Ekakerta. Rekkamies Chatista.

Ariok**

Kuinka monta kertaa olinkaan runkannut lueskellen viestejä kolmosen chatista. No lukua sille on turha antaa lukemattomia kertoja parin vuoden sen tulon jälkeen. Leikkinyt ajatuksella että tapaisin sieltä jonkun miehen ja pääsisin maistamaan toisen miehen elintä. Omaani yletyin tuolloin imemään terskan verran suuhuni. Asento oli epämukava, mutta laukesin uskomattoman nopeasti kullini päätä imien. Miten monesti olin haaveillut, että tapaisin sieltä jonkun, joka työntyisi minuun takaapäin. Fantasioiden kohteena olivat aina reilusti itseäni vanhemmat miehet. Alle 40-vuotiaista en juuri syttynyt. Välillä laitoin jollekulle vastauksen, täysin tietoisena siitä, että en kuitenkaan uskaltaisi, mutta runkkasin itselleni mahtavat orkut siitä jännityksestä.

Oi niitä aikoja. 17-vuotista alipainoista ruipeloa olisivat miehet ajaneet vaikka toiselta puolelta Suomea panemaan. Ei edes haitannut se, että olin pitkä. Täysin kokematon, hoikka ja alle 18-vuotias näytti olevan kuumaa valuuttaa. Nykyään näin kolmekymppisenä, jonkin verran treenattuna pari senttiä vajaa 190 senttisenä... Sanotaan että menekki ei ole ihan samanlainen, vaikka antaisinkin lähes kenen tahansa naida mua perseeseen kumin kanssa, etenkin vanhempien miesten. Nykyään noiden miesten välisten tilaisuuksien haku minulla suuntautuukin noihin nuoriin hoikkiin jätkiin... he ovat kuumaa valuuttaa.
Ja silloin sitä ei edes miettinyt kumeja.

Vaan tuli se päivä, jona seisokkini kiimoissa, päästämättä itseäni laukeamaan, vein viestejä eteenpäin. 53-vuotias rekkamies ilmoitti olevansa parkissa kotikylälläni ja haki 18 v btm jannua. Kuulosti niin kiihottavalta, että en voinut ollu vastaamatta. Kerroin ikäni, mittani ja olevani kyseiseltä kylältä. Tai oikeastaan en vienyt viestejä eteenpäin, vaan vastasin siis jopa tuntemattomasta numerosta pian viestini jälkeen tulevaan puheluun.

"Olit seuraa kaipaamas?" Kuului matala käheä mies ääni melko hiljaa, vastauksena halooseeni.
"Jo-joo. Niin tuolta chatista." Sopersin juuri ja juuri, kuiskausta kovemmalla äänellä. Olin jo alkanut siirtymään ulos asunnosta jo viestin lähetettyäni, mutta en ollut vielä ehtinyt ja tämä keskustelu oli jotain mitä viereisessä huoneessa nukkuvan äitini, eikä toisessa huoneessa nukkuvan pikkuveljeni, tarvinnut kuulla.

"Niin oot seittemäntoista?" Käheä ääni kysyi.

En tiedä miksi valehtelin, mutta olin havainnut chattia seuratessani, että nuorempi on aina parempi ja alle 16-vuotias on paras. Ja niin minä valehtelin olevani 15-vuotias, että täyttäisin kohta 16 vuotta.

"Hyvä hyvä. Ei se mua oikeasti haittaa. Se on vaan parempi. Ootko ollu ikinä miehen kanssa?" Kuulin kiinnostuksen lisääntyvän miehen äänessä.

Kävelin nyt rivitalomme pihatietä hermostuneena tupakkaa polttaen.

"Oot kuitenkin aika pitkä sit." Mies sanoi.

"Joo oon." Vastasin.

"Mut no onneks olet tosi hoikka. Haluaisitko sä imeä kyrpää?" Mies oli kovin kiihottuneen kuuloinen.

Sydämeni pamppaili holtittomasti. Ja kuiskasin "Joo."

"Haluisiks sä sit että mä panen sun peppua?" Mies kähisi.

Suoraan sanoen tärisin hieman tilanteen jännityksestä. Taas sain soperrettua vain "Joo."

"No tule sit tänne, ni saat imeä ja mä nain sua perseeseen. Tiedätkö missä olen jos sanon, että olen Teboilista tien toisella puolella pienel parkkialueella?" Mies vei jutustelun viimeisen päätöksen teon asteelle.

Ja tiesinhän minä missä tuo paikka oli. Matkaa ei ollut kuin alle puoli kilometriä. Oli kuulemma ainoa rekka parkissa siellä, joten koputus oveen riittäisi. Soittaisi jos muita ilmestyisi.

12

4030

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ariok**

   Nopeasti juoksin takaisin kotiin. Pesin kiireellä paikkani ja valmistauduin lähtemään kohti huoltsikkaa. Syksy oli jo saapunut, yö oli pimeä ja lämpötila tainnut painua nollan viileämmälle puolelle, mutta jätin Levi'steni alta pois kaiken, paitsi sukat. Ja sitten ulos ovesta. Vatsassa kiersi. Askeleeni tuntuivat sitä epävakaammilta, mitä lähemmäksi määränpää tuli. Pelotti niin, että mistään stondiksesta puntissa ei ollut tietoakaan. Teboilin valojen ilmestyminen mutkan takaa sai väreet kulkemaan lävitseni. Erotin myös jo rekan parkissa, se olikin hieman lähempänä kuin huoltoasema, sillä tulosuuntani oli parkkipaikan puolella. Teki mieli kääntyä ja juosta kotiin, mutta jatkoin silti matkaani ja kohta seisoin ison valkean rekan ovella. Koputin. Hyvä jos edes hengitin, odottaessani ne muutamat sekunnit jotka jouduin odottamaan. Ne sekunnit olivat kuitenkin niin pitkiä, että ehdin moneen kertaan miettimään pakenemista ja hylkäämään ajatuksen. Ja sitten ovi aukeni.

   Roteva parrakas vanhempi mies ilmetyi oven taakse.
   "Sua mä varmaan odottelin." Mies sanoi ja kutsui minut sisään.

   Nousin ohjaamoon ja mies katosi jo verhon taakse. En ollut osannut odottaa mitään verhoja. Olin mielessäni olettanut, että ottaisin suihin pelkääjän paikalla istuen ja hän olisi kuskin paikalla. Ja että siinä jotenkin sitten naitaisiin, ehkä niin että minä tulisin syliin istumaan ja ratsastaisin kyrvän päällä selkä häneen päin. Vedin oven kiinni ja jäin hetkeksi polvilleni kartanlukijan paikalle ja katselin ihmeissäni ympärilleni. En tosiaan arvannut, että ohjaamo olisi näin iso ja että siinä olisi jokin "takahuone".

   Miehen pää työntyi takaisin verhon välistä.
   "Älä nyt siihen näytille kuule jää, vaan tule tänne peremmälle." Mies kehotti.

   Ja minä työnnyin verhon välistä ja taas pysähdyin, puoliksi sisään päästyäni. Tilaa oli tosiaan enemmän kuin olin osannut kuvitella. Pienellä tv-ruudulla pyöri heteroporno, johon vatsakas mies juuri lisäsi ääntä. Oli varmaan pistänyt äänet pois tullessaan ovea avaamaan. Sitten hän kurkottautui avaamaan pikku luukun, joka paljastuikin jääkaapiksi. Mies otti sieltä limsapullon ja kääntyi sitten minua päin. Hänen naamallaan oli hieman huvittunut ilme.

   "Et ole vissiin koskaan ollut tällaisessa hotellissa?" Mies kysyi hymyillen.

   "No en kyllä ole." Sanoin ja kömmin kokonaan sisään. Tilaa oli paljon enemmän kuin olin kuvitellut, mutta ei siellä tietenkään kovin paljoa ollut kahdella tilaa liikkua. Asetuin sängyn toiseen päähän, television puoleiseen, istumaan ja mies tarjosi limupulloa.

   "Hyvä vähä kostuttaa suuta ensin." Mies sanoi yhä hymyillen.

   Otettuani pikku hörpyn mies laittoi pullon pois ja kävi suoraan asiaan. Hän avasi farkkujensa napit ja veti farkut puoleen reiteen asti alas. Istuimme siinä siis vierekkäin. Katsoin kuinka jäykkä kulli hyppäsi esiin. Pallit olivat reisien välissä piilossa. Se oli isompi kuin minun, mutta ei mahdottoman suuri. Se osoitti viistosti ylöspäin pyöreän, ruutukuvioisen kauluspaidan verhoaman vatsan alla. Kiiltävän punainen pää oli esillä ja se oli kauniin muotoinen. Pää oli pyöreä ja se levisi hieman alareunastaan, ollen siitä hieman leveämpi kuin kyrvän varsi sen alapuolella. Varsi näytti paksunevan tyveä myöten. Katsoin kiihtymyksestä jähmettyneenä noin 16 senttistä paksua kalua.

   • Ariok**

    "Oot siis oikeesti ihan kokematon." Mies sanoi ja käheä kiihottuneisuus oli palannut hänen ääneensä.

    Sain vain nyökättyä vastaukseksi alahuultani imien.

    "No nyt saat poika sitten tietää miltä miehen saaminen tuntuu." Hän kähisi ja viittoi minua lähemmäs. Ekaa kertaa olin asialla, mutta tottakai tiesin, että tämä oli se kohta, jossa otan miehen elimen suuhuni. Kumarruin lähemmäs ja heti kun olin hänen käsivartensa oluttuville pääni tuonut, otti tuo voimakas käsi minua vakaalla otteella takaraivosta kiinni ja vei kasvojani määrätietoisesti jalkoväliään kohti.

    Avasin suuni odottavana, jo monen kymmenen sentin päässä tuosta pitkään fantasioita hallinneen asian lähentyessä minua nyt. Vanhemman miehen kullista olin haaveillut, niin pitkään kuin olin juuri mistään seksuaalisesta haaveillut. Liekkö syynä isättä kasvaminen tai sitten se että olin 8-vuotiaan katsellut vanhempaa miestä tyydyttämässä itseään puistossa... sitä en tiedä, mutta jokin sai minut tuntemaan heihin vastustamatonta vetoa.

    Vihdoin terska upposi suuhuni ja aloin imemään, kuin en olisi koskaan ennen imenyt. Tai niinhän se oli, joten sanotaan kuin riippuvainen imisi oltuaan kovissa viekkareissa pitkään. Hieman suolaiselta maistuva tippa toi kiimaisen maun suuhuni heti aluksi. Muutoin puhdas kulli ei maistunut paljoa miltään. Imin voimakkaasti, mitään kielellä leikkimisiä en osannut silloin, enkä harrasta niitä vieläkään, koska minulle itselleni ne eivät tee yhtään mitään... joten imin kovaa ja pääni liikkui vimmatusti ylös hänen sylissään. Mies murisi ja urahteli. Ehdin imeä vain hetken, kun mies tarttui päähäni kaksin käsin ja veti minut pois ihanuudesta. Huuleni kurkottelivat vaistomaisesti ensin syljestä kiiltävän aisan luo. Halusin lisää. Siinä oli unohtunut riekaleiset hermot ja farkuissani seisoi lähes kipeää tekevän jäykkä erektio. Tunsin kuinka kangas oli kostunut kohdasta jossa sen pää oli.

    Mies huohotti ja katsoin häntä hieman hölmistyneenä, noustuani polvilleni hänen vieressään.
    Hänen kullinsa sykähteli silmin nähden jalkovälissä.

    ”Voi vittu että meinaa tulla nopeasti.” Mies ähisi.
    ”Imet ku ammattilainen. Et kai vaan valehdellu, että on neitsyys tallella?” Mies kysyi

    Hätäännyin hieman ja luulin miehen suuttuvan, jos hän ajattelisi minun imeneen jotain toistakin miestä.

    ”En valehellu. En ole imeny ku omaani.” Vakuuttelin ja säikähdys varmaan kuului äänessäni.

    Mies hieman hörähti naurua.

    ”Siihen kun pystyiski, niin ei juuri seura ees kelpais. Mut nyt mun pitää hengähtää ihan pari sekuntia. Otat suihin niin hyvin, että en halunnu ihan heti tulla.” Mies nauroi ja alkoi napittamaan paitaansa auki.

    Katsoin kiihottuneena, kun paita avautui ja iso karvainen vatsa paljastui sen alta. Näky meinasi saada minut laukeamaan ja minun täytyi olla täysin liikkumatta, että en vahingossa hankaisi munani päätä farkkua vasten.


  • Ariok**

   Sitten mies työnsi housujaan alemmas ja nyt ne tippuivat nilkkoihin asti. Katsoin jännittyneenä, yhä tiukasti liikkumatta, kuinka hän levitti hieman reisiään ja isot kivespussit tulivat näkyville. Jos hänen kullinsa oli vain hieman pidempi kuin minun, joskin reilusti paksumpi, niin pussit olivat suoraan sanoen suuret minun pikku kiveksiini verrattaessa.

   Näky oli jotain paremaa kuin olin ikinä osannut haaveilla, niissä lukemattomissa fantasioissani vanhemmista miehistä. Vajaa 180 senttinen mies istui puoli-istuvassa asennossa edessäni. Paita oli napitettu auki ja karvainen rintakehä ja karvainen iso vatsa olivat esillä. Farkut nilkoissa ja viistosti ylöspäin osoittava, nyt pikkurikkisen kaarelle taipuva paksu kulli kiilteli yhä syljestäni isojen kassien päällä. Nyt kyrvän päässä kiilteli iso tippa.

   Miehen hengityskin oli hieman tasaantunut. TV-ruudulla pyöri edelleen porno, jota minä en tosin nähnyt ollessani selkä ruutuun päin, mutta kuulin lantion iskeytymisen pakaroita vasten kaiuttimista.

   ”No jatketaas.” Mies sanoi ja levitti vielä vähän jalkojaan.

   Ilman enempiä kehotuksia kävin innokkaasti tämän miehen kullin kimppuun. Miehen joka olisi ikänsä puolesta voinut olla melkein vaikka isoisäni.

   Suloinen maku suuresta tipasta elimen päässä levisi suuhuni ja sitä tuntui tulevan reilusti lisää minun imiessäni ensin terskaan keskittyen. Sitten aloitin taas pidemmän liikkeen. Mielihalu nielaista koko elin oli valtava. Mies voihki taas jo lähestyen orgasmia.

   ”Aaah vittu. Nyt tulee.” Mies murisi ja taas hänellä oli ote kaksin käsin päästäni. Hänen lantionsa alkoi tekemään pökkivää liikettä suuhuni ja hetkittäin kulli meinasi upota epämiellyttävästi nieluni takaosaan. Sitten ensimmäinen ryöpsähdys spermaan sai voimakkaan makunsa takia silmäni leviämään. Mies huokaili tai lähes huusi ”Aah aah.” ja jatkoi kouristuksen omaista suuni naintia. Spermaa tuntui tulevan valtavan paljon. Nieleskelin minkä ehdin, mutta paksua tavaraa oli vaikeaa saada alas. Onnistuin kuitenkin vedet silmissä nielemään kaiken.

   Mies huohotti kuin 400:n metrin juoksija maalissa. Vetäydyin pois jälleen polvilleni, suupieliäni pyyhkien ja yrittäen nieleskellä tavaraa, joka tuntui olevan jumissa suussani.

   ”Oi luoja. Noin hyvää suihin ottoa sitä saa odottaa 53 vuotta ja sitten sen saa alaikäiseltä pojalta, joka ei ole koskaan ennen edes kyrpää imeny.” Mies sanoi naureskellen ja jatkoi sitten. ”Ai joo mikä poika sun nimi on?”

   Tässä vaiheessa vasta itsekin tajusin, että en ollut kysynyt edes nimiä mieheltä, jolta olin jo ehtinyt ottaa suihin. Ei sillä, en ollut nimeä niin kaivannutkaan.

   ”Tommi.” Valehtelin.

