Lasteni isä...

En halua tätä

Erosimme jo 5 vuotta sitten, kun lapset olivat tosi pieniä. Luottamusta ei ollut, ei yhtään. Ja ihan hyvästä syystä. Molemmat teimme virheitä. Virheet kuitenkin johtuivat ehkä ennemmin huonosta itsetunnosta tai ajattelemattomuudesta, kuin rakkauden puutteesta. Ero otti tosi lujille, mutta muutakaan vaihtoehtoa ei oikein tuntunut olevan.

Mies löysi heti uuden kumppanin. Ei minullakaan kauaa mennyt. Minä sain vielä lapsenkin. Uusi suhteeni oli kuitenkin järkyttävä ne muutamat vuodet, ja se on jo loppunut. Yritin kyllä epätoivoisesti parhaani saada sitä toimimaan, eniten sosiaalisen epäonnistumisen pelon takia. Mutta asia ei ollut minusta kiinni.

Nyt elän yksin lasten kanssa. Kaksi vanhinta on nämä vuodet olleet hyvin säännöllisesti isänsä luona. Tuo uusi puoliso ei heitä hoida, vaan lähtee yleensä omille menoilleen silloin. Mun ja exän yhteishuoltajuus on tosi hyvä. Vielä parempi nyt, kun minä en suhteessa enää elä.

Meidän välillä ei ole mitään flirttiä, ja olen vannottanut itselleni, etten sellaiseen alkaisikaan. Hän on kuitenkin varattu mies. Tiedän että nykyinen vaimo on minusta hyvin mustasukkainen, enkä halua asiaa pahentaa. Olemme exän kanssa etäisiä, kohteliaita ja avoimia lapsiin liittyvissä asioissa. Muusta elämästämme emme juuri puhu. Joskus ehkä joku vitsi toisen luonteesta tms, kun ne hyvin tiedetään.

Yksi lapsista jostain syystä leikkii esimerkiksi nukeilla niin, että talossa asuu minä, isä ja kolme lasta. Hän sanoo että tässä leikissä te vielä elätte yhdessä. Mutta lapsella ei ole mitään muistoja siitä, kun yhdessä olemme eläneet, koska erotessa hän oli niin pieni. En tiedä, mistä moiset leikit johtuu.

Mutta toisaalta... Itsekin joskus leikin sellaisia ajatusleikkejä. (Lapsille en tietenkään niistä puhu!!!)

Olishan noita miehiä tarjolla... Olen viehättävä nainen, koulutettu jne. Eikä sekään tunnu juuri ketään haittaavan, että eroja on takana jo pari. En ole tänä päivänä enää ihan ainoa lajiani. Mutta jos vertaan näitä hyvinkin varteenotettavia ehdokkaita kahden vanhimman lapseni isään, mun on hyvin vaikea kuvitella, että löytäisin samanlaista onnea, mitä meidän suhteemme 6 ekaa vuotta oli. Huumori, seksi, arki, kiinnostukset, tiimityö... Mutta hemmetti kun piti sitten kriisin keskellä molempien pettää! Sapettaa.

Pitäähän sitä elämässä mennä eteenpäin. Ja selkeästi olen yrittänyt. Ehkä viimeisin suhteeni vaan jotenkin on vienyt uskon onnen löytymiseen. Miten pääsen eroon ajatuksistani exästä? Eroon tästä kaipuusta? Jos on jo kokenut elämänsä rakkauden, niin voiko löytyä vielä uusi sellainen?

2

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ammattiauttajalle

      Mene hoitoon!!

      • aloit.

        Ahaa... Mihin asiaan tarvitsen ammattiauttajaa? Ei minun ikäväni exää kohtaan sentään niin merkittävää ole, että haittaisi arkeani. En siis ehkä ihan ammattiauttajalle viitsi lähteä.;)

        Tätä tilannetta vaan ei helpota se, että moni tuttava ja ystävä edelleen aika ajoin sanoo, että eivät ymmärrä miksi erosimme, tai että me vaikutettais täydelliseltä parilta jne... Niin. No, se nyt ei kuitenkaan ole vaihtoehto.

        Miehen ajatuksia tällä hetkellä en tiedä. Sen tiedän että pari ekaa vuotta hän oli elämälle todella katkera, kun ei olisi halunnut sen menevän niin kuin meni. Ehkä hän on nyt onnellinen. Vaikea sanoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe