Tuoreen tyttöystävän "korkkaus" ;)

@pina

Tässä uusi kirjoittamani tarina. Kommentteja / kritiikkiä odotetaan. Mielellään jotain muutakin kuin pelkkä "hyvä" tai "huono" :) Tarina on joiltain osin totta.

---

ELISA

Ensimmäinen lukuvuoteni lukiossa oli viimeinkin ohi ja kesäloma alkanut. Eilen olin ottanut melko reippaasti muutamien ikätovereideni kanssa olutta keskuspuiston penkeillä istuskellen, jonka johdosta oloni oli nyt todella krapulainen. Nousin ylös sängystä, venyttelin jäykäksi käynyttä selkääni ja suorin kohti kylpyhuonetta. Otin kylmän suihkun, joka hieman selvitti oloani. Tämän jälkeen laskeuduin portaat alakertaan.

Kaikkialla oli hiljaista. Ketään ei tuntunut olevan kotona. Hiippailin keittiöön ihmetellen, missä äitini ja veljeni mahtoivat piileskellä. Pöydällä oli äitini kirjoittama lappu, jossa luki suurin piirtein seuraavaa: hän oli lähtenyt pikkuveljeni kanssa mummolaan jo tänään, vaikka tarkoitus oli ollut lähteä vasta huomenna. He tulisivat takaisin vasta tiistaina. Loppuun oli lisätty myös kevyt vihjaus tiskeistä, joita äitini ei ollut ehtinyt tiskata pois lähtökiireiden takia.

   ” Kilin vitut!” murahdin äänen. ” En vittu tiskaa, siitä saat olla varma!” Ruttasin lapun kasaan, heitin ilmaan ja potkaisin sen ovesta eteishallin puolelle.
   ” Ja Maaliin meni!!!” huudahdin. Olin iloissani, koska koko talo olisi yksin minun ensi tiistaihin saakka. Isäni oli työkomennuksella Saksassa, missä oli ollut vetämässä jotain ihmeen rakennushanketta jo useamman kuukauden ajan käyden harvakseltaan koto-Suomessa, kun taas äitini ja veljeni pysyisivät Lapissa isovanhempiemme luona ensi tiistaihin saakka. Suurin innostukseni aiheuttaja oli kuitenkin tyttöystäväni Elisa, joka oli luvannut tulla luokseni tänään. Emme olleet vielä harrastaneet seksiä, sillä olimme tavanneet vasta pari viikkoa sitten. Tänään saattaisi olla mahdollisuus siihenkin, koska koko muu perheeni oli sopivasti toisaalla.

Nappasin jääkaapista yhden voileivän ja kokispullon, ja astuin äskettäin jalkapallomaalina käyttämästäni oviaukosta eteisen puolelle. Laskin evääni puhelinpöydälle ja nostin luurin. Näppäilin Elisan kotinumeron, ja odottaessani vastausta avasin kokispullon ja join pari kulausta pahimpaan janooni. Pian langan päässä vastasi Elisan pikkusisko Annika.
   ” Kalliomäki Annika puhelimessa.” hän sanoi tomeralla äänellä.
   ” Kale täs moro!” heitin rennosti.
   ” Moi Kale! Mitä sulle kuuluu?” Annika kysyi hieman ujon oloisella äänellä. Hän oli vasta 11-vuotias, mutta vaikutti kovasti ihastuneen minuun. Olimme nähneet pariin otteeseen käydessäni heillä Elisaa tapaamassa.
   ” Ei kummempia,” vastasin. ” Koulu on loppunu ja oltiin eilen kylillä muutaman kaverin kans iltaa viettämäs.”
   ” Olitteko te myöhäänkin?” Annika kysyi.
   ” Joo, meni jonnekin kolmeen asti. Nyt väsyttää hirveesti.” sanoin ja naurahdin. Annika nauroi myös hieman.
   ” Äiti ei anna ikinä valvoa niin myöhään.” hän sanoi hieman pettyneenä. ” Haluaksä jutella Elisan kans?”
   ” No joo.” vastasin ja haukkasin voileivästä.
   ” Se taitaa nukkua vielä. En uskalla herättää, koska se on aina kiukkuinen, jos se herätetään.” Annika sanoi vakavalla äänellä. Minua alkoi naurattaa ajatellessani ”kiukkuista Elisaa”, sillä hän ei ole vielä tähän mennessä suuttunut minulle kertaakaan. En osannut kuvitella, millainen hän olisi vihaisena.
   ” No jos sä vaik pyydät sitä soittaan kun herää?” sanoin suu täynnä leipää.
   ” Joo. Mutta koska sä tuut meille?” Annika kysyi.
   ” Pian. Mutta tänään Elisa tulee tänne, ja me ollaan täälä ihan kahestaan.”
   ” Höh..” Annika kuulosti pettyneeltä. ” Tulisit pian niin että saatais taas pelata vaik sitä kummituspeliä…”
   ” Tottakai pelataan!” sanoin tekopirteästi. ” Vaikka niin myöhään ku vaan haluat.”
   ” Tai uskallat…” lisäsin teennäisen pelottavalla äänellä. Annikaa alkoi naurattaa.
   ” Kivaa!” hän hihkaisi. Sitten lopetimme puhelun ja minä jatkoin aamiaiseni syömistä. Yhä voileipää järsien kiipesin takaisin yläkertaan ja omaan huoneeseeni. Napsautin tietokoneen päälle ja istahdin sen ääreen. Katsoin sähköpostini läpi ja vastasin viestiin, jonka eräs kaverini oli lähettänyt. Sen liitteenä oli tullut mukavan kokoinen paketti pornokuvia, joita minulla oli jo useita rompullisia muutenkin. Katselin kuvat puolihuolimattomasti läpi ja siirsin ne sitten toiseen kansioon. Sitten siirryin katsomaan kuvia, joita olin ottanut isäni digikameralla Elisan luona viime viikonloppuna. Ensimmäisessä kuvassa Elisa istui sohvalla katsomassa TV:tä. Hänen hiuksensa oli laitettu kahdelle letille, joista toinen roikkui jännästi hänen vasemman rintansa päällä. Jalat olivat ristissä, joten hänen lyhyen hameensa alla siintävät näkymät jäivät täysin oman mielikuvitukseni varaan. Kuvittelin mielessäni Elisan täysin alastomaksi siinä sohvalla, ja kuvitelma sai hiljalleen aikaan nousevaa liikettä housuissani.
   ” Ei vielä…” tuhahdin katsoessani housujeni etumusta. ” Mutta ehkä jo tänä iltana…” kuiskasin itsekseni ja virnistin. Jatkoin kuvien katselemista.

            * * *

Kävelin jännityksen vallassa kohti asemaa. Elisan juna saapuisi pian, ja minä olin luvannut olla vastassa asemalla. Olin jo nyt suunnattoman jännittynyt, sillä Elisa oli soittanut aiemmin iltapäivällä, ja sanonut, että hän oli saanut luvan olla yötä meillä. Tosin sen luvan saaminen oli ollut työn ja tuskan takana, ja lisäksi hänen äitinsä oli pitänyt hänelle tunnin mittaisen saarnan siitä, kuinka kunnon kristityn tuli käyttäytyä, ja että esiaviollinen seksi oli turmiollista ja johtaisi varmasti hänet aina helvetin porteille saakka. Elisa ei ollut kovin harras uskovainen, mutta hänen äitinsä oli sitä senkin edestä. Kävi kirkossakin joka sunnuntai. Minä taas naureskelin uskonnolle ja tykkäsin potkia Jeesusta perseelle aina, kun vaan oli tilaisuutta. ”Jesse on kuollu” oli mottoni, jonka yleensä aina sanoin, kun joku katufanaatikko tuli tarjoamaan pelastusta ja ikuista elämää Jeesuksen Kristuksen luona taivaassa. Hengellisistä asioista väitteleminen oli hauskaa huvia.

Saavuin asemalle juuri ajoissa; juna näkyi jo lähestymässä, kun tulin asemahallin läpi toiselle puolelle, missä raiteet olivat. Junan pysähdyttyä viikonloppuruuhkan ajamat ihmiset tulvivat ulos ovista. Kännykät pirisivät joka puolella. Metsästin katseellani Elisaa, mutta en nähnyt häntä. Lopulta kyllästyin ihmispaljouden seassa pyörimiseen ja nousin seisomaan penkille, mistä minulla oli hyvä näköala ihmismeren yli. Pian löysinkin etsimäni oranssin farkkutakin, joka erottui helposti muiden takkien joukosta. Vilkutin Elisalle, joka tulla rynni ohi närkästyneiden ihmisten luokseni. Hän nousi ylös penkille ja rutisti minua kaikin voimin. Suutelimme. Ihmiset katsoivat. Olimme varmasti hauska näky seisoessamme siinä penkillä. Sitten yhtäkkiä tasapainoni petti, ja me molemmat pudota mätkähdimme penkin takana olevalle nurmikolle. Nauroimme hillittömästi.
   ” Ei kai teihin sattunu?” eräs siistiin jakkupukuun pukeutunut nainen kysyi. Pudistimme päätämme ja nauroimme lisää.
   ” Mulla on ollu ikävä…” Elisa sanoi.
   ” Niin mullakin.” vastasin. Suutelimme jälleen.
   ” Lähetään litomaan täältä. Mulla on hirvee nälkäkin.” minä sanoin. Nousimme ylös ja lähdimme kävelemään käsi kädessä kohti kotiani, joka tulisi olemaan yksin meidän koko päivän ja seuraavan yönkin ajan.

            * * *
Istuimme toisiamme kaulaillen ja suudellen sohvalla TV:n ääressä, josta tuli joku kevyesti erotiikalla höystetty elokuva. Siunasin mielessäni ohjelmistosuunnittelijat, jotka olivat osanneet valita juuri oikean elokuvan näytettäväksi tänä iltana. Elisa oli käpertynyt kainalooni makaamaan, ja minä silittelin kevyesti hänen tuoksuvia hiuksiaan.
   ” Tässä on vähän huonosti tilaa…” Elisa mutisi ja vaihtoi asentoa.
   ” Olisit aiemmin sanonu.” tokaisin. ” Tän sohvan saa vedettyä auki. Mä voin hakea meille peitonkin samalla.”
Nousimme molemmat ylös ja minä levitin sohvan täyteen mittaansa. Normaalisti sitä käytettiin vierasvuoteena, mutta yhtä hyvin se palvelisi myös meitä kaikessa, mitä sitten aioimmekaan tehdä. Hain peiton omasta huoneestani ja heitin sen myttynä Elisan päälle, joka jo valmiiksi makasi juuri levitetyllä sohvalla.
   ” Hei! Ei saa!” hän kiljui ja nauroi tuota ihanan tyttömäistä nauruaan. Kömmin hänen päälleen, ja suutelimme jälleen villisti. Elisa alkoi nyt selvästi lämmetä. Hän painoi lantiotaan tiiviisti minua vasten ja hengitti kiihtyneesti korvaani. Vähitellen hän lisäsi tahtia. Hänen koko vartalonsa kiemurteli allani; hän hinkkasi villisti alapäätään etumustani vasten, joka oli kivikovana ja valmiina vaikka mihin.
   ” Mä haluan sua ihan hirveesti…” hän kuiskasi korvaani kiihkeällä äänellä. Nuo sanat saivat aikaan sähköiskun tapaisen tunteen, joka kulki koko ruumiini läpi. Erektioni vain koveni entisestään.
   ” Mä oon valmis vaikka mihin, rakas.” sanoin hyväillen hänen hiuksiaan ja kasvojaan. Hän hellitti otteensa ja huokaisi syvään levittäen kätensä kauas sivuille, jonka seurauksena hänen paitansa helma nousi ylös paljastaen kiinteän vatsan. Liu’utin käsiäni hänen kylkiään pitkin hitaasti alaspäin, kunnes ne kohtasivat paljaan ihon. Hyväilin kevyesti hänen vatsaansa, kunnes lopulta työnsin sormeni hitaasti paidan alle. Hänen vartalonsa värisi kiihkosta. Varovasti käteni liukuivat kohti hänen pieniä pystyjä rintojaan, jotka ikään kuin katsoivat minua odottaen jotain tapahtuvaksi. Käteni hiipivät ylöspäin ja puristuivat kevyesti rintojen päälle. Ne tuntuivat kiinteiltä ja kovilta ohuiden satiiniliivien alla. Nännit olivat kovettuneet ja törröttivät kutsuvasti pystyssä. Hieroin niitä varovasti liivien läpi. Mikä suunnaton vaikutus sillä olikaan! Elisa vikisi hiljaa, levitti jalkojaan ja painoi lantiotaan jälleen kovaa etumustani vasten. Saatoin tuntea hänen alapäästään huokuvan lämmön.
   ” Aaahhhh… tuntuu ihanalta!” hän hyrisi. Jatkoin hänen rintojensa hieromista kevyin, kiusaavin liikkein. Laskin päätäni alemmas ja otin hänen korvannipukkansa huulieni väliin. Nuolin sitä kevyesti, ja siirryin sitten edemmäs nuolemaan korvan kiemuroita, työntäen kieleni lopulta niin syvälle, kuin se ylettyi. Elisa oli kiimoissaan, hän huohotti kiihkeästi ja puristeli takamustani himokkaasti pitkillä sormillaan.
   ” Ooohhh… rakastele mua NYT! Mä tuun ihan hulluks muuten!” hän vaikersi.
   ” Aivan varmasti rakastelen!” sanoin virnistäen. ” Sä oot aivan ihana nainen.”
Nousin käsieni varaan ja annoin Elisan riisua paitani. Hän napitti sen auki nopeasti kiihkein sormin ja kiskoi yltäni. Heitettyään sen olkansa yli nurkkaan hän ryhtyi hyväilemään vartaloani. Se tuntui taivaallisen hyvältä. Suutelin häntä jälleen, samalla hivuttaen hänen paitaansa ylemmäs. Hän nousi hieman, jotta sain kiskottua sen hänen yltään. Nuoret, pystyt rinnat katsoivat suoraan minuun ohuiden rintaliivien alla, jotka olivat miltei läpinäkyvät. Hän irrotti itse hakasen, antaen liivien valua alas paljastaen hänen kauniit rintansa. Kumarruin nuolemaan nännejä, jotka reagoivat välittömästi. Elisa huokaili hiljaa hyväillen hiuksiani. Sitten häneen tuli taas eloa; hän kiskoi housuni alas paljastaen jäykän elimeni koko maailman nähtäväksi. Hän puristeli sitä hellästi toisella kädellään hyväillen palleja toisella. Annoin hänen hetken tehdä niin, mutta sitten vetäydyin hieman kauemmas, jotta saisin myös hänen housunsa pois häiritsemästä. Hän nosti jalkansa kohti kattoa minun kiskoessani housuja hänen yltään. Nyt hänellä oli enää ohuet satiinialushousut jalassaan. Ne olivat samaa sarjaa rintaliivien kanssa, ohuet ja hyvin paljastavat. Tumma häpykumpu näkyi selvästi niiden läpi, ja karvoituksen alapuolella oli pieni ohut vana , mikä oli erittynyt ulos hänestä kiihkeiden suudelmiemme aikana. En voinut olla koskettamatta tuota märkää kohtaa sormellani. Se tuntui liukkaalta ohuita pikkuhousuja vasten. Painoin varovasti sormeani alemmas, kunnes saavutin klitoriksen, jota ryhdyin hieromaan kevyesti. Elisa ynähteli hiljaa nautinnosta. Hänen silmänsä olivat kiinni. Lopulta hän nosti jalkansa ylös niin, että sain myös pikkuhousut pois hänen jalastaan. Sitten hän levitti jalkansa kauas sivulle, jotta saatoin nähdä sisään hänen salaisimpaan paikkaansa. Häpyhuulet olivat kutsuvasti raollaan, kiiltäen kosteudesta. Hän tarttui käteeni, ja ohjasi sen varovasti sisäänsä. Työntelin kahta sormea sisään hieroen samalla hänen lemmennystyräänsä peukalollani. Hän oli melko tiukka, mutta uskomattoman kuuma ja märkä! Hänen emättimensä tuntui pehmeältä sormiani vasten.
   ” Aaaahhh… Uuuhh… tuntuu hyvältä.. Jatka… Jatka! Älä vaan lopeta…” hän huohotti pyörittäen lantiotaan rytmikkäästi työntöjeni tahdissa. Tätä sai jatkua niin kauan, että hän oli laukeamispisteessä. Hän voihki ja kiljahteli äänekkäästi.
   ” Tuu mun sisään jo!” hän vaati.
Kiskoin hänet sohvan reunalle niin, että hänen alapäänsä oli hieman pystyssä käsinojan päällä. Nousin itse seisomaan, ja painoin kovan elimeni hänen häpynsä suulle. Hän tarttui siihen sormillaan alkoi työntää sitä hitaasti sisäänsä. Se liukui sinne helposti, vaikka hänen vakonsa tuntuikin vähänkäytetyltä. Hän huokaisi syvään, kun se oli saavuttanut pohjan. Minä aloin työnnellä rauhalliseen tahtiin heppiäni hänen sisäänsä. Hän voihki hiljaa, kietoen jalkansa tiukasti takamukseni ympäri.
   ” Ooooo.. tää tuntuu ihanalta!” kuiskasin.
   ” Niin tuntuu…”
Kiedoin käteni hänen taakseen, ja nostin hänet varovasti istumaan käsinojalle keskeyttämättä naintiliikkeitäni. Suutelimme jälleen himokkaasti naintimme tahdin yhä kiihtyessä. Elisan voihkiminen alkoi muuttua yhä äänekkäämmäksi, ja hän kietoi kätensä tiukasti ympärilleni. Orgasmi alkoi vavisuttaa hänen kehoaan, ja hän ulvaisi nautinnosta. Sitten hänen otteensa herpaantui, ja hän jäi siihen istumaan huohottaen kiivaasti.
   ” Tää ei oo koskaan vielä ollu näin ihanaa!” hän kuiskasi hiljaa, hengästyneenä.
   ” Ei ookaan. Mutta parasta on, että saa kokea tän just sun kans, Elisa.” vastasin. Suutelimme.

Elimeni oli yhä hänen sisällään. Nousin jaloilleni nostaen hänet samalla syliini. Hän kietoutui tiukasti minuun, ettei vain putoaisi kyydistä. Käännyin ympäri ja istahdin vuodesohvamme reunalle niin, että hän oli yhä sylissäni elimeni syvällä sisällään. Jatkoimme rakastelua rauhalliseen tahtiin istuma-asennossa. Elisan rinnat pomppivat vasten kasvojani hänen voihkiessa jälleen äänekkäästi. Sitten hän yhtäkkiä lopetti, ja työnsi minut makuulleni sohvalle.
   ” Mä haluan olla nyt päällä.” hän kuiskasi istuen ryhdikkäästi elimeni päällä.
   ” Sopii mulle.” vastasin. Elisa jatkoi rytmikkäitä liikkeitään päälläni. Hän nosti lantiotaan joka työnnöllä niin, että elimeni tuli miltei ulos hänen tunnelistaan, ja sitten taas takaisin pohjaan asti. Kullini kiilteli nesteistä, joita valui ulos hänestä.

Oma orgasmini alkoi lähestyä. Elisa huomasi tilani, ja kiihdytti tahtiaan entisestään kiljahdellen kiimaisesti joka työnnöllä. Hänen onnistui saavuttaa itsekin orgasmi, jonka hän osasi ajoittaa samaan hetkeen omani kanssa. Huohotimme voimakkaasti painautuen kiinni toisiimme. Olimme tuossa samassa asennossa hetken hiljaa. Sitten nauroimme molemmat, vapautuneina ja onnellisina. Suutelimme jälleen. Varmaan sadannen kerran tänään.

18

25923

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dreamin...

      Oma arvaukseni on, että totta oli joko kesäloman alkaminen tai kokispullon avaaminen.

      • mie itte

        ... vähän tyhmä? Ei tämä ollutkaan tositarinoita-osastossa, eikä kirjoittaja edes väittänyt tämän olevan totta. Herää!


      • @pina

        mitä tarkoitin sanoessani tarinan olevan _osittain_ totta. Tarinassa on oikeita henkilöitä. Tarinassa on myös todellisia tapahtumapaikkoja. Jotkut tarinassa mainitut asiat ovat myös oikeasti tapahtuneet. Kokonaisuus on kuitenkin fiktiota, niin kuin muutkin tarinat tässä foorumissa. Tositarinoita kannattaa yrittää etsiskellä muualta.


      • lukija
        @pina kirjoitti:

        mitä tarkoitin sanoessani tarinan olevan _osittain_ totta. Tarinassa on oikeita henkilöitä. Tarinassa on myös todellisia tapahtumapaikkoja. Jotkut tarinassa mainitut asiat ovat myös oikeasti tapahtuneet. Kokonaisuus on kuitenkin fiktiota, niin kuin muutkin tarinat tässä foorumissa. Tositarinoita kannattaa yrittää etsiskellä muualta.

        mahtavasti kirjotettu tarina :D


      • @pina
        lukija kirjoitti:

        mahtavasti kirjotettu tarina :D

        kiva kun kelpasi. :)


      • ToyState

        ei huano


    • Mie

      Sanoisin jopa, että kylläpäs on loistavasti kirjoitettu. En nyt kiinnitä huomiota itse tarinaan, vaan kirjoitustyyliin ja sen tehokkuuteen. On mukava lukea tarinaa, joka osataan kirjottaa niinkuin tarinat kuuluisikin kirjottaa. Olet selkeästi kaveri, joka lukee kirjoja. Ainakin sellainen vaikutelma minulle jäi. Hyvä, että sinunlaisia kirjoittajia löytyy näiden tyylitöntä tekstiä suoltavien kirjoittajien vastapainoksi. Kirjoita ihmeessä lisää. Anna vain mielikuvituksen lentää.

      • @pina

        Kirjoja on kyllä tullut luettua jonkin verran. Kirjailijaksi ryhtyminenkin on ollut mielessä, mutta en oikein osaa sanoa onko kykyjä riittävästi. Tekisi tosiaan mieli kirjoitella jotain muutakin kuin näitä panojuttuja.

        Tälle tarinalle on luultavasti tulossa jatko-osa joskus. Ainakin muutama rivi on jo kasassa. Nykyään on vaan harvoin aikaa kirjoittaa mitään, joten siinä saattaa mennä aikaa.


      • arvostelija
        @pina kirjoitti:

        Kirjoja on kyllä tullut luettua jonkin verran. Kirjailijaksi ryhtyminenkin on ollut mielessä, mutta en oikein osaa sanoa onko kykyjä riittävästi. Tekisi tosiaan mieli kirjoitella jotain muutakin kuin näitä panojuttuja.

        Tälle tarinalle on luultavasti tulossa jatko-osa joskus. Ainakin muutama rivi on jo kasassa. Nykyään on vaan harvoin aikaa kirjoittaa mitään, joten siinä saattaa mennä aikaa.

