Betsson rahan nosto

onko tietoa

Betsson ei anna minun kotiuttaa rahojani ellen skannaa ja lähetä heille henkilökohtaisia tietojani:

- henkkarit
- tiliote tai lasku, jossa näkyy osoitteeni

Onko tällainen menettely laillista tai tavanomaista muilla saiteilla?

En tahtoisi antaa Betssonille mitään henkilökohtaisia tietojani. Heille pitäisi riittää se, että olen siirtänyt rahaa omalta pankkitililtäni ja pyydän kotiuttamaan rahat samalle tililleni. Mielestäni heillä ei ole mitään oikeutta vaatia minulta em. asiakirjakopioita ehtona rahojen kotiuttamiselle.

9

1812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loiujn89

      on oikeus jolainsäädäntö vaatii tämän, yleinen käytäntö, sinun turvallisuutesi takia näin tehdään, jos esim joku saa salasanasi rahasi voi nostaa kuka vaan, ei se niin suuri vaiva ole

      • onko tietoa

        Mietipä vähän: jos siirrän rahat samalle tilille, jolta olen ne Betssoniin tallettanut, niin miten joku voisi tehdä vääryyttä ja nostaa minun rahani omalle tililleen?

        Eri asia on se, jos olisin pyytänyt siirtämään rahat eri tilille kuin sille, jolta rahat Betssoniin on alunperin siirretty.

        Olen kylläkin nostanut eräältä toiselta saitilta rahaa lähettämättä em. tms. kopioita henkilökohtaisista asiakirjoistani. Liekö siis sittenkään kyse yleisestä käytännöstä?

        Olisiko muilla tietoa tai kommentteja aiheesta?


      • business is business
        onko tietoa kirjoitti:

        Mietipä vähän: jos siirrän rahat samalle tilille, jolta olen ne Betssoniin tallettanut, niin miten joku voisi tehdä vääryyttä ja nostaa minun rahani omalle tililleen?

        Eri asia on se, jos olisin pyytänyt siirtämään rahat eri tilille kuin sille, jolta rahat Betssoniin on alunperin siirretty.

        Olen kylläkin nostanut eräältä toiselta saitilta rahaa lähettämättä em. tms. kopioita henkilökohtaisista asiakirjoistani. Liekö siis sittenkään kyse yleisestä käytännöstä?

        Olisiko muilla tietoa tai kommentteja aiheesta?

        Samaa olen miettinyt, eli jos ne rahat nostetaan omalle tilille niin väärinkäyttömahdollisuutta ei ole... Todennäköisesti keräävät ihmisten tietoja sivubisneksenä ja myyvät ne eteenpäin, tuollainen tarkka kopio voimassaolevasta passista on kovaa valuuttaa rikollisrintamalla, kuten myös tili- ja osoitetiedot.


    • Haloo!

      Ihan normaali menettely!

    • onko tietoa

      Onpa mahtava sivusto.

      Vaikka olen toimittanut vaaditut asiakirjat ja ne on hyväksytty, niin eivät silti suostu palauttamaan rahojani. Ja kyse on nimenomaan kotiuttamiskelpoisista omista rahoistani, jotka olen saitille laittanut: ei mistään bonusrahoista, jotka on varattu vedonlyöntiin.

      Jo neljäs yritys lähti tänään käyntiin. Jos eivät vieläkään palauta, niin pitää ottaa chatissa yhteyttä ja kovistella, näköjään.

      Vittumaisia kusettajia koko Bettsonin väki!

    • onko tietoa

      Eivät suostuneet vieläkään maksamaan ja asiakaspalvelu on ihan perseestä (chat). Kaikki lähetetyt dokumentit ovat Ok, mutta eivät suostu maksamaan. Asiakaspalvelu tosin tunnusti heidän "väärin ymmärryksensä" erään dokumentin suhteen, mutta sitä ei olisi edes tarvittu (luottokorttikopio, jossa oli toinen etunimeni, ei se, jolla esiinnyn saitilla), koska pyysin lähettämään rahat tililleni, jolta olen ne sinne alunperin siirtänyt, ja olen lähettänyt heille kopion tiliotteestani, josta näkyvät osoitetietoni ja täydelliset nimitietoni...

      ihan perseestä koko betsson...

      ... aika näyttää, maksavatko vai eivät. Ihan paska tyyppi oli siellä päässä silti ja yritti loppuun asti vaan kusettaa... mutta pakko hänen oli tunnustaa, että heidän väärin ymmärryksensä on kyseessä, mutta ei aikonut vieläkään maksaa vaan pyysi maksuosastoa tarkistamaan asian...

      Älkää hyvät ihmiset ja ensikertalaiset koskaan menkö betssonille. Jos haluatte pelata ja hävitä rigged pokerissa, niin menkää jonnekin muualle: sieltä saa ainakin rahansa takaisin (vähällä vaivalla), mutta Betsson näköjään ei suostu palauttamaan sinne kerran talletettuja rahoja...

      kusetusta...

    • onko tietoa

      Bettson ei suostunut palauttamaan rahojani vaan varasti ne. Älkää siis ikinä laittako rahaa Betssonille, sillä niitä ei saa sieltä takaisin, jos olet tehnyt yhdenkin talletuksen luottokortilla. Vaikka olisit tallettanut suurimman osan rahoista suoraan pankkitililtäsi, vaativat he sinulta CCA asiakirjan allekirjoitusta, jolla valtuutat Betssonin virkailijat ja kenen tahansa tekemään ostoksia luottokortillasi, ehtona sille, että saat kotiutettua rahasi pankkitilillesi, et luottokortille.

      Täysin rikollista touhua.

      Betsson ei tarvitse käytännössä mitään kirjallista lupaa sille, että luottokortiltasi tehdään talletuksia pelitilille Betssoniin. He ottavat vastaan luottokorttimaksuja, kun tiedossasi on turvakoodi luottokortin takapuolelta (3 numeroa). Kun olet näppäillyt tämän turvakoodin kerran talletusta tehdessäsi, jää se Betssonin mafia-organisaation muistiin ja tietoon. Kun sitten allekirjoitat CCA-lomakkeella luvan nostaa rahaa luottokortiltasi, putsaavat nämä mafiatyypit tai Betssonin virkailijat tilisi tyhjäksi. Ainakin riski sille on olemassa ja se on hyvin suuri. Siksi en suosittele kenellekään luottokortin käyttämistä minkään peliyhtiön kanssa.

    • Jak45

      Betssonin porukka on impesillejä, omistajat kriminaaleja.

    • paskabetsson

      Mitäs jos avaisitte pelitilit Leovegasille ja Unibetille bonuksineen sivuilta www.vetoguru.com ja homma toimii moitteettomasti eikä tartte hermoilla ! www.vetoguru.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe