Mitä sinä tuet? Onko moraalisi kunnossa?

Hävettääkö yhtään?

Dubain länsimaiset ahneita

Dubain kaupunki on rakennettu orjatyövoimalla. Työntekijät hankitaan Aasian maista ja heille maksetaan orjan palkkaa. Ihmisiä hyväksikäytetään ja heidät ajetaan siihen tilanteeseen, että moni aasialainen työntekijä tekee itsemurhan esim. hirttäytymällä.
Kaikki hienot rakennukset Dubaissa ovat orjatyövoimalla tehtyjä. Ne hienot ostoskeskukset ja muut rakennukset. Dubai ei hintatasoltaan ole mikään halpa kaupunki ja aasialaisen työntekijän palkka voi olla 200¿ kuussa.

Sen sijaan Dubaihin muuttavat länsimaiset ihmiset ovat heti vaatimassa vaikka mitä etuja. Lasten koulut, asunto, rantaklubin jäsenyys jne. kaikki pitäisi saada ilmaiseksi. Eihän nyt mistään sovi eurooppalaisen maksaa. Sinne mennään rahan perässä ja mistään ei olla valmiita maksamaan. Samoin Suomessa pärjätään hyvin ilman kodinhoitajaa, mutta Dubaissa tulee heti se valkoisen herran ylpeys ja pitää ottaa halpa kodinhoitaja ja samalla tuetaan taas ihmiskauppaa.

Dubain aasialaisilla ihmisillä on erittäin puutteelliset ihmisoikeudet. Heitä kohdellaan siellä kuin karjaa, esim. aiemmin orjatyöläisten kuljetukset puutteellisiin koteihinsa toimitettiin lava-autolla, mutta ihmisten paheksunnan vuoksi siirryttiin linja-autoihin.

Tämän halpatyövoiman käyttämisen vuoksi Dubain ja koko Arabiemiirikuntien sukupuolijakauma on täysin vääristynyt. Työikäisiä miehiä on paljon naisia enemmän, mikä taas aiheuttaa sen, että maahan on syntynyt jatkuvasti kasvava prostituutioongelma ja mm. se, ettei länsimainen nainen voi enää kulkea ilta-aikaan yksin ilman, että häntä koko ajan luullaan prostituoiduksi. Myös raiskaukset ovat jatkuvasti kasvussa. Ei ole harvinaista, että nainen siepataan autoon, ajetaan aavikolle ja raiskataan siellä.

Muuttamalla Dubaihin tukee tätä toimintaa, jossa arvostuksen kohteena on hienot rakennukset, uudet autot, rikkaus, muulla ei sitten väliä. Ei silläkään, että köyhiä, epätoivoisia ihmisiä hyväksikäytetään siinä maassa jatkuvasti.
Siellä sitten eurooppalaiset kotirouvat shoppailevat hienoissa ostoskeskuksissa ja sehän ei yhtään haittaa, että tämänkin on mahdollistanut räikeä orjatyövoima ja ihmiskauppa.

Samoin Dubain kaupunki on vuosikymmeniä haalinut pieniä poikia kamelinratsastajiksi ja pilannut näiden terveyden ja tulevaisuuden. Nyt nämä ratsastajat ollaan korvaamassa roboteilla, mutta tässä taas esimerkki Dubain käyttämästä työvoimasta. Sopiihan lapsia ja köyhiä hyväksikäyttää. Raha on se mikä ratkaisee.

Dubaissa myös työpaikkailmoituksissa selkeästi ilmoitetaan kenelle työpaikka on suunnattu. Tämä on taas aiheuttanut mm. sen, että Arabiemiirikunnissa on maailman suurin nuorisotyöttömyys. Yksinkertaisesti tilanne on se, ettei edes Arabiemiirikuntien kansalaisille ole enää työtä, kun eihän heidän sovi työskennellä missään ns. " tavallisen pulliaisen" työssä esim. taksinkuljettajana, joten heitä sitten on työttömänä.


http://www.vauva.fi/keskustelu/285765/ketju/dubain_lansimaiset_ahneita

5

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhuuhuh

      törkee maa

    • sairas paikka!

      olen käynyt siellä ja ap on aivan oikeassa! Ei koskaan enää!

    • 12+1

      Kaikkea soopaa tänne kirjoitetaankin! Onneksi järkevät ihmiset eivät usko tällasia Münchhausenin tarinoita. Ehkä tietynlainen itselämpiävä porukka jotka toistelevat toisilleen samoja mantroja.

      • 546456

        Päivystäjänä kiirehdit äkkiä kiistämään ihmiskaupan ja orjatyövoimankäytön Dubaissa, Dubaihan on edistyksellinen demokratia josta Suomenkin pitäisi ottaa mallia naisten ja työläisten kohtelussa.


      • älkäämenkösinne
        546456 kirjoitti:

        Päivystäjänä kiirehdit äkkiä kiistämään ihmiskaupan ja orjatyövoimankäytön Dubaissa, Dubaihan on edistyksellinen demokratia josta Suomenkin pitäisi ottaa mallia naisten ja työläisten kohtelussa.

        Aika järkky mesta, ei lapsiperheille


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1719
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1678
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1209
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1047
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1001
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      985
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      984
    10. 9
      976
    Aihe