   ”No Tommi, minä olen Valto. Hauska tutustua.” Mies sanoi hymyillen.

   ”Öh no... Moi.” Vastasin ja mies repesi hytkyvään nauruun.

   Naurun remakan lopetettuaan hän katsoi minua taas hieman kiimaisin silmin.

   ”Saanks mä nähdä sun munan.” Valto kysyi taas hieman hiljaisemmalla ja matalammalla äänellä.

   Kullini tykytti yhä kivikovana ja pää märkänä farkuissani. Mitään vastaamatta ojensin selkääni hieman suoremmaksi, nostin paitani reunaa ylemmäs ja avasin ylimmän farkun napin. Punainen pää näkyi jo sen avaamisen jälkeen. Avain pari nappia lisää ja työnsin farkkujani hieman alaspäin. Kyrpäni seisoi niin jäykkänä kuin vain voi ja suonet pullistelivat sen varrella, kuin verenkierto olisi pysäytetty juuresta puristamalla.

   • Ariok**

    En ehtinyt juuri reagoimaan, kun Valto ojensi kätensä huuliaan lipoen ja tarttui kiinni kaluni varesta.

    ”Älä.” Ehdin vaimeasti älähtää, kun Valto teki yhden runkkaus liikkeen vetämällä esinahkaani. Käden liikkuessa takaisin kohti tyveä, lensi lastini pitkin Valton käsivartta. Vaikeroin mahtavasta tuntemuksesta, mutta suuta nautintoa en saanut. Valtava häpeä löi lävitseni ja vetäydyin nopeasti taaksepäin ja kiskoin välittömästi farkkuja ylös niitä napittaen.

    ”No et joo tainnu valehella ekakertalaisuudesta.” Valto hymyili.

    Mumisin jotain siitä, että minun pitää mennä. Äiti odottaa ja sitä rataa ja hamuilin takkiani lattialta lähteäkseni.

    ”Hei hei hei. Älä nyt.” Valto sanoi ja tarttui käsivarteeni. Siitä otteesta minulla ei ollutkaan sitten asiaa liikkua. Ei hän satuttanut, mutta ote oli, niin jämerä että tiesin pysyväni tasan siinä.

    ”Ei sitä tarvitse paeta. Ei toi mitään. Rauhotu vaan. Kaikki on ihan ok.” Valto piti minua siinä hetken hiljaisuuden verran otteessaan, kunnes hieman rentouduin. Sitten hän päästi irti ja kurkotti talouspaperirullalle. Hän pyyhki käsivarreltaan, vuoteelta ja jalkovälistään hieman sotkuja pois.

    Olin yhä paikallani ja takki oli yhä toisen käteni otteessa, mutta olin hieman rauhoittunut.

    ”Vai etkö sä halua kokeilla, miltä tuntuu, kun mies panee sua ku tyttöä?” Valto kysyi.

    Tuhmat puheet herättivät pientä kiihotusta minussa ja laskin takkini takaisin lattialle ja palasin istumaan vuoteelle.

    ”Sitä paitsi. Mä olen aina haaveillu, että pääsisin korkkaamaan nuoren pojan. Ja nyt mulla on alaikänen neitsyt pylly mun rekassa. Arvaa vaan annanko sun lähteä yhtään mihinkään ennen ku olen nussinu sua kunnolla.” Valto kysyi ääni tuttuun tapaan hiljentyen ja madaltuen.

    Vilkaisin hänen suuntaansa ja huomasin hetki sitten löysänä olleen kullin, jota olin kiimaisesti äsken imenyt, jälleen hieman jäykistyneen. Ei se vielä seissyt, mutta se oli paksu... Se oli lähes täydessä mitassaan, vaikka ei osoittanutkaan vielä kattoa kohti.

    ”Mä haluaisin, että sä nait mua perseeseen.” Kuiskasin ääni väristen, kaikkien lähtemis aikeiden kadottua nopeasti mielestäni.

    Vilkaisin TV-ruutua. Leveälanteista, ruutuhameista, nuorta muijaa nussittiin parhaillaan voimalla takapuoleen opettajan pöydällä takaapäin.

    ”Hyvä.” Kuului Valton ääni toisesta suunnasta. Hän alkoi liikkumaan ja käännyin katsomaan. Nyt tuo paksu kulli sojotti vatsan alta alaspäin. Se oli taas kovana. Valto oli noussut kontilleen sängylle, minuun päin kääntyneenä. Tila oli sen verran matala, että siinä ei mahtunut olemaan suorana polvillaan. Mikäli halusi selän suoristaa, täytyi polvien asentoa madaltaa ja jos halusi olla polvet suorempina, täytyi selkää koukistaa. Siinä hän oli kuin uros gorilla ja valmiina parittelemaan.


   • Ariok**
    Ariok** kirjoitti:

    En ehtinyt juuri reagoimaan, kun Valto ojensi kätensä huuliaan lipoen ja tarttui kiinni kaluni varesta.

    ”Älä.” Ehdin vaimeasti älähtää, kun Valto teki yhden runkkaus liikkeen vetämällä esinahkaani. Käden liikkuessa takaisin kohti tyveä, lensi lastini pitkin Valton käsivartta. Vaikeroin mahtavasta tuntemuksesta, mutta suuta nautintoa en saanut. Valtava häpeä löi lävitseni ja vetäydyin nopeasti taaksepäin ja kiskoin välittömästi farkkuja ylös niitä napittaen.

    ”No et joo tainnu valehella ekakertalaisuudesta.” Valto hymyili.

    Mumisin jotain siitä, että minun pitää mennä. Äiti odottaa ja sitä rataa ja hamuilin takkiani lattialta lähteäkseni.

    ”Hei hei hei. Älä nyt.” Valto sanoi ja tarttui käsivarteeni. Siitä otteesta minulla ei ollutkaan sitten asiaa liikkua. Ei hän satuttanut, mutta ote oli, niin jämerä että tiesin pysyväni tasan siinä.

    ”Ei sitä tarvitse paeta. Ei toi mitään. Rauhotu vaan. Kaikki on ihan ok.” Valto piti minua siinä hetken hiljaisuuden verran otteessaan, kunnes hieman rentouduin. Sitten hän päästi irti ja kurkotti talouspaperirullalle. Hän pyyhki käsivarreltaan, vuoteelta ja jalkovälistään hieman sotkuja pois.

    Olin yhä paikallani ja takki oli yhä toisen käteni otteessa, mutta olin hieman rauhoittunut.

    ”Vai etkö sä halua kokeilla, miltä tuntuu, kun mies panee sua ku tyttöä?” Valto kysyi.

    Tuhmat puheet herättivät pientä kiihotusta minussa ja laskin takkini takaisin lattialle ja palasin istumaan vuoteelle.

    ”Sitä paitsi. Mä olen aina haaveillu, että pääsisin korkkaamaan nuoren pojan. Ja nyt mulla on alaikänen neitsyt pylly mun rekassa. Arvaa vaan annanko sun lähteä yhtään mihinkään ennen ku olen nussinu sua kunnolla.” Valto kysyi ääni tuttuun tapaan hiljentyen ja madaltuen.

    Vilkaisin hänen suuntaansa ja huomasin hetki sitten löysänä olleen kullin, jota olin kiimaisesti äsken imenyt, jälleen hieman jäykistyneen. Ei se vielä seissyt, mutta se oli paksu... Se oli lähes täydessä mitassaan, vaikka ei osoittanutkaan vielä kattoa kohti.

    ”Mä haluaisin, että sä nait mua perseeseen.” Kuiskasin ääni väristen, kaikkien lähtemis aikeiden kadottua nopeasti mielestäni.

    Vilkaisin TV-ruutua. Leveälanteista, ruutuhameista, nuorta muijaa nussittiin parhaillaan voimalla takapuoleen opettajan pöydällä takaapäin.

    ”Hyvä.” Kuului Valton ääni toisesta suunnasta. Hän alkoi liikkumaan ja käännyin katsomaan. Nyt tuo paksu kulli sojotti vatsan alta alaspäin. Se oli taas kovana. Valto oli noussut kontilleen sängylle, minuun päin kääntyneenä. Tila oli sen verran matala, että siinä ei mahtunut olemaan suorana polvillaan. Mikäli halusi selän suoristaa, täytyi polvien asentoa madaltaa ja jos halusi olla polvet suorempina, täytyi selkää koukistaa. Siinä hän oli kuin uros gorilla ja valmiina parittelemaan.

    Vaivoin ahtaassa tilassa hän hankkiutui paidastaan eroon ja heitti sen lattialle. Farkkunsa hän oli jo jossain vaiheessa karistanut nilkoistaan.

    ”Ota paita pois.” Hän kehotti.

    Riisuin paitani ja aloin jo avaamaan farkkujani, kun hän kaappasi minut otteeseensa ja nykäisi minut kuin räsynuken eteensä. Siinä minä olin pelkät farkut ja sukat jalassa, alastoman – varmaan kaksi kertaa itseäni painavampi mies selässäni. Tunsin hänen vatsansa takapuoleni päällä ja jäykän elimen pepullani.
    Hän huohotti raskaasti lähes repi toisella kädellään farkkujeni napit auki, ja kiskoi sitten housuni polviini. Kullini seisoi taas kovana. Hän teki pari runkkaus liikettä kullillani, mutta lopetti kun älähdin jälleen, olin heti lähellä laueta. Hän painoi pääni alas, yläselästäni kädellä painaen. Sitten hän sylkäisi kouraansa ja vei käden kalulleen.

    ”Liukkari ois ehkä parempi, ku oot neitsyt, mutta usko pois tällein on paljon paremmin tuntoa.” Hän huohotti todella raskaasti. Silmät ummessa hieman vapisin ja odotin mitä tuleman pitää.

    ”Kyl se näinki uppoo iha hyvin, vaikka oisit kuinka tiukka, ku rullaa sen sisää esinahan kanssa.” Valto kähisi ja ohjasi paksun kalunsa pyllynreiälleni.

    Puristin silmäni kiinni ja koko kroppani jännittyi odotuksesta ja pelosta, kun tunsin eteen työnnetyn esinahan verhoaman kyrvän, karvattomaksi ajellulla peräaukollani. Sitten mies alkoi painamaan sitä hitaasti mutta voimakkaasti perseeseeni. Se muljahti hieman ohi ja hän vetäytyi pari senttiä ja yritti uudelleen. Nyt tunsin kuinka se oli juuri niin kohdillaan keskellä takapuoltani kuin voi olla. Paina pepussani lisääntyi ja sitten yllättäen se muljahti nopeasti varmaan noin kolme senttiä sisään.

    Kipu oli hirveä. Suustani pääsi kova huuto. Valton käsi oli salamana suuni päällä. ”Shhh” hän sihahti.

    ”Sun pitää ottaa se vähän hiljempaa, kun ei voi tietää jos tossa on vaikka joku vieressä.” Hän huohotti korvaani.

    Hänen kätensä pysyi suuni päällä, kun hän jatkoi työntymistä sisääni. Käsi vaimensi vaikerointini, tämän vanhemman miehen tunkeutuessa sisään, pystyssä olevaan takapuoleeni. Hän ei työntynyt montaa senttiä lisää, ennen kuin vetäytyi lähes kokonaan ulos ja aloitti uuden hitaan työnnön.
    Minä inisin kyynel silmäkulmasta vierien.

    Muutama hidas työntö lisää ja käsi vetäytyi hitaasti pois suuni edestä, Valton luotaessa siihen, että en enää päästäisi epätoivottua huomiota herättäviä huutoja.

    Hänen kätensä liikkuivat kainaloitteni alitse olkapäilleni ja olin hänen tiukassa otteessaan hänen lantionsa työstäessä persettäni ja kyrpänsä upotessa työntö työnnöltä hieman syvemmälle. Asento muistutti hieman koirien parittelua. Ja raa'an eläimelliseltä se tuntuikin, kuin olisin hevosen astuttavana. Pikkuhiljaa hän nopeutti tahtiaan, mutta ei selvästi omannut kärsivällisyyttä odottaa, että ehtisin mukaan.

    ”Voi jumalauta että tuntuu hyvältä.” Hän ähisi hiljaa korvaani.
    ”Ei mahda mitään, mun on pakko nussia sua kunnolla.” Hän jatkoi kuiskailua korvaani.

    Pian koirien parittelua muistutti asennon lisäksi myös tahti. Valto nai takapuoltani koko kyrpänsä mitalla ja murahteli selässäni. Hän käänsi päätäni ja suuteli minua kieltä suuhun tunkien. En tiedä huomasiko hän edes tuskaani, vai eikö vain välittänyt.


   • Ariok**
    Ariok** kirjoitti:

    Vaivoin ahtaassa tilassa hän hankkiutui paidastaan eroon ja heitti sen lattialle. Farkkunsa hän oli jo jossain vaiheessa karistanut nilkoistaan.

    ”Ota paita pois.” Hän kehotti.

    Riisuin paitani ja aloin jo avaamaan farkkujani, kun hän kaappasi minut otteeseensa ja nykäisi minut kuin räsynuken eteensä. Siinä minä olin pelkät farkut ja sukat jalassa, alastoman – varmaan kaksi kertaa itseäni painavampi mies selässäni. Tunsin hänen vatsansa takapuoleni päällä ja jäykän elimen pepullani.
    Hän huohotti raskaasti lähes repi toisella kädellään farkkujeni napit auki, ja kiskoi sitten housuni polviini. Kullini seisoi taas kovana. Hän teki pari runkkaus liikettä kullillani, mutta lopetti kun älähdin jälleen, olin heti lähellä laueta. Hän painoi pääni alas, yläselästäni kädellä painaen. Sitten hän sylkäisi kouraansa ja vei käden kalulleen.

    ”Liukkari ois ehkä parempi, ku oot neitsyt, mutta usko pois tällein on paljon paremmin tuntoa.” Hän huohotti todella raskaasti. Silmät ummessa hieman vapisin ja odotin mitä tuleman pitää.

    ”Kyl se näinki uppoo iha hyvin, vaikka oisit kuinka tiukka, ku rullaa sen sisää esinahan kanssa.” Valto kähisi ja ohjasi paksun kalunsa pyllynreiälleni.

    Puristin silmäni kiinni ja koko kroppani jännittyi odotuksesta ja pelosta, kun tunsin eteen työnnetyn esinahan verhoaman kyrvän, karvattomaksi ajellulla peräaukollani. Sitten mies alkoi painamaan sitä hitaasti mutta voimakkaasti perseeseeni. Se muljahti hieman ohi ja hän vetäytyi pari senttiä ja yritti uudelleen. Nyt tunsin kuinka se oli juuri niin kohdillaan keskellä takapuoltani kuin voi olla. Paina pepussani lisääntyi ja sitten yllättäen se muljahti nopeasti varmaan noin kolme senttiä sisään.

    Kipu oli hirveä. Suustani pääsi kova huuto. Valton käsi oli salamana suuni päällä. ”Shhh” hän sihahti.

    ”Sun pitää ottaa se vähän hiljempaa, kun ei voi tietää jos tossa on vaikka joku vieressä.” Hän huohotti korvaani.

    Hänen kätensä pysyi suuni päällä, kun hän jatkoi työntymistä sisääni. Käsi vaimensi vaikerointini, tämän vanhemman miehen tunkeutuessa sisään, pystyssä olevaan takapuoleeni. Hän ei työntynyt montaa senttiä lisää, ennen kuin vetäytyi lähes kokonaan ulos ja aloitti uuden hitaan työnnön.
    Minä inisin kyynel silmäkulmasta vierien.

    Muutama hidas työntö lisää ja käsi vetäytyi hitaasti pois suuni edestä, Valton luotaessa siihen, että en enää päästäisi epätoivottua huomiota herättäviä huutoja.

    Hänen kätensä liikkuivat kainaloitteni alitse olkapäilleni ja olin hänen tiukassa otteessaan hänen lantionsa työstäessä persettäni ja kyrpänsä upotessa työntö työnnöltä hieman syvemmälle. Asento muistutti hieman koirien parittelua. Ja raa'an eläimelliseltä se tuntuikin, kuin olisin hevosen astuttavana. Pikkuhiljaa hän nopeutti tahtiaan, mutta ei selvästi omannut kärsivällisyyttä odottaa, että ehtisin mukaan.

    ”Voi jumalauta että tuntuu hyvältä.” Hän ähisi hiljaa korvaani.
    ”Ei mahda mitään, mun on pakko nussia sua kunnolla.” Hän jatkoi kuiskailua korvaani.

    Pian koirien parittelua muistutti asennon lisäksi myös tahti. Valto nai takapuoltani koko kyrpänsä mitalla ja murahteli selässäni. Hän käänsi päätäni ja suuteli minua kieltä suuhun tunkien. En tiedä huomasiko hän edes tuskaani, vai eikö vain välittänyt.

    Tuntuuko hyvältä saada kyrpää perseeseen.” Hän tivasi hieman aggressiivisellakin äänellä. Vingahdin vain kimeästi ”Joo.” vastaukseksi, vaikka hyvältä ei todellakaan tuntunut.

    ”Tuntuuks hyvältä olla tyttönä? Ku sua nussitaa ku pikkuhuoraa?” Hän ärähteli minulle.

    ”Joo, tuntuu.” Vikisin.

    Valto kohottautui selästäni niin paljon kuin siinä tilassa pystyi ja hän lantionsa hakkaus pakaroitani vasten aiheutti nyt samanlaista läiskettä kuin taustalla pyörineissä pornopätkissä.

    ”Hyvä pikku huora. Sano että sä haluut kovempaa.” Valto komensi.

    ”Pane mua kovempaa.” Pyysin, mutta onneksi tahti ei enää voinut koventua.

    ”Pyydä mua laukeamaan sun sisään.” Komennot jatkuivat.

    ”Kiltti laukee mun perseeseen, haluun sun spermat mun sisälle.” Vinguin.

    ”Eiku pyydä ne sun pikku pimppiin!” Valto käski.

    ”Nussi sun spermat mun pikku pimppiin. Haluun että lasket syvälle mun sisään.” Tottelin.

    Valton paksu kyrpä upposi kiivaasti tiukkaan takapuoleeni, upoten sisään juurta myöten ja tullen aina lähes kokonaan ulos. Paksun suonikkaan varren uppoaminen sisääni, ei itseasiassa enää tuntunut kovin pahalta, vaikka se hieman yhä sattuikin. Valton huohotus kiihtyi ja hän palasi taas läheisempään otteeseen. Hänen kätensä kiersivät taas kainaloideni alta olkapäilleni, ja hän piti minua tiukassa otteessaan, kuin varmistaen että en pääse karkaamaan. Hän alkoi äännellä voimakkaammin ja sitten työnnöt muuttuivat. Valto ähisi selässäni. Pitkiä hitaita ulos vetoja seurasi voimakas nainti liike joka paukautti pakaroitani. Tiesin, että nyt oli yksi unelmistani täyttymässä. Vanhempi mies pumppasi spermaansa niin syvälle sisälleni, kuin suinkin pystyi. Hetken päästä hän ei enää kannatellut itse omaa painoaan ja painautui painollaan selkääni. Hänen lantionsa teki vielä muutaman pikku tuuppauksen peppuuni. Lysähdin mahalleni hänen alleen ja hän makasi selkäni päällä, hitaasti pehmenevä kulli yhä takapuolessani.

    Nyt tajusin jotain märkää mahani alla. Tajusin lauenneeni, enkä ollut edes huomannut missä vaiheessa se oli tapahtunut. Luulen että, se kävi siinä taivaallisessa tunteessa, kun ymmärsin Valton laskevan spermaansa sisälleni.

    Siitä hetken päästä noustiin ja hörpättiin limua. Valto kehui minua ja sitä kuinka taivaalliselta perseeni oli tuntunut. Kertoi että muistaisi lopun ikäänsä tämän kokemuksen. Ehdotti että ottaa yhteyttä, kun on näillä nurkilla seuraavan kerran. Säännöllisellä reitillä kun ajoi, niin tulisi usein käymään. Minä lupasin, että sopii pistää viestiä.

    Siitä lähdin kuutamon ja tähtitaivaan loisteessa kävelemään kotiin päin. Tunnelma oli surrealistinen. Oliko tämä tapahtunut oikeasti. Siitä tosin sain muistutuksen, kun väkisin ulos päässyt pieru toi farkkuihini tavaraa matkalla. Eiköhän minua ihan oikeasti ollu pantu. Tuskin siihen muuta syytä oli, että ulosteen sekaista spermaa valui sisäreittäni pitkin, kun pikkupakkasessa vaelsin kotiini nukkumaan.

    Kadun tähän päivään asti, että en vastannut Valtolle ikinä. Muutaman viikon päästä nimittäin viestiä tuli jo seuraavan kerran. En edes lukenut viestiä vaan poistin sen. Samoin tein kaikille myöhemmin tulleille viesteille, poistin lukematta. En tiedä... kokemus vain sai minut toviksi lukkoon, enkä ollut valmis uuteen. Sitten kun pitkän ajan päästä olin valmis, oli aikaa jo niin paljon kulunut, että en Valtolle kehdannut tekstaria lähettää.


   • raksanmies
    Ariok** kirjoitti:

    Tuntuuko hyvältä saada kyrpää perseeseen.” Hän tivasi hieman aggressiivisellakin äänellä. Vingahdin vain kimeästi ”Joo.” vastaukseksi, vaikka hyvältä ei todellakaan tuntunut.

    ”Tuntuuks hyvältä olla tyttönä? Ku sua nussitaa ku pikkuhuoraa?” Hän ärähteli minulle.

    ”Joo, tuntuu.” Vikisin.

    Valto kohottautui selästäni niin paljon kuin siinä tilassa pystyi ja hän lantionsa hakkaus pakaroitani vasten aiheutti nyt samanlaista läiskettä kuin taustalla pyörineissä pornopätkissä.

    ”Hyvä pikku huora. Sano että sä haluut kovempaa.” Valto komensi.

    ”Pane mua kovempaa.” Pyysin, mutta onneksi tahti ei enää voinut koventua.

    ”Pyydä mua laukeamaan sun sisään.” Komennot jatkuivat.

    ”Kiltti laukee mun perseeseen, haluun sun spermat mun sisälle.” Vinguin.

    ”Eiku pyydä ne sun pikku pimppiin!” Valto käski.

    ”Nussi sun spermat mun pikku pimppiin. Haluun että lasket syvälle mun sisään.” Tottelin.

    Valton paksu kyrpä upposi kiivaasti tiukkaan takapuoleeni, upoten sisään juurta myöten ja tullen aina lähes kokonaan ulos. Paksun suonikkaan varren uppoaminen sisääni, ei itseasiassa enää tuntunut kovin pahalta, vaikka se hieman yhä sattuikin. Valton huohotus kiihtyi ja hän palasi taas läheisempään otteeseen. Hänen kätensä kiersivät taas kainaloideni alta olkapäilleni, ja hän piti minua tiukassa otteessaan, kuin varmistaen että en pääse karkaamaan. Hän alkoi äännellä voimakkaammin ja sitten työnnöt muuttuivat. Valto ähisi selässäni. Pitkiä hitaita ulos vetoja seurasi voimakas nainti liike joka paukautti pakaroitani. Tiesin, että nyt oli yksi unelmistani täyttymässä. Vanhempi mies pumppasi spermaansa niin syvälle sisälleni, kuin suinkin pystyi. Hetken päästä hän ei enää kannatellut itse omaa painoaan ja painautui painollaan selkääni. Hänen lantionsa teki vielä muutaman pikku tuuppauksen peppuuni. Lysähdin mahalleni hänen alleen ja hän makasi selkäni päällä, hitaasti pehmenevä kulli yhä takapuolessani.

    Nyt tajusin jotain märkää mahani alla. Tajusin lauenneeni, enkä ollut edes huomannut missä vaiheessa se oli tapahtunut. Luulen että, se kävi siinä taivaallisessa tunteessa, kun ymmärsin Valton laskevan spermaansa sisälleni.

    Siitä hetken päästä noustiin ja hörpättiin limua. Valto kehui minua ja sitä kuinka taivaalliselta perseeni oli tuntunut. Kertoi että muistaisi lopun ikäänsä tämän kokemuksen. Ehdotti että ottaa yhteyttä, kun on näillä nurkilla seuraavan kerran. Säännöllisellä reitillä kun ajoi, niin tulisi usein käymään. Minä lupasin, että sopii pistää viestiä.

    Siitä lähdin kuutamon ja tähtitaivaan loisteessa kävelemään kotiin päin. Tunnelma oli surrealistinen. Oliko tämä tapahtunut oikeasti. Siitä tosin sain muistutuksen, kun väkisin ulos päässyt pieru toi farkkuihini tavaraa matkalla. Eiköhän minua ihan oikeasti ollu pantu. Tuskin siihen muuta syytä oli, että ulosteen sekaista spermaa valui sisäreittäni pitkin, kun pikkupakkasessa vaelsin kotiini nukkumaan.

    Kadun tähän päivään asti, että en vastannut Valtolle ikinä. Muutaman viikon päästä nimittäin viestiä tuli jo seuraavan kerran. En edes lukenut viestiä vaan poistin sen. Samoin tein kaikille myöhemmin tulleille viesteille, poistin lukematta. En tiedä... kokemus vain sai minut toviksi lukkoon, enkä ollut valmis uuteen. Sitten kun pitkän ajan päästä olin valmis, oli aikaa jo niin paljon kulunut, että en Valtolle kehdannut tekstaria lähettää.

    Hyvä tarina,tykkäsin :)


  • ..6

   Aika hyvä,

  • otto2

   Kiihotuin kovasti lukiessani tätä,olen itsekin haaveillut kokevani jotain vastaavaa.

  • Anonyymi

   lutka

   • Anonyymi

    Sinäkö?


  • Anonyymi

   Kopioitu Herkkunetistä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   9214
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   5362
  3. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   106
   2689
  4. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1879
  5. Martina käynyt jo läpi...

   ........stripparin (Esko), kiinteistövälittäjän (Stefu), palomiehen (Kris), rikollisen (Baha), 2 lätkäjätkää (Hannes, Pikkarainen) Voisiko seuraava m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1348
  6. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   50
   1162
  7. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1090
  8. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   980
  9. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   971
  10. Nainen, en kestä

   Tää menee nyt liian syvälle. Näivetyn ilman sua, ja päivät ovat painajaisia kun ei sua näy. Kuka oikein olet, kun vuokses sydän on taas mullin mallin.
   Ikävä
   27
   837
  Aihe