Pohjois-Kyprokseen diilillä

Lomalle2

27

647

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mukana1

      Hei! Nostetaampa tätä..
      Täällä on yksi lähtijä tälle reissulle.. Olisi mukava jakaa odotuksia ja kokemuksia muidenkin kanssa, jotka ovat lähdössä kyseiseen paikkaan.

    • Mä olisin kans lähdössä äitini kanssa 12.10 samaiselle reissulle. Koska olet itse menossa?

      • Mukana1

        Hei! 12.10 myös lähdössä. Jännityksellä odotellaan, koska liput tulevat kun ei ole vielä tulleet..


      • Mukana1 kirjoitti:

        Hei! 12.10 myös lähdössä. Jännityksellä odotellaan, koska liput tulevat kun ei ole vielä tulleet..

        Joo jännityksellä täälläkin odotellaan..Ilmoittele jos sulle liput tulevat niin osaa sit itsekin odotella..:)


    • lomaleenu

      Hei, täälläkin on yksi Groupon lahjakortin ostanut, päämääränä Acapulco Resort & Convention & SPA. Lähtö 12.10. Missäköhän vaiheessa selviää, millä lennoilla ja millä lentoyhtiöllä reissu tehdään?

      • Tänään toivottovasti selviää kaikki..Lippujen pitäisi tulla Grouponin mukaan viikko ennen lähtöä eli tänään..


    • eilippuja

      onko joku jo saanut liput? Alkaa jo vähän huolestuttaa koska viimeksi saman matkayhtiön kanssa ongelmia..

    • hitsivieköön

      Ei ole näkynyt eikä kuulunut lippuja täälläkään. 12.10. pitäisi olla lähtö. Toivottavasti huomenna tulisi!!!

    • marjo-hanne1

      sama vika täällä....ei lippuja.....

    • ninnamaarit

      Ei tuonut posti lippuja tänäänkään!!

    • JukkaMicael

      Meiltäkin puuttuu vielä matkainfot ja liput! Ollaan soiteltu Grouponille monena päivänä ja laitoin jopa mailia WOW Travelille saksaan ettei vaan ole mikään konflikti menossa. Nyt matkaan reilut 4pvää aikaa, pitäis lemmikin hoito ja kenttäkuljetus sopia, lisäksi loma-ajankohtaa ei voi töistä perua. Aion tiedustella muita äkkilähtöjä tilalle ja sitten purkaa sopimuksen Grouponin kanssa jollei infoja ala kuulua. Mutta mikähän on sitten takaraja... Tänään ti 8.10. sanoivat soittavansa takaisin. Nähtävästi tilanne on nyt Kaikilla lähtijöillä sama!

      • reissuliisa1

        Kaiketi tieto matkan peruuntumisesta on tavoittanut jo kaikki? Itse onnistuin löytämään vielä kohtuuhintaisen matkan Turkkiin samaisena ajankohtana Nazar-matkatoimiston kautta. Onnea matkan metsästykseen!


      • turisti
        reissuliisa1 kirjoitti:

        Kaiketi tieto matkan peruuntumisesta on tavoittanut jo kaikki? Itse onnistuin löytämään vielä kohtuuhintaisen matkan Turkkiin samaisena ajankohtana Nazar-matkatoimiston kautta. Onnea matkan metsästykseen!

        Ei ole tavoittanut! En ole saanut soittoa enkä vastausta sähköpostiin. Miten sait tiedon, emaililla vai soitolla. Vielä tänään vakuuteltiin iltapäivällä grouponilta, että matka järjestyy.


    • JukkaMicael

      Älkää varatko muita äkkilähtöjä ennen kuin selviää onko tarvetta purkaa Grouponin matkadiili ja saada siitä rahapalautus kertoo kuluttajaneuvonta! Sähköpostilippujen yhtäkkiä ilmestyminen sinetöi kaupan ja silloin teillä on varattuna kaksi päällekäistä maksullista matkaa.

    • Passerby1

      Hei Reissuliisa,

      Miten sait tiedon peruuntumisesta ja onko se ihan varmaa faktaa? Aika epätoivoinen fiilis kaiken tän soittelun ja sähköpostittelun jälkeen :(

      • reissuliisa1

        Niin, eilen puhelimitse tieto tuli (soitin itse ja kysyin tilannetta). Kertoivat Grouponilta parastaikaa soittavansa kaikille matkan varanneille.Luottokortilla maksaneet saavat heidän mukaansa rahat takaisin 1-5 pankkipäivässä.


    • turisti

      Eipä oikein uskalla alkaa äkkilähtöjä tilaamaan, jos ovatkin saaneet hommattua liput osalle porukasta, kun eivät ole kaikille peruuntumisesta ilmoittaneet?.....

      • grouponsuomi

        Hei, tämä on Groupon Suomen asiakaspalvelu. Kiitos palautteestanne, ja suuret pahoittelut kaikille niille, joilla on ollut hankaluuksia oman matkansa kanssa. Olemme valitettavasti saaneet selville, että WoW Travel lähettää matkadokumentit myöhässä asiakkailleen, ja jotkut asiakkaat eivät ole saanet dokumentteja vielä laisinkaan. Tämä ei vastaa niitä korkeita standardeja, joita Groupon yhteistyökumppaneiltaan vaatii. Sekä Groupon että Groupon-asiakkaat ovat joutuneet pettymään Wow Traveliin. Olemme yrittäneet parhaamme mukaan korjata tapahtunutta, ja kontaktoimme parhaillaan asiakkaita, jotka ovat kauttamme Wow Travelin lahjakortin ostaneet. Suuret pahoittelut, jos et ole jo saanut yhteydenottoamme, yritämme korjata tilanteen mahdollisimman pian.


    • Passerby1

      Tarkoittaako grouponsuomen viesti, että joidenkin osalta matka on kuitenkin toteutumassa? Aikooko Groupon reklamoida itse tästä esim. Saksan tai Suomen viranomaisten kautta kun kyseessä on kuitenkin selkeä sopimusrikkomus vai vieritetäänkö vastuu Grouponin asiakkaille?
      Kautta linjan koko homma on hoidettu luokattoman huonosti. Vastuun pallottelu yritysten välillä on naurettavaa, asiakkaiden informointi surkeaa jne. Korkeat standardit...

      Toivon todella, että tiedotusvälineet ja viranomaiset tarttuvat tähän tapaukseen!

    • hohhoijakkaa1

      Todella surkeaa viestintää Grouponilta!!! Mikseivät he voi vain suoraan, selvällä suomen kielellä, yksinkertaisesti kertoa, onko matkat peruttu kaikkien vai vain joidenkin osalta? Mitä tarkoittaa että Wow Travel lähettää matkustusdokumentit "myöhässä"?

      Miksi puhutaan ympäripyöreästi ja selitetään jotain korkeista standardeista. Ei minua kiinnosta Grouponin korkeat standardit ja miten yhteistyöyritykset standardeihin vastaavat. Minä haluan tietää, onko matka matka peruttu vai ei ja onko matkustusdokumentit tulossa, vaikka sitten viimetipassa.

      Ja kyllä minua kiinnostaa myös se, miten muiden kuin itseni matkalle käy. Onnistuuko joidenkin osalta, vaikka oma lahjakorttini peruttiin??

      • turisti

        Groupon yrittää vaan viestiä muille mahdollisille lukijoille, että liput olisivat vain myöhässä, eikä mitään peruutuksia olisi tapahtunut. On grouponille hallaa, jos ihmiset ei uskalla enää ostaa matkoja grouponin kautta. Totuushan on, että matka peruttiin minun osalta vasta tänään, kun itse soitin maksulliseen asiakaspalveluun, niin kuin joka päivä. Loppuun asti vakuuteltiin, että matka järjestyy. Grouponin olisi pitänyt varmistaa rutiinitoimenpiteenä wow travelilta matkan tilanne jo muutamaa viikkoa ennen matkaa.


    • ehei näin

      Miinustakaa nyt ihmeessä tuo aloitusviesti! Vieläkin siellä on paljon plussaa. Ei ansaitse!

    • kuinkaon

      Onko kaikkien Groupon diililäisten Kyproksen reissut peruttu?

    • näinon

      Kuulemma kaikki Wow Travelin Kyproksen matkat on peruttu. 12.-19. lähdön varanneet eivät siis olleet ainoita. Kukaan ei ole lähdössä reissuun.

      • Turkin matkaaja

        Myös Turkin matkat kyseisen toimiston puolesta peruttu. Hyvitys tippunut 50 kredittiin, Jotain outoa asiassa on...selitys on ontuva. Grouponi voisi kertoa mikä oikeasti on syynä !

        "Olemme hyvin pahoillamme tästä todella ikävästä tilanteesta. Tämä matkalahjakortti on peruttu johtuen siitä, että kaikista ponnisteluistamme huolimatta emme valitettavasti ole onnistuneet saamaan WOW Travelia toimittamaan tarvittavia matkustusasiakirjoja ajoissa.

        Myös me täällä Grouponilla tunnemme tulleemme petetyiksi WOW Travelin toimesta. Voimme siis vain kuvitella, kuinka ikävältä tilanne teistä tuntuu. Olemme virallisia teitä ilmaisseet pettymyksemme matkanjärjestäjän toimintaan. Takaamme, että asia käsitellään WOW Travelin kanssa virallisesti.

        ........ Tämän lisäksi haluamme omasta puolestamme pahoitella tilannetta lisäämällä asiakastilillesi 50€ Groupon-krediittiä. Krediitit lisätään käyttöösi automaattisesti ensiviikon aikana ja ne ovat voimassa seuraavat 12 kuukautta."


    • 2 reissaajaa

      Heippa! Olemme lähdössä Pohjois-Kyprokseen helmi-maaliskuun vaihteessa.
      Meillä on myös Grouponin matka. Olisi kiva tietää lähteekö meidän matka vai
      peruutetaanko myös se? Minun mielestäni meillä oli eri yhtiö kuin tuo WOW Travel.
      Olimme viime marraskuussa Turkissa Grouponin matkalla ja se onnistui hienosti.
      Jos joku on lähdössä samoihin aikoihin niin kirjoitelkaa!
      2 reissaajaa

    • hyvää synttäriä!

      Sama juttu tääl. 26.10 ois ollu synttäri reissu. Joo, ei ole. Valtavasti joutunut järjestää kaikkee, tekee ylitöitä ja säästää rahaa. Ja tässäkö tulos? Aion kyllä soittaa grouponille maanantaina ja vaatii vähintäänki vastaavan matkan!!! Kattelin jo korvaavia reissuja, mut ei mitää toivoakaa tähä aikaa (syyslomat) päästä tolla noin 700 eurolla kahestaa minnekään aurinkoo viikoks. Siis mä olen niin pettynyt, masentunut ja vaikka ja mitä. Siis oikeesti?!?!? Ei näin voi ihmisille tehä. Täyttä kusetusta! Ei enää ikinä grouponia, taikka mitää muitakaa diilejä!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe