Paska pankki Osuuspankki Jämsä

Paskapankki

Jämsän Seudun osuuspankki on paskapankki.!

Yritin tänään maanantaina 15.4.2013 hoitaa yhdessä vammaisen ystäväni kanssa hänen pankki-asioitaan, niin ei onnistu.

Pankin joku nainen kertoi , että minulla entisenä yrittäjänä on merkitä heidän rekisterissään 20 vuoden takaa, että eivät hyväksy edes saattajaksi!

Ja on tasan 100 varma, että minulla ei ole sille pankille mitään piikissä, ja hoidan asian siten, että tämä vammainen vaihtaa Säästöpankkiin.

Mitä mieltä olette Jämsän Osuuspankin menettelystä?
Minulla ei ole sinne mitään velkaa eikä muutakaan, mutta vanha merkitä
20 vuoden takaa
kummittelee edelleen, että en voi auttaa vammaista ystävääni.

Tervetuloa (menoa) Säästöpankin asiakkaaksi. Ei ole jonoja ja asiat hoituvat hetkessä.

Minulla on ao. pankissa myös metsätili, mutta ei kauaa.

59

4122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ota rauhallisesti

      Eiköhän ne samat säännöt ole joka pankissa? Lopeta vaahtoaminen, jos kerran olet joskus mokannut.

    • samaa mieltä

      vaihdoin kanssa nordeaan ja ihan samasta syystä. jämsän osuuspankki on paska.

      • Citikkamän

        Onneksi olkoon! Vaihdoit paskasta toiseen!


      • Velallinenko
        Citikkamän kirjoitti:

        Onneksi olkoon! Vaihdoit paskasta toiseen!

        Etkö saanut lainaa??


      • SinettiONparas
        Citikkamän kirjoitti:

        Onneksi olkoon! Vaihdoit paskasta toiseen!

        Mulla on tili säästöpankissa jo vuodesta 1992 ja kaikki pelaa hienosti.


      • volvomän2
        SinettiONparas kirjoitti:

        Mulla on tili säästöpankissa jo vuodesta 1992 ja kaikki pelaa hienosti.

        Sama juttu, ollu asuntolainat ym. paras pankki.


    • Protestilista

      "Yritin tänään maanantaina 15.4.2013 hoitaa yhdessä vammaisen ystäväni kanssa hänen pankki-asioitaan"

      Ei vaikuta kovin luotettavalta asioiden hoitamiselta, kun tulet tämmöiselle paskapalstalle niitä asioita sitten selvittelemään. Mutta TASSUtelkaahan sinne Säästöpankkiin, jos siellä sattuisi käymään parempi tuuri.

    • Pankinjohtajatar

      Väkisinkin tulee mieleen että olisit hoitanut tämän vamaisen ystäväsi rahat omaan taskuusi. pankkivirkailija tunnisti sinut paikalliseksi pikkurosvoksi eikä luovuttanut vammaisen rahoja sinulle.

    • virkkukoukku

      Minä talletan villasukkaan..Mutta ei tässä muuta kerkee tekemään, kuin kutomaan..

      • Anonyymi

        Hauska!


    • KOPPI2

      Minä vaihdan kanssa noista paskapankeista pois. Siirryn Yhdyspankkiin ja jos sielläkin vielä isottelevat, vaihdan Postipankkiin.

    • takaaja 4

      joo,tassutelkaa mieluummin mänttään.olisit kumminkin laittanut rahat omaan taskuun.ja olet kyseiseen pankkiin ollut velkaa,jonka me takaajat maksoimme pois.ja sinultahan ei koskaan saa mitään pois,olet köyhä kuin kirkonrotta.

    • tosi hyvä palvelu sp

      Voin lämpimästi suositella säästöpankkia! Olin vuosikaudet op.n jäsen, niinkuin koko muu perheeni. Sitten alkoi homma siellä tökkimään erään asian suhteen, ja vaihdoimme tien toiselle puolelle. Uskomaton ero! Kaikki hoituu ja onnistuu. Siellä toimii mitä parhain, molemminpuolinen luottamus. Ei mitään negatiivista viimesen n.6 vuoden asiakkuuden ajalta.

      Ihanan rauhallinen, ruuhkaton paikka. Puhelut menee hyvin läpi, ja kaikki on niinkuin hyvässä pankissa kuuluukin.

      (Ja ei, en ole työntekijä tai muuta)

    • Rosvopankki

      Hyvä, että pankissa on kontrolli, kun tollainen huijari yrittää vedättää jonkun vammaisen henkilön rahoja!!

      • lasse

        koitin viedä kivipankkiin, mutta ei ottanur vastaan. ois pitäny olla suojelus kuntalainen..V


      • tuhkamuna1
        lasse kirjoitti:

        koitin viedä kivipankkiin, mutta ei ottanur vastaan. ois pitäny olla suojelus kuntalainen..V

        Minä taas yritin luovuttaa varani spermapankkiin, mutta sanoivat multa tulevan niin vähän talletuksia.


    • Se on Spankki

      Ei pojat. Luopukaa noista vanhan kansan pankeista ja vaihtakaa S-pankkin. On pitkät aukioloajat ja reilu palvelu.

    • Venyvä Tappi

      Misä täälä Jämsäs on homopankki?

    • Metsontassu

      Mulla on muuten samoja kokemuksia Jämsän Seudun Osuuspankista. Jotenkin se kaikki siellä tökii. Laitetaan istumaan ja odottamaan. Olen vakaasti harkinnut sitä, että vaihdan pankkia.

      Eihän rahoileen enää sa mitään korkoakaan. Infalatio. Nostetaan kaikki pois ja laitetaan "sukanvarten"

      Säästöpamkki olis kait paras pankki.

    • Rahaa, että ei p:lle

      Ei kai se mikään ihme ole jos on samoja kokemuksia, kun tämän ketjun avasitkin. Ja rahaa on siirtymässä kadun yli rutkasti, niinkö? :)

    • näin on

      metsontassu,sinä olet kela-ukko,joten aivan sama vaikka siirrät tilisi tien yli.käyt pakissa tasan kerran kuussa.haet alkosta pullon omenaviiniä,apteekista mielialalääkkeesi,sit lidlistä lopuilla kaljaa ja äkkiä kotiin.kaljat naamaan ja tietokoneelle tai koneille,toisesta tulee pornoa ja toisessa on 24 päällä.kelailet,että mitähän nyt valittaisi.välillä vetäset kuivat,siksi työppärissäkin on aina vessapaperi loppu sillä sinä pihistät ne.lopeta se ainakin,sillä oikeilla työnhakioilla voi oikeasti olla hätä.

    • 005

      Puolisoni poikkesi Jämsässä asioidessan hoitamaan kiireellisen maksun paikallisen Op n konttoriin ja kotiin palattuaan hämmästeli häntä palvelleen virkailijan "verbaalista" käytöstä, joka uskoaksemme ei ole pankin yleiseinen linja.
      Paha maku jäi, valitettavasti.

    • rahaa on...

      Minä vaihdoin jo aikaa sitten. Esimerkiksi on käsittämätöntä vaatia lapselta kuvallista henkilöllisyystodistusta pikapankkikortin hankintaa varten, omien vanhempien läsnäolo ei riitä todistamaan omaa lastaan siksi joka hän on? minä en hommaa kakaralle kallista henkilöllisyystodistusta, koska nuoret kasvavat nopeasti, eikä lapsi tarvitse moista läpyskää. En halua edes astua ko.pankin konttoriin, niin paljon se ärsyttää.

    • Normaali asiakas

      Tuskinpa asiallisesti käyttäytyvällä ja asiansa hoitaneella Osuuspankissa mitään ongelmaa on. Jos niitä tulee kannattaa kurkistella sinne peiliin.

      PS. Missään ei ole muuten sanottu, että tuo kirjakerhovirhe olisi sattunut Osuuspankissa. Ja vaikka olisikin, virheitä sattuu kaikille, mutta onneksi ne pankeissa yleensä korjataan.

    • tulos tai ulos

      Ruvetkaas jo vaihtamaan Jämsän Osuuspankissa toisia henkilöitä sinne tiskin taakse asiakaspalveluun. Valituksia on kuulunut samoista törpöistä jo vuosikausia sellaisiltakin ihmisiltä, jotka ei edes omista tietokonetta, joten eivät ainakaan ole tässä ketjussa valittamassa. Eikö niitä voisi laittaa vaikka siivoojiksi ja ottaa tilalle OIKEASTI asiakaspalveluun sopivat henkilöt.

    • Asiallinen pankki

      Lopetappas nyt tassuttelija tämä joutava panettelusi. Pankki teki ihan oikein, tuon asiakkaansa etua valvoessaan. Eihän ole pienintäkäåän epäselvyyttä siitä, mitä niille "avustettavasi" rahoille olisi tapahtunut, jos "asiointinne" olisi onnistunut. Varmasti löytyy jämsän kaupungista hänelle oikeitakin avustajia, silloin kun sellaisia tarvitaan.

    • turha valittaa

      osuuspankki on hyvä pankki ja palvelu on ystävällistä.meidän suvulla on kaikilla siellä tili ja kukaan ei ole valittanut.jos olet työtön,luottotiedoissa häiriö ja muutenkin asiasi munannut,niin mikään pankki ei sulle vekseliä anna.tai rahaa ei ole niin turha tassutella tiskille,edes väärennetyn valtakirjan kanssa.