        Useat kirjoitukset tällä palstalalovat pelkkää roskaa, valitettavasti. Tämä oli aivan erilainen.
        Loistava tarina. Tee ihmeessä lisää.


      • @pina
        arvostelija kirjoitti:

        Useat kirjoitukset tällä palstalalovat pelkkää roskaa, valitettavasti. Tämä oli aivan erilainen.
        Loistava tarina. Tee ihmeessä lisää.

        Lisää on tulossa :)


      • stuMB

        Jotenkin todella luontevasti ja aidosti kirjoitettu stoori, hyvää kerrontaa ja "dialogia" :)


    • Erään sanan käytöstä...

      >> "Siunasin mielessäni ohjelmistosuunnittelijat, jotka olivat osanneet valita juuri oikean elokuvan näytettäväksi tänä iltana."

      • @pina

        Olet oikeassa. Sanavalintani oli väärä. Tosin oikeaa nimikettä ei ainakaan minun sanavarastostani löydy. "Ohjelmasuunnittelija" kuulostaa järkeen käyvältä, mutta "tv-esitysaikasuunnittelija" taas pilaisi koko lauseen. :) Mutta, ottaen huomioon tämän "kirjallisuuden" yleisen tason ja vakavuuden... onko tuolla sitten jotain väliä?


    • Pekka Peräruisku

      Todella hyvä tarina, mutta jäikö minulta vain huomaamatta se että tarinassa ei oltu saunassa... vai oltiinko?

      • @pina

        Näiden osastojen valikoima täällä suomi24.fi:ssa on surkea. Ei meinaa löytyä koskaan sopivaa osastoa jutulle. Niinpä olenkin päättänyt julkaista kaikki tarinani täällä, oli niissä sitten saunomista tai ei.


      • leppis
        @pina kirjoitti:

        Näiden osastojen valikoima täällä suomi24.fi:ssa on surkea. Ei meinaa löytyä koskaan sopivaa osastoa jutulle. Niinpä olenkin päättänyt julkaista kaikki tarinani täällä, oli niissä sitten saunomista tai ei.

        ...että miks sun tarinoissa kaikki saa aina samaan aikaan orgasmin? Onks noi tarkotettu täydellisiksi seksikokemuksiksi? Kirjota joskus vaikka että muija ei saa orgasmia, niin ei tulis niin paha mieli.


      • @pina
        leppis kirjoitti:

        ...että miks sun tarinoissa kaikki saa aina samaan aikaan orgasmin? Onks noi tarkotettu täydellisiksi seksikokemuksiksi? Kirjota joskus vaikka että muija ei saa orgasmia, niin ei tulis niin paha mieli.

        No tuota.. minähän olen kirjoittanut vasta kaksi tarinaa. Ja nämähän on fiktiota kuitenkin. Näissä molemmissa jutuissa on liioiteltu seksin ihanuutta aika rankasti ihan tarkoituksella. Niin muutkin tässä foorumissa :)

        Mielessä on kyllä pyörinyt ideoita "erilaisista" novelleista. Harmittaa loppujen lopuksi, että lähes kaikki kirjoitelmat täällä ovat samanlaisia, omani mukaan lukien. Olisi hauskaa saada vaihteeksi aikaan jotain aivan uutta.

        Ja eiköhän tuon samanaikainen orgasmi ole aika monen haaveena? Todellisuudessa sitä ei joka päivä tapahdu. Anteeksi vaan, jos aiheutin pahaa mieltä. En kyllä ymmärrä, miten sen tein...


    • nainen

      Minä en pitänyt noista "väkisin väännetyistä" dialogeista.. Juuri tuollaista "pornoleffatasoa" nuo lauseet "uuh, aaah, tule ja ota minut" "aah, aah nyt tulee".. Voihan nenä, oikein naurattaa. Tarvitseeko niihin väkisin vääntää jotain sanomisia. Muuten tarina oli ihan jees.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe