos tietäisi, olen aika syvällä kaapissa.

      • Piggy26

        Voi, kun kuulostaa tutulta, itse vaan oon se nuorempi osapuoli...


    • MissImmortal

      Kyllä. Luulen myös, että se jonka kanssa toivottavasti joskus päädyn yhteen, tulee olemaan vanhempi. Paljon.

    • yksinäinennainen

      Ehkä se tyttäresi ikäinen haaveilusi kohde haluaisi myös sinut. Niin, ja olen itse ihastunut reilut 20 vuotta vanhempaan naiseen.

    • vaikeaihminen1

      Yksinäinennainen, tilanne on se, että hän on suoraan sanonut, ettei minua tahdo. Kunhan tästä ihastuksesta tokenen, suuntaan ikäisteni naisten pariin.

    Ketjusta on poistettu 47 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      2673
    2. Jos voisit kääntää kelloa taaksepäin

      Mihin hetkeen palaisit?
      Ikävä
      137
      1469
    3. Pitäisikö valtion lopettaa Terveysjättien tukeminen

      Nyt annetaan puoli miljardia veroparatiiseihin ja kavereille, eikö olisi järkevää että valtio tukee vain Julkista puolta
      Maailman menoa
      152
      1373
    4. Mitä luulet kaivattusi ajattelevan sinusta?

      Oletko ollut hänen mielestään reilu, rehellinen ja ymmärtäväinen? Vai oletko hänen mielestään se, joka ei ollut reilu ei
      Ikävä
      9
      1266
    5. Sofia ei taida tajuta, että kaikki nauravat hänelle

      Sofia feikkaa luksuslokkeilua muttei tajua, että se aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja kaikki nauravat hänelle.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      157
      1191
    6. Yllätyskäänne: Kivitipun huutokauppa rauksesi, myynnissä uudelleen.

      Kivitipusta käydään edelleen kauppaa, vaikka alkuperäinen huutokauppamyynti raukesikin. https://ilkkapohjalainen.fi/ta
      Lappajärvi
      38
      1019
    7. Mukava nainen on

      Hyvännäköinen ja jollain tavalla räväkkä. Katsoin häntä, mutta mietin sinua kuitenkin. Ihan vaikka koko pitäjän kauneimm
      Ikävä
      58
      958
    8. Mikä oli se suurin syy, ettet kertonut tunteistasi?

      Olisitko voinut tai halunnut?
      Ikävä
      65
      896
    9. Pertikki out

      Lopeta nyt Pertikki tuo poliitiikan jauhaminen täällä. Mene jonnekin poliitiikan erikoissivuille ja jankkaa tuota muuall
      70 plus
      209
      880
    10. Lauantai aaumua

      Silmät aukesivat todellisuuteen. Hyvää huomenta. ☕🍁😊❤️
      Ikävä
      148
      863
    Aihe