      • tyytyväisiä sp!

        Meilläpä ei oltu asioita munattu mitenkään, mutta siitä huolimtta asuntolainan saamiseksi aikoinaan oli vaateet, joihin me ei pystytty venymään. Kysyttiin asiaa sp.stä, ja homma hoitui kädenkäänteessä. Vaihdoimme siis asiakkuutemme sinne, ja perässä on tullut muitakin, kun on annettu puskaradion laulaa hyvän palvelun puolesta.

        Mitään ongelmia koskaan, ei ole asuntolainan hoitamisessa ollut, ja aikaa on kulunut jo monia vuosia. Pankki sai hyvät asiakkaat, ja asiakkaat HYVÄN pankin


    • åååååååååå

      Kerronpa minäkin mitä sain tietää. Siellä pankissa oli asiakkaana vajaakykyinen henkilö jolle oli kerääntynyt vähän ylimääräistä rahaa tilille. Sijoituspalvelu kaappasi esittelyynsä ja niin hän tallensi pankin joukkovelkakirja talletuksena 10 000 euroa. Parin vuoden kuluttua sai rahansa takaisin. Tappiota oli vajaat 50 euroa ja lisäksi rahan arvon aleneminen. Kerrompahan vain siksi, että kyllä siellä osataan asiakasta nylkeä ihan laillisesti niin että vajaakykyisetkin rahansa menettävät.

      • Rvtghf

        Ååååååå, eiköhän kukin tekee sijoituspäätökset ihan itse?

        Ei voi aina mennä niin että jos menee viituiksi, on kaikki pankin syytä. Jos olis tullut voittoa, olisit, åååå, varmaankin ollut niin pisnesmies että!


    • Töpsis tapsis

      Tassuttelija se vaan jaksaa täällä tarinoitaan kertoa...

    • skätmään

      Paskapankki oletko tämän vammaisen ystäväsi edunvalvoja, jos et niin pankki teki aivan oikein, turha kitistä

    • Hyvää palvelua saava

      Vaihtakaa jo S-Pankkiin. Hommat hoituu kauppareissulla. Olen tyytyväinen.

      • Erkkijorma

        Täältä kanssa ääni S-Pankin suuntaan, ennen olin jämsän op asiakas, mutta sieltä ei saanu tarvitsemiani palveluita niitä pyytäessäni ja S-Pankista ne hoituivat heti. Myös palvelumaksuja ei ole juossut vuoden aikana kertaakaan, opeessa ne juoksi vaikka tiliä ollut puoleen vuoteen edes käyttänyt.


    • op ja pidot paranee

      Näin on

    • pop hop vai lop

      Op ja vakuutusten pakkomyynti...

    • HV OP

      Paska pankki on... Vaihdoin heti säästöpankkiin kun tulin täysi-ikäiseksi.

      • Kylmä totuus

        Taitaa olla ihan sama mistä pankista nämä keskustelijat työttömyyskorvauksensa, toimeentulotukensa tai vähäiset eläkkeensä nostavat. Nehän menevät samana päivänä, kun sinne pankkiin tulevat.


    • Palvelu pelaa

      Kävin tänäänkin Osuuspankissa. Kyllä siellä palvelu pelaa ainakin aamupäivisin. Tosin en ollut omilla asioilla. Netin kauttahan suurin osa pankki-asiansa hoitaa.

    • siimens

      Hyvä ettei ketjun aloittaja päässyt kusettamaan " ystäväänsä" Hienoa toimintaa pankilta!! Tuntuu ikävältä kun vammaiset saavat heti eläkepäivänä " ystäviä ". Käytkö muuten häntä tapaamassa siis ihan vilpittömästi?? Jotenkin epäilen vahvasti. Paistaa kusetus heti tosta jutusta.

      • jepulis jees

        Samaa mieltä ed. kirjoittajan kanssa aloittaja on joku luuseri joka yrittää kusettaa "ystäväänsä"Onneksi OP:ssa huomattiin asia.


    • Läheinen

      Huono maine tuolla pankilla on ollut viime vuosilta.
      Jos on vajaakykyinen ja rahaa pankkitilillä enemmän kuin tarvitsee käyttörahaa niin heti pyydetään henkilöä sijoitusneuvotteluihin.
      Sijoitusneuvotteluissa esitetään rahan siirtoa sijoitustilille. Tunnen yhden tapauksen jossa vajaakykyiseltä siirrettiin parikymmentätuhatta euroa sijoitustilille joka on tuottanut miinustasoista korkoa..
      Helppo on noilta vajaakykyisilta saada nimi paperiin ja väittää sitten, että henkilö siirti itse ne rahat sinne tilille.
      Menen vaikka valalle ettei tämä (ennen hiolhouksen alainen) henkilö kykene itse valitsemaan mitään sijoitustiliä mutta on kyllä herkkä tekemään niin jos houkutellaan.

      • jepulis jees

        Ettei vaan nimimerkki Läheinen yrittänyt itselleen noita rahoja ,helppohan täällä on nimimerkin takana valalle mennä.


      • Häpeisit perkeles

        Oletko "läheinen" huolissasi perinnöstäsi, vai miksi noin hölmöjä kirjoittelet? Ihan oikeinhan pankki tuossa asiakkaan kannalta toimii. Toinen vaihtoehtohan on se, että pankki hyötyy itse sijoittelemalla omaan piikkiinsä noita säästötilillä makaavia rahoja..Kaikki säästötilit nimittäin ovat miinusmerkkisiä, eli pääomaa syö inflaatio koko ajan.

        Pitkällä tähtäimellä sijoitus tuottaa varmasti enemmän kuin säästötili.


    • Tunnusluku

      Esimerkillistä toimintaa op:lta. Joku juoppo on yrittänyt nostaa eläkeläisen rahat. Eipä onnistunut. Op:lle pisteet.

    • Tyhmääon

      Kuka pöljä tämänkin ikivanhan ketjun nosti esiin. Alkuperäisistä kirjoittajista ainakin osa jo kuollutkin.

      • 22522

        Citikkamän näyttäisi olevan. Toisilla on tarve jatkaa omia avauksiaan pitkienkin aikojen jälkeen. Huvinsa kullakin.


    • Säästäväinen

      Osuuspankki on hyvä pankki ja tarkka niin kuin kuuluukin olla. Minulla on ollut aina raha - asiat siellä ja ei ole vielä ylipääsemättömiä vaikeuksia tullut. Aina jotain sanomista löytyy jos haluaa mollata joka asiasta. Se on kuitenkin niin että palvelua on kun kävelet ovesta sisään ja ei tarvitse aikoja tilata. Tietenkin jos on muuta asiaa kuin tiskillä käynti niin kyllä sen pystyy saamaan samalla reissulla tilatuksi. On se hyvä että ei anneta mitään rahaa sellaiselle joka on jostakin syystä epäilyttävää . Pankin henkilökunta on vaitiolovelvollisia eivätkä pysty yksinkertaisesti vastaamaan tähän väitteeseen ja on raukkamaista haukkua koko pankin väki näin yleisesti. Ei kannata uskoa kaikkiin juttuihin ihan noin vain. Hyvää jatkoa Osuuspankkiin 😁

      • Idiootit-jyrää

        Harrastaisit tätä arkeologiaasi jossain muualla kuin nettisaiteilla. Oletko niin kovasti ihastunut vanhaan aloitukseesi, vai miksi kaivelet vanhoja?


    • killingloneliness

      Ei se jämsän nordea ainakaan parempi voi olla, kokemusta on ja sapettaa vietävästi

    • 9ogog8t6ri76ri7

      Jos olet Jämsän seudun osuuspankin asiakas on todennäköistä että sinulla on pankin bulvaanin perustama pimeä tili johon et pääse käsiksi. Paikalliskonttorin johtaja saattaa olla bulvaanin sellikaveri. Tämä on faktaa.

    • Anonyymi

      Olen nyt ollut noin pari vuotta Jämsän OP: n asiakas. Ei kyllä kertaakaan ole ollut valittamista ,päinvastoin Palvelu on ystävällistä ja aina kun olen halunnut yhteydenottoa tai tapaamista niin se on onnistunut. Mikäli ei saa heti yhteyttä niin soittopyyntö vaan ja sieltä kyllä otetaan sitten yhteyttä melko nopeasti. Ten points.....

      • Anonyymi

        tämän edellisen kirjoitti JR.


    • Anonyymi

      Siellä on se ylimielinen Kansanaho jonkun sortin päällikkönä, mitä muuta voi odottaa?

    • Anonyymi

      Pilkun nussioita aina nämä ollut sekä virkakoneisto😝

      • Anonyymi

        sinä et pilkun selässä pysy etkä naisen,toki myös miehen selässä...


    • Anonyymi

      Oletteko kaikki siellä aivan kumipäitä ihan ylintä johtoa myöden?

    • Anonyymi

      Kyllä ne on toiset pankit vielä kusosempia luulen😝

    • Anonyymi

      Ylimielistä marttakerhoa palvelemassa op:ssa, ei kiitos enää

